Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 januari 2019

By   /   januari 15, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 januari 2019

De editie van 15 januari 2019 gaat over Atlantis, zieke zielen, antivax, 5G, aardappelen, vliegeneitjes & ziek bier.


Geef alles, maar niet als je bloed doneert.”

ATLANTIS REVISTITED

Er staan piramides verspreid over de hele wereld, opnieuw ontdekt doordat allerlei moderne onderzoekers slim satellietinformatie gingen benutten. De traditionele Egyptologen hebben nog steeds geen behoorlijk idee wat hun functie was. Gelukkig zijn veel anderen blijven denken. De Amerikaanse piramide-expert Dr. Carmen Boulter (bekend van de Netflix-serie The Piramid Code) stelt dat ze ooit (33.000 jaar geleden) werden opgericht om eventuele catastrofale wisselingen van de magnetische polen tegen te gaan. Veel van de toenmalige beschavingen en verschillende mensensoorten (reuzen, dwergen, Cro-Magnon mensen en mogelijk ook de Neanderthalers) zijn waarschijnlijk uitgeroeid door een komeetinslag (of kernramp?) rond 11.000 jaar geleden. Op het Paaseiland zijn bijvoorbeeld via bodemscans veel reuzenskeletten gevonden. Maar mogelijk is er ook al enige uitroeiing geweest ervoor door onderlinge oorlogen van concurrerende buitenaardsen.

De oude Egyptenaren lijken, gelet op allerlei archeologische vondsten,  collectief over flink grotere schedels beschikt te hebben, waarschijnlijk duidend op sterke paranormale, telepathische vermogens. Die werden minstens gebruikt om met bepaalde heilige dieren te communiceren. Is er een verband met de enorme hoofden van hun intelligente tegenhangers in de oceaan: de inktvissen? Buitenaardse astrale reizigers, Shapeshifters misschien, stuurden vast allerlei evolutionaire (magische) ontwikkelingen aan. Hun prehistorische bouwwerken zijn minstens wonderen.
Die Egyptenaren bevoeren de hele wereld en lieten overal wat van hun artefacten achter. Hun schatten zijn gevonden in Australië maar ook op de Amerikaanse continenten. Indiaanse mythen beschrijven reuzen en lieden met grote hoofden. Enkele jaren geleden is er veel verstopt oeroud materiaal, de Amarna Artifacts, gevonden in een Turkse onderaardse tombe in Gobektitepe, gedateerd op 12.000 jaar oud.

Een extreem ver ontwikkelde maatschappij, zo lang geleden? Egyptenaren gebruikten bijvoorbeeld 4.000 hiëroglyfen, symbooltekens om uiterst gedetailleerd allerlei fenomenen te beschrijven. Vergeleken met ons 26-letterig alfabet zijn wij nogal achteruit gegaan in onze religieuze en culturen perceptie. Krijgen we nog ooit toegang tot die ‘verloren’ informatie?

ATLANTIS EINDELIJK GEVONDEN?

Van 1985 tot 1993 schreef ik aan mijn eerste SF/Fantasy roman, De Belofte, gepubliceerd in 1995. Het ligt nog her en der in sommige bibliotheken en het is verkrijgbaar via www.boekwinkeltjes.nl. Als luisterboek is het ook beschikbaar hier. Het was een grotendeels gechannelde beschrijving van de ondergang van het verzonken koninkrijk Atlantis, in combinatie met spontane regressies. Mijn hoofdpersoon (een gemengdbloedige jonge man, Gaosar) vaart van de Afrikaanse kust in enkele dagen in een primitieve boot naar een Atlantisch eiland. Ik beschreef een enorm binnenmeer op de plaats van de huidige Sahara-woestijn en een door buitenaardsen geregisseerde kernexplosie op de plaats van het huidige Mauritanië. Ik was verbijsterd toen ik veel van die ‘feiten’ bevestigd zag in recente onderzoeken.
Gesteld wordt nu namelijk, dat het magische rijk Atlantis in het Mauritanië van nu heeft gelegen, vlakbij het Atlasgebergte, hier plausibel uitgelegd aan de hand van satellietfoto’s en historische verslagen. Het oog van de Sahara zou die magische ronde stad genoemd zijn. Kijk zelf hier. Andere wetenschappers verwijzen naar de enorme Tenoumer-krater in die buurt. Hier lijkt ooit een ontplofte kerncentrale (oorspronkelijk als piramide gebouwd) een waanzinnige ramp te hebben veroorzaakt waardoor tsunami’s de nabij gelegen stad Atlantis verwoesten en onder water zetten. Verder nadenken doet niemand kwaad. Mijn boek komt ook zo snel mogelijk gratis als e-book beschikbaar.

ONTMOEDIGDE ZIELEN

Honderd jaar geleden voorspelde de antroposofische ziener Rudolf Steiner dat kwaadaardige medici kinderen zo vroeg mogelijk zouden willen gaan vaccineren. Waarom? Om de ziel te ontmoedigen om zelf actief virussen te gaan bestrijden. De Amerikaanse Dr. Jack Wolfson legt het scherpzinnig uit. Veel holistische artsen geloven niet meer in het nut van het systeem. Ik vermoed dat sommige virussen zichzelf, vergelijkbaar met de mens, ontwikkeld hebben op andere planetaire bouwstenen en na verloop van tijd OOK zelf zijn gaan denken. Zij zien een gerobotiseerd menselijk lichaam mogelijk als nuttige gastheer, maar dan moet je geen krachtige ziel tegenover je krijgen. En vooral niet bij iemand die van nature nog weet hoe je zelf waterpokken, mazelen en kinkhoest de kop in kunt drukken.
Als je even kijkt naar de junglezigeuners op Borneo, de Penan, zie je hoe briljante, natuurlijke overlevingsbesef nauwelijks meer kan worden doorgegeven aan volgende generaties. Luister snel nog even goed naar de allerlaatste sprookjes.

Sprookje: Het vliegende paard Pegasus. Het bestaat wel!

VACCINATIE NU WEL OF NIET?

Het ongeluk zit in een klein hoekje en in de rest van de ruimte is dus geluk te vinden. Sommige kleine baby’s trekken helaas al die vroege vaccinaties niet. Dat weten talloze ouders maar ze pikken die shit waarvan ze denken dat alleen het tijdelijk ongerief brengt om hun angsten op termijn te beteugelen. Veel bladen, zoals de Volkskrant, en conservatieve radio zoals KRO-NCRV, brengen zogenaamd goed wetenschappelijk onderbouwde VAXFAN-verhalen terwijl wij slimbo’s zien dat ze ernstige waarschuwingen negeren. Bijwerkingen in de farmacie zijn dramatisch geworden (men overlijdt er aan), zei bijvoorbeeld Dr Dick Bijl, de oud-hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin. De vaccinatielobby lijkt ondertussen nog platweg te winnen ook. Gewoon via de indirecte ritselweg: toegang tot de kinderdagverblijven. De vraag wordt of je je kind schade wil laten oplopen van een vaccin of van de mazelen? Of van een niet-werkzaam griepvaccin?

De antivaxxers maken o.m. bezwaar tegen het feit dat hun kids 14 prikken in tien jaar krijgen. Ik vind vooral het tijdstip waarop er begonnen wordt veel te vroeg. Kijk maar mee volgens de consultatiebureaukalender: 6-9 weken: Pneumokokken; combinatieprik DKTP (difterie, kinkhoest, tetanus, polio), Hib-ziekte (influenza), Hepatitis B; na 3 maanden: Combinatieprik DKTP, Hib, Hepatitis B; na 4 maanden: Pneumokokken; combinatieprik DKTP, Hib, Hepatitis B. Even bijkomen en dan na 11 maanden: Pneumokokken; combinatieprik DKTP, Hib, Hepatitis B en na 14 maanden: BMR (bof, mazelen, rode hond) en Meningokokken. Na vier wordt de DKTP cocktail herhaald en op het negende opnieuw DTP, BMR. En nu moet er vanaf twaalf jaar ineens nog de HPV-shot overheen? Plots moeten wij het Rijksvaccinatieprogramma vertrouwen?


Gangsters op internet (kijken en lavchen!)

ER VALT WEINIG MEER TE LACHEN

De hele politiek is met slechts enkele uitzonderingen gekocht door het olicharchische bedrijfsleven. Zelfs de Eerste Kamer senatoren beunen overal bij. De overheid zuigt ons uit en stuurt ons belastinggeld naar hele foute inners (Shell, Unilever enzovoorts). Protesteren? Ga even meelachen hier!
Alle geritsel van het door de overheid gesteunde farmaceutische verdienmodel toont het alom zichtbare politieke cynisme aan en dat van de omkoopbare journalistiek. Of het nu gaat om medicijnen, milieu, vliegverkeer, pensioenen of dividendbelastingen, de speculanten en de draaikonten winnen moeiteloos bij de Huhhuh?-club van nationale zombies.


In juli vorig jaar schreef ik:

VAN HET KASTJE NAAR DE MUUR

Jammer als er net een nieuwe zendmast precies op jouw appartement gericht staat. De provider verwijst naar de Gemeente, die verwijst naar het Antennebureau en die wil dat de provider actie onderneemt. Helaas, de provider zegt dat de schadelijkheid van die straling nog niet bewezen is. Dat is sinds het Rapport Bioinitiative 2012 trouwens wèl zo.
De overheid wil nu 5G gaan úitrollen, NOG heftiger! De Europese ‘EM-EMV richtlijn 2016’ stelt dat er sterke aanwijzingen zijn dat langdurige blootstelling aan bepaalde EMV een risicofactor is voor bepaalde soorten kanker, ziekten als Alzheimer en mannelijke onvruchtbaarheid. Ongerust? Kijk op www.stichtingehs.nl en op www.stichtingmcs.nl.

In Zuid-Korea wordt 5G ondertussen voortvarend uitgerold. De grote bedrijven verwachte er efficiency voordelen van bij de vleet. Tjonge, tjonge. We kunnen gelukkig hùn lokale gezondheidseffecten op iets langere termijn toetsen. En nog grappiger: dezelfde overheid is bang voor Chinese spionage via al die Chinese apparaten, die op die 5G moeten worden aangesloten. Terwijl de Amerikanen al alles van je weten als je iets in die Cloud zet. SUF!

Inmiddels experimenteerde men in Den Haag met een 5G mast op een kantoor aan het Huygenspark. Daarop vielen er spontaan 160 spreeuwen dood uit de bomen in het park, zogenaamd allemaal last van giftige buxusbesjes, waardoor ze zich ergens tegenaan dood gevlogen hadden. Maar ze vielen uit de bomen! Groningse koeien werden al eerder dol van een vergelijkbaar 5G experiment daar. Hoe suf blijven de bewoners? Zijn we kikkers in een steeds heter bad? Al voldoende verdoofd door 4G? Draagvlak voor de BTW-verhoging op groente en fruit was er ook niet, maar toch kon die worden doorgezet. Ook met 5G? Zijn er ondertussen remedies?


AARDAPPELREMEDIE

Een begaafde Amerikaanse helderziende, Anthony William, beweert Goddank dat niet bewerkte aardappelen negatieve effecten van draadloze internetsignalen, signalen van mobiele telefoons en andere elektromagnetische velden (EMF) kunnen absorberen en tevens aanklevende negatieve emotionele energie van andere mensen helpen verminderen. Ik geloof het zo maar. Zet er eentje in een kom op je bureau en in je keuken. Ververs deze neutralisatietotem elke week. Nooit opeten! Hooguit opsturen naar een politicus die je niet mag.

VOEDZAME EITJES

Het goede nieuws is dat er in Zuid-Afrika twee succesvolle vliegenboerderijen bestaan. Het Britse bedrijf AgriProtein fokt op elke boerderij 8,4 miljard vliegen, die elke dag 276.000 kilo voedselafval verwerken en 340 miljoen eitjes leggen. Die eitjes worden uitgedroogd, plat gewalst en tot diervoedsel verwerkt. Zouden wij niet economisch veel kunnen winnen met een tijdloze ophaaldienst voor tampons en maandverband?


Digital Art Gieta Mangar

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Nieuw bij Uitgeverij Hajefa: Issa, zoon van de zon. Een andere kijk op het leven van Jezus en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf. Ook de Maankalender 2019 is er weer.

* Mindfulness Voluit Leven: zonder oordeel waarnemen, acceptatie, aarden, rust, vrijheid, gewoontepatronen doorbreken, bespreken levensthema’s. Den Haag start cursus ochtend 30/1, avond 31/1: [email protected] en Liefdevoormijzelf.

* Zes Familie Opstellingen m.i.v. 22 januari 2019 in Leidschendam (supermakkelijk bereikbaar en gratis parkeren) geven je boeiende kansen op zelfinzicht. Hier een korte documentaire (Telepathie als Therapie) over de werkwijze van begeleider Peter den Haring.

* Onbegrensd – Ultieme Vrijheid Met Een Fysieke Beperking wordt door de schrijver gratis weggegeven (wel verzendkosten). Robert van der Wolk is bijna blind, 60 keer geopereerd, nierdialyse patiënt geweest en daarna dubbel getransplanteerd. Ontdek zijn krachtige tools om beperkingen te overkomen, kracht uit uitdagende gebeurtenissen te halen en grenzen te verleggen. Meer informatie: klik hier.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Publicist Ron Fonteine is specialist in voeding en alternatieve geneeskunst. Op zijn website Leef Bewust kun je je gratis abonneren op zijn fantastische Nieuwsbrief.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Tuurlijk, net weer overgestapt naar een OOK goed foute zorgverzekeraar? Het kan anders. Bereid je voor op Artabana, een klein collectief in je buurt.  Of hier.

* Slapeloosheid? Lig niet langer wakker en nutteloos te fantaseren. De inslaapoefening op mijn CD Trancereizen werkt! Bestellen voor € 16 via [email protected] of voor € 14 als MP3-bestand.

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij mij voor € 14 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak. Ook op CD (€ 16).


Deliriumschrikbeeld

BIER & GLYFOSFAAT

De onkruidverdelger Glyfosfaat is slecht voor bijen, rot voor bodemleven en waterkwaliteit. En wordt veel aan verdiend door Monsanto dat veel van de keuringsinstanties weet om te kopen. Veel van onze bieren zitten vol Glyfosfaat. Juglen Zwaan heeft ze haast allemaal getest. Leve de Grolsch 5.0, Amstel en Jupiler maar fout is tweederde van die biertjes, onder andere vooral Heineken, Budweiser, Swinckels, Schultenbrau en Bavaria. Gezond (vanwege de mineralen en voedingsstoffen) en gevaarlijk tegelijk. De overheid stelt hoge eisen aan drinkwater maar veel bierdrinkers mogen zichzelf uitzichtloos vergiftigen en hun kanker stimuleren. Hun vruchtbaarheid loopt ook terug en dat is het goede nieuws. Goddank komen er hier meer strakke moslims (die geen alcohol mogen drinken) en die planten zich wel goed voort. Zwaan doet mooi onderzoek op YouTube.

GECODEERDE MOP

Herman had gebeld, ingesproken en tien wanhopige SMS-jes verstuurd. Wat? En waar? Hoe zo? Uiteindelijk snapte zijn Egyptische kruidenier de hiëroglyfen in Hannie’s boodschap: het vogeltje heeft een eitje gelegd. Haar tijd was gekomen om te broeden! Oei, moest hij dat nu wel of niet aan zijn vrouw gaan vertellen? Gelukkig, hij kende een orakel dat raad wist.

JOUW PARTNER HEEFT EEN NARE SNOR. JE MOEDER OOK AL. IETS DOEN?

Hoeveel houd je nog van jezelf? Raadpleeg toch maar eens het domino orakel! En word alsjeblieft dan dit jaar donateur! Voor het te laat is.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne HogerwerfLilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juli 2019

Read More →