Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 december 2021

By   /   december 14, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 december 2021

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Niks meer voor jou? Afmelden kan via [email protected] 

Tijdgeest Megazien
van 15 december 2021
over God’s Kroon, oversterfte, pillen, ontgiften, Sardinië & microgolfstraling.

WORDEN OUDJES NOG WIJZER?

Het einde van het jaar: ik gooi er nog wat filosofische bespiegeling tegenaan.
Mindset, hoe je denkt, dat bepaalt bijna alles van je ervaringen in de materiële wereld. We zitten opgesloten in een Matrix, zo noemen sommigen het. We zijn slachtoffer van een overleefd paradigma, een kijkwijze die vooral mentaal en logisch georienteerd is. Er kondigt zich ondertussen een totaal Nieuwe Wereldorde aan. Kritisch onderzoek van de abnormale oversterfte is er niet. In november overleden er bijna 4.100 mensen, ongeveer 1.100 meer dan verwacht in die periode, maar de struisvogelkop van overheid en RIVM zit nog in het zand. We vertrouwen lijdzaam op de overheid, en op de wetenschap, terwijl er een geheel andere werkelijkheid langs suist. De algoritmes, de kunstmatige intelligenties, bepalen al superveel en wij kleinburgers suffen daar ver achteraan. Omdat er ontwortelende en ontmenselijkende verwoesting en disruptie speelt in onze buitenwereld, hebben we onvoldoende tijd voor reflectie en beter bronnenonderzoek. Er dondert teveel manipulatie, teveel wantrouwig makende feitenbrij over ons heen.
Onze Grondwet is grof ingeperkt vanwege de zogenaamde crisis, de overheid heeft geen tijd meer voor goedschiks, dus alles gaat meteen kwaadschiks. Politie, ME, Justitie en 5000 extra BOA’s. Dat is de ontmoedigende route waarin ethiek en moraliteit verdwenen lijken.
Nieuws is opgezet volgens de NLP-methode (NeuroLinguistisch Programmeren): manipulatieve taaltrucage. Omnicron bijvoorbeeld is zonder enig bewijs al meteen ‘berucht.’ De koppen in de krant bereiden ons dreigend voor: “Het kabinet heeft NOG niet besloten om” of “Stel dat de code Zwart van toepassing wordt” of “Het is 1 minuut voor 12″ en “Als we NIET dit of dat!” Indoctrinerend opvoeden heet dat…

TABOES

Is er nog toch ergens goed nieuws? O jawel. Tot nu toe was het volstrekt taboe om over de ramp van de overbevolking van de aarde te praten. Over klimaatverandering in combinatie met de eliteverrijking. Over voedselschaarste, energieschaarste, onderwijsschaarste. Niemand wilde echt nadenken over de toekomst van uitgeteerde tabak-, alcohol- en eetverslaafden. Over de verstokte slikkers van slaapmiddelen en antidepressiva. Over de miljoenen burn outs in loze banen. Over de vegeterende, dementerende weggeborgen oudjes in de verzorgingstehuizen, die opnieuw en opnieuw geopereerd moeten worden omdat de commerciele ziekenhuismaffia daar aan verdienen wil.

We zitten allang in Code Zwart. Met opzet wil de overheid niet NOG verdere uitbreiding van de gezondheidszorg financieren! En dat is een mondiaal probleem: de aanslag van de ongezonden op het gezonde deel van de bevolking. En dus?
Dus betaalde een Zeer Rijk en Slim Iemand (of de voorzitter van de Chinese Communistische Partij) het viruslaboratorium in Wuhan voor een oplossing. En daarmee zijn we terecht gekomen in dat nieuwe paradigma. Aan de oppervlakkige kant is het destructief, disruptief en arrogant. De uivinders vonden het gewone volk te dom en te traag, dus gooiden ze er een kunstmatige, mondiale crisis in. En dus is geen van de bestaande vaccins qua samenstelling overal hezelfde. He? Nee, sommige batsches zijn giftiger of gecodeerd (alleen voor een bepaalde doelgroep). Een duivels experiment. Of ergens toch onbegrijpelijk Goddelijk ingrijpen?

Gaat nu het domme volk eindelijk zelf nadenken over zijn zelfgeschapen CHAOS? Natuurlijk niet. Er wordt van iedereen verwacht dat men gewoon KLAKKELOOS volgt wat de Spelbedrijvers achter de Geldmachines voor ons bedacht hebben. Wie ook slim is, herkent die arrogante Agenda.
Maar wat is nu zo leuk er aan? Boven dit hele spel zindert zo te zien een Goddelijke bedoeling van Transformatie, van opschonen, van opruimen. DAT doen virussen nu juist! Leve Corona. Het is de kroon op het werk van God. Luister gewoon even stil naar Dymphi Peeters op harp en fluit. Scheelt.

WAT WAS OOK AL WEER ONGEZOND?

Ongezond eten en een ongezonde leefstijl wordt van nature door een verzwakte afweer afgestraft en opgeruimd door virussen en bacteriën, hoe mooi en redelijk eigenlijk. Vernietiging en dood horen bij het leven zoals de Indiase Veda’s al duizenden jaren uitleggen: Brahma schept, Vishnoe onderhoudt en Shiva vernietigt. Maar moeten we in een pandemie nu ineens parasiterende (Asurische) tegenmachten gaan zien? Er bestaat kennelijk karma en Vrije Wil. Dat creëert de mogelijkheid van een ziel, een IK, die kan kiezen.
Wie de beïnvloeding door de angstzaaierij en de valse verhalen over de noodzaak van vaccinatie nu nog niet doorziet, die heeft helaas (fysieke en spirituele) pech. Ben ik nu staatsgevaarlijk met zo’n mening? Hugo de Jonge kan mij vinden op mijn postcode: ongevaccineerd maar wel genezen. Een genegeerde categorie in de Database van het RIVM. Komt nog. Misschien. In 2023 of zo, als het experiment wordt afgesloten. Voorlopig is er hulp als je besmet bent en belangstelling hebt voor alternatieve genezing? Hier.

 

PILLEN,  PILLEN!

Medicalisering is ondertussen steeds erger levensbedreigend: u gaat voor alles met een pilletje naar huis. Mediastress? Hup, medicijnen! Elke dag staat het Corona Circus op de reguliere radio en tv bol van de dreigporno. Dat gezeik ondermijnt je weerstand ook. Verbale burgeroorlog noemde Jan Kuitenbrouwer het al.
In het Telegramcircuit lees je, even heftig, de engste verhalen over dood en bijwerkingen van het vaccin: vaccinatieschade. Krampen, stuipen, gewrichtspijn, maag-darmstoornissen plus hart- en ademhalingsproblemen. ’t Is oordelen wederzijds: ‘Dikke bult, eigen schuld, jij moest toch zo nodig naar de sportschool?! Jij kickte toch op mRNA-gentechexperimenten? Jammer dan! Helaas proefkonijn, u bent slachtoffer van een militair biowapen.’

Van het virus zelf geneest ruim 99% van de geïnfecteerden maar het vaccin dient kennelijk een ander doel. Straks gaan de medici nog beweren dat jouw verergerde klachten komen door een NIEUWE Corona-variant en moeten we de belastingportemonnee voor nog een booster trekken.


Twoord past niet op tbord.

ONTGIFTEN VAN VACCINATIES

Veel vaccineren levert immuniteits-erosie op, steeds minder bescherming, ook die tegen andere infecties. Toch shots genomen om naar de sportschool te kunnen? Wat helpt dan om je lichaam weer te verlossen van de spike-eiwitten waar we zo bang voor zijn?
Na een coronabesmetting maakt je lichaam veel onderling verschillende antistoffen aan die ten strijde trekken tegen het coronavirus. Zelf Corona krijgen blijft dus ideaal. Sommige huisartsen zijn bereid, maar illegaal, om je Ivermectine en Hydroxychloroquine voor te schrijven, wat ook sommige patiënten direct lijkt te helpen. Let op de effecten in Japan en Slowakije! Want waarom wordt een groeiend aantal volledig gevaccineerde ouderen zo ernstig ziek? Liever baas in eigen bloedbaan, lui!

De diverse vaccins veroorzaken vaak bloedklonteringen, waartegen Ozontherapie zou helpen. Je leest ook over verse ananas eten, toediening van meer supplementen met zink, jodine en quercetine. Iets met geactiveerde houtskool doet het goed, evenals Pyrroloquinoline kinine dat in veel fruit voorkomt. De krachtige ontstekingsremmer Haarlemmerolie (smerig!) heeft velen de Spaanse griep doen overleven. Ook Komijnzaadolie wordt aanbevolen. Resveratol (zit in rode wijn) gebruiken vooral de alcoholisten onder ons. Ontgiften met Glutathion noemde ik al eerder, cannabis zou ook nuttig werken. Tijdje probiotica, chlorella en Spirulina slikken doet niemand kwaad. Beetje activeren van het zelfgenezend vermogen en trainen van de spirituele geest helpt ook.


Reuzengraf met Paul

SARDINIE

Vliegen mag weer, kan weer, dus moeten we ook. Volgend jaar ga ik opnieuw met een klein clubje naar Sardinië. Nu 10 dagen, van 8 t/m 18 mei 2022. De onvolprezen reisbegeleiding van Sam Pitzalis van het reisbureau Keep Alive Tours brengt ons wederom naar prehistorische monumenten, krachtplekken en AgroTurismo’s, boerderijen (meestal met boomgaarden met olijven of wijn), die een hotelfunctie hebben aangebouwd. Op het programma staan Familie Opstellingen, Trancereizen en orakelsessies, lekker ergens in een feeënhuis of in een reuzengraf. Of in een Nuraghe, een mysterieus bouwsel, waarvan we vermoeden dat het een zendstation voor buitenaardse beschavingen is geweest. Er staan er minstens 7.000 op dit dunbevolkte Italiaanse eiland (1,7 miljoen op een oppervlakte zo groot als Nederland).

Kom, heerlijk Sardisch eten, ga voor zelfonderzoek. Neem je reisgidsje mee voor het Italiaans e nde vertaling van je essentiële vragen (“Ik zit hier al een half uur. Is dit besmettelijk? Ik ben gebeten door een hond”). De dames kochten ergens het universeel erotiserende parfum van sinaasappelbloesem. Maar niemand schreeuwde in de haarspeldbochten, totaal vertrouwend op de spirituele goede afloop. En in dat speciale restaurant!

Een deelnemer over onze laatste reis naar Sardinië:

Peter begeleidde onze Familie Opstellingen met elan, flair en trefzekerheid. Tijdens Ella’s opstelling begonnen er tranen over mijn wangen te stromen. Op Peter’s vraag antwoordde ik: “Zij heeft een halsstarrig hart en kan niet vergeven.” Op dat moment schoot er een bevrijdende scheut energie door de prop in mijn borst. Die bevrijdde ook mijn eigen pijn. Symbolisch: niemand zag hem aan komen maar daar stond hij, roerloos in het landschap met kurkeiken. Een spierwitte wolfshond, mijn totemdier. Sam’s picnic’s smaakten goed, de Sardijnse kaas, wijn en worst waren heerlijk. Accommodatie, eten en prijs: prima. De reis heeft een enorme impact gehad op mijn helingsproces. Dank je wel.

Paul E. (75, Vught)


Deep Meditation op Sardinië

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door storting (tot 2023, per jaar) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.700 volgers) en Facebook (600 volgers).

* JIJ ZELF HIER ADVERTEREN? Je steunt ons en bereikt 11.000 bewuste lezers. Voor € 125 staat jouw aanbod hier elke maand in. [email protected].

* Wordt vooral lid van het Opiniepanel van EénVandaag, het programma waar tot nu toe (!)  alleen de keurige meerderheid voor geselecteerd is.

* Econoom Ad Broere geeft een uiterst scherpe Nieuwsbrief uit. Ook zijn kritische blogs zijn de moeite waard.

* Iedere regio in Nederland heeft een Centrum Seksueel Geweld, bereikbaar onder 0800-0188. Als je wilt praten over je stress en ongelukkigheid.

* Op 21 december gaat de zon weer de goede kant op. Maar eet geen kibbeling: superongezond want gefrituurd in ontstekingsbevorderend, geoxideerd omega 6-rijk plantaardig vet. Gefeliciteerd Juglen Zwaan!

* Eerbetoon aan psychiater Jan Foudraine, in gesprek met Willem Oltmans. Een aanrader.

AanZet Creatives, webshopontwerp voor coaches en therapeuten: portefeuille op Aanzet Creatives | Grafisch ontwerp. Ook ontwerpen van kaartjes, boeken en PR materiaal. Fianna Zetteler in Zoetermeer.

* Nine for News is een pittige website met scherp en opruiend nieuws. Gelukkig. Dat bestaat ook nog. Deze regering wil tot elke prijs nieuwe verkiezingen vermijden. Maar er verlaten meer en meer ratten het zinkende schip.

Uit de serie Gelul op straat

AKELIGE VOORSPELLINGEN OVER MICROGOLFSTRALING

Lettend op de dramatische oversterftecijfers van 2021 kan ik een tumultueus 2022 voorspellen. In de drukte zijn we de bezwaren tegen 5G wat vergeten. Niet doen!
In 1995 begon de telecommunicatie-industrie ons voor te bereiden op de digitale mobiele telefoon. Na jaren onderzoek in de Verenigde Staten, Canada, Sovjet-Unie en Oost-Europa was men echter vooral bang voor aansprakelijkheid voor schade door microgolfstraling. Magnetrons konden gevoelige mensen flink ontregelen. Men had in de latere jaren ’70 ook hersenbeschadigingen gevonden, hormonale onbalans, beroerten, verhoogde zwaarlijvigheid, insulineproblemen en meer kans op kanker en hart- en vaatziekten. En op geestesziekten. Zendmasten konden bovendien schade in de natuur aanbrengen. Ratten overleefden nauwelijks bij blootstelling aan gepulseerde straling met een vermogen van 100 microwatt per vierkante centimeter. Ongeveer 10.000 studies hadden al vóór 1981 bewezen dat microgolf- en RF-straling gevaarlijk is voor alle leven.
Ons elektrisch sterk geleidende DNA absorbeert resonerend microgolfstraling en verhit dat, waardoor schade ontstaat. Professor Charles Polk van de Universiteit van Rhode Island meldde op een wetenschappelijk congres in juni 2000 in München dat onze weefsels de warmte van een GSM bij het oor (de resonantieabsorptie) niet snel genoeg kunnen afvoeren. Daardoor kunnen de verbindingen tussen complementaire DNA-strengen verbroken worden. Alarmerende verhalen voor iedereen die langdurig belt of op een computer werkt!

GESABOTEERDE BESCHERMENDE RICHTLIJNEN

Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) werd al 40 jaar geleden geconfronteerd met een spervuur ​​​​van alarmerende wetenschappelijke resultaten rond microgolfstraling. Men stelde in 1978 beschermende richtlijnen voor het tegengaan van elektromagnetische vervuiling in heel Amerika. Helaas pleegden alle mogelijke industriële lobbyisten obstructie. De Federal Aviation Administration wilde bijvoorbeeld het publiek niet beschermen tegen radarstraling van luchtverkeersleiding en weerradars. Het Ministerie van Defensie en de CIA wilden niet dat de limieten zouden gelden voor militaire radars en spionage-apparatuur. De NASA, het Department of Energy, the Coast Guard en de Voice of America wilden de blootstelling van het publiek aan hun eigen stralingsbronnen niet beperken. In juni 1995 kondigde de EPA niettemin eindelijk haar definitieve blootstellingsrichtlijnen aan. Direct werd haar werk bemoeilijkt, publicaties werden tegengehouden, de milieueffecten werden verdoezeld. De lobbyisten van de Personal Communications Industry Association (CTIA), namen het Amerikaanse Congres zodanig onder handen, dat hun nieuwe Telecommunicatiewet de telecommunicatie-industrie vrijwaarde van elke aansprakelijkheid voor schade door zowel zendmasten als mobiele telefoons. Geld verdienen en tegelijk de overbevolking aanpakken!

Of? Of? Worden juist de stralingsgevaren door hypochondrische mensen overdreven ingenomen? Wie bang is voor straling KRIJGT immers straling? Feit 1 is namelijk anderzijds dat mensen die op licht of minimaal voedsel leven kerngezond blijven. Feitje 2: ook mensen met vrolijke aandacht voor hun seksleven worden gezonder ouder ongeacht hun stralingsbelasting.


Natuurlijk leven

HUMOR

Stem voor het woord van het jaar PRIKSPIJT! Gaan! Ik sluit dit jaar niet echt vrolijk af, hoewel ik door en door optimist ben. Er wordt mondiaal veel meer elektriciteit opgewekt dan verwacht en kernenergie is niet langer taboe. Ook gekapt tropisch bos herstelt zich sneller dan gedacht. De luchtverontreiniging is sterk verminderd en (daardoor?) is onze levensverwachting in de afgelopen eeuw met 30 jaar toegenomen. Bemoedigend. Om met Christina von Dreien te spreken: het loopt allemaal wel goed af. Haar voorspelling draagt helaas geen datum. Na vijf jaar Tweede Wereldoorlog hebben we het ook weer 75 jaar redelijk goed gehad. Als dat opnieuw ons huidige toekomstschema is, moeten we maar even doorbijten.

Ik was van plan om met mijn slappe seksuele grapjes op te houden, maar er is zo weinig te lachen tegenwoordig dat ik er nog maar een enkele in stop. Houd vol vrienden! Gelukkig Nieuwsjaar straks!


 TROUWMOP

Rien klaagt dat Rina pas ná het trouwen met hem naar bed wil. Zijn vriend Rob weet het antwoord: “Laat haar je bellen als ze getrouwd is.” Hijzelf meldde Bob een betere oplossing. “Ik ging in de apotheek vragen of er iets werd aangeboden in verband met mijn constante stijve. Knikte die mooie medewerkster meteen blij en zei ‘Gratis inwoning en drie maaltijden per dag.’”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

 ALLES WORDT SAAI? SLEUR? VOORSPELBAAR?

Neem een Plus-abonnement of raadpleeg het domino orakel om je speelruimte voor nieuws te verkennen.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →