Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 december 2022

By   /   december 14, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 december 2022

Tijdgeest Magazine is al 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Nooit saai maar toch niks meer voor jou? Stuur ons een retourmail met UIT. Boeiend? Stuur het eens door aan je eigen netwerk van snappies!

 Tijdgeest Megazien
van 15 december 2022
gaat over asielwerk, Manisch, Kerstarmoe, Sudden D., EHS, surveillance & vuurwerk.

 
Mierenwerk

WERK VOOR IMMIGRANTEN (V)

West-Europa loopt vol met honderdduizenden immigranten en vluchtelingen, asielzoekers, die we langdurig in een schemerzone opgesloten proberen te houden omdat we geen behoorlijke huisvesting en geen adequaat werkvergunningenbeleid hebben. Raar is het niet dat velen ontsnappen naar de zwarte economie. Ook de mensenhandel en de prostitutiecriminaliteit doen het goed. Je zou alles kunnen wijten aan ambtelijke incompetentie maar omdat we al decennia tegen dit probleem aankijken, kun je best spreken van kwaadwillig beleid. Het dient misschien een bizar politiek doel: onvrede en discriminatie uitlokken.

Hoe dan ook, ’t is absoluut tijd voor wettelijk vastleggen van regels voor legale economische migratie als een oplossing voor het huidige arbeidsmarktprobleem. Waarom wil dat niet? Omdat we al slechte ervaringen hebben met mislukte integratie van (oorlogs)misdadigers, eerwrakers, overviriele gelukszoekers en godsdienstige fanatici uit andere landen? Omdat we bang zijn voor islamisering van de armere wijken in onze grote steden? Omdat we ons achtergesteld voelen in onze woonbehoeften ten opzichte van asielzoekers? Vast wel.

Oplossingen? We kunnen beginnen met allerlei misbruik indammen met korte leertrajecten en een veilige identiteit (pas en verblijfsvergunning), met een absolute voorrang voor vrouwen en meisjes. Werk is immers een eerste, sociale en financiële levensbehoefte? In werk ontstaan ook vriendschappen en erkenning voor kwaliteiten. Dat integreert beter dan een paar jaar leegloop in een asielzoekerscentrum. Dat lokt ook de duivel uit.

MAANGEKTE

Inmiddels voldoet bijna de helft van de Nederlandse bevolking één keer in zijn of haar leven aan de criteria voor een psychische aandoening als depressie of angststoornis. Dat is ook vast de bedoeling van de angstaanjagers (“Wat moet u in huis hebben bij een ramp?!”). Toch speelt er ook veel natuurlijke gekte. Maansverduisteringen, volle maan, allerlei paganisten weten dat er dan energetisch allerlei ongeziene activiteit plaats vindt.
Antroposoof Marc van Delft schrijft: “Rudolf Steiner spreekt over de 8e sfeer, een maansfeer, een wereld waar de antimachten bezig zijn hun eigen rijk op te bouwen. Het is de laagste sfeer van de astrale wereld. Daar leven de boze geesten, de ongelouterde mensenzielen, die in het vagevuur en de hel vertoeven, de spoken, de vampiers, de geesten die de orders van de heksen en magiërs uitvoeren als ze worden opgeroepen bij hun rituelen. Dat is de sfeer van de heksensabbath, de Walpurgisnacht, de wilde jacht, de Walkurenrit. Daar komen de UFO’s, aliens, close encounters, spookverschijnselen en graancirkels e.d. vandaan.”

Eh? Ineens horen de buitenaardsen in dat duistere rijtje? Ik geloof in veel maar niet in alles. Eerst maar even Kerst overleven.

ARMOEDEBELEID

De driedeling wordt duidelijk, zo’n 30% van onze bevolking zit op of onder de armoedegrens, die gaan nooit uit, tv thuis en jas aan, dat is het. Zo’n 60% betreft modale of zelfs welvarende middenklasse, 10% is rijk en heeft het heel goed (concerten, 3-4 vliegvakanties per jaar, privéprostitués en elektrische, gesubsidieerde auto’s). Welgestelde, vrolijke swingers kunnen zonder geldstress massale keesparties bezoeken. Daar blijken overigens mannen rustig diverse orgasmes te hebben op die ene avond… De rijkaards kunnen eeuwig puberen: seks, drugs & rock ’n roll. Met baan & huis, die lui wel! Kerst betekent alleen cadeautjes. Weg met het Christuskindje, weg met God, leve de transformatie naar de transhumane, zielloze robotmens! Zie daar: de intensieve menshouderij.

Ons belastinggeld gaat ondertussen naar de farmaceutische industrie, naar Defensie en naar het door en door corrupte Oekraïne. Die miljarden worden vooral door Amerikaanse wapenfabrieken verdiend (Lockheed Martin, Raytheon Technologies, Boeing, Northrop Grumman, and General Dynamics). Helaas, de zorgsalarissen blijven achterlopen en de armen piepen door de benzinekosten, de dure ziektekostenverzekering, de peperdure verwarming en de hoge voedselprijzen. Koopkracht? Niet voor hen! Zij leven in een afgeschermde realiteit.

DE GOEDE AFLOOP

Onze wereld lijkt dus op een ramp af te stevenen. Toch zitten we goed op de langere termijn. Niet iedereen is zo simpel manipuleerbaar: 37% van de wereldbevolking heeft nog nooit internet gebruikt. Die lui ontspannen al onbewust, de wappies en de snappies onder ons ontspannen bewust. Want zijn er remedies tegen de rampen?
Elk mens wil leren om zonniger te kijken, zonlicht toelaten, zonde is zonder zon leven. Deze tijden van economisch voorspelbare rampspoed gaan immers toch weer voorbij. Alles is cyclisch en herhaalt zich. Er komt een wapenstilstand in Oekraïne omdat Zelenski nooit meer alle wapenleveranties uit het Westen kan betalen en de Amerikanen spullen willen overhouden om Taiwan te beschermen. De Amerikaanse (petro)dollar gaat vroeg of laat onderuit (met of zonder burgeroorlog), terwijl de roebel floreert. De Russen gaan zich slim nog breder verbinden rond de nieuwe monetaire BRIC-club (Brazilië, Rusland, India en China). Voortaan meer Afrikaanse landen er bij, mogelijk Saoedi-Arabië en dan betalen met goud en zo. Of met Bitcoins? Waar de een huilt, staat de ander te lachen. Tijd plus gevoel voor relativeren en humor haalt jou en mij hier doorheen.

INEENS DOOD?

Geblinddoekt naar de rand van de put geleid worden is HET alternatief voor wéér protesteren tegen de nieuwe Corona-wet. Wie wil nog rebel zijn, pionier, onafhankelijk van geest en ziel? Laten we stoppen met redelijk zijn. Argumenten redden het niet tegen ingegraveerde vooroordelen en mediapropaganda die de geblinddoekten emotioneel ophitsen tegen degenen die nog wel kunnen zien. Het is misplaatst optimisme als jij denkt dat jij 3x gevaccineerden nog vanuit intelligente redeneringen en dossierkennis kunt overtuigen van betere opvattingen.

Een plotselinge dood, gecombineerd met extreme bloedstolsels, dat is wat de adembenemende, gelijknamige documentaire (Nederlands ondertiteld door Irma Schiffers) voorspelt aan naïeve vaccinnemers.
De nazi’s en de pokken zijn terug. Ethiek, filosofie, zelfs wokegebabbel over rechten, het is allemaal opgesloten geraakt in een versteend spinnenweb van hoe het hoort, maar zonder levend, bewust menselijk fatsoen. De gemiddelde Nederlander buigt voor onze quasidemocratie, voor de overtuiging dat een keurige regering en een nog keuriger koning niet categoriaal zijn onderdanen uitroeit. Tenminste, in de moderne tijd niet meer (eh, 9/11?).
Vroeger, ja vroeger, ja toen moest je geen neger zijn, geen homo, geen jood, geen heks, geen zigeuner, niet arm of bejaard. Nee, veel misleide burgers nemen liever een prikkelend, jaloers voorbeeld aan die schatrijk geworden hondenkoppen uit de bankwereld, farmacie en voedsel- en brandstofindustrieën…
Interne linkBERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan slechts € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Tijd voor echt geestige, spannende sprookjes en verhalen van over de gehele wereld: YouTube verhalenverteller Kees van Wanrooij. Contact: 0031(o)640952225.

* Ga je van 19-29 april mee naar prehistorisch Sardinië voor Familie Opstellingen en trancewerk met Peter den Haring en gids Sam Pitzalis? Spiritueel avontuur, goddelijk eten, reuzengraven & feeënhuizen! En dan van 26 mei tot 4 juni op avontuur naar de Bosnische piramiden? Pak je agenda!

* Een spirituele vakantieweek in een Frans Chateau?  Welkom bij Centre Lothlorien in de Haute Marne. 16-22 juli dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie met Peter den Haring, veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: [email protected].

* Tijdgeest Magazine heeft voor volgend jaar nog 2 donateurs nodig die 12 keer (steeds op de 1e van elke maand) een regeladvertentie willen plaatsen voor in totaal € 196: 16,25 piek per keer, oplage van 10.670. Idee? Steun TM en mail mij.

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers en krachtige 5G straling beschermende Energieplaten die rust en aarding in huis brengen. Plak ook onze stralingsbeschermende sticker op je beeldscherm!

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel: Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en druk op waardeloos cash geld is dit misschien toch slim.

* De Stichting Voor Ons komt op voor slachtoffers van seksueel misbruik en heeft dringend financiële ondersteuning nodig. Ruimte voor een gift, zo tegen Kerst?

*  Wapperige geestverwanten vind je ook op Signal of Telegram. Heel handig als je bijzondere datingwensen hebt. Zie de foto hieronder.


Je herpes attractief aankondigen scheelt  in het aanbod van onbekende lotgenoten!

EHS STRESS

Nadat ik een Mastfuyi stralingsmeter aanschafte, was ik zeer opgelucht dat de aanschaf van dik, triple HR++ glas in mijn kozijnen de elektromagnetische straling van de grote zendmast in het park voor mijn appartement verminderde van 1100 v/m naar 120. Helaas, flink droef werd ik wel weer van de enorme straling die er van mijn laptop afkomt, een dagelijks bombardement van bijna 500 v/m. Dat verminderde drastisch naar 130 met mijn orgonite piramide voor mijn neus maar typen met één hand wordt dan toch ellende.
Voor telefoonstraling kun je van alles uitkiezen, stickers als je er in gelooft, hoesjes, noem maar op. Voor bescherming tegen je pittige laptopstraling kun je hier terecht. Scheelt.

Ik beveel qua onderwerp sterk de serie Better Call Saul aan op Netflix, waarin een interessante oudere EHS-meneer (Elektrohypersensitief) voorkomt.. Trouwens, ook op straat kun je overal verongelukken, zeg ik maar. Pas toch op met die rolstoel!

STRAATSURVEILLANCE

Intuïtie en instinct gaan ons maar met grote moeite beveiligen tegen de obsessieve controle door onze overheden van onze vrije meningsuiting en de daaraan gekoppelde behoefte aan straatsurveillance.

China laat onze afgeschermde toekomst zien. De Chinese overheid exploiteert op een totale bevolking 1,4 miljard mensen 540 miljoen straatcamera’s. In de grote steden werken vijfhonderd camera’s per 1.000 inwoners, die gezichten, ras en geslacht herkennen en, gekoppeld aan geavanceerde software, van verdachten hun stemmen kunnen opnemen. De politie gebruikt ook meer en meer ‘phone trackers’ die telefoonnummers en dus namen kunnen koppelen.

Bij ons werd onlangs de handchip geïntroduceerd van Walletmor, waarmee je (o zegen!) bij Albert Heijn kunt betalen. De Nieuwe Wereld Orde is nabij. Geluk bij een ongeluk: stelen bij Jumbo mag weer! De kans om gepakt te worden is minimaal tegenwoordig, want de opsporingssoftware van de politie hapert om de haverklap…

VUURWERK

Onze regenten sturen permanent hun sensatiemedia aan, die het Gewone Volk vol moeten proppen met pulp: sport, ziekte, sensatie en roddel over Bekende Figuren. En eens per jaar vuurwerk. Weldenkende mensen vinden dat het infantiele vuurwerk afsteken met Oud & Nieuw definitief verboden moet worden Maar nee, onze ambtenaren gunnen onze kleine anarchisten hun lolletje. Het zijn verkapte bommengooiertjes, die bij de Taliban waren gegaan als ze in Irak woonden. En maar zeuren over terrorisme. Nee, die huisdieren vinden jouw lawaaibombardement leuk! En die zwavelmist is gezond! Steek dat rotje in je mond, eikels en gooi dan je sigaret weg! Nu nog even solidaire burgemeesters vinden.

  KWANTITEITSMOP

In een dubieuze bar bestelt Steve een dure whisky. In een donker nisje drinkt hij dat glas behoorlijk snel leeg. Dan bestelt hij een goedkopere whisky. En nog een. Wazig gaat hij daarna over op glazen van het huismerk. Na het vijfde glas gooit hij echter het zesde glas van de bar, schreeuwend: “Wat een rotzooi. Hoe goedkoper ik bestel, hoe erger ik dronken word!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

MIDDELMATIG ZIJN IS EEN MENSENRECHT!

Zoek er gewoon een passende partner bij en alles komt goed. Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of ook een dommere partner voor jou een goede oplossing kan zijn. En lees beslist mijn nieuwste boek over karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 25,00 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres, dommie!

 

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.880 lezers, ontvangen door 2159 abonnees via de website en door 3100 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof
en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 februari 2023

Read More →