Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 juni 2022

By   /   juni 15, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 juni 2022

Tijdgeest Magazine is al ruim 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

 Tijdgeest Megazien
van 15 juni 2022
over flesgeesten, dolfijnen, bijgeloof, snoeken, anti-krakers & persvrijheid.

GESCHAKELDE MENSELIJKE SOFTWARE

Bewustzijn is een ongrijpbaar iets. Mogelijk is het niet iets wat ons brein produceert, maar wat het juist ontvangt. Toch proberen de als mens vermomde reptielen ons er van los te maken. Moeilijk is het niet om in dat licht de focus vanuit de Agenda van het World Economic Forum te ontcijferen. Lees absoluut verder op Nine For News! Je gaat snappen hoe in Davos en op de Bilderbergconferentie in Washington onze democratisch gekozen leiders in het geheim met elkaar het wereldbeleid bepalen samen met de bazen van multinationals, Big Tech en de defensie-industrie. Maar wat hebben wij dat zij niet hebben?

Nu moet je eerst even aannemen, dat in elke mens een Goddelijke Vonk van authentieke, creatieve scheppingskracht schuilt en dat de gehele mensheid samen deze aardse schepping vormgeeft. Stel dat zo’n reptielachtige Zielloze door het fanatiek promoten van vette (game-, gok, dope en seks)verslavingen, verdovende muziek en heftige angsten veel menselijke zielen dwingt te dissociëren uit hun fysieke voertuig. Op die manier hebben immers al eeuwen de Voodoo-meesters zombies gecreëerd, wier zielen ze voor manipulatief gebruik in flessen konden opbergen. Weet je nog, het sprookje van Aladin met die geest die hij uit de fles kon bevrijden? Het wordt mondiaal Halloween straks. Want?!

SPELBEDRIJVERS

Slimme zogeheten Spelbedrijvers, die amorele onstoffelijke wezens, ‘oogsten’ die zielen en plaatsen ze in quarantaine in een bepaalde astrale dimensie. De achtergebleven Zombie-voertuigen krijgen een ‘gezondheidschip’ ingeplant en worden dan mondiaal als een software-database aaneengeschakeld. Dit is al eerder groots geoefend met computers voor de Bitcoins. Nu wordt niet alleen zo de rekenkracht vergroot, maar ook kan men dan de creatieve scheppingskracht bundelen om een nog onbekend doel te bereiken.

Complotpraat? Ho! Spaanse onderzoekers hebben nano-antennes en plasmonische antennes in alle covidvaccins aangetroffen, schrijft Ella Ster. Ook troffen ze nanorectenna’s aan, een speciaal type ontvangstantenne, die fungeert bij het omzetten van elektromagnetische energie in wisselstroom of gelijkstroom. Een vorm van Nano communicatie dus om de ontvanger te verbinden met een verafgelegen server. Van een nieuwe andere wereld met nieuwe planetaire koningen of een alleenheerser ergens in de VS of China? Wie het nu nog niet weet, is de sjaak. Lees de adembenemende conclusie van Dr. Richard Fleming bij de Stichting Vaccinvrij. Horror is IN! En dan hebben we het nog niet over de afname van insecten nadat op Griekse eilanden 5G werd geïnstalleerd! Gauw gamen, girls!

IDEALE SLACHTOFFERS

Wie zijn hun meest gewilde slachtoffers? Allereerst natuurlijk de creatieve hooggevoeligen onder ons, lieden met een grote, intuïtieve verbeeldingskracht. Die overprikkelde HSP-ers hebben het echter vaak lastig, het lastigst als ze hun eigen diagnose niet herkend hebben. Norm is je zo nu en dan uitgewoond voelen, leeggezogen door bepaalde personen, moeite met nee zeggen. Altijd goede bedoelingen, altijd empathisch meeleven met anderen en ondertussen volop het risico van jezelf wegcijferen. Soms pakken ze een short cut naar verlichting met dope (LSD of ayahuasca bijvoorbeeld) en dat pakt niet altijd goed uit, zegt Elodie Hunting. Hup, de demonische afslag genomen, oei. Schaf direct mijn gratis MP3bestand met auraschoonmaakoefeningen aan! Mail mij maar.

De tweede aantrekkelijke club zijn de lui die van zichzelf al buiten de box denken, de pioniers, de trendsetters, de lui die onorthodox denken, geboren met een actieve Uranusstand in hun horoscoop. Kijk als schitterende voorbeeld naar mijn Weltschmerz-interview met de 19-jarige Tom Pluimers!
Helaas voor onze Spelbedrijvers zijn nou juist in deze twee categorieën ook de meeste rebellen te vinden, de wappies, de complotanalisten, de anarchisten. Daarom probeert het WEF-gajes juist ONS uit elkaar te spelen, verdacht te maken en te censureren. Vanwege de bureaucratische incompetentie regeerden echter (niet alleen) in Nederland rond Corona en infectieziektenbestrijding vooral de volvette chaos, paniek en improvisatie. Dat was in de meeste landen van Europa zo. Dat vertraagt de reptielenopmars gelukkig.

ALIEN GODS

Onze buitenaardse ‘goden’ hebben, lettend op de Bijbel, mythen en volgens oude Soemerische teksten (zoals bijvoorbeeld ontcijferd door Zecharia Sitchin in zijn boek De Twaalfde Planeet) regelmatig delen van de mensheid uit de weg geruimd als die te talrijk werd of te lastig, te eigenwijs meestal. Opgewekte natuurrampen, mislukte oogsten maar vooral met epidemische ziekten. Koop voor een appel en een ei hier mijn boek over de ondergang van Atlantis (De Belofte) door de Sterreheren.

Als je echter eenmaal het geopolitiek spel van het nepvleermuisvirus kan doorzien, dan ga je helemaal nooit meer in het apenpokkenvirus geloven. Gewoon herkaderde vaccinschade of  het zoveelste biowapen. Waarom moesten namelijk de vaccinfabrikanten beschermd worden tegen aansprakelijkheid als de vaccins zo veilig waren?
We moeten ook allemaal t.z.t. aan de permanente ‘gezondheidsbevorderende’ chip! Nu er knap geoefend is met het inbrengen van een nanochip via vaccinaties, zou dat zo maar goed kunnen lukken. Dus?
Gewoon gezond achterdochtig blijven naar al die totalitaire plannetjes en je verenigen met gelijkgestemden. Je kids naar de ‘nieuwe’ scholen sturen. Gezellig luisteren naar Sahara-nomaden in Zweden: Tinariwen.

DOLFIJEN MET KONTKARMA?

De wetenschap laat zich moeiteloos misbruiken voor de hoger beschreven programmering van de mens. Men is leuk bezig met kwantumfysica, parapsychologie, dieptepsychologie, hersengolffrequenties, sjamanistische rituelen, meditatie en kennis van het Veld. Bewustzijn! Bewustzijn! Addertje onder het gras voor hun slachtoffers: je moet er meestal eerst in geloven, voordat je het kan zien. En de echte Ziener kan dan tegelijkertijd zelf proberen om meer en meer andere, alternatieve realiteiten te scheppen.

Liefde voor dieren is zo bezien een aardige opstap. Een voorbeeld van zo’n grote sprong voorwaarts is het niet meer onbeperkt doden van walvissen in Japan. Veel vlees dat op hun markt kwam, was/is van dolfijnen die op onmenselijke wijze werden afgeslacht op havenkades langs de Japanse kust. Nog steeds worden er walvisachtigen gevangen maar minder. Zie National Geographic. Mogelijk zijn die dolfijnen fijnbesnaarde wezens, maar helaas missen ze kennelijk de voorspellende rationaliteit, die mensen uit dit soort gevaar kan houden. Ieder jaar opnieuw herhaalt zich immers dit drama.

BIJGELOOF

Wie steeds bezorgd bepaalde scheuren in de stoepbetegeling vermijdt, hoeft zich niet meteen te laten nakijken, maar als je alle mogelijke ongeluk steeds moet afkloppen op ongeverfd hout dan is er wel iets aan de hand. Bijgeloof! Een goede tekst op je Chinese gelukskoekje stimuleert menigeen, maar als jij steeds dezelfde cijfers tegenkomt op een bepaalde dag, schokt dat je dan toch? Een teken? Van wat?! Voor wat?!

Wie trouwens leert denken in een andere taal dan zijn moedertaal, is veel minder geneigd om allerlei bijgeloof serieus te nemen. Vrijdag de 13e zegt je dan niks meer, het gevaar van onder een ladder doorlopen toets je gewoon aan de stabiliteit van die ladder, niet aan mogelijk ongeluk. Lekker,  Zwarte Kat blijft zwarte kat en het Boze Oog is alleen goed voor Turken. Het zogeheten Magische Denken verbindt trouwens wel voetbalfans sterk, geloof in de kracht van samen zingen en leuzen gillen werkt kennelijk goed. Samen een ritueel volbrengen heeft grote charme, lekker er een diertje bij ombrengen, klinkt weer ietsje macaber. Als offer aan Satan het hart van een arm vluchtelingenkindje er uit rukken, komt je (hoop ik) op veel karmische shit te staan, Maar vooruit, het gebeurt, want het lijkt tijdelijk iets op te leveren.

Wetenschappelijk onderzoek wijst immers, uit dat mensen die een specifiek ritueel volbrengen met cijfers, klanken, magische voorwerpen, liederen en iets verbranden of begraven, daarna succesvoller zijn bij lastige taken dan een controlegroep zonder deze hulpmiddelen. Het nut van positief inzetten van deze krachten om bijvoorbeeld iemand te helpen genezen, is ook al bewezen. Magie bestaat. Mens en reptiel kunnen kiezen waar ze het voor gaan gebruiken. Kiezen voor de peuter of voor het varken?

Bij de dood van de Haagse onvolprezen kleinkunstartiest Joop Mackenbach (1935-2021) hier de fabuleus-poëtische tekst van zijn liedje:

LELIEBLANKEWITTEJASSENANGST

De opoeangst, dat is de dood, een kind op ’t randje van de sloot,
de zompe veendrap wallekant als vangklauw van het waterland,
de slokopsnoek, die niemand ziet, een plons, gekletter, zwiepend riet
jaagt gele tanden door de sloot, die hongerkop van snoekendood.

In zonlicht kronkelt waterwier, stekelbaarsjes speelplezier,
zie kleine voorn, wit met rood, wat drijvend kroos op zomersloot.
De lelieziel bemint ’t kleine, mijmert gedichten van ’t reine:
witblanke bloem bovenop de zomp, ach, vrolijk meisje boerenplomp.

In geel van boterbloem op ’t kantje zit een veilig kind op ’t randje,
tussen de rietpluim en sigaar, ze weet: er is hier geen gevaar…

PERSVRIJHEID

De speciaal rapporteur van de Verenigde Naties over foltering, Nilz Melzer veroordeelde recent het excessieve politiegeweld tegen vreedzame demonstranten. Daar waren ook nogal wat journalisten onder. Jammer, pech. Nederland is in een jaar 22 plekken gedaald op de internationale persvrijheidsindex naar plaats 28. Omdat er een journalist vermoord werd, zo piepen de reguliere media. O, wij dachten omdat er overal overheidscensuur wordt toegepast op andersdenkenden. Journalisten twijfelen of ze verslag willen en kunnen doen van bepaalde onderwerpen. Ja, EN hun bazen verbieden integer en objectief wetenschappelijk onderzoek, waardoor het drastisch verminderende vertrouwen in de media zou kunnen verbeteren. NOS=FAKENEWS, herinner jij je die sticker nog?

Het meest bont maakte recent de ombudsman voor de NOS het: Ongehoord Nederland kapittelen, met het toespelen van de Zwarte Piet (O God: ZWARTE Piet) over nepnieuws en racisme. Er bleken ineens normen voor Echte Waarheid te bestaan, normen en regels, waar de NOS zelf zich sinds Corona al niet aan heeft gehouden.
En wie ik ben, dat ik dat allemaal durf te beweren? Ik heb heus positieve referenties! Kijk maar op Ratecard.

Vroeger, toen eh… Toen rookten journalisten nog Camel.

NIEUWS IS HEILIG

Zo is de zondebok is weer snel gevonden: de kleine, populistische partijen, geframed als “aan de randen van het politieke spectrum.” Inlichtingendiensten tappen of hacken ook naar hartenlust alternatieve communicatienetwerken. Die zijn dan plotseling extreemrechts.
Persvrijheid dat is niet alleen bozig verslag doen van BN-Geneuzel uit de onderbuik, of mopperen dat de burger klaagt over al die bruinen op straat. Het is ook niet de radiopresentator die zich afvraagt of een bepaalde wappie wel werk heeft, want dat gaat ook maar door. NEE!

Niet de veiligheid van journalisten moet centraal staan maar de heiligheid van het nieuws. Van alle nieuws. Ook van kritische artsen die oversterfte en vaccinschade documenteren. In Nieuw Zeeland is er enorme oversterfte onder jongeren. Een artsenclub die bezwaar maakt wordt absurd getreiterd. Corrupte OMT-leden verdienen aan de crisis en regeren onze regering! Lees het artikel in De Andere Krant! Is dàt de toekomst?

Om te lachen!

LEUGENMOP

Boycotten! Tja, Maurice had een leugenachtig Tinderprofiel gemaakt, dat vonden tenminste zijn contacten. Met dat gelul over seks, dat het lekkerste zou zijn op vakantie. Ha, alsof hij zijn Stoma dan NIET mee moest nemen. Als dokter was hij ook al geen succes. Hij werd uit de beroepsvereniging van dierenartsen gezet, omdat hij alsmaar met zijn patiënten naar bed ging. Dan wordt dat daten ook ongeloofwaardig, toch? Niet dan?

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JOUW TATTOOS VERWATEREN EN VERFLOPPEN?

Raadpleeg het domino orakel om te zien of mijn gratis auraschoonmaakoefeningen misschien helpen! En of jij mijn nieuwe boek moet aanschaffen: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juli 2022

Read More →