Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2020

By   /   augustus 14, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 augustus 2020

 Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse publicatie, gratis, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren, onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.800 lezers, ontvangen door 1542 abonnees via de website en door 14.900 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

 Tijdgeest Megazien
van 15 augustus 2020
 gaat over straling, Brandbrief, Truman Show, Sardinië, 5G, HCQ & complotgekkies.

 

DOOD DOOR STRALING

Aan een vis hoef je niet te vragen of hij weet dat hij in water zwemt, die schrikt pas aan de haak van de hengelaar. Net zo is de mens al zo gewend aan straling dat hij pas iets opmerkt als hij in een stralingsvrije omgeving op vakantie gaat. Wim Massop (56) heeft er verstand van. Hij komt uit het IT-management en ging daarna aan het werk als craniosacraal therapeut. Sinds zijn studie Bouwbiologie in Duitsland richt hij zich al 12 jaar op natuurlijke gezondheid met een focus op bioresonantie, metabolisme, kinesiologie, straling en mentale weerbaarheid. Het door hem gebruikte Handboek voor de Bouwbiologie is gebaseerd op Duits wetenschappelijk medisch onderzoek. Massop meet voor mij in mijn huis hoogfrequente, gepulste straling met een E-Smog Spion en laagfrequente elektromagnetische velden met een CombiTest. En? Overal is er ‘dirty electricity’, vervuilde sinusgolven door extreem stroomverbruik via dezelfde bekabeling. Helaas, pal tegenover mijn huis staat ook nog een hoge zendmast, plus op de bejaardentehuizen in de buurt nog drie kleinere masten. Achter zien we nog vier masten op de daken. Gelukkig woon ik niet op een waterader, heb ik geen last van aardstralen en niet van een kruising van ley-, Curry- of Benkerlijnen. Wie nabij een hoogspanningmast woont, heeft het doorgaans ook slecht vanwege de laagfrequentie straling. Ja hoor, alles kan altijd nog erger. Anderhalve meter afstand bewaren in Beiroet bijvoorbeeld…

STRALINGSVRIJ?

Als je denkt dat een aardingsmatje of aardingslaken met zilverdraad werkt om iets af te vloeien, ho maar. Meting laat meestal zien dat je juist extra spanning toegevoerd kan krijgen door zwerfstromen. Dat wordt dan zwaar en chaotisch dromen dus. Alles draait om zogeheten potentiaal verschillen in iemands celstofwisseling. Verzuring treedt in die cellen op als de balans tussen de natuurlijke aan- en afvoer verstoord wordt. Vooral straling is de boosdoener, maar ook leefstijl, trauma’s, medicatie, foute voeding en stress natuurlijk. De duur van die toestanden is bepalend voor de lichamelijke schade. Hoe snel wil iemand eigenlijk dood? Lees er ook Prof. Martin Pall op na.

Massop meet in mijn werkkamer 100 maal de overschrijding van de Bouwbiologische norm en raadt mij ter harmonisering van die overdosis de werking van de acculumatoren in het Zwitserse Maxiimus apparaat aan. De kleinste kost me € 1900.
‘Mantra zingen helpt ook!’ zegt hij. ”Kwestie van resonantie. Zelfhypnose helpt net zo goed. Maar disciplineer je dat dan ook op een regelmatige basis?”
Er zijn mensen die hun EHS of HSP-stralingsgevoeligheid bewust of onbewust cultiveren in een slachtofferrol. Massop: “Een stralingsonderzoek aan huis kost je € 298. Maar je moet mij niet voor niets laten komen omdat je daar jouw identiteit aan ontlenen wil. Of ziektewinst wil halen uit je klachten. Maar als je naast een bloemenkas of zendmast woont, DAN heb je beslist reële klachten.’ Meer op de website www.stralingsvrijhuis.nl.

NEP EN ECHT ONDERZOEK

Gesjoemel is van alle tijden, bij kooplieden maar ook bij onze academici. We horen van wetenschappelijke onderzoeken die bij nader onderzoek niet dubbelblind waren uitgevoerd of waarbij de eerste of laatste delen waren verwijderd om de statistieken handzaam te beïnvloeden. Proefpersonen werven via advertentie: niet representatieve steekproeven dus. Zie het alarmerende maar fake onderzoek naar hydroxychloroquine, wèl gepubliceerd in The Lancet! Lippenstift op een varkenskop!
In de politiek wordt allerlei smerigheid opgehoest om ons te laten geloven dat het Rusland van Poetin ons juist de ultieme schurkerij door de strot propt. Het omgekeerde is eerder geloofwaardig, maar PvdA en GroenLinks hebben het progressieve kamp al weer lang verlaten…
Alles kan kennelijk in die wereld van camouflage, corrupte wetenschap, van industriële bovenbazen die de politieke elite in hun hand hebben met chantage en omkoping.

DE WERELD ALS DECOR

De film The Truman Show uit 1998 toonde ons een beeld van een volkomen getructe, decorwereld, één grote filmstudio. Als een soort geestelijke kaasstolp is er nu  ook zo’n burgerlijke, bange projectiemal (het nieuwe normaal) over ons heen geplaatst. Verplicht vaccineren op straffe van gevangenisstraf? In de VS en in Frankrijk is dat al doorgezet. Gezondheidsfetishten, op weg naar het vermijden van ‘onnodige doden!’ Ja, ja.
De film The Matrix deed er nog en schepje bovenop: alles is illusie, opgezet door buitenaardsen. Tegenwoordig worden we ook door New Age fantasten gepiepeld, Harriet Algra bijvoorbeeld op Wanttoknow.
Alleen bewustzijnsverruiming in combinatie met beteugelen van door angst vervormd ego creëert een uitweg uit de centrifuge waar we in gevallen lijken te zijn. Alles wat je dichter bij je ware zelf brengt, is winst. Wat is begrijpend lezen toch een mooi vak op de basisschool.

CIJFERMANIPULATIE

Is het raar dat zich bij de iets meer belezen burger een diep wantrouwen naar overheid en zogenaamde deskundigen ontwikkelt? Een eveneens goed voorbeeld is de misleidende informatie over 5G. In de meeste rapporten over de eventuele schadelijkheid van hoogfrequente straling wordt de thermische korte termijn effecten beoordeeld: de opwarming van je hersenen bij de telefoon aan je oor. Dat zou meevallen. O ja? Bij het opstellen van beschermende richtlijnen zijn de duizenden peer reviewed (getoetst door collega’s) wetenschappelijke publicaties over niet-thermische biologische lange-termijn effecten in diskrediet gebracht en niet meegenomen bij het bepalen van de richtlijnen.
Het Kort Geding van Stichting Stop5GNL tegen de Staat der Nederlanden over de onvoldoende onderzochte gevaren van 5G werd helaas verloren, niet vreemd, lettend op de enorme investeringen van de Telecomindustrie. De Stichting blijft de kortzichtige Blootstellingsnormen van de overheid aanvechten. Vergelijkend onderzoek tussen Noorwegen en de VS naar gezondheid laat zien dat de sterfte onder de armsten is nog steeds hoger dan bij de rijkeren. 5G raakt echter iedereen. Gaat dat feit het mondiale sterftecijfer nu nivelleren of niet? Goeie vraag, toch?

Of zelfs: ondermijnt 5G je gezondheid zodat je vatbaarder bent voor de covid-griep? Ook een goeie vraag. De overheid zou die natuurlijk met werkelijk gedegen en betrouwbaar onderzoek moeten beantwoorden, niet met betaalde propagandaverhalen in de reguliere media over complotgekkies.

POST CORONA SYNDROOM

In Berlijn waren er ruim een miljoen mensen op de been om te protesteren tegen het Coronabeleid. De reguliere pers telde echter niet meer dan 17.000 deelnemers. Deze scamdemie kan gerelativeerd worden door de slimmeren onder ons (zie Wanttoknow), maar hij wordt permanent van leugens en bochtenwerk voorzien voor onze zwakkeren van geest. Men kan zien hoe de overheid (maar ook sommige oppositiepartijen, de PvdA bijvoorbeeld) en de breedmuilkikkers van het RIVM vasthouden aan hun doodsbeleid en op grote schaal de berichtgeving manipuleren via censuur en mediamacht. Het Zweedse succesmodel wordt bijvoorbeeld belasterd met foute citaten en verdraaide cijfers. Bekijk echter trots wat kritische Nederlandse medici durfden uit te spreken (de Open Brandbrief). Het mondkapje (de moderne Jodenster) zorgt voor oneindig veel extra afval en vochtige mondkapjes maken jou zelfs zieker. In België (!) moet iedereen er echter eentje en overal. Je kunt gewoon wachten op meer zieke Belgenmoppen.

Andersom zijn er ook zorgen. De Amsterdamse wetenschapper Ir. Luc Sala maakt zich terecht druk: “Zo wordt het bestaan van een Post Corona Syndroom (beter Post SARS syndroom) ontkend omdat men zogenaamde de massa niet bang wil maken, maar uiteindelijk zal blijken dat de blijvende schade aan de longblaasjes bij zware Corona patiënten tot invaliditeit voor duizenden mensen zal leiden. Met huiveringwekkende kosten, en veel menselijk leed, maar dat durft men niet toe te geven.” Sala pleit voor meer onderzoek naar de waarde van preventie om uit te vinden, wat mensen immuun maakt voor de ziekte of minder bevattelijk. Hij noemt dan: “Denk aan de algehele conditie, maar ook aan bloedgroep, trauma-verleden (PTSS), antibiotica gebruik, darmflora (biome), depressie, autisme, bevattelijkheid voor suggestie (placebo), vitaminegebrek, HPA-as problemen (cortisol, bijnieren), eetgewoonten, telomere degradatie, maar ook omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.” Hij zegt: “De wetenschap heeft te veel een focus op de pathologie, en wil niet naar de mechanismen kijken die ons wel gezond houden.”

Niet onze gezondheid telt maar de crowd control!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORSAlleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).* Een verdiepingsreis, 3 tot en met 10 oktober, naar het andere Sardinië, dat van watervallen, feeënhuizen en reuzengraven, van prehistorische astronomische uitkijktorens, kruidenmeesters en schaapskudden, waarbij je begeleid wordt door Peter den Haring met trancewerk, Familie Opstellingen en karmische astrologie.* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 25 augustus. Nooit saai!

* Week in Frankrijk: Thema: Liefde voor mijzelf: Liefde voor je lichaam, jezelf, innerlijke stem, met de ander, het Geheel, engelen, spel, zang.. Kosten € 395/€ 305 www.laripeblanche.nl.

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij PdH voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak. De CD kost € 16 voor 1, € 20 voor 2 en € 26 voor 3 en 30 voor 4 stuks. Ideale cadeaus voor HSP-ers.

* BUITEN-KUNST weekend 27- 30 aug (met zang, dans en vele kunsten) voor kinderen en volwassenen in Uffelte:  www.uelenspieghel.nl.

* Nieuwe Opleiding Familie Opstellingen, 10 zaterdagen, start 7 november, tweewekelijks, in Leidschendam, vlakbij de A4. Begeleiding Peter den Haring. Intuïtief waarnemen, kijken naar je blinde vlek. Kosten € 550. Mail: [email protected]. Introductieles zaterdagmiddag 12 september.

* Reflexintegratie Therapie (Nanco Mulder, Amersfoort) is effectief bij veel fysieke klachten. Reflextherapie voor meer Innerlijke Rust onder alle omstandigheden. Pijnvrij, medicijnvrij en zonder oefeningen thuis.

* Healing Garden Festival  LAST MINUTE! 15-18 augustus op het prachtige Erkmederstrand  in de N.O.P. Met yoga, meditaties, Ecstatic Dance, kamperen, ijsbad en sauna. En Familieopstellingen en Trancereizen met Peter den Haring!

* Hugo de Jonge: “Koop één straaljager voor de prijs van twee en krijg een tweede totaal gratis!” En in de sfeer van het nieuwe normaal nog meer regels: “Verboden in zwembaden onderwater te roken!” En helaas: de gezichtsherkennende software herkende alleen de mondkapjes. Zie de film: King of Chaos.


Zen te midden van vijandige aandacht

FALSE FLAGS

Op 11 september 2001 heeft de Amerikaanse regering van George Bush laten zien dat je met volledige manipulatie van de feiten door corrupte media moeiteloos miljoenen burgers om de tuin kunt leiden met een kunstmatig opgepepte angst voor terroristen. Men leze het formidabele boek van Elias Davidson AMERIKA VERRADEN. Nu weer is de Corona-angst ingezet voor een zelfde soort false flag operatie. De scholen willen eigenlijk niet open, bang, bang! Afstand! Weg met dat onderwijs!
Het gaat jou en mij ondertussen om de liefde, om de intermenselijke verbindingen, terwijl afstand en isolatie ons worden voorgeschreven als medicijn. Positief denken, hoop op betere tijden en geloof in steunende machten moet ons door de versluiering naar de waarheid leiden. De bokken worden van de schapen gescheiden, maar deze keer zijn de schapen op weg naar de slacht. De bokken moeten hun horens gaan tonen, pas mogelijk als ze niet langer door drama en onzekerheid afgeleid zijn.

SLANGEN EN LADDERS

Woestijnen van water, zeeën van zand,
Zeeën van vuur, de maan in mijn hand.
Een portaal naar beneden, een ladder omhoog.
Kijk, slang in het gras, voel, traan in mijn oog.
Mijn dromen, mijn waarheid, mijn later, mijn toen.
Tastend naar duur, naar stil. Naar altijd en eeuwig.
En tegelijk dat innerlijk vuur, het prangende weten,
er valt aan de rand van de afgrond nog van alles te doen!


Fallusruïne

PREHISTORISCH SARDEGNA?

Even moe van al dat Corona-gezeik? Van zaterdag 3-10 oktober organiseer ik samen met Keep Alive Tours een verdiepingsreis naar het magische eiland Sardinië, in de lokale taal Sardegna. Ooit, lang geleden, stonden hier duizenden astronomische uitkijktorens. Nu vind je er nog jeneverbesbomen van 2000 jaar oud, magistrale kurkeikenbossen, tempelruïnes en honderden andere rituele plekken. Het vulkanische obsidiaan dat overal aanwezig is, versterkt heftig je ervaringen en daarom gaan we er op wonderlijke plaatsen trancereizen doen en Familie Opstellingen. ’s Avonds geef ik iedereen een karmische analyse van de geboortehoroscoop. Zin in een vergrootglas? Meer informatie op http://peterdenharing.nl/?page_id=47.  Saai is het nooit.

Zo zagen ze er 6.000 jaar geleden uit.

COMPLOTGEKKIES

Ik blijf een raar vertrouwen in Trump houden. Hij beval dat HQC aan als zinnig medicijn tegen Covid-19 en kreeg alle Democraten over zich heen, die liever velen zagen sterven dan de kans te laten lopen om Trump af te zeiken. Samenzweringen hier, samenzwering daar. Wie maximaal wantrouwend is, wordt door overheidstrollen rap weggezet als complotgekkie maar eh, toevallig bleken veel heftige geruchten waar te zijn: de 9/11 inside job, het financiële Libor-schandaal, witwassen van de ING, het ingrijpende afluisteren van telefoons of de dubieuze manoeuvres van onze Belastingdienst. Als de bezwarende feiten niet boven water waren gekomen, waren de klokkenluiders in zulke zaken mooi zelf als disloyale criminelen gelabeld.
De reguliere media huren voor zulke klusjes steeds dezelfde omgekochte  ‘wetenschappers’ in. Dat zijn met name ene Jan-Willem van Prooijen, psycholoog aan de Amsterdamse VU en de Belgische (KU Leuven) Prof. Stef Aupers, lui die overal mogen uitleggen waarom complotdenkers zo zielig zijn. Eh? Hoe kun je redelijkerwijs geloven dat 9/11 géén inside job was, dat Kennedy gewoon door een fanaat vermoord werd, en dat we wèl alle feiten van de MH-17 aanslag te zien hebben gekregen? Zelf denken, zelf onderzoek doen, zelf diverse bronnen checken, dat zouden alle journalisten moeten doen en zulke zielige psychologen helemaal. En beslist het boek OMGEKOCHTE JOURNALISTEN lezen van de Duitse journalist Udo Ulfkottte.

 BEJAARDENMOP (5)

Twee Belgische bejaarden worden bij de grens voor de Covid-controle aangehouden. Guido draait het autoraampje open en vraagt verbaasd de agent naar de reden. De politieman snauwt als grap: “Wij zoeken twee oudere seriemoordenaars.” Guido draait het raampje weer naar boven en overlegt met Sjef. Dan draait hij het raampje weer open en antwoordt: “We DOEN HET!”

DE OPLEIDING PARAGNOST UITGESTELD VANWEGE ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN?

Controleer altijd de motieven erachter via het domino orakel.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru,  Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 1 maart 2021

Read More →