Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 juli 2020

By   /   juli 14, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 juli 2020

 Tijdgeest Magazine van 15 juli 2020 gaat over astrologie, abortus, autoriteit, machismo, lijden, hersenspoeling & mestlucht.


Moderne operatiekamer, een kapster…


MEDISCHE ASTROLOGIE

Ruim voor het begin van de jaartelling legden Oosterse (Babylonische) en Aziatische (met name Chinese) medici al een relatie tussen de dierenriemtekens en ons lichaam ondubbelzinnig uit. Men koppelde vooral ziekten aan planeetstanden bij geboorte en/of bij de aanvang van een kwetsuur. Hoe dan? Het hoofd, het gezicht en de hersenen worden bij deze kijkwijze geregeerd door Ram, nek, hals en mond door Stier, de schouders, armen en bloedvaten door Tweelingen, de handen, borsten en vliezen door Kreeft, de borstkas, schouderbladen en het hart door Leeuw, middel, buik en inwendige delen (maag en darmen) door Maagd, nieren, billen en ruggengraat door Weegschaal, blaas, geslachtsorganen, kruis en anus door Schorpioen, de dijbenen door Boogschutter, de knieën, het skelet in het algemeen en de huid door Steenbok. De onderbenen en de celoxydatie worden geregeerd door Waterman, en als laatste de voeten en het lymfesysteem door Vissen. Zo sprak het oeroude boek.
Ook elke planeet heeft specifieke relaties met bepaalde ziekten. Astrologen proberen dus sinds duizenden jaren de energiepatronen van de mens op het psychologische en het fysieke vlak te duiden. Proefondervindelijk onderzoek bij ontelbare patiënten heeft allerlei diagnoses en voorspellingen opgeleverd. Het systeem is echter nooit goed wetenschappelijk onderzocht en ook nog steeds in ontwikkeling. Toch is het wonderlijk hoe een goede intuïtieve waarneming uit een horoscoop aanwijzingen voor genezing kan distilleren. Relevant is ook de waarneming dat grote angsten voor een ziekte juist de ziekte kan opwekken. Iemand bewust angstig maken is in die zin een Satanische manoeuvre…

Alle medische astrologie staat echter stil als het gaat over van dier op mens overdraagbare ziekten. Luister naar de befaamde Amerikaanse researcher Anthony Patch die in 2014 huiveringwekkende voorspellingen over hondsdolheid en Corona deed. Leve de megastallen en het kipstapelen! Ga filteren, lui!


Eveneens een ludieke sfeertekening: 639 Coronaboetes in Schiedam, 57 in Vlaardingen.

ABORTUS

Elk jaar breken in Nederland meer dan 30.000 vrouwen en meisjes hun zwangerschap af. Veel gebeurt in het geheim omdat er veel negatieve ophef over gemaakt wordt in bepaalde milieus. “Wanneer komt de ziel in dat vruchtje?” vroeg mij een ongeruste mevrouw. Tja, een slimme ziel wacht tot alles een beetje goed op de plaats zit bij de ongeborene. Dat is zo rond de 12e, 13e week. Veel aanstaande moeders voelen al eerder ‘iets’ om hen heen hangen. Vanuit de regressietherapie ken ik verhalen van zielen die pas op het laatste moment hun keus bepaalden. Soms zodanig twijfelend dat uiteindelijk de baby dood werd geboren.
Astrologisch valt soms op dat het kind vooral slechts voor een van de ouders komt, dat de ander hooguit een soort voertuig is. Pijnlijke levens volgen dan. Sommige zielen lijken niet eens goed te incarneren, waardoor het kind al vroeg dissocieert, dus op een soort automatische piloot functioneert. Hier moet de wet van karma grondig bestudeerd worden. Daar kan een horoscoop van moeder en kind vaak goed bij helpen. Blijf je piekeren? We kunnen beter samen kijken naar de eventuele geboortehoroscoop van je ongeboren kind.


Zwart Zuid-Afrika heeft de oplossing gevonden.

