Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 juli 2022

By   /   juli 15, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 juli 2022

TM van 15 juli 2022 gat over buitenbeentjes, vluchters, heksen, kindslavinnen, waterangst & Goyim.

Tijdgeest Magazinis al bijna 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

Tijdgeest Megazien 
van 15 juli 2022
over buitenbeentjes, vluchters, heksen, kindslavinnen, waterangst & Goyim.
 


Zelfliefde, jezelf omhelzen en kussen, dàt lucht op!

SPIRITUELE BUITENBEENTJES

Buiten de box denken wordt levensreddende noodzaak, zeker nu dementie (na gokken) onze nationale volksziekte is geworden. Voor Café Weltschmerz interview ik regelmatig mensen met een boeiende kijk op spiritualiteit. Zo waren al bij mij te gast Willemijn Bessem, Gordon Volckmer, Jayanti van der Meer, Tom Pluimers, Sam Pitzalis, Anita van den Berg, Paula Harbrink Numan, Bob Radstake, Randell Sarneel, Jeroen Kumeling, Onur Toprak, Geert-Jan Balvert, Jos Kester, Sarah Schröder en Lilian Ferru. Hier vind je wat al uitgezonden is. Sommige komen later deze zomermaanden. Op Radio Gletsjer vind je mijn recente Zomerlezing over reuzengraven en buitenaardsen. Het gaat natuurlijk altijd en overal om de (zelf)liefde, om het Boeddhaveld. Patrick Kicken interviewde mijzelf daarover ook eens heel inspirend.

Alles herhaalt zich natuurlijk. Eind 90-er jaren had Ir. Luc Sala voor de Amsterdamse kabelTV een kanaal Kleurnet (later MindliftTV genoemd). Daar interviewde hij vele goeroes en andere opvallende buitenlandse cultfiguren als ze Amsterdam een keer aandeden. Een bijzondere trendsetter. Zoek op YouTube binnen Kleurnet  en je vind zijn complete videoarchief met 6000 video’s met echte mensen. Toen was het idee van de transhumane robotmens nog ver weg. Wat degenereert de mens toch snel! Mannelijk zaad wordt allerwege verneukt en foute vaccins, uit foute Pfizer-batches, helpen daar flink bij.

Toekomstvoorbereiders: de robotmens in SF-films

SYSTEEMVERLATERS: OP DE VLUCHT

Journalist Wouter van Noort (een van hun weinige redacteuren met een onbevangen en zelfs spirituele blik) sprak in de NRC met allerlei mensen die buiten de gebaande paden, op zoek naar andere manieren van leven, anders dan binnen het gebruikelijke afbraaksysteem. Hij zocht andersdenkenden op die wél aandacht willen geven aan de grenzen van de planeet, die durven focussen op duurzamere oplossingen. Reizend bijvoorbeeld, zo veel mogelijk in de natuur levend vanuit een camper of caravan. Zulke pioniers zijn hard nodig. Het oude systeem wankelt, er is nog niets nieuws, hoera voor de dappere buitenbeentjes die radicaal nieuwe dingen durven uit te proberen. Twintig jaar geleden protesteerden velen tegen de schandalige oorlog in Irak, nu is het nog steeds oorlog om grondstoffen. En economische zelfmoord van Europa voor een anticommunistisch proincipe.

MINIMALISTEN

Sommige anarchisten, pacifisten en idealisten investeerden vroeg in Bitcoins, anderen gingen genoegen nemen met minimale voorzieningen. Bezie de antikraakwachten, de daklozen, lui die wonen in illegale tentjes, de vrije jongens die stiekem een hol in het bos maakten. Er zijn er nu meer dan ooit, de freaks, de kleurrijke burgers, de systeemtwijfelaars die het oude durven te verlaten, in te ruilen voor iets onbekends. Of is dat gewoon vluchten, voor de moeilijkheden uit? Of omdat Portugal goedkoop is en veel minder regels kent?
Van Noort verwees naar het begrip ‘tussentijd’, waarbij de weerstand tegen het oude ook polariseert en de maatschappelijke onrust vergroot.

Driekwart van de bevolking vindt dat politici teveel op hun eigen ego zijn gericht, niet op het oplossen van de wezenlijke problemen. Radicaal het systeem verlaten kan betekenen emigreren naar een commune in Frankrijk, maar ook gaan boeren in Polen. Welgestelde bejaarden nokken af in een dure camper, armere lieden stapten zelfs uit de zogenaamd verplichte ziektekostenverzekering, die helemaal niet verplicht blijkt te zijn. Het niet langer belasting betalen wordt populair en juridisch scherp onderzocht. Van Noort heeft zijn huis verkocht en is met zijn gezin weg, met onbekende bestemming. Avontuur! Ik ben benieuwd of hij ook islamitische culturen aandurft…

