Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Niks meer voor jou? Stuur me een retourmail met UIT.

 Tijdgeest Magazine
van 1 september 2023
over pilgebruik, jokers, heelalbabbels, parasieten, kopiëren & Maui-branden.

BORSTEN ZIJN UIT!

Gisteren, 31 augustus, was het een volle Supermaan in Vissen. Sommige astrologen suggereren dat het vooral voor vrouwen een activatie is van fijngevoelige hartenergie. Venus in Leeuw helpt ook. Mooi.
Nu ook nog even de verbinding met uw vitale en seksuele energie checken! Want er is mondiaal een sterke biseksuele hausse. Niet verkeerd maar tegelijk wordt er overal in de Westerse wereld een griezelige campagne TEGEN BORSTEN gevoerd. Opereren! Weg ermee! Onherstelbare actie! Verander ook maar meteen je geslacht! Niks meer voortplanten s.v.p. Pak sowieso de pil! O ja?

Daar hangt namelijk een ‘dingetje’ op. De anticonceptie pil werd ooit aanbevolen om onbedoelde zwangerschappen te voorkomen. Later werd de pil ook voorgeschreven om een aantal medische aandoeningen te verlichten zoals het premenstrueel dysforisch syndroom, endometriose of om het risico op sommige vormen van kanker te verlagen. Er is gelukkig ook veel ontdekt over stemmingsproblemen bij langdurig gebruik, maar eveneens over de leeftijd waarop begonnen werd met pilgebruik. Dat bleek een grote rol te spelen bij depressies. Wie voor haar 20ste begon met pilgebruik, had 130% meer depressieve symptomen dan nooit-gebruiksters. Hormonale schommelingen waren zeer waarschijnlijk de oorzaak.


PILGEBRUIK EN DEPRESSIES

In het Engelse tijdschrift Epidemiology and Psychiatric Sciences stellen de onderzoekers dat met name tieners al na de eerste twee jaar van het pilgebruik een hoge kans op geestelijke narigheid bleken te hebben.

Deze studie keek naar gegevens van 264.557 vrouwen tussen 37 en 71 jaar oud. Tachtig procent van iedereen, die langdurig lusteloosheid en desinteresse had ervaren plus heftige gevoelens van verdriet, had gemiddeld tien jaar de pil gebruikt. De gebruiksters hadden gemiddeld een iets hogere sociaaleconomische status en een kleinere kans op een familiegeschiedenis van depressie. Meestal waren ze jonger met seks begonnen, dan de vrouwen die nog nooit een pil hadden gebruikt. Kortom, een dip? Nooit over condooms gedacht?! Geef iemand de schuld!


Altijd maar die vaders de schuld geven! Bah!

M/V VERWIJTEN

Er viel een vlokje oorsmeer uit mijn oor
en op haar kleed.
Het werd haar plots te veel, ze greep me bij de keel
en schreeuwde heftig emotioneel:
“Jij vervuilt deze hele helplaneet!”

“Even ho,” zei ik wat later. “Jouw uitgeplaste oestrogeen
bederft het water èn leven in de hele zee,
maar ik, ik kom zelden met zo’n aanstootsteen!’
Toen ging haar telefoon, haar zus, en dus
deden we allebei maar weer gewoon.

JOKEREN

Mensen die al langer relateren, zullen gelukkig de bekende rolpatronen wel herkennen: zij speelt de moeder, hij het behoeftige kind, Of hij speelt de vader en zij het tekortgekomen dochtertje. Of andersom: zij imiteert de rol van zijn onbereikbare vader en hij gaat de rol van zijn eigen ongelukkige moeder naspelen. Of het stel spiegelt elkaars verstopte talenten of juist de verdrongen schaduwkanten. Allerlei variaties worden uitgeprobeerd tot en met die van blinde vlekken en open scheurende valkuilen.

Er is overigens een leukere rol: die van de joker. Die van de wonderlijke nar aan het hof van de koning. Die figuur is aantrekkelijk, vitaal, speels, getalenteerd (of kinky in jullie geval). De koninklijke partner (iets ouder maar wijs, reteslim en rijk) accepteert vanwege die altijd prikkelende, meestal positieve inbreng van die joker meestal alleen van hem/haar goede raad en alternatieve oplossingen. Pijnlijk maar efficiënt: de joker spot, treitert en provoceert, alles om de stagnerende partner tot meer inzicht te brengen. Alles wat hij/zij van geen andere, meer conservatieve leraar wenst te aanvaarden. De koning/koningin ziet bijvoorbeeld niet de hele realiteit en de joker dwingt de ander om een bredere visie toe te laten. Oef.

Je kunt aan bepaalde provocaties verslaafd raken, je verliesangst moeten demonstreren en of je eigen verstopte razernij leren omarmen. Maar bedank je joker regelmatig. Die gaat je meer brengen dan je vader of je moeder. Het is waarschijnlijk een vriend/vriendin uit meer dan één vorig leven…. Of van een andere planeet natuurlijk.

BUITENAARDSE VERRUIMING?

Kunnen we in onze benarde wereld hopen op hulp van bepaalde prettige buitenaardsen? Veel graancirkels suggereren dat. Maar kun je geloven wat je ziet, wat de media of mediums je vertellen? Er is veel illusiepraat in omloop (“God always wins” of  een loze kreet als “The People will revolt”). De winsten van gesubsidieerde wapenleveranciers zijn met 40% verhoogd, die van de supermarkten en de oliefirma’s ook. Maar een stapel rare hippiebabbels gorgelt gauw alle ongerustheid over de dreigende WHO-dictatuur weg: “Achter de schermen wordt hard gewerkt door de Behoedster van deze Planeet & haar Giga Team in SILENT CIRCLES.”

Ja, ja. Ik lees net Geschenk van de Sterren en het nog veel ergere vervolg We zullen jullie nooit in de steek laten van het Franse ‘medium’ en Trump- en Q Anon-fan Elena Danaan. Zij beschrijft een enorme bemoeienis op onze planeet van 110 quasi-menselijke rassen, die allemaal geavanceerd de ruimte doorkruisen. De nare types worden, veelal met bemoeienis van de Amerikaanse CIA, gehuisvest in uitgestrekte ondergrondse steden wel 42 verdiepingen diep (aardwarmte bestaat dus niet). Zelf had ze ook reptieleieren in haar baarmoeder, verwijderd door een slechts verbaasde dokter. Een horrorfan zeker? Alles is zo eng, zo gevaarlijk, al die details van zo’n kolossale overmacht dat je er compleet somber van wordt. Maar eh, al deze info was ooit supergeheim en plots krijgen we meteen een overdosis? Mensenetende monsters, kinderbloed aftappende vampiers, shapeshifting reptielen. Brr. Brr? Maar dàt blijkt ook Elena’s bedoeling: bangmakerij en ons zo ondermijnen. Ze illustreert slijmromantisch een paar van haar en ‘onze’ omnipotente Galactische helpers, allemaal tijdloze, baardloze, blonde, beeldschone Scandinavische hypnohelden in modieuze StarTrekpakjes. In Deel 2 blijkt de Cabal al in 2021 verslagen te zijn en collectief uitgeweken naar Mars. Elena werkt tegenwoordig ook graag griezelig samen met de Amerikaanse Megan Rose: deux femmes fatalesKassa! En doneren op haar website graag! Dan snap je het al.


Zulke complexe graancirkels maken met plank en touwtjes?

PARASIETENWAAN?

Gewoon quasi-optimistisch blijven denken dat we ooit worden geholpen? Als je de serie over Transsylvanië van de Roemeen Rinu Cinamar leest, dan merk je hoe ook hij radicaal de mondiale almacht van de Vrijmetselarij aan de kaak stelt. Daar word je niet vrolijk van. Dat gaat ook niet als je leest wat een omvangrijke belastingverhogingen het demissionaire kabinet voorstelt. Alles om hulp aan Oekraïne te kunnen financieren. Of omdat er op die plek een eigenlijk planetaire oorlog wordt uitgevochten?

Podcaster Dino Sarac heeft eveneens veel bronnenonderzoek nagetrokken. Hij ziet parasitaire biologische robots, de Archonten uit de oudheid, die ons willen verleiden om in kunstmatige werelden/velden te stappen voor een eeuwigdurende loupe waarbij de mens zijn creatieve verbeeldingskracht moet inleveren aan hen! Brr.
Check daarbij het griezelige verhaal over synthetische biologie of een ringwormmutatie, de Morgellons, alienachtige structuren in menselijke aderen. Parasietenwaan? Of weer een CIA-opzetje om ons meer bang zand in de ogen te strooien?

Dr. Steven Greer van het ooit zo beroemde UFO-Disclosure Project is tegenwoordig juist weer onwaarschijnlijk positief over het niet-vijandig zijn van al onze bezoekers, met name die van Sirius. Ai, opletten! Wat is nog waar? Dadelijk ontstaat er zelfs ook een geheel nieuwe simulatiekoepel voor onze Matrix, zoals Martin Vrijland voorspelt… Help? Of niks help?

UITDUNNEN

Veel filmpjes en boeken met dit thema lijken namelijk vooral op Controlled Opposition. Die stroming kiest immers graag de route van het opwekken van intimiderende angst, geheel vanuit het bekende Satanische plaatje. Vergelijk het maar met de vroege werken van Martijn van Staveren. Er is vast van alles waar, maar hoezo steigert mijn intuïtie om de haverklap? Waar blijft de hulp van Elena’s bloedmooie ThorHan? Ach, sensationele fictie, vrienden. Wie luistert, weet meer. Wie bang is, begrijpt minder.

“Uitdunnen van de kudde,” speechte de Amerikaanse topdiplomaat Henry Kissinger (100) al lang geleden. Hier gelukt, dar gelukt maar kennelijk niet overal. In Congo, Nigeria, Egypte, Tanzania, Ethiopië, India, Pakistan, en de Filipijnen wordt immers tot 2050 AL DE HELFT van de te verwachten groei van de wereldbevolking geboren. Moest er daarom niet wat beter lokaal geselecteerd worden voor het uitdunningsprogramma? Het Covidpandemie-experiment lijkt juist Afrika en grote delen van Indochina (ook van Rusland) over te slaan. Eh? Hee. Extra opletten.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.120 views per maand.

* Congres Bevrijding van Bedrog, 9 september 2023 in centrum Antropia, Driebergen (naast het station). Met gerenommeerde sprekers zoeken we naar duurzame vrede in deze oorlogstijd.

* Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen. Aura’s voelen met Barry Voeten, workshops, holistische coaching, werken met paarden: kijk op www.voetiaans.nl.

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel: Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* “Jouw ingesproken teksten snel en voordelig uittypen? Dat doet Shirley Pieters heel goed voor je.” Mail mij maar: info@peterdenharing.nl.

ACHTERDOCHT MOET WEER

Niets is meer wat het lijkt tegenwoordig. Achterdochtig zijn blijkt keer op keer terecht! Op www.geoengineeringwatch.org lees je wonderlijke dingen over kunstmatig geritsel met het weer. Biowapens? Biolabs in de VS?! Lees wat Robert Kennedy er over zegt.
Verder beslist Martin Vrijland lezen over de georkestreerde ramp op Maui. De dure huizen van de grote sterren bleven gespaard, die van arme mensen gingen in de vlammen op. Al in 2018 zette Wanttoknow foto’s van zulke met laser gefixte branden in Californië op het net. Koopjesjagers kopen de verbrande woningresten van niet verzekerde slachtoffers voor een prikkie op. Aasgieren. Schrijft niemand over.

Met zo’n knap gerichte mediastorm kan die internationale valse pers makkelijk allerlei kritiek laten verdwijnen, koop- en stemvee gewoonten manipuleren, u quasi duurzaamheid (en zelfs oorlogen) in lokken, zelfs vet tegen uw eigen belang in. Sommige dappere lui schrijven ondertussen toch hun waarheid gratis op: lees bijvoorbeeld Henk vdf Fransen met DE OVERHEID HEEFT NIETS OVER MIJ TE ZEGEN!
Ach, het doorsneevolk kijkt op zijn telefoon, de nieuwe God die Overal Aanwezig (Omnipresent) is….

SINGLEMOP

Bij de supermarktkassa zet de klant zijn aankopen op de band: een ei, een tomaat, een krop sla, een biefstuk, een banaan, een appel en een bus haarlak. De caissière kijkt hem even verbijsterd aan, maar dan zegt ze: “U moet wel vrijgezel zijn.” De man lijkt blij verrast: ”Dat is zo. Hoe wist je dat, schatje?” De caissière aarzelt maar besluit eerlijk te zijn: “Eh, nou, omdat u echt zo ontzettend lelijk bent.”

JOUW OUDERS ZIJN OF GAAN DOOD!

Raadpleeg even mijn domino orakel om te zien of je misschien beter even mijn nieuwste boek over spoken, reïncarnatie, karma en voorbestemming moet lezen: Dikke Hans Leert Vliegen! Stort € 22,50 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.453 lezers, ontvangen door 2769 abonnees via de website en door 3135 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken of Lilian Ferru, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de