FOUTE AUTORITEIT

Zwarte Piet roept veel gedoe over die foute witte Sinterklaas op. In Zuid-Afrika roepen weer zwarte politici andere zwarten op om witte boeren te vermoorden.
Hoe zwakker en kwetsbaarder zich iemand voelt, hoe meer hij/zij politiek natuurlijk zoekt naar sterke pappies, externe stevige autoriteiten, de killers. De gemiddelde Loser (The Deporable) kan tegenwoordig in het stemlokaal geheel ondemocratische, patserige, neoliberale massabespelers aanvinken. Vul maar in: het voorbeeld van vermaarde buitenlandse populisten als Trump, Netanyahu en Berlusconi wordt hier moeiteloos ingevuld door eigen nationale rattenvangers: Rutte, Baudet, Wilders, Klaver, Jetten enz. Ideologie hoeft er niet per se te zijn, wel een goede propagandamachine die helder tegenstanders aanwijst. En die gaan we goed uitschelden!
Populist Bert Brussen schmiert op TPO naar de cultuurmarxisten van links. Hugo Bos van Cultuur onder vuur wil giftig Femke Halsema afzetten vanwege Zwarte Piet. Ineens mag ons islamofobe of juist antisemitische gepeupel actief op sociale media tieren en bedreigen. Maar dàt voelt ff goed! Men leze liever topeconoom Piketty na in De Groene.

En? Krijgt het domme volk de chip en het automatisch verneukte vaccinatiepaspoort die het verdient? Ja. Natuurlijke selectie heet dat. Uitroeien die losers! Worden ze vervangen door dynamische, nooit gevaccineerde en laaggeschoolde Afrikanen?  Moeten die ons nationale genenbestand verbeteren? Ja. Volgens een resolutie van het Europees Parlement is dat inderdaad de bedoeling. Is er hoop? O ja! Er is immers altijd een volgend leven! De machopatsers en de gentechnici komen gewoon terug als besneden meisjes in Somalië.

DISCRIMINATIE & MACHISMO

Eeuwenlang hebben mannen van allerlei geloven vrouwen als tweederangs wezens weggezet en werden rijke mannen aanbeden. De wet van karma maakt nu van vroegere slachtoffers een omkering: nu gaan die gezellig een keertje dader spelen. Me Too komt zo in een heel ander licht. Macho mannen worden nu wedergeboren als zielige vrouwen en vice versa. Die zelfde wet brengt ons soms dooie, foute Zionisten terug als Judeo-Nazi’s en de foute Nazi’s worden als Palestijnen in Gaza de nieuwe vervolgde joden. De meest verstokte Christenen komen gewoon nog eens terug als fanatieke moslims. Staphorst in het Midden-Oosten…
Wie dat spel doorziet, heeft een kans. Het gaat niet om vorm, niet om uiterlijk vertoon, het gaat om inhoud en wijsheid. In een interview met Chris den Daas mocht ik het kortgeleden nog eens redelijk optimistisch uitleggen. Deze aarde biedt iedereen gelijke kansen, tenminste op de langere, levens overstijgende termijn. En als je route er hier op zit, kan je je engel worden. En DAT is pas echt kicken! Nooit je meer druk maken over seks en mode!

ANDERS KIJKEN NAAR LIJDEN

De bedoeling is dat wereldwijd verzwakte, dommere en bange mensen worden uitgeroeid of verhinderd om zichzelf voort te planten. Hoera! Er zijn al 100  miljoen doden gevallen door verhongering en zelfmoord vanwege de Corona-maatregelen. YES! Voor dat doel is ook het nieuwe, niet geteste Covid-vaccin ontworpen, dat vooral hoop put uit zijn onvoorspelbare fatale bijwerkingen. Denk aan de talloze onomkeerbare gevallen van Narcolepsie (slaapziekte) na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Dr. Carrie Madej stelt dat een Covid-vaccin met een DNA-component ons onomkeerbare schade gaat berokkenen. De producenten zijn (slim!) vooraf al gevrijwaard voor claims. Op zich is aanpak van de overbevolking dus een voortreffelijk en begrijpelijk plan. Niet populair onder het gewone volk natuurlijk.

Want, helaas, zit aan dit plan van Gates c.s. ook veel persoonlijk lijden vast. Vervelend! Lijden kan zich zelfs nog lang na de dood voortzetten in het zogeheten astrale lichaam dat nog tijden (jaren, eeuwen) kan rondhangen. In dat licht gezien is het ergste lijden (volgens mij) dat je je blijft verzetten tegen je karmische opdracht om je op aard te verzoenen met het aardse. Dat je bijvoorbeeld bang bent om te genieten omdat je bang ben voor een straffende God, die jouw genot zondig vindt. Dat je bijvoorbeeld je eigen onzekerheid maskeert door op anderen af te geven die meer uit het leven halen dan jij. Dat je dogmatisch veroordelend naar Bourgondisch eten, naar dansen, naar seks en drugs kijkt. Dat je je te druk maakt over Het Goede dat onvoldoende tegen Het Kwade strijdt. Als je je echter realiseert dat in jouw leven alles draait om de Liefde, dan is er alleen lijden, waar de liefde bestreden wordt. Okay?
Stap Twee is natuurlijk om je kinderen noch jezelf straks te laten vaccineren. Selecteer maar ontspannen jouw voorkeur: NIET BANG——-WEL BANG.

Blijf jij gewoon simpel geloven in het materiële concept van leven op aarde en Dood Is Dood, ook goed. Mocht jij zelf lekker kicken op het grote geld, prima. Word dan tenminste wel donateur bij onze sponsor, de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, bankrekening NL73INGB0005008174. Dank, dank, dank. Houd Tijdgeest Magazine gratis.


Geld toen je het nog redelijk vertrouwen kon, net als de Volkskrant…

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor minstens 7.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.900 volgers) en Facebook (1300 volgers).

* Een verdiepingsreis, 6 tot en met 13 oktober, naar het andere Sardinië, dat van watervallen, feeënhuizen en reuzengraven, van prehistorische astronomische uitkijktorens, kruidenmeesters en schaapskudden, waarbij je begeleid wordt door Peter den Haring met trancewerk, Familie Opstellingen en karmische astrologie.

* Artsen en niet medische professionals tekenden de Open Brandbrief over de bizarre Corona-maatregelen. Ik ook. En jij? Kan hier.

* Eindelijk weer een festival: Soulsteps van 28 juli tot 2 augustus op de Uelenspieghel in Uffelte. Opstellingen, Trancereizen, meditatie, yoga, sharing, klankconcerten. Beperkt tot 100 deelnemers. Ik ben er. Last Minute: jij ook?

* Week in Frankrijk: Thema: Liefde voor mijzelf: Liefde voor je lichaam, jezelf, innerlijke stem, met de ander, het Geheel, engelen, spel, zang.. Kosten € 395/€ 305 www.laripeblanche.nl.

* Zomerzon-ontmoeting Uelenspieghel Uffelte 19-24 juli. Kamperen of in de boerderij.  Dansen van Universele Vrede plus rituele ceremonies, vegetarisch, wandelen, zwemmen & rust. Kosten: € 220/195. Aanmelden.

* Soulsinging Souldancing Festival 9-14 aug. De vreugde van samen zingen, dansen en in de mooie natuur zijn. Alles op ’t gehoor, makkelijk mee te zingen.

*BUITEN-KUNST weekend 17- 30 aug (met zang, dans en vele kunsten) voor kinderen en volwassenen in Uffelte:  www.uelenspieghel.nl.

* Het laatste Taribush KUNA festival in Dwingeloo is uitgesteld tot volgend jaar. Maar op 18 jul kun je hier om 19.00 uur een online voorproefje krijgen!

* Nieuwe Opleiding Familie Opstellingen, 10 zaterdagen, start 7 november, tweewekelijks, in Den Haag. Begeleiding Peter den Haring. Intuïtief waarnemen, kijken naar je blinde vlek. Kosten € 550. Mail: [email protected].

* Hans de Ruyter (1943 in Rotterdam, gepensioneerd leraar Nederlands) schreef een schokkend overzicht van de geschiedenis van de archaïsche bloedlijnen, onderstromen in de mondiale machtsverhoudingen, Reptilians en de ontaarding van de mens: De Schaduwen Achter De Schermen. Uitgeverij Novum.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 21 juli en 25 augustus. Heel diep!

* Als je dieper wilt, dan moet je in een duikbootje proberen om dieper dan 10.000 meter af te dalen. Dat kan hier. Verbaas je!

HERSENSPOELING

Vroeger gebruikte de overheid zwepen en knuppels om het volk de juiste richting op te krijgen, tegenwoordig is er een geavanceerde soort hersenspoeling via mind control geïntegreerd via de media, voornamelijk door uitputtend op doodsangsten in te spelen. Niet de besmettingen tellen maar hooguit het aantal doden! En dat daalt. Onze eigen Prof. Ira Helsloot vond de ‘intelligente’ lockdown vanaf moment Nul totaal stompzinnig, maar nee, nee, ook de door George Soros ondersteunde beweging AVAAZ rept dramatisch bang over het dódelijke Corona-virus en het bestrijden van gevaarlijke desinformatie over Covid-19. Dan weet je weer waar (ook bij AVAAZ) het spant qua complot….

Lokaal voorbeeld? De Volkskrant meldt elke dag obsessief angstzaaiend het aantal Coronadoden, dat nu ongeveer precies even veel is als het aantal zelfmoorden (gemiddeld vijf per dag en 27 pogingen daartoe). Als de Volkskrant echter dagelijks die suïcidecijfers zou publiceren, was het land te klein. De medische hersenspoeling gaat echter gewoon door. Het nieuwe angstwoord is : DE TWEEDE GOLF! En wie profiteert daarvan?
Black Lives Matter leidt inmiddels handig de volkse sentimenten af van het Coronadebacle, het worden donkerbruine tijden. Het totalitair geregeerde China lijkt ons voorland, slaafs volks met een despotische superrijke controlerende bovenlaag.

GROEPSHYPNOSE

Op YouTube staat een bizarre verzameling ‘Mama Appelsap’ liedjes, waarbij een buitenlandse tekst wordt nagezongen met een Nederlandse. Zo klinkt een regel uit Bob Marley’s Could you be loved? plotseling als theezakje, theezakje. Het erge is dat je voortaan nog alleen maar theezakje hoort. Zoiets gebeurt ons ook in de politiek. Je wordt a.h.w. in een andere werkelijkheid verschoven, zegt ziener Martijn van Staveren en hij beweert dat dat op een veel grotere schaal gebeurt dan we ons kunnen voorstellen. Ook journalist Martin Vrijland denkt dat we als soort worden uitgeroeid. Het geïdealiseerde vaccin tegen de Covidgriep heeft een zorgelijke DNA-component, die mogelijk zo’n route versnelt. Lees de bijdrage van de Stichting VaccinVrij. Groepshypnose maakt dat je in dingen gaat geloven die simpelweg niet bestaan voor andere waarnemers. Maar wat is nog echt? Betaal je hypotheek maar af, die stenen zijn echt. Voorlopig…. 

MESTLUCHT VERSUS WOONBEHOEFTEN

De boeren patsen over hun zogenaamd zeer belangrijke bijdrage aan onze economie. Die valt toevallig goed tegen, terwijl zij wel enorm veel water onttrekken aan door de aanhoudende droogte gezakte grondwaterpeil. Ondertussen blijft de stikstofuitstoot in de landbouw gigantisch, haast de helft van het totaal. De bouw is hierbij een goede tweede. Het meest verdienen we trouwens aan de uitvoer van sierteeltproducten, visserij en verwerkende industrieën. Er worden vrij veel landbouwproducten uitgevoerd, veel minder voor onze lokale consumptie. Is het dus niet reëel dat we landbouwgrond gaan bestemmen voor woningbouw?

Onze eliteverdieners wonen chique elders en voelen kennelijk weinig compassie ten aanzien van starters en jongeren die in de Randstad geen woonplek meer vinden. Terwijl het toch niet te moeilijk moet zijn om die talloze oude, leegstaande kantoorpanden om te bouwen tot starterswoningen! Als je je afvraagt of Nederland vol is, moet je dus uitsluitend naar het aantal beschikbare woningen kijken. Toch? Dan zijn we dus helemaal vol.
Kunnen we de immigratie sociaal aan? Ook niet logisch over nagedacht.
Ooit werd het zogeheten Prachtwijkenbeleid van wijlen minister Ella Vogelaar (1949-2019) platweg afgeserveerd in de crisis, die volgde op haar in 2007 voorgestelde beleid: positieve aandacht voor de wijken en de mensen, en krachtig investeren in sociale samenhang. Nou ja, iedereen is vrij om te verhuizen naar eh…? Naar een plek waar het beter is? Eh? Voortaan op een zogeheten Dauercamping in Duitsland gaan wonen; de goedkoopste voor € 160 per maand.

KROEGMOP

De gast vraagt naar de prijs van de koffie op het terras en vindt € 4,50 achterlijk veel. Toch bestelt hij. Bij het afrekenen gooit hij negen muntjes van vijftig cent achter de bar. De pislinke barman wil toch geen gedoe en gaat ze een voor een oprapen. De volgende dag komt dezelfde gast weer om koffie vragen. De barman wil eerst afrekenen en krijgt verrast een biljet van een tientje. Nadat hij de koffie gebracht heeft, schiet hij quasi per ongeluk uit met het wisselgeld en vallen de elf muntjes van vijftig cent overal op de grond. Zijn klant laat echter ontspannen alles liggen en bestelt na een half uur nog een koffie. Hij wijst op het geld op de grond en zegt: “Houd het wisselgeld maar.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

GEEN VAKANTIE GEHAD? WEL EEN SOA? HOEZO DAT?

Misschien moet je eerst eens het domino orakel raadplegen voordat je iemand beschuldigt.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →