Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 april 2022

By   /   april 15, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 april 2022

  Tijdgeest Megazien


al al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn.

De editie van 15 april 2022 gaat over  channelaars, zuipschuiten, Bosnische piramiden, Shadow Banning & Kalasjnikovs.

Egyptische UFO-aanbidding

WOLLIG GECHANNEL?

Ik trek als voorbeeld van prikkelend (en oeverloos herhaald) gechannel even een bericht van een bekend medium uit 2007 uit de archiefkast: “De solaire macrokosmos is een zelfcorrigerend goddelijk systeem, en het staat gewoonweg geen permanente afwijkingen toe. Gebeurtenissen die we op Aarde als martelingen ervaren zijn dus natuurlijke reacties van het zelfcorrigerende systeem van de solaire Godheid om de interkosmische balans te herstellen. Deze natuurwet, die altijd in werking treedt om balans te herstellen, heeft soms een gewelddadig element in zich, niet zozeer met geweld als doel op zich, maar als middel tot het beschermen van die wezens die het ene Goddelijke Doel van de gevallen wereld demonstreren.”

Tja, tja, is het waar? Of een zelfverzonnen oppeppertje voor het eigen para-ego? Allerlei paragnosten en HSP-ers zeggen Engelen, Aartsengelen, Opgestegen Verheven Meesters en/of leden van de Witte Broederschap te channelen. Soms is er een Ashstar Commando aan het woord, soms iemand van Orion of van de Plejaden.  Heel soms een mooie ziel van Vega. Soms gewoon een Amerikaanse Patriot, die gouden bergen belooft onder The White Hats van Trump…

ALLES KAN ALTIJD ERGER

Op wakkeremensen.org is het druk met die gechannelde boodschappen. Het is een mooie oefening op daar eens de volgende toetsingsvragen op los te laten: gelul of niet?

  1. Wordt er wollige taal gebruikt? (“Gij, aardse stervelingen, weest gezegend!”)
  2. Wordt de lezer gevleid? (“En jullie zullen de éérsten zijn die wij gaan ontmoeten!!!”)
  3. Wordt er een oncontroleerbare astrale autoriteit opgevoerd? (“Wij zijn de Arcturiaanse Raad.” Of nog hoger gepats: De Galactische Federatie).
  4. Is er sprake van oncontroleerbare voorspellingen? (“De transformatiesnelheid neemt toe, op dit moment staat één dag gelijk aan een maand van een jaar geleden.”)
  5. Klinkt er altijd een fraaie belofte, liefst op angsten gebaseerd? (“Wij zijn jullie Geascendeerde Meesters en wij zijn ons bewust hoezeer jullie ernaar verlangen om dit 3D rijk te verlaten. “)
  6. Word je aan een lijntje gehouden? (“Er gebeurt veel achter de schermen dat jullie nog niet zien met je fysieke ogen; ze zullen onthuld worden zodra de tijd er rijp voor is.”)
  7. Worden er veel hoofdletters en uitroeptekens gebruikt?
  8. Krijg je quasi-spirituele of quasi-natuurkundige en langdradige praat te horen, die jij zelf ook wel had kunnen ophoesten?

Het maakt natuurlijk op onwetende, naar spirituele ontwikkeling verlangende mensen veel indruk als je zegt dat jouw boodschappen van Gene Zijde komen en nog meer als je daar een bekende naam aan toevoegt. Aartsengel Hilarion, de Engel Gabriel of Michael, of zelfs Meester Koot-Humi, Saint-Germain, Maria Magdalena en ga zo maar door. Nu is een naam altijd een magische trilling die iets over je wezenlijke identiteit kan zeggen. Een echte hoge energie zal (volgens mij) uit mededogen met jouw groeiproces NOOIT zijn of haar ware naam zeggen. Laat me dat even uitleggen.

ASTRALE GIDSEN?

Een gids of beschermengel die veel van je houdt, is meestal een familielid of overleden geliefde (soms uit een ander leven). Als die aan jou zijn naam laat weten is dat mooi en dat kan meteen vertrouwen wekken. Als een stem in je hoofd zich echter presenteert als Aartsengel Huppeldepup, weet je bijna zeker dat het juist een plaaggeest is die jou van energie komt beroven. Hij prikkelt met zo’n Hoge Naam namelijk vooral jouw Ego. Jij gaat je immers heel bijzonder voelen. Dat JIJ bent uitverkoren! Tjonge tjonge.
Het kan ook omgekeerd werken. Dan roert jouw eigen Hoger Zelf zich met zinnige, mooie spirituele gedachten, maar daar durf jij uit valse bescheidenheid echter niet zelf mee te komen. Of je denkt, dat niemand het van je aan wil nemen als je er niet eerst een duur (MERK)etiket opplakt. Van een Engel of Heilige. Helaas, zo’n etiket moet je dan eerst in een andere para-shop pikken…

KARMISCHE FOCUS

Spirituele Opdrachten? De absolute aanrader is om te luisteren naar het 2e interview van Karen Hamaker met Jorn Luka! Wat lijkt verder een logisch feit? Bijvoorbeeld dat bij de geboorte elk kind naar een focus gaat zoeken. Dat is dan een onbewust weten van koers, van bestemming. Je bent plots in de dualiteit gestort, vrijwillig of niet, maar je moet iets uitvoeren hier. Predestinatie, opdracht, karma? Noem het wat je wil. Het ene kind zal zich dus gaan richten op erkenning van de buitenwereld, het andere op innerlijke groei. Een derde gaat voor sportieve competitie, de vierde voor rijkdom. Opties zat.
“God wilde het weten. En toen wou hij dat ik ging schaatsen,” zei een meisje van 6-jaar, dat bij kunstschaatsen opviel. Onderzoek doen voor Onze Schepper? Kan allemaal.

Ergens, meestal na 7, 8 jaar (het eerste vierkantaspect van de serieuze, verantwoordelijkheid nemende planeet Saturnus) valt er meestal een kwartje door. Soms blijkt dat even een pijnlijke illusie: prinses worden? Nee, zolang je vader geen koning is, wordt dat lastig.
Wie bijvoorbeeld voor verbinding gaat, zal snel uitzoeken hoe het met seks staat. Dat is een verklaring voor heel jonge kinderen die zich al met leeftijdgenootjes overgeven aan doktertje spelen of vader en moedertje. Het wordt dubieus als ouders of andere opvoeders zich in straffende of juist misbruikende zin met dat proces gaan bemoeien.

Maar ach, alles kan erger. Stel dat je koter gefocust had op een carrière als Minister van Volksgezondheid?! En dan groeit je kind op. Nog enger. En in wat voor toekomst? Bekijk de kritische, bekroonde  documentaire TEGENWIND (Headwind) eens.

ZUIPENDE JONGEREN

Allerlei onderzoek naar het afremmen van alcoholgebruik door jongeren toont aan dat beperking van verkoop en reclame, plus een fikse repressie op overtredingen met name van gestelde leeftijdsgrenzen, effectief is. Tenminste, als er duidelijke handhaving van de betreffende regels en wetten bestaat, inclusief ademtesten, het vorderen van iemands rijbewijs en het politioneel inzetten van zogeheten shadowbuyers, jeugdige nepklanten. Verkoop aan veel te jonge klanten is immers lang een bron van zorg geweest. Zelfregulering door de alcoholbranche is eens te meer een wassen neus geweest. Accijnsverhogingen en trainingen van horecapersoneel op het afremmen van drinken, zijn wel nuttig gebleken.

Het alert maken van kleine gemeenschappen op jonge zuipertjes is eveneens superbelangrijk. Kortdurende interventies (inschakeling van ouders bijvoorbeeld door een huisarts) en andere actie in de eerstelijnsgezondheidszorg bewezen ook hun doelmatigheid. Vroegsignalering, nee. Helaas, tijdens de Coronacrisis zijn nagenoeg al die ‘tools’ uitgeschakeld geweest. Juist toen rezen de bieromzetten de pan uit. Thuis en thuis alleen drinken is mode geworden, oncontroleerbaar en noodlottig voor het welbevinden. Voordeel van de lockdowns: minder verkeersongevallen en minder alcoholagressie op straat. De vroegtijdige sterfte en de nieuw gecreëerde probleemdrinkertjes gaan we verder in de toekomst terug zien. Restrictief maar effectief alcoholbeleid door de Tweede Kamer krijgen is flink moeilijk. De slijterijen mochten immers open blijven maar de sportscholen niet.


Ja, Hugo de Jonge, denk daar maar eens over na!

SPIRITUELE REIS NAAR DE BOSNISCHE PIRAMIDEN

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de buitenaardse bemoeienis met de aarde? Van 24 september tot 1 oktober (verlengen is mogelijk) kun je mee op ons mysterieuze onderzoek in Bosnië: naar de piramide van de Zon, de piramide van de Maan, de Ravne tunnels, de Tumulus, de grotten en geneeskrachtige baden. Je verkent een fascinerend complex netwerk van doorgangen, kruispunten, kamers en ondergrondse waterreservoirs. Ondertussen workshops Trancereizen, Familie Opstellingen en orakelen. Voor iedereen ook (vooraf) een karmische analyse van je horoscoop. Geen Wifi ( wel via je eigen bundel natuurlijk)! Vliegen op Sarajevo met Wizz Air vanaf Eindhoven is niet bij de all-in prijs van € 1000 inbegrepen. Maximaal 10 deelnemers, minimaal 8. Aanmelden: [email protected].

Nog wonderlijker: onder de Krim zijn 34 piramides gevonden met een geschatte ouderdom van 16.000 jaar. Lees Ella Ster hierover!
Jammer voor jou dat de Sardinië-reis al vol zit: obsidiaanpaden, mysterieuze reuzenbeelden. Reuzengraven en Portalen. Zonnetorens en  zonnewendes, equinoxen en sterrenvensters.  Kwartsstranden. Helleberg. Flamingo’s,  Atlantis en verdwenen steden. Lieflijke tuinen en eten uit gerieflijke moestuinen. Volgend jaar weer.

SHADOW BANNING

Het censuurgajes is overal actief. Vaak was ineens de website www.tijdgeest-magazine.nl niet bereikbaar. Sinds ik kritischer werd over de massahypnose werd mijn bezoek afgetopt naar de helft! Op goeie Facebookartikelen krijg je normaliter 600 likes, maar ho: bij een kritisch stuk ineens niet meer dan 2. Echt? Het debat wordt zo kunstmatig verarmd. Veel meer geestverwanten blijken zulke verenging te ervaren. Er is zelfs een woord voor: Shadow Banning. En hoe leuk: ineens keken lekker toch duizenden mensen op Cafe Weltschmerz naar een recensie van mijn nieuwe boek: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN (Bestaat reïncarnatie echt?!). Leuk dat ik daar zelf een programma mag gaan maken!

WATERGEUZEN!

De wakkere lieden onder ons herkenden de leugens tussen de feiten, de vaccinlobbyisten tussen die enkele integere politici. Onze geuzen werden immers van Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter gegooid. Hun Ingezonden Brieven haalden nooit de kranten.
De duizenden artsen die op internet hun bezorgdheid uitten, werden gecensureerd en belachelijk gemaakt door alarmistische staatspropaganda en omgekochte collega’s.
Experts? Wat zijn we dàt clubje gaan wantrouwen! Fijn dat Jensen bleef ageren, Dat Prof. Bob de Wit, Maurice de Hond, Wybren van Haga en Gideon van Meijeren niet opgaven, zich niet lieten breken door de Westerse oligarchen om hen heen. Wat een zegen, dat de vaak geblokkeerde Ron Fonteine nog op Telegram te vinden valt!

PLANETAIRE POLITIEK HACKEN?

De tegenstellingen rijzen lokaal de pan uit. Alles wordt ondertussen wel iets teveel voor de planeet. Stikstof, CO2, plastic- en luchtvervuiling, oceaanverzuring, aerosolen in de atmosfeer, giftige chemicaliën, zoet watertekort, diversiteitafbraak en nog zo wat.
Ons spirituele bewustzijn groeit ook, zeggen sommige mediums. Juist door de toenemende repressie door de ziellozen! Die van Pfizer hebben ruim 19 miljard verdiend aan de vaccins. Hup, gauw diamanten kopen in Antwerpen en schoenen in Milaan! Niks aantrekken van die rare verkleuringen bij overledenen!

GRATIS KALASJNIKOVS

Militaire investeringen, DAT moet ineens nu belanghebbenden gaan zeuren over Oekraïne dat zo nodig in de NAVO zou moeten als voormalige Russische vazalstaat. Wat betalen de Oekraïners trouwens voor onze wapenleveranties? Of niks? ONZE belastingbetaler betaalt! De Russen zijn vet afgezeken door de oprukkende NAVO en hun wapen is de gasleverantie aan Europa. De Russen ontvolken bovendien de Oekraïne gewoon door ontvluchten te stimuleren, ook een slimme strategie!

Iedereen mag nu plotseling straffeloos oefenen op het hacken van Russische belangen, maar die kunsten (en al die uitgedeelde Kalasjnikovs en  al die vluchtelingen) komen straks als een akelige boomerang naar ons terug! Spannende tijden! Gelukkig bloeit dadelijk weer overal tussen het afval het gele speenkruid en gaat dat vroege bijtje dat op tijd vinden.

SCHOOLREISJEMOP

De Engelse schoolklas luistert geïnteresseerd naar de gids in het Dolfinarium in Harderwijk. “Dolphins amuse us but we are also making much money with them,” legt ze uit. Haar Mark Rutte accent hindert de kids niet want  “How?” wil little Eleanore meteen weten. “A single male dolphin can provide us with one hundred offspring. We sell them to other parks.” Kleine Jonathan is aan het rekenen: “Madam, how many baby’s get the married ones?”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

VERLANGEN, VERLANGEN. TE ERG?

Jij wilt de hele tijd. Zogenaamd omdat je zo verliefd bent. En je partner vindt dat geen goed excuus? Raadpleeg het domino orakel om te overwegen in een klooster te gaan. Of lees eerst mijn nieuwe boek: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Ofwel: Bestaat reïncarnatie echt?! Bestellen voor € 20 (plus € 4,60 verzendkosten) bij mij. Vijf piek er bij en je krijgt ook mijn vorige boekje erbij: De Zeven Kwaliteiten van een Echte Heks.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 mei 2022

Read More →