Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 juli 2019

By   /   juli 16, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 juli 2019

De editie van 15 juli 2019 gaat over seks, flutvaders, depressies, Rusland & Liability.

DOOD IN BED

Wie eenmaal in de ratrace van werk en schulden aanbelandt, zo’n beetje vanaf het 25e levensjaar, die ziet door de kennelijk daarbij horende piekerstress zijn/haar seksuele lol flink de mist in gaan. In internationale onderzoeken komt hetzelfde (zure) beeld naar voren: was er bijna twintig jaar geleden voor 1 op de 5 vrouwen nog tijd voor 10 keer per maand, dat is nu nog maar weg gelegd voor 1 op 7,7 (slechts 13% van de dames tegen 20% vroeger. En iedereen klaagt over die afname. Een hele maand niks is geen uitzondering, gemiddeld 14% van de stellen ligt dan naar het plafond of naar de telefoon te staren. Engeland zit zo erg in het emotionele slop dat maar liefst 51% van de vrouwen en 64% van de mannen in een enquête aangaven dat ze veel vaker bevredigd zouden willen worden dan in de praktijk gebeurt. Actieve seksliefhebbers zijn gezonder, gelukkiger en ze leven langer. Ze blijken ook beter te verdienen. De helft van de ondervraagde actieve stellen kwam uit op een gemiddelde van eens per week. De jonge singles deden dat Goddank nog wel wat beter. Iedereen let wel meer op de kwaliteit dan op de kwantiteit van de beleefde seks. Hoera. dat is winst. Minderen met kinderen is ook goed voor het klimaat, zegt men.

MASTURBEREN

Het masturberen heeft dus een enorme vlucht genomen. Het pornokijken ook. Dat heeft een aardige invloed op ons taalgebruik. “Ja, ja! Weet jij WAT jij kan krijgen van mij? Je kan een Golden Shower van mij krijgen!”  Volgens een jaarverslag van Pornhub kijken Nederlanders het meest naar triootjes, en lesbisch gestunt. Elk jaar gaan er meer vrouwen kijken, nu al 29% van de bevolking. Wat toch die duizenden meisjes betreft die zich op video laten naaien, moet je je afvragen wat hen bezielt? Waar zit het verdienmodel? Of hopen ze zo echt op een carrière als actrice? Sommige dames zien er toch intelligent uit? Misschien zijn ze aan een overdosis antidepressiva, net als 1 miljoen volwassen Nederlanders.

PILLEN TEGEN DEPRESSIES?

Onderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam ronkt in de reguliere media (namens de reguliere ziekenhuizen die bekend staan om hun onnutte en niet werkende behandelingen) over de nutteloosheid van supplementen tegen depressies. Jammer genoeg zijn juist niet die supplementen, die bewezen werken, onderzocht maar andere en alleen bij mensen met overgewicht.
Magnesium is bijvoorbeeld net zo effectief als bepaalde antidepressiva. Ook Sint Janskruid wordt genoemd evenals saffraan, 5-HTP en L-carnitine. Volgens eerlijker onderzoekers is er een sterke link tussen de gezondheid van onze darmflora en iemands mentale gezondheid. Wie veel onbewerkte gezonde voeding eet in combinatie met meer groente en fruit, bouwt een gezonde darmflora op en houdt het langer vol, zeker als je kurkuma eet (altijd in combinatie met peper) waardoor je zorgt dat je brein niet ontsteekt. Dat kan namelijk.. Kijk maar naar de politiek. (Bron Juglen Zwaan’s Nieuwsbrief www.ahealthylife.nl).


GEEN REDEN MEER VOOR DEPRESSIES?!

In Portugal zijn ALLE drugs uit de criminaliteitssfeer gehaald. De zaken worden binnen de gezondheidszorg opgelost voortaan. Scheelt enorm in allerlei soorten stress. Verder gaat straks gewoon het eten van zeewier en het rijden op algen als brandstof ons redden van de geplande ondergang. Als we tegelijk VEEL meer bos aanplanten, lost dat meteen het hele CO2-probleem op. Nou nog even dat keurslijf van de monogamie loslaten… Let meer op de mogelijkheden van je tandarts.


MEISJES & KINDERPIJN

Laat ons maar weer even overgaan van mondiale naar individuele ellende, van het grote naar het kleine zeer. Wat iedereen weet maar gemakkelijk vergeet: meisje met een harde, niet betrokken, verwaarlozende of afwezige (gescheiden) vader gaan vroeger met seks beginnen om iets aan hun intieme tekortkomen te doen. Ze hebben daarna veel meer seksuele partners, omdat ze alsmaar op zoek blijven naar mogelijkheden om beter om te kunnen gaan met verlies, met vernedering, met pijn en rouw. Veel verwachten ze er niet van, dus betreft hun actie meestal kortdurende experimenten. Soms spiegelen ze met een mannelijke partner die OOK een moeizame vaderrelatie had. ’t Gedoe met flutvaders is allemaal karma, dus heel goed voor je eindeloze onderzoek naar wezenlijke zingeving en zelfliefde. Wat helpt, is als de moeder later met een nieuwe partner een beter voorbeeld kan geven. Dus ongelukkige meisjes, stuur eerst je moeder naar de therapeut.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* OpenUP reist 24 t/m 28 juli naar Limburg (Kasteel De Berckt in Baarlo) voor een festival dat harten opent: www.openupfestival.nl.

* Workshop Trancereizen (op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens) met Peter den Haring in Kasteel Keukenhof, Castlefest Festival LISSE, donderdagmiddag 1 augustus 2019: 15.15-16.45uur.

* En dan! Ruigoord, de Amsterdamse vrijplaats biedt van 8 t/m 11 augustus plaats aan de 34 editie van het fantastische, eclectische Landjuweel Festival.

* SoulSteps Festival 14-18 augustus op de Uelenspieghel in Uffelte, kleinschalig samen beleven met vrienden, co-creëren. Zweethut, ijsbad, workshops en muziek.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Trancereizen met Peter den Haring op woensdagavond 28 augustus.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* Slapeloosheid? Lig niet langer wakker en nutteloos te fantaseren. De inslaapoefening op de CD Trancereizen van Peter den Haring werkt! Bestellen voor € 12,50 via [email protected] of voor € 10 als MP3-bestand.

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bij mij kun je voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak bestellen.

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info www.paraview.nl.

* Stripboeken, 40 stuks, veel collectors items, te koop. Vraag de lijst op via [email protected]


Depressies kunnen ook heilzaam zijn. Op termijn.

INZICHT DOOR FAMILIE OPSTELLINGEN

Als je niks snapt van je rare tegenslag of dipgedoe kan een Familie Opstelling uitkomst bieden. Wat dat ook al weer is? Zie dit filmpje over mijn werk. Vanaf dinsdag 10 september ga ik weer een serie van vijf avonden met Opstellingen verzorgen in Leidschendam (Park Schakenbosch), supermakkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Elke avond kost € 35; als je alles vooruitbetaalt, krijg je gegarandeerd een opstelling.

Voor pionierende liefhebbers hebben we een zelfs HELE dag gepland, zaterdag 10 augustus van 10.45-17.45 uur, inclusief een voortreffelijke lunch. Kosten € 65, korting voor oudgedienden: € 45.

Overigens, wie muziek maakt en/of zingt, die is beter in het oplossen van allerlei problemen, zegt allerhande wetenschappelijk onderzoek. En wie nieuwsgierig is, leest en onderzoekt, die wordt minstens leuk ouder. Kijk bijvoorbeeld eens op Atlas Obscura.

 

GEVARIEERDE VISIES

’t Is helder: over verschillende dingen kun je heel verschillend denken. Hoe maak je bijvoorbeeld onderscheid tussen een arme autistische en een zelfverrijkende, exhibitionistische Italiaan? De autist gaat verlegen naar beneden kijken, naar je schoenen en de Hyper-Italiaan kijkt naar het merk van je schoenen. Meer van dat soort kwellende vragen?
Bestaat er echt zoiets als politiek inzicht achteraf?

Hier onder ex-president George Bush Sr, aan het woord (beweerde een I.Q. van 136 te hebben!) in  het tijdschrift A World Transformed uit1998: “Ik ben er vast van overtuigd dat we niet naar Bagdad moeten marcheren. Als we Irak bezetten, zou het onze coalitie verpletteren, de hele Arabische wereld tegen ons keren en van de verslagen tiran een hedendaagse Arabische held maken. Je gaat onze jonge soldaten inzetten voor een vruchteloze jacht op een stevig ingegraven dictator. Je gaat ze veroordelen om te vechten in wat een onwinbare stedelijke guerrillaoorlog gaat worden.”
In 2003 werd Saddam Hoessein niettemin moeiteloos aangepakt met een smoesje. En in 2011 trokken de Amerikanen zich terug, wel pas na het leegroven van Saddam’s goudkluizen.

En nu steunt Trump de Saoedi’s weer tegen Iran. Dieven en moordenaars, bij wie alles draait om het grote geld. Trump is tegelijk weer een intelligent wonder: hij gaat onzinnig lang gestraften uit het overstuurde Amerikaanse gevangeniswezen halen. Stunt of waar in het kader van goedkope arbeidskrachten voor het bedrijfsleven ritselen ter vervanging van de geboycotte Mexicanen? Is er nog iets gewoon WEL waar?

De Dalai Lama heeft lang op de loonlijst van de CIA gestaan en heeft zijn hele familie op bestuursposten in zijn Tibetaanse regering in ballingschap gezet. O, juist, ja. Hoe zit het trouwens met de vergeten genocide op de Papua’s: Free West Papua! Toch? En waarom vervolgen de Chinezen Falun Gong zo wreed? Wat is Nederland toch overzichtelijk! Leve het platteland!

GEZELLIG RUSLAND

Niemand wil toch verhuizen naar Rusland voorlopig. Een communistische, materialistische dictatuur lokt niet voor wie quasi-vrijheid gewend is. Maar Rusland heeft geen bankensysteem dat wordt gecontroleerd door de Anglosaksische, Israëlische en Duitse Rotschilds. Nee. De Russen hebben de genetisch gemanipuleerde gewassen afgewezen en ze hebben Monsanto’s gif geen monopolie gegeven. Ja, juist. Er vliegen geen Boeings en er zijn geen geruchten over Russische pedofiele netwerken. Rusland is na jaren niet in 2018 wel weer aangeschoven bij de OPEC, de club van olieproducerende landen en heeft met slechts een marktaandeel van 11% toch een verhoging van de wereldolieprijs van 40% geritseld. En wat doen ze met de winst: goud kopen. Omdat? Omdat ze denken dat de dollar op iets langere termijn gaat instorten. De goudprijs is sinds eind september vorig jaar met bijna €6000 per kilogram gestegen. Procentueel betekent dit een stijging van bijna 18%. Wordt Rusland voor ons ooit weer gezelliger? Nee. Dat niet. Emigreren is vooral iets voor Afrikanen. De blinden blijven ook beslist hier.


Zo blind was hij nu ook weer niet!

AANSPRAKELIJKHEIDSSTELLING

Een nieuw wapen, dat in de V.S. succesvol lijkt te zijn tegen onzorgvuldige bestuurders van ondernemingen, is de directeuren, wethouders of ambtenaren persoonlijk aansprakelijk te stellen voor schade die individuen dreigen op te lopen of al hebben ervaren door dubieuze maatregelen. Zo hebben daar burgers zich onder dreiging van miljoenenclaims onder het installeren van de zogenaamd slimme meters uit kunnen praten voor een rechtbank. Inpowerment is de naam van een groep scherpe protesteerders. Denk je schade te hebben geleden? In een Gronings huis, wonen naast een varkensmester, naast een zendmast of een fijnstofverspreider? Zoek een advocaat die dit filmpje heeft gesnapt.

 

 QUIZMOP

Er is een Amerikaans stadium afgehuurd voor de eerste Conventie Blondes Are Not Stupid. Er zitten zeker dertigduizend verwachtingsvolle blondjes te giechelen op de tribunes als de eerste kandidate voor de Grote Quiz haar entree maakt. Er wordt wild geapplaudisseerd. Dan vraagt de quizmaster haar als opwarmertje: “Wie was Cleopatra?”
De dame twijfelt maar komt dan vastberaden met het antwoord: “De beste vriendin van Marilyn Monroe!” De quizmaster kijkt bedenkelijk: “Eh nee. Zij was koningin van Egypte, honderd jaar voor Christus…”
Spontaan staan er drieduizend blondjes spontaan op en yellen: “Give her another change!” De quizmaster is bang voor rellen en vraagt dan: “Wie was J.F. Kennedy?” De blonde kandidate weet het meteen: “Jennifer Ford, de vrouw van de vorige president.” De quizmaster krimpt ineen bij het zien van de filmende en fotograferende pers maar ze stamelt toch dapper: “Nee, nee. Hij was de vermoorde 35e president van Amerika.” Dan staan direct nog vijfduizend andere blondjes op, gillend: “Geef haar nog een kans! Geef haar nog een kans!” Dan neemt de quizmaster een radicaal besluit: “Hoeveel is zestien plus vijfenveertig?” De kandidate is wel wat aangeslagen maar heeft toch hooguit tien, twaalf seconden nodig voor haar antwoord: “Eenenzestig!” Zonder tijdsverschil gaat iedereen op de tribunes omhoog, armen zwaaiend, monden wijd open: “Geef haar nog een kans! Geef haar nog een kans!”

 

BELANGRIJK: TERUG NAAR MAANDELIJKS!

Tijdgeest Magazine gaat met ingang van volgend jaar weer naar de maandelijkse verschijning i.p.v. tweewekelijks. Wordt een te prijzige hobby ondanks enkele (11) trouwe donateurs. Moet je nu echt weer een gewone krant gaan lezen? Raadpleeg nog maar eens probleemloos ons domino orakel.  Het ouderwetse Flash is door Arne de Bruijn schitterend omgezet in Htlm-5.

GRATIS E-BOOK VOOR JOU

Ter gelegenheid van mijn verjaardag krijgt elke lezer (en ook alle ex-lezers) gratis een e-bookversie van mijn roman Gerard Zoekt Het Hogerop. Hier staat de link: https://www.tijdgeest-magazine.nl/gratis-e-books  (de Word-versie en PDF volgen later).

12 juli was het feest van de apostelen Peter en Paul. Waar is Paul?

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 november 2019

Read More →