Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 oktober 2019

By   /   september 30, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 oktober 2019

De editie van 1 oktober 2019 gaat over CETA, Britse armoe, zalm, drugshit, psylocibine & kidskilling.

PROTEST TEGEN CETA

Onze democratie wordt totaal uitgehold (luister naar Syp Winia), ook vanuit het buitenland. In 2017 probeerden veel democratische actiegroepen een referendum over het dubieuze CETA handelsverdrag af te dwingen. Er was veel ongerustheid over milieuschade, oneerlijke handel en afbreuk van sociale rechten. Het eerste dat het toenmalige, nieuwe kabinet-Rutte echter deed na de verkiezingen was de afschaffing van die referendumwet. Actie doelmatig gesaboteerd! Komend najaar beslist de Tweede Kamer, en daarna de Eerste, over het CETA-verdrag. Alle EU-lidstaten moeten unaniem het verdrag goedkeuren, anders gaat het niet door. Klik hier en roep de partijen nu op om CETA te stoppen!

BRITSE ARMOEDE

Zaterdag 5 oktober vieren 160 Nederlandse Kringloop-winkels hun succes. Of de toegenomen armoede? Het slechtste nieuws over Europese armoede komt in elk geval uit Engeland. De suffe, egotrippende Brexit gaat de Engelsen vast grote malaise opleveren. Het land leeft al lang onder een demonisch regime. In grote delen van het overigens grondwetloze Groot-Brittannië, met name in London, Schotland en Noord-Ierland, is de gemiddelde levensverwachting voor mannen onder de 75 jaar gezakt. De Britse Conservatieven, de Tories, bereiden echter een wetsvoorstel voor dat de pensioengerechtigde leeftijd juist optrekt naar 75 jaar.
Ondertussen is de structurele armoede onder ouderen in dit Verenigde Koninkrijk het hoogste van West-Europa. In 1986 was dat 1% nu 5%. De Britse basispensioenen zijn uiterst mager in vergelijking tot de Nederlandse en Scandinavische stelsels voor de sociale zekerheid. In tijden van een stijgende behoefte aan personeel willen de conservatieven nu dat mensen gedwongen moeten worden om lang door te werken. Men wil als compensatie ouderen aangepaste opleidingsmogelijkheden bieden. Die Britten zullen wel collectief imperialistisch klotekarma hebben natuurlijk, maar de tegeltjestekst Oost West, Thuis Best mag weer in meer Nederlandse huishoudens op de wc komen te hangen.


Gezelli!

VUILE ZALM

Mensen en dieren hebben het nergens makkelijk maar ook de zalmkwekerijen overal ter wereld zijn een kwelling voor de vissen zelf en een discutabele bron van ‘gezond’ voedsel. Voor de Schotse kust liggen talloze kooien, die massaal stront verspreiden en andere schadelijke bestrijdingsmiddelen, tegen visluizen bijvoorbeeld. De actiegroup SumOfUs maakte een pissig filmpje, zie hier.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Voor de jaarlijkse Beurs Internationaal Therapeut op 16 en 17 november in Houten (lezingen & workshops o.m. met Peter den Haring: Auraschoonmaken & Trancereizen) kun je via Tijdgeest Magazine veel goedkope entreekaarten verkrijgen. Zie deze link. Voor een gratis VIP-kaart moet je laten weten dat je TM-donateur bent via [email protected].

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Trancereizen met Peter den Haring op 22 oktober en 26 november.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected].

Interne link* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bij mij kun je voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak bestellen. De CD kost € 16 voor 1, € 20 voor 2 en € 26 voor 3 en 30 voor 4 stuks. Ideale cadeaus voor Sinterklaas.

* Concrete projecten voor klimaatgedoe met resultaten op korte termijn: https://www.fairclimatefund.nl, met name verbeterde kookoventjes en Biogas dinges. Ook https://www.climateneutralgroup.com.

* Bert Hellinger, de Duitse grondlegger van het systemisch werk, is op 19 september jl. overleden. Ik eer hem graag. Op zaterdag 16 oktober (10.30-17.45 uur) verzorg ik zelf weer een aantal Familie Opstellingen in Centrum Sekieta in Haastrecht. Hier meer over de werking van familiesystemen.

* Wie Loes Modderman mailt op [email protected] krijgt maandelijks haar schitterende, spirituele productie DE VERWONDERING. Een aanrader.

* Natural High Celebration ‘The Magic of Ritual & Ceremony’  Zaterdag 5 oktober 11-23.00 wordt een dag vol MAGIE in en rond de kerk van Ruigoord! Krachtige workshops, concerten en ceremonies.

* Naast zomeractiviteiten voor kinderen in vluchtelingenkampen in Gaza wil Stichting HOPE een Zaterdag Academie voor Kunsten opzetten. Misschien wil je een steentje bijdragen?

Verklik je buren en je ouders, valse beschuldigingen werken ook goed!

THE WAR ON DRUGS

De gewone man is allergisch voor het vacuüm van het Niets. Lege gevoelsplekken duiden op emotionele eenzaamheid en die vullen we vooral graag op met eten, drank, sigaretten, seks en pijnstillers. Met meer lachgas en wiet. Op veel plaatsen in de wereld (zelfs in Canada sinds 2018) is wietroken en bezit gelukkig gelegaliseerd. Dat scheelt niet in de misdaad maar wel in de druk op Justitie. In ons land wordt wiet telen gelegaliseerd in 2021.

Meer en meer jongeren laten tegenwoordig de tabak staan en remmen een beetje met seks. Ze gebruiken ineens wel meer hallucinerende en verzachtende drugs. Naast wiet bijvoorbeeld paddo’s en XTC.
MRI-scans van de hersenen van gebruikers lieten zien dat psilocybine, het actieve ingrediënt in paddenstoelen of truffels, de activiteit vermindert in hersengebieden die betrokken zijn bij depressie, terwijl MDMA (XTC/Ecstasy) juist de activiteit vergroot voor het ophalen van positieve herinneringen. Goed nieuws? Ach. Bij Justitie houden ze zich niet bezig met deze processen. XTC is daar nog gewoon een hard drug en “rotzooi” (Rutte).

Het hoofd van de Nationale Recherche, Wilbert Paulissen, en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zijn het helemaal eens over de juiste, harde aanpak voor de War on Drugs. Ze hebben een foute journalist een fout rapportje over de ondermijning van Amsterdam laten schrijven, dus de overheid kan er met algehele Christelijke instemming weer eens honderd miljoen euro in investeren. Verstand van het gebruik hebben ze niet, ze willen vooral de criminelen in die handel te grazen nemen om de overheidskas te kunnen spekken. Dat proberen ze al vijftig jaar en het resultaat is alleen dat duizenden (politie- en douane)ambtenaren, notarissen, advocaten, vastgoedhandelaren en nog wat particuliere geitenbreiers ofwel corrupt zijn geworden of vette boterhammen aan al dat gedoe hebben overgehouden. Lachen als het niet om te huilen was. Er functioneren trouwens diverse corrupte en incompetente advocaten, die alsmaar NIET worden dood geschoten.

 

 


“Kees! Van de helft van alle handelingen die artsen uitvoeren in Nederlandse ziekenhuizen, is niet bewezen dat de patiënt er baat bij heeft.”

PSYLOCIBINE MICRODOSING

Psilocybine (PY) staat op de hard drugs lijst van de Verenigde Naties, een maatregel die ooit bedoeld was om anti-oorlog demonstranten (tijdens de Vietnam-ellende) te kunnen criminaliseren. Het mycellium in PY-paddenstoelen produceert gelukkig ook truffels (Sclerotia) en het vers eten daarvan mag weer wel. Iets in de stof maakt jouw lichaam gevoelig voor psychische vormveranderingen, die allerlei wonden kunnen genezen. Overdosering kwam vroeger veel voor en kon soms leiden tot stoornissen. De tijd heeft echter niet stil gestaan voor de duizenden experimentele gebruikers (met name in Amerika). Zo is er een systeem van microdosing ontwikkeld, dat inmiddels in de handel wordt gebracht door de firma Provithor ( Blacklisted: https://provithor.com/wp/home_en/). Direct na de oogst van de op kleine walnootjes lijkende truffels worden ze vacuüm