Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 januari 2023

By   /   januari 14, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 januari 2023

Tijdgeest Magazine is al ruim 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, tegenwoordig van het kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur ons een retourmail met UIT.

 Tijdgeest Megazien
van 15 januari 2023
over feMienisme, m/v gedo
e, S/M, Prins Salman & false flags.


’t Was mist en winters koud, maar bloot is waar d’r vent van houdt.

FEMINISME & DATING

Kijk, nieuw jaar, nieuwe kansen. Het feMienisme is helaas niet meer gewoon een idealistische kijkwijze, het lijkt ook meer en meer een strijd geworden tussen Mien en Teun. Tuurlijk, Zij bepaalt wat Zij wil ontharen en waar. Ook hoeveel bloot Zij functioneel vindt.
“Ik heb meer tijd nodig voor mijzelf,” zegt A. om te rechtvaardigen dat ze een mindfucking hoofd op voeten is geworden van de werkstress, de woningstress en de relatiestress. B. heeft een ontmoedigend lang verlanglijstje op de datingsite: “Wie komt mij van de eenzaamheid verlossen? Moet kinderwens hebben, niet gescheiden, aantrekkelijk, met goede baan.” C. is leuker: “Ik zoek een trouw iemand om mee thuis te komen.” D. is het heftigste: “Aan machtspelletjes doe ik zelf wel. Jij gaat mij ten dienste staan, niet automatisch omgekeerd.”

Het is droevig dat nog steeds veel moderne mannen toch maar marginaal fröbelen in het huishouden. Ook dat tegelijkertijd veel moderne meisjes akelig baasjesgedrag zijn gaan imiteren: overwerken, overdadige websites ambiëren, pizza eten, en one night stands inhuren. Gelukkig kan Dating nog best rustig aan geregeld worden (Aanbodpagina) maar de betaalpagina wordt steeds drukker bezocht. Voor perversies moet je echt heel geduldig zoeken. Vrouw met paard was nog een hele klus. Hoe kreeg ze dat dier toch in de lift? De Partij voor de Dieren blijft overigens wel mijn meest serieuze stemadvies.


DE MAN/VROUW POLARITEIT

Als meer dan gemiddeld fijngevoelig lezer ben jij je vast zeer bewust van die m/v polariteit. Je ervaart waarschijnlijk dagelijks dat hele proces van afhankelijkheid, van nodig hebben, irriteren, aanstoot nemen, afwijzing, aanvullen en samen zijn. Makkelijk is dat nooit. Een partner heeft namelijk altijd ook de rol van Tegenstrever en Prikkelaar. Hij of zij provoceert doorgaans het beste en het slechtste in jou. In onze oerdualiteit moet je namelijk je Wezenlijke Kern altijd toetsen aan een ander… Dat proces wordt spiegelen genoemd, de ander laat overdreven zien waar jij je feitelijk ook in jezelf aan ergert. Vreselijk, nietwaar?

Ik zie de schepping als vrouwelijk, omdat alleen het vrouwelijke iets anders kan voortbrengen. Dit vrouwelijke Universum is voelend, vloeiend en communicerend. De man daarin is vooral gericht op visualisatie, magie, strategie en doen.
Grappig is dat mannen al eeuwenlang echter denken dat zij een patent hebben op het communiceren met God. Want een recent onderzoek naar het surfgedrag van internetters wijst er op dat mannen vooral naar sport, aandelenkoersen en seks zoeken, maar dat juist vrouwen veel meer naar gezondheid, zingeving en religieuze adviezen klikken. Mannen willen feiten en actie, vrouwen intermenselijke relaties. Kinderen willen vanzelf een nieuwe Ipad. Voorlichting nodig? Ze tikken 1x een x in en meteen staat er www.xnxx.com. Behulpzaam hoor.

POLITIEKE POLARITEIT

Ik geloof dat in de Nieuwe Tijd de seksen (althans in de beschaafde, niet oorlogvoerende of hongerende wereld) beter, en meer respectvol kunnen (leren) genieten van elkaar. Dan moet je uiteraard eerst wel kritisch kijken naar de rol van Macht in de relatie. Want in elke (schijnbare) ongelijkheid wordt altijd naar compensatie door de zogenaamd zwakste van het stel gezocht. in de sloomste variant gaat men elkaar Mama en Papa noemen en gaan beiden precies de rol van hun eigen ouders naspelen. Brr.
In het ergste geval ga je dan S/M spelletjes spelen. Pijnigen op de kwetsbare plekken. Iemand de schuld geven, afkaderen, negatief beoordelen. Daarbij moet je inzake aanbeden rolmodellen razend goed opletten met betrekking tot nepnieuws. Steeds merk je hoe de media bepaalde personages van held naar demon ‘framen’. De route van tot beest gemaakte mensen… Even lezen wat Poetin in 2017 zei over de NAVO-druk aan de Russische grenzen? Of lezen hoe een slordige leefstijl mensen Covid- en vaccinatieslachtoffers maakt? Wie dat nog niet snapt, is reddeloos verloren.

Van achteren gepakt…

OUDE PATRONEN

Als jij zo’n gevoelig iemand bent, dan zul je beseffen dat de oude, archetypische rollen niet meer te handhaven zijn. Mannen zullen kwetsbaarder moet worden, meer bereid tot dienen vanuit een bewuste bescheidenheid. Heren, wij moeten het vrouwelijke aanbidden, soms letterlijk op de knieën en zonder bedenkingen haar verwennen, zodat zij in haar volle bevrediging haar tomeloze (moeder)liefde over ons kan uitstorten.
Hoei, hoei. Ik hoor het al veel collega-mannen zeggen: “Ben je GEK geworden, Peet?”
Specialisten in pijnvermijding zijn (m.i.) dat soort lui geworden, als ze maar niet hoeven te voelen, hoe diep eenzaam ze zijn. Maar wie kan voelen, die voele mee! En dan voel je of ik hier uit mijn nek zit te zwetsen of niet. Mannen die alleen blijven denken, vallen buiten de relatieboot. Dat geldt dus ook voor dames, helaas. Vrouwen zitten gelukkig wel meer op de golflengte van zweven, voelen, mooie kleurtjes, jeweetwel.

PRINS SALMAN’S BIJNA DOOD ERVARING!

Vergeten intriges, daar zijn er teveel van. David Icke heeft ons op veel vuil spel geattendeerd, maar daardoor wordt zo’n uitgesproken type direct overal Staatsvijand. Maar iedere goede journalist van de oude stempel heeft er zelf ook stapels ontdekt. Mijn favoriet? Iets met de Saoedische kroonprins.

In oktober 2017 werd er in Las Vegas vanuit een hoog hotelflatgebouw een tiental automatische wapens leeggeschoten op feestende en dansende bezoekers van het populaire Harvest Festival er tegenover. Door een motiefloze gek, die later werd doodgeschoten, zoals de politie beweerde? Kom nou!
Mensen, die daar zijn vermoord, vragen zich ondertussen af waarom er direct al vier helikopters over het gebied vlogen? Wie er allemaal nog meer in die noodlottige hotelkamer zaten? Wie met profijtelijke voorkennis handelde in MGM-aandelen? Vast niet de Saoedische eigenaar van het betrokken Mandala Bay Hotel, die erg bevriend was met een bepaalde Arabische kroonprins! Was dat allemaal alleen karma om Amerikanen het gevoel te geven hoe het was als je als gewone burger in Syrië of in Vietnam werd beschoten met mitrailleurs vanuit een vliegtuig? Vast niet.

Of moeten we nog véél meer opletten: de aanslag in Las Vegas leek een bewuste afleidingsmanoeuvre voor de gelijktijdige aanslag in een naburig hotel op de Saoedische kroonprins Mohammad bin Salman. De prins werd razendsnel door zijn hysterische lijfwachten naar het vliegveld afgevoerd. En dat stond (hoe dan?) net vol met Amerikaanse Seals-commando’s. Ook daar werd nog flink geschoten. Particuliere filmpjes van die situaties zijn bijna allemaal van internet verdwenen, maar ik heb ze nog gezien.

Toen de prins thuis kwam, heeft hij vanwege zijn bijna-dood-ervaring fors wraak genomen op verdachte familieleden en bepaalde politici. Het ging kennelijk om een mislukte poging van de prins om heel veel geld van verlopen dubieuze leningen bij de Amerikanen op te halen. Ooit iets van gelezen in Europese reguliere media?

Nee. En als nu weer zoiets plaatsvindt, noemt de overheid dat vast weer ijskoud nepnieuws. Check even deze video over oversterfte met de titel Magere Heineken.


De luipaarden sprongen op hem af, 11.000 jaar gelden, maar hij hield gewoon zijn plasser vast!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten
je dan maar € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Prehistorisch-energetisch Sardinië voor de 4e keer: reuzengraven, Nuraghe torens, Atlantismythes, 18-27 april groepsreis met Familie Optellingen, Trancereizen en andere magie. Begeleiding Peter den Haring, gids: Sam Pitzalis van Keep Alive Tours. Nog 2 plekken!

* Of ga je mee naar de Bosnische piramiden van 26 mei tot 4 juni? Pak je agenda! Ook nog maar 2 plekken!

* Welkom anders bij Centre Lothlorien in de Haute Marne, een Franse vakantieweek, ochtenden met Familie Opstellingen, Trancereizen en horoscopen met Peter den Haring (16 t/m 22 juli 2023). Camping, houten huisje of kamer in het Chateau? Mail: [email protected]!

* Soulsteps festival, 9-13 augustus, 7e editie op minilandgoed de Uelenspieghel in Uffelte, kleinschalig, natuur beleven, vega, muziek, workshops (Ademen, klankschalen, Familie Opstellingen, Trancereizen etc.). Uitrusten met vrienden!

* Last van straling of gewoon behoefte aan natuurlijke frequenties? Blushield Europe biedt oplossingen voor thuis, op het werk en onderweg! 12x!

*  Sjamanistisch psycholoog Joost Geerdink. Therapie, coaching, gesprekken en healing. Holistische, sjamanistische, Jungiaanse achtergrond. Online of Live in mijn praktijk in Utrecht/De Bilt.

* Freedom-Quest:  jouw reis naar vrijheid! Ontdek de quantumwereld. Neem de volgende stap op onze evolutionaire ladder en ervaar (voedsel)vrijheid op alle vlakken.

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

* Meesterverteller Kees van Wanrooij schreef Peronniek, een Graalverhaal, over een kind dat de uitdaging van het leven aangaat en het tot koning schopt. Zijn 2e spirituele meesterwerkje is Niet alle wijzen wonen in de Himalaya, een spirituele zoektocht van een vrouw met vele fascinerende ontmoetingen. Te bestellen via de website.FALSE FLAG OPERATIONS

Je kunt je natuurlijk ook in slaap laten sussen door de reguliere media, maar opnieuw en opnieuw vinden er overal misleidende gewapende operaties plaats. Schokkende informatie zoals het verhaal over Prins Salman staat nog altijd in ons enorme archief op www.tijdgeest-magazine.nl. De WHO meldt dat de Covid-trip 15 miljoen doden wereldwijd heeft veroorzaakt, maar in Nederland is oversterfte een onbespreekbaar onderwerp of wordt behandeld als nepnieuws. Men drukt jaarlijks 8% euro’s bij, niemand wordt daarop angstig of stelt Kamervragen. Ritselen is de mode.

Kijk bijvoorbeeld ook weer eens kritisch naar de bakerpraatjes van de overheid na de aanslag op Kennedy. Naar de bizarre leugens rond het zo maar instorten van het derde WTC-gebouw op 9/11.
Jij kunt je niet voorstellen dat een geheime dienst (CIA, FBI, Mossad of KGB) zo’n False Flag Operatie op zet waarbij honderden burgerslachtoffers vallen? Vanwege de publieke opinie bijvoorbeeld schietincidenten op scholen fixen  om het wijdverbreide particuliere wapenbezit in de V.S. te kunnen aanpakken op termijn?


GEHEUGENVERLIES

In 1962 probeerden de Amerikaanse CIA een oorlog tegen Cuba te provoceren met totaal moraalloze, onethische formele instructies aan personeel en militairen. Weggepoetst, vergeten, maar toch niet goed genoeg opgeborgen.
Er zijn zo ook stapels spannende getuigenissen tevoorschijn gekomen op o.m. Project Camelot van oudere Amerikanen, die zeggen een deel van hun geheugen kwijt te zijn, maar flashes hebben van wat ze Black Operations noemen. Geheime operaties als SuperSoldiers of als Remote Viewers, als paranormale gevechtsmachines, ook getraind in psychotronic warfare. Google al deze trefwoorden maar. Deze mensen hebben vooral in de Vietnamoorlog kunnen oefenen, maar ze hebben ongewone dromen en ze helpen elkaar tegenwoordig met meer onderzoek. Want dàt is de grote troost van de Nieuwe Tijd. De voortschrijdende techniek helpt zowel de bad guys als the good guys.

Zakelijk gezien zijn de geld guys met aandelen in 2022 vet in de min geraakt. Dat komt van dat oorlogje spelen, jongens!

BLINDENMOP

Birgit zoekt wanhopig naar haar blinde vader op het strand. Uiteindelijk krijgt ze toch verbinding via haar telefoon: “Pap, waar zit je?” De man kraakt maar ze verstaat het toch: “Ergens op het naaktstrand.” Dat strand is 300 meter breed, denkt Birgit: “Hoe vind ik je daar dan, pap?” De oudere heer gromt: “Ja, hallo, ik zal wel de enige vent zijn zonder stijve!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

STELEN BIJ DE JUMBO MAG WEER

Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of je beter kan bidden om een niet-stelen toeslag. Lees dan ook beslist mijn nieuwste boek over karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 25,00 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 2.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 februari 2024

Read More →