Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 februari 2020

By   /   februari 14, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 februari 2020

Alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse gratis publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, BCC gemaild naar 12.100 lezers, ontvangen door 1500 abonnees via de website en naar 13.500 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

 Tijdgeest Magazine
15 februari 2020
over biowapens, poep, toiletwater, slangen, groene dope, opwarming & dronekilling.


The War of The Green Gloves

UITROEIING VAN HET ONGEWENSTE

De Diamantrugmot is een extreem vraatzuchtig insect, dat zich nauwelijks door pesticiden laat hinderen. Genwetenschappers hebben daarom alles op alles gezet om met gemanipuleerde diertjes hun vruchtbaarheid aan te tasten. Dood! Dood! In het blad Frontiers in Bioengineering and Biotechnology wordt beschreven hoe de foute mannetjes zielige vrouwtjes bevruchten waarvan het nageslacht sterft als rupsje. Mooi toch? Gentechnici hebben ondertussen ook een kevertje met een functioneel derde oog gekweekt in plaats van hun afschrikwekkende horentjes.
Hoera! Wat een kunst, wat een perspectief op het uitroeien van ongewenste menselijke eigenschappen. Want? Over 50 jaar bestaan er geen asociale stombo’s meer. Potente mannetjes bevruchten wel de stomme vrouwtjes nog maar die werpen dan nog slechts nutteloze vormsels in het kraambed. Onze klimaatproblemen zijn meteen opgelost.

BIOWAPENS

Dat idee gaat nog veel verder. Overal ter wereld draaien nu doorgaans supergeheime biolaboratoria (o.m. van de Amerikaanse firma Gilead) op volle toeren om exotische ziekten te kunnen kweken onder het motto te experimenteren met nieuwe medicijnen. Gilead in Oostenrijk gebruikt arme, kwetsbare mensen o.m. Georgiërs als proefpersonen. Internationale verdragen vrijwaren hen van aansprakelijkheid voor dit vergiftigen van medemensen. Dit Duitse filmpje laat je gruwen.

DODELIJKE ONTMOETINGEN

Sommige media beweren dat het Corona-virus is overgebracht van slangen op slangen etende mensen. Behalve dat het virus (helaas) reeds in Engeland in 2018 gepatenteerd was als biowapen (zie het bewijs hierboven). Het Corona-virus is een false flag bangmaker, zodat we allemaal aan de, collectief door de belastingbetaler aan te schaffen, nieuwste vaccins gaan. De zoveelste opgefokte pandemiehype!
Dierlijke virussen en bacteriën kunnen wel steeds knapper gemanipuleerd worden, zodat ze als biowapen kunnen worden ingezet. De Corona Vleermuisgriep bijvoorbeeld. Eerder al het Sars vleermuisgriepje (8.000 besmettingen, 800 doden). Daar komt het Dracula horrorverhaal vandaan! We hadden ook al de gekke koeienziekte, de varkensgriep, de Mexicaanse vogelgriep, de Aziatische vogelgriep H5N1, het AIDS en Ebola apenvirus en de geiten Q-koorts. Nog even en de kattenniesziekte valt ook de mens aan. De aanpak van de overbevolking is al niet meer doel 1, ook de economische ontregeling van een bepaald land (China) is al vlot Doel 2 geworden.


Hordeloper in Baan 8 gaat binnendoor!

KANKERMEDICIJN VEROORZAAKT KANKER

In DAT licht gezien: al die heftige medicijnen tegen kanker, chemokuren waaronder mosterdgas, komen via onze riolen vaak weer in de voedselkringloop terecht en VEROORZAKEN daar meer ziekten. Ook andere medicijnen (zoals antidepressiva en antibiotica) en prikkelen de ontwikkeling van kanker. Borst- en longkanker zorgen voor bijna 10 miljoen doden per jaar. In prehistorische mensenbotten werd echter maar zeer zelden kanker aangetroffen. Dus? Kanker is een omgevingskwaal? O lichaam, o lichaam, wat was je ooit overzichtelijk aan het eten, verteren en voortplanten!

ANTIBIOTICA, ETEN & POEP

Er vindt nog steeds overmatig gebruik van antibiotica plaats, en dan vooral door de indirecte inname: het eten van vlees van met antibiotica vetgemeste dieren. Dat leidt niet alleen tot resistentie in geval van ziekte, maar ook tot een overactief immuunsysteem. De darmen worden overbelast. Veel nuttige darmbacteriën leggen na een antibioticakuur ook juist het loodje. Je blinde darm bewaart namelijk nuttige bacteriën (bijvoorbeeld als jij oude kaas, zuurkool of bepaalde gefermenteerde producten eet) om ze bij een tekort weer los te laten, maar dat houdt een keertje op. Wetenschappers denken dat de toename van darmproblematiek de verklaring kan zijn voor de enorme toename van allerlei allergieën, astma, voedselintolerantie en eczeem. Verandering van voedingsgewoonten kan dan levensreddend zijn (meer vezels bijvoorbeeld en zeewier, uien, knoflook, witlof enz.), maar een beetje van de grond eten helpt soms ook. Te schoon, te fris kan dodelijk zijn. En een enkel rood wijntje mag zeker (zitten veel gezonde flavonoïden in, in witte wijn niet).
Ingewikkeld bij dit verhaal is dat de zogeheten bionoom, je darmhuishouding, bij iedereen verschillend kan zijn. Dus het een is schadelijk voor Meneer X., terwijl datzelfde voedsel geen enkele nare invloed heeft op Mevrouw Y. Dus, een algemeen Goed Dieet bestaat niet? Nee. Eigenlijk moet je bloed en ontlasting laten analyseren om te zien wat werkelijk bij je past. Zo’n test is o.a. hier te vinden ($ 129). Dagje vasten is ook aan te bevelen. Het eten van de poep van een gezonde kennis is zelfs Zeer Aan Te Bevelen. Overdreven handen wassen is dus soms gewoon stom. Poepfreaks zitten weer goed op kontseks via vrouwvriendelijke porno. Lees door!

GOEDKOOP TOILET

Een klassiek toilet heeft zo’n tien liter water per spoelbeurt nodig. Met een spaarknop verdwijnt er nog altijd minstens vijf liter door de afvoerleiding. De S-vormige buis aan de achterkant van het gewone toilet vermijdt dat de geur terugkeert in huis, maar heeft daardoor veel water nodig. Een Zuid-Afrikaanse vrouw, de 25-jarige Monni Mokwena, die zelf opgroeide in een dorp zonder spoeltoilet, heeft, in het kader van een wedstrijd, in Johannesburg een nieuwe uitvinding gedeponeerd waarbij haar nieuwe toilet direct aan de achterkant het water tegen kan houden, behalve wanneer het toilet wordt gespoeld. Daardoor is maar 0,4 liter water per spoelbeurt nodig. Met haar uitvinding hoopt ze vooral het verschil te maken op het platteland.
Minstens 2,2 miljoen Zuid-Afrikanen beschikken immers niet over een spoeltoilet. In Afrika ten zuiden van de Sahara heeft een kwart van de bevolking geen toegang tot een toilet en is het toilet bij 30 procent niet op een sanitair systeem aangesloten. Water is schaars in de regio. Vorig jaar dreigde het Zuid-Afrikaanse Kaapstad als eerste metropool ter wereld helemaal zonder water te vallen. Verhuizen naar Europa doen die zieligerds goddank niet. (Bron: IPS, 22 juli 2019) Onderweg bijten de haaien!

SLANGEN

Dieren zijn onze beste vrienden, onze maaltijdverrijkers en onze vijanden, dat moge duidelijk zijn. De mens is zelf zijn ergste vijand. Vooral de menselijke geest is rijk aan vijandbeelden. Spinnen en reptielen jagen ons bijvoorbeeld snel angst aan. Terwijl die wezens eerder alle reden hebben om bang voor ons te zijn. In het Verre Oosten houden veel boeren soms een cobra onder hun huis om muizen en ratten te bestrijden. In een Thaise provincie werd ooit een experiment gedaan, waarbij ruim vijfhonderd niet-giftige slangen werden losgelaten in de rijstvelden. Het volgende jaar werd er 40 procent meer geoogst, omdat er veel ongedierte was opgegeten.

Nare slangen zijn er toch ook. Een piepklein wezentje met rode, zwarte en witte ringen, de koraalslang, hij dol op je zwembad en jij dood binnen 5 minuten. Blijf jij liever bang voor de opgepimpte Chinese griep? Leve de budgetuitvaart, de goedkoopste uitvaart kost € 1450, de anderen zijn afleggers. Nogal eleganter dan een dure, dikke kist: ga in een mand! Kijk op www.greencoffins.nl En voor de fase daarvoor: opteer tijdig voor de pil van Drion!

AVAAZGIF

Echte giftigheid zie je trouwens goed bij AVAAZ: de ware Judaskop is achter de mooie praatjes verschenen. Deze zogenaamd progressieve actieclub schreeuwt moord en brand omdat er op YouTube een paar klimaatprobleem ontkennende filmpjes werden geplaatst. Ze roepen hun volgers op om YouTubekantoren en hun adverteerders te bestoken met demonstraties, druk en haatmail. Vrijheid van meningsuiting speelt geen rol meer bij onze nieuwe nazi’s.

  De omgekeerde wereld

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Trancereizen met Peter den Haring op 5 maart.

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bij mij kun je voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak bestellen. De CD kost € 16 (korting als je er meer bestelt). Ideale cadeaus voor HSP-ers.

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info op www.paraview.nl.

* De fameuze Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede, goedkoop, warm, innige verbindingen: Zweethut, Familie Opstellingen, Bonding, meditatie. All-in deal met Pasen

* Op https://beternatuurbeleid.petities.nl kun je een petitie tekenen tegen de niet duurzame ontbossing in Nederland door Staatsbosbeheer, dat alleen zichzelf controleert en rijk wordt door hout voor biomassaverbranding aan te bieden.
Gebruik meer drugs! Goed voor het binnenklimaat!

GROENE PARTYDRUGS

De overheidswereld lijkt voornamelijk nog gericht op criminaliseren en ontkennen als het om drugs gaat. De tijd haalt goddank de politiek links en rechts in. Inmiddels wordt CBD-olie voor diverse ziekten zinvol benut. Waarschijnlijk werkt ook het placebo-effect goed mee. Of restjes THC natuurlijk.

Synthetische partydrugs zijn tegenwoordig formeel niet toegestaan tijdens de meeste dance events. In plaats daarvan wordt nu phytoncide gebruikt in de vorm van een spray. Dit stofje komt uit bomen en het effect ervan werd ontdekt in Japan, waar ‘bosbaden’ al jaren een fenomeen is. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat phytoncide het stressniveau verlaagt en het immuunsysteem een natuurlijke en gezonde opkikker geeft. Ja ja. Vergif in de handen van een wijze, kan heilzaam werken, een geneesmiddel in de handen van een corrupte arts is een vergif.

NATUURLIJK OF LIJK IN DE NATUUR?

Hoe natuurlijk leven we nog? In de sauna en op het naaktstrand dragen mensen badkleding, douchen doen de gefrustreerde blootangstigen na de sport liever thuis. De oksels en de punani’s moeten geschoren worden. Onze plofburgers en vooral onze jeugdigen worden met angstverhalen puriteinser, kleiner en banger gemaakt. En dikker. Lees eens vaker Henry Makov, een bizarre anarchist (hij haat gewoon iedereen).

De Amerikaanse journalist Gary Ferguson schrijft in zijn briljante nieuwste boek (De acht grote lessen van de natuur) dat de natuur ons in principe gunstig gezind is omdat alles met alles in een kringloop verbonden is. Ook genetisch onderzoek wijst uit dat we allemaal geëvolueerd zijn uit een klein clubje mensachtigen, dat 200.000 jaar geleden in Botswana in het volle groen leefde. Onze steden worden ondertussen steeds groter en die bossen steeds kleiner. Ferguson: ”We moeten intelligent met de natuur omgaan. We proberen ons veilig te voelen door de controle over alles te behouden, maar dat is een illusie.” Hij citeert een ouwe Indiaan: “Jullie Westerlingen zwerven over de wereld, gehaast, gericht op snel effectbejag, al een beetje dood van binnen. Slimme hersens, weinig hart.”

Verstandige mensen zijn er nog wel. “Onze lonen zijn te laag, de huren te hoog en de (werk)dagen te lang,” schrijft echter Marian Donner. “Die vrijheid van vroeger om buiten het systeem te leven bestaat bijna niet meer.” Zij pleit voor het ruimte maken in jezelf voor zelfacceptatie als buitenbeentje. Hup, “naar buiten allemaal, daar horen wij de wielewaal!”

Buiten is ook het domein van de CO2 en de stikstof. Wat wordt daar toch verschillend over gedacht! En wat een variatie aan oplossingen is er. Al die gigantisch vervuilende scooters en SUV’s verbieden bijvoorbeeld. Stikstofproblemen kunnen we straks misschien oplossen met plasma-geactiveerd water. CO2 kun je ook met de aanplant van meer bomen en struiken aanpakken. Het is als met de klimaatdiscussie: de tegenstrijdigheden vliegen je om de oren. Maar natuurlijk moet er vooral verdiend worden aan de natuur! Lees wat Prof. David Smeulders over gas en waterstof zegt.

FACEBOOK ALS GORDELDIER

Wat een inhoudelijk suf maar verslavend zooitje is dat medium. Ook zijn commercie volgt onbegrijpelijke regels. Ooit probeerde ik om te adverteren op Facebook om wanhopig te reageren, toen ik de boodschap kreeg dat er slechts 143 contacten van mijn netwerk van 4.090 mensen bereikt waren voor mijn tientjes. Contact met de mensen die je account sloten of neutraliseerden is al even traumatiserend. De club heeft net zo’n reputatie als het dikgeschubde gordeldier: nagenoeg onkwetsbaar. Het beest rolt zich ineens totaal op of graaft zich bliksemsnel in de grond in als je te dichtbij komt. Sluiten van zo’n reclamegigant is niet meer mogelijk, illusiepraat. Een alternatief, niet crimigevoelig communicatieproject is niet direct in zicht. Wat was Hyves toch onschuldig, toen en daar.

WANHOOP VERSUS GELOVEN

Ik hoor verhalen van mensen die een eind aan hun leven maakten na lelijke verdachtmakingen op Facebook. Hoe belangrijk kan gelul en roddel zijn! Met name in Amerika is dit een trend. De levensverwachting daar is spectaculair aan het dalen. Niet alleen door wanhoopsdoden, maar ook door obesitas, alcohol en hard drugsgebruik. Maakt iets nog iets uit? 5G maakt straks alles, ook ons, op afstand bestuurbaar, c.q. beïnvloedbaar & ontplofbaar. Houd je Mindset gezond. Relativeer. Ga Geloven. Bekijk de film Ghost uit 1990.

DRONE KILLING

En verder verspreid zich de nieuwste CIA/Mossad-kunst enorm: het selectief vermoorden per vliegend varken van onprettige presidenten, generaals, zogenaamde terroristen en gewone demonstranten. George Bush liet nog maar 47 lieden zonder proces terechtstellen maar Barack Obama had al een moordlijst van 542 man. Trump gaat nog veel hoger komen. Goedkoper, efficiënter en niemand maakt zich er druk om: de nieuwe Amerikaanse stijl van het platte recht van de sterkste en het Grote Geld.
U wist dit natuurlijk allemaal al maar u wilde het niet weten. Het positieve nieuws speelt zich gelukkig in onze ongelimiteerde, scheppende geest af. Kwestie van blijven vertrouwen op het feit dat we kennelijk NIET geschapen zijn om op deze wereld andere mensen te kwellen, maar om iets te leren. Sponsor mij en daarmee weer wat alternatieve nieuwsgaring!

  Lief te vol spaarvarkentje!

 MACHOMOP

“Mijn vrouw springt op en neer op mijn bevel,” beschrijft Hans in het café de mate van controle die hij over zijn vrouw kan uitoefenen. “Mijn vrouw gaat liggen zoals ik maar vraag,” snoeft Berend over zijn echtelijk leven. Erik blijft zwijgen. Zijn maten dringen aan en uiteindelijk vertelt hij hoe het zit. “Gisteren kroop mijn vrouw op handen en voeten naar me toe.” Hans knikt: “Geil. En toen?” Erik aarzelt maar Berend port hem in zijn zij: “Kom op! Geef ons de details!” En dan bekent Erik het toch maar: “Toen snauwde ze dat ik onder het bed vandaan moest komen. Vecht als een kerel, zei ze nog!”

WALGELIJK RIJK EN JE DEELT NOOIT WAT MET JE MEDEMENS?

Ga eens in therapie! Raadpleeg nog wel even eerst eens het domino orakel voordat je mij belt.

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juli 2020

Read More →