ZWARTE KOUSEN & HEKSENONTHOOFDING

Niet het islamitische geloof is wezenlijk ons probleem, maar eerder de onontwikkelde, bijgelovige, boerse en discriminerende belijders van zo’n godsdienst. Maar kennen wij ‘beschaafde’ westerlingen dat fanatieke gedoe helemaal niet? Echt wel. Zo hadden de meer ontwikkelde Nederlanders 50 jaar geleden ook grote problemen met de zwartekousenkerkgangers in Staphorst, Bunschoten en de Zeeuwse eilanden. Altijd hoofddoekjes om, het zondebesef maximaal uitvergroot en altijd gelijk. Al het andere was van de Satan en hekserij. Onze vaderlandse BibleBelt is uiteindelijk toch ook nog redelijk verlicht geraakt. Als er ooit meer welvaart en educatie in die Arabische landen komt, zijn zij misschien ook zo van die kleingeestige beledigdheden af…

Ondertussen is er in de moslimwereld leed zat. In Saoedi-Arabië wilde men nog in 2008 ene Fazwa Falih als zogenaamde heks onthoofden omdat ze mannen impotent gemaakt zou hebben. In dat land is hekserij namelijk een strafbaar feit. Arme Fazwa werd genadeloos veroordeeld op basis van de getuigenis van één man. Ze stierf in de gevangenis net voordat ze zou worden geëxecuteerd. De toenmalige Saoedische Koning Abdullah bin Abdoel Aziz bleef achterlijk doof voor protesten.

Hoofd lacht zich gek! Ziel meteen op weg naar beter!

KINDSLAVINNEN & HEKSERIJ

Verkracht als Belgische kindslavin door de Dutroux-elite, is dat alleen een sprookje? Luister naar Anneke Lucas! Lees haar boek!
Politiek seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen (“Boys will be boys”) wordt schrijnend beschreven in een prijswinnend stuk van het progressieve Singaporese journalistieke collectief New Narratif over het nietsontziend gebruik maken van Cambodjaanse jonge meisjes door het Vredeskorps van de UN, de Verenigde Naties. Ik ben donateur van NN. Goed voorbeeld genoeg gegeven?

De VS verbiedt abortus, maar over de hele wereld worden vrouwen, maar vooral arme vrouwen, nog steeds als heksen vervolgd. Heksenjachten vinden nog steeds plaats in Noord India en in Nepal, veelal gericht op vrouwen van lage kaste.
Op WitchVox lees je meer. Dat is overigens een fraaie Paganistische site met prikkelende essays en hekserijverhalen. Leef u uit, dames. En onthoud wel goed dat de meeste heiligen Mànnen waren.
Soms is het verwonderlijk dat er nog vrouwen zijn die zo heftig blij met bepaalde mannen zijn (Chaka Khan met Ain’t nobody). Lekker (beroemd) introotje ook!

O Heer, heilig zijn is heerlijk! Vooral voor heren!

WATERANGST

Drinkwaterspecialisten zijn heel tevreden over de kwaliteit van ons kraanwater. Filterverkopers blijven echter kritisch. Wat kan er allemaal fout? Lood en kwik. PFAS, waaronder PFOS en PFOA. Deeltjes asbest, sedimenten, zand en schilfers. Pesticiden. Ontsmettingsmiddelen en Radon. Dan allerlei farmaceutische verontreinigingen plus vermoedelijk hormoonverstorende en kankerverwekkende stoffen. Soms ontwikkelen zich in langer stilstaand water ziekteverwekkende bacteriën. Ook zouden er schadelijke micro-organismen in drinkwater voorkomen zoals coliform, pathogene bacteriën, algen, HPC’s, poliovirus, rotavirus en hepatitis A.

Thuis maak ik gebruik van het Berkey filterkansysteem. Kostte zo’n 400 piek maar dat filter zou zo maar tien jaar mee kunnen. Je filtert altijd van boven naar beneden in een reservoir, waar dus wel enige tijd ‘schoon’ water stilstaat. Weggooien na je vakantie dus.
Wie niettemin nog steeds waterangstig is, moet er dan maar eens echt flink geld tegenaan gooien: € 1150 voor het eSpring waterbehandelingssysteem. Hun filterpatroon werkt met een koolstofblok en een UV lamp. Moet wel elk jaar vervangen worden (€ 280). Boven je aanrecht wordt een aparte uitloopkraan geïnstalleerd. Details van dit eSpring waterbehandelingssysteem zijn te vinden op www.zuiverdrinkwater.com. Per liter omgerekend is het zeker veel voordeliger dan flessenwater uit de supermarkt.

Belgische, tenminste Vlaamse lezers moeten extra alert zijn. Zij hebben in hun drinkwater jarenlang kunnen genieten van het PFAS-stoffen bevattende verwerkte en maar deels gezuiverde afvalwater van de Antwerpse chemische fabriek 3M. Dat gif schaadt het immuunsysteem, de voortplanting, het ongeboren kind en is kankerverwekkend. De Belgen hebben Klaus Schwab en vaccinaties helemaal niet nodig voor de aanpak van hun overbevolking!

CHRISTENEN, GOJIM,  ZIJN HEIDENEN

Voor de Tweede Wereldoorlog waren nogal wat welgestelde joden niet zomaar prettige mensen, met name degenen die in hun onderlinge geschriften minachtend spraken over de Gojim, de Gentiles, de heidenen, zoals zij alle niet-Joden, ook de Christenen, noemden. Zij bedeelden alle ‘ander’ volk slechts een inferieure positie toe (die van rechteloze slaven). Hier komt dus veel vooroorlogs antisemitisme vandaan.
Bizar is dat juist grote delen van de Joodse Talmoed een bijzondere compassierijke en empathische toon kennen (tenminste naar eigen volk). ’t Is net de Bijbel: andere delen praten de smerigste misdaden naar andere culturen goed: uitroeien die Arabieren! Tja, als je je laat regeren door de eerste de beste woestijndjinn, dan zijn bloedoffers kennelijk normaal. Eerst besnijden, dan tafelen!

Vage shit!

JOODSE POLITIEKBEPALERS?

Ik schreef het al eerder: twee immens grote Amerikaanse investeringsmaatschappijen, Blackrock en Vanguard controleren alle technologiebedrijven, de farmaceutische en de drank- en voedingsmiddelenindustrie en de handel in kunstmest. Hun eigendom ligt middels schimmige constructies bij een paar absurd rijke en machtige families op deze aarde, zoals de Rockefellers en de Rothschilds. Deze clubs bespelen ook talloze invloedrijke Non-Profit organisaties. Dat zijn o.a. de Bill en Melinda Gates Foundation en de Open Society van George Soros. Bij de eerste club was Koningin Maxima kind aan huis de afgelopen jaren.

Het joods zijn van veel van deze grootverdieners wekt wel meer en meer wantrouwen op. Dat is er niet beter op geworden nu Israël opnieuw met wapens en absurde wetten 2.000 Palestijnen poogt te verwijderen uit de bezette Masafer Yatta-regio op de Westelijke Jordaanoever.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per half kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) maar wel op Facebook (2700 volgers).

* Foodwatch ijverde vergeefs voor het wegstemmen van het schandalige CETA-verdrag met Canada. De PvdA kent helaas geen principes meer. Lees je zelf bij over die quasi-vrijhandel!

* Frontnieuws heeft een toespraak van Poetin in het Nederlands vertaald. Helder over dubieuze informatieoorlogvoering, hoe de sancties vooral het Westen zelf treffen. Nieuws heeft altijd twee kanten!

* Dwarsdenkende econoom Ad Broere  biedt een zeer informatieve Nieuwsbrief aan. Abonneren via [email protected]. Kijk ook naar zijn interview over Volgzaamheid met The Jerusalem Report (Ned. ondertiteld).

* Benieuwd naar de mate van elektromagnetischestraling rond en in je huis? Vergelijk dan op Stralingsmeter Test – De beste stralingsmeter vind je hier! (nauwkeurigmeten.nl).

Homeopathie beschermt kinderen tegen malaria, voor 10 cent per jaar. Help de Stichting Amma Resonance Healing Foundation dit jaar 500.000 kids te ondersteunen, en ontvang zelf een bijzonder homeopathisch cadeau: https://arhf.kentaa.com.

Franse sabotage van 5G mast na uitspraak van rechter over gestorven koeien.

ETIQUETTEMOP

In klas 6 van de Basisschool geeft de juf les in goede omgangsvormen. “Frankie, hoe zou je tegen een nette dame aan de dinertafel zeggen dat je even naar de wc moet.” Frankie is duidelijk: “Sorry schat, maar ik moet even plassen.” De juf is niet helemaal tevreden over zijn woordgebruik. “Stel je voor dat je ook in een heel net restaurant zit! Jantje, hoe zou jij het doen?” Jantje heeft een oplossing: “Gewoon zeggen, lieverd ik moet even wateren in plaats van plassen.” De juf is teleurgesteld totdat Wimpie op staat. Hij weet echt van wanten: “Darling, excuseer mij voor een kort moment. Ik moet even de hand schudden van een zeer goede vriend, waarvan ik hoop dat ik hem na het diner bij je kan introduceren.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JOUW KINDEREN ZIJN MONSTERS GEWORDEN?

Raadpleeg het domino orakel om te zien of je misschien vet geld kunt verdienen aan de verkoop van hun Pokémon-verzameling die bij jou is blijven liggen! En natuurlijk of jij mijn nieuwe boek moet aanschaffen: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?! Want als dat inderdaad zo is, dan ben jij de Sjaak! En je kids ook!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.  Den Haring is lid van de

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →