Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 oktober 2021

By   /   oktober 1, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 oktober 2021

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

 Tijdgeest Megazien
van 1 oktober 2021
over Tantra, geur, dating B.Chr., chakra-kliks, Daddy issues & waterfilters.

WEL OF JUIST NIET KLAARKOMEN?

Lang, lang geleden onderging ik in de Indiase ashram van Bhagwan (Osho) Rajneesh een Tantra-training met Margo Anand Nazlednikov. Ze schreef er later een briljant handboek over. In die jaren leerde ik veel van indertijd gerenommeerde Tantra-trainers, zoveel dat ik in 1990 een aantal Tantra-workshops kon geven in Brazilië. Er was mij wel opgevallen dat de meeste leraren het hebben van een veelvoudig orgasme bij vrouwen stimuleerden, maar dat ze zonder uitzondering propageerden dat de mannen hun zaadlozing terughielden. Klaarkomen zou verzwakken, klaarkomen zou je spirituele kanalen verdoven, klaarkomen zou op een gebrek aan beheersing wijzen, klaarkomen zou je leven maar bekorten, retentie (terughouding) zou juist mijn leven verlengen. Enzovoorts.

Over genieten had men ook schizofrene opvattingen. Oude seksuele schuld en schaamte lieten zich zo nu en dan eventjes zien als normaal knap verborgen schaduwkanten. Keer op keer werd ik terecht gewezen vanwege mijn jolige en extatische orgasmes onder mijn vreugdevolle motto “Ik geef haar het beste wat ik heb (mijn zaad, vol vitaminen, mineralen en nuttige hormonen) en tegelijkertijd ontvang ik van haar het beste wat zij heeft: de dankbare liefde.” Dat leek mij nou juist een vorm van geslachtelijke gelijkheid. De betrokken leraren waren het nooit met mij eens, maar niet zelden bespeurde ik een eng mannelijk, superieur ego: nooit macht afstaan aan het mindere geslacht!

De betrokken leraressen gingen vrij stel overstag in mijn richting. Ineens kwam er dan een boekje over de Witte Tijgerinnen uit de kast, Dat ging over een sekte van vrouwen die juist mannen zo veel als maar kon hun zaad aftroggelden om daarmee hun eigen lijfelijke schoonheid te verbeteren en zelfs hun leven te verlengen. Goh, waar had ik dat eerder gehoord? Hier openbaarde zich opnieuw een zuur vrouwelijk superioriteitsdenken over hitsige mannetjes die maar aan 1 ding konden denken. Nu ik 75 ben (en er nog alleszins appetijtelijk uitzie), geloof ik van al die traditionele opvattingen helemaal niets meer. In het wezen van de Tantrische Yoga waren (en zijn) de geslachten gelijk. Hun zachte vereniging kan een diepe ontspanning te weeg brengen, net zo makkelijk als een gepassioneerd soort extase. Het is even oefenen maar dan heb je ook wat.

JOUW GEUR BEPAALT?

Sommige mensen hebben zich in vorige levens zodanig slecht gedragen dat er in het huidige vooral dwangmatig gevend gecompenseerd moet worden om het bijpassende overweldigende schuldgevoel weg te werken. Geven, geven dus. Iets ontvangen past niet in dat plaatje. Dat maakt relateren nogal eenzijdig. De partner wordt ook doodziek na een tijdje van zulk eenrichtingsverkeer. Een tijdje heftige SM proberen kan dan uitkomst bieden (“Zo, schat. Heb je nu eindelijk genoeg straf gehad?”) en de boel op scherp zetten.
Regressietherapie is meestal een wat vriendelijker noodoplossing. En daaraan voorafgaand een karmische analyse van je geboortehoroscoop laten maken. En eventueel die vergelijken met die van je toekomstige Aanwinst. En ook nog even doorvragen: “Ruikt hij goed?” Want dat blijkt uit onderzoek de beste aanwijzing voor langdurig intiem samenzijn. Totdat de dood ons scheidt! Het bestaat!

PREHISTORISCH DATEN EN NU

Taal was er ooit nog niet, instinct wel, geur ook plus een gevoel van een te beveiligen gezamenlijke productie: nageslacht. Maar waarom zou het meneertje alsmaar blijven hangen bij dat ene mevrouwtje, terwijl hij ondertussen ook zou kunnen jobhoppen naar andere vruchtbare typetjes? Nou, bijvoorbeeld omdat die bepaalde partners qua oksellucht en seksuele verlangens goed klikten: zij bevredigd en dankbaar, hij opgelucht en meteen aardig gebonden. Ze hoefden dan niet veel verder meer te zoeken. Overzichtelijk! Is dat actueel veel anders?
Los van deodorant en parfum, de verziekers van het natuurlijke aroma, wordt er qua teeltkeus tegenwoordig natuurlijk veel ‘bewuster’ rond gekeken. Men verbindt op allerlei en verschillende chakra-niveaus. Dat geeft groei maar ook verwarring.

CHAKRA KLIK

Het 1e wortelchakra is de volstrekt persoonlijke universele verbinding met de aarde. Niks relateren. Qua relateren komen de meeste mensen pas in een gespreid bedje terecht, als de verbinding op het 2e chakra (onderbuik) lekker positief stroomt (men is gelijktijdig actief van onderen). Dat is een goed teken meestal. Van daaruit kan er ook aardig op andere niveaus verbinding ontstaan, zelfs de ultieme Liefde!
Een primaire verbinding op het 3e chakra, de Solar Plexus, de maagstreek, activeert doorgaans vooral een machtsspel. Wie is de baas, wie overheerst, wie stuurt? Mocht zich dat in je jeugd ook hebben voorgedaan tussen je ouders, dan willen jullie die shit misschien nog eens lekker naspelen. Goed voor de bewustwording, dikke ervaring voor het dagboek, S/M-opties, maar zelden jofele toekomst.

Veel dames eisen dat er eerst een universele hartliefdeklik (4e chakra) moet zijn voordat er ook maar iets gespreid kan worden. Dat is een flink afremmende illusietrip. Het komt voor, maar als het niet de spreekwoordelijke Liefde Op Het Eerste Gezicht is (en opgevolgd naar andere chakra’s), dan kan zich hier net zo goed een broer-zus liefde uit een vorig leven manifesteren. Dol op elkaar, maar zonder stromende sappen down under helaas.

Verbinding op het 5e, keelchakra en het 6e (voorhoofds)chakra komt veel voor. Elkaar begrijpen, communiceren, creatief delen, gezelli maar niks passie. Ideale vrienden en het is de kunst om dat zo te houden.
Superingewikkeld, dat is vervolgens het kruinchakra-gedoe. In dit 7e centrum pikt men telepathisch van alles bij elkaar op. Projecties, vleierij, gezeur: het superbe spiegelwerk. Je ergert je gek aan dingen van de ander die je in lichtere mate ook bestrijdt in jezelf. Je leert vaak wel jouw en andermans schaduwkanten goed herkennen.


Bob, uit met zijn opblaaspop: “Iedereen wil altijd zo speciaal zijn. Nou, ik ben gewoon gewoon.”

DADDY AND MAMMIE ISSUES

Goed, dit alles begrijpend moet nog gezegd worden dat talloze koppels eerst de verstoorde relatie met een ouder neigen te herhalen in het begin van hun leven. De eerste clash: meisjes zoeken de betere, liefst ideale vader uit, jongens de supermoeder. Veel voorkomende handicaps: die van rolwisselingen. Voorbeelden zat. Het meisje valt op een jongen, die qua energie, uiterlijk of specifiek gedrag juist op haar irritante moeder lijkt. De jongen wil graag daten met dat meisje dat iets later al die vermoeiende dingen van zijn vader triggert. Veel ellende kan voorkomen worden als jij van te voren een relatiehoroscoop laat maken. Kost € 55, maar dan heb je ook wat: Astrodienst in Zwitserland.


“Vaccineren! Weg met al die ongewenste kinderen.”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per half kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten, supplementen, kruidenthee, essentiële oliën, neemproducten, bronzout, gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor doorverkopers. Ook boeken over gezondheid en spiritualiteit.

* Het beroemde Haagse Namasté Café gaat sluiten. Nog twee Workshops Trancereizen met Peter den Haring op maandagavond 11 oktober en zondagmiddag 7 november. Nooit saai. Reserveer via 070-3698766.

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hebt met je spaargeld vanwege de pump and dump trip. Laat je waarschuwen voor de economische hyperinflatoire geldbubbel door Willem Middelkoop.

ALLES GAAT OM DE LIEFDE

Veel mensen beseffen die hogere wijsheid al langer. Medium Gabriela Levin beschrijft het fenomeen van je hart openen via seksualiteit schitterend als een openbaring van Maria Magdalena. Want alle opgeklopte angst maakt dat mensen in deze kantelpunttijd moeiteloos in de rij naar het slachthuis stappen; moe van de aanval op democratie, rechten en vrijheden door middel van instructies, protocollen en steeds als tijdelijk gepresenteerde beperkingen. Zelfs de PvdA stemde VOOR de Coronapas. Verslonste solidariteit van ooit strijders voor vrijheid en gerechtigheid. Slippery People van Talking Head nog maar eens gedraaid.

Hulpeloze, zielige slachtoffers krijgen overal zielige aandacht. Heerlijk. Zolang het allemaal Iemands Schuld maar is. Is er nog wat grote lijn te snappen? O ja. Volg bijvoorbeeld de Belgische dwarsdenker Brecht Arnaert. Hij beschrijft polarisatie als HET machtsmiddel van de elite. “Zet ons tegen elkaar op en de derde hond gaat heen met het been!”

Beetje bijscholen? Dark Journalist interviewt schrijfster Elana Freeland over menselijke evolutie en de Transhumanistische Nanotech Invasie! Aanrader.
En/of kijk meteen naar het bijzondere interview met Drs. Karen Hamaker-Zondag, astrologiekanon, I Tjing-ster en briljant psychologieresearcher bij Jorn Luka in The Trueman Show! Anderhalf uur en je weet weer alles. Hoef je niet elke 14 dagen te wachten op Tijdgeest Magazine! Ga ik zelf lekker een beetje daten in het Rim Café!


WATERFILTERS?

Veel oude huizen hebben nog een loden waterleiding. Kijk maar eens op www.loodvrijwater.nl. Her en der treffen onderzoeken ook kwik aan. We worden ook flink vervuild door pesticiden uit de landbouw en andere bestrijdingsmiddelen, door resten van medicijnen en door hormonen uit de urine van pilslikkende vrouwen. Sommige algen zijn voor ons best ongezond en bepaalde bacteriën eveneens. Lokale waterbedrijven doen in rampwijken verontrustende steekproeven, maar landelijk doen ze optimistisch. Lood veroorzaakt bij koeien in elk geval een meetbare achteruitgang in het aantal hersencellen. Lettend op het niveau van de gevaccineerden in Nederland is dat ook het geval bij mensen.

Moet water dan nog gekookt worden voor consumptie? Dat doodt wel bacteriën maar helaas verdampen de zware metalen niet. En dus zijn er talloze waterfilters te koop. Britta, Kangen, Nikken, British Berkenfeld, Berkey en systemen met osmosefilters of edelstenen. Actieve koolstof in een filter ruimt minstens de fosfor in je drinkwater op. Soms krijg je een grote kan op je aanrecht, soms wordt er een tappunt onder je gootsteen met ultraviolet licht bestraald (dood aan de algen!). Er kan ook een systeem direct op je kraan worden aangesloten. De keus wordt vooral bepaald door je budget. Ik ben zelf gevallen voor de Travelkit van Berkey maar je kunt nog makkelijk 4 keer zoveel uitgeven. Let op wat je koopt!

Haar beste koop

 PARANORMALE MOP

Wilbert hoort onverwacht zijn jongste dochters vreemde avondgebedje: “Dank u wel God voor alles. Zegen Pappa, Mamma en Oma. Tot ziens, lieve Opa.” Hij vraagt even door: “Waarom zei je nu tot ziens lieve Opa, schatje?” Het kleutertje haalt haar schouders op: “Ik voel dat gewoon, Pappa.” Wilbert schrikt wel als hij thuis komt van werk. Zijn schoonvader heeft een fatale hartaanval gekregen. Doodongerust luistert hij ’s avonds weer aan de slaapkamerdeur van Kitty. En ja hoor: ““Dank u wel God voor alles. Zegen Pappa en Mamma. Tot ziens, lieve Opa.” Wilbert voelt de rillingen over zijn rug lopen. Is het kind een heks? Of gewoon paranormaal? Het wordt veel erger ’s avonds als hij hoort dat ook zijn eigen vader die middag verdronken is. Kitty moet ook huilen: “Ik wist het al…”
Vanaf die dag brengt Wilbert zijn kind zelf naar bed en luistert hij haar gebedjes af. Alles gaat goed, tot vier weken later: “Dank u wel God voor alles. Zegen Mamma en tot ziens, lieve Pappa.” De vader weet zich geen raad maar anticipeert snel. Hij meldt zich ziek en blijft de hele dag in bed. Om vijf uur wordt er aangebeld. “De glazenwasser,” roept Mama blij. “Ik doe wel open.” Dan klinkt er gegil en Wilbert springt geschokt uit bed. Mama is ook totaal overstuur: “De glazenwasser is ineens op onze drempel overleden!”

LIEVER NIET NEUKEN DAN SLECHT NEUKEN?

Raadpleeg het domino orakel om jullie zogenaamde wipjes voor de gezondheid een cijfer te kunnen geven.


“Genoeg! Afgelopen! Wappies aan het gas!”

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.000 lezers, ontvangen door 1542 abonnees via de website en door 15.240 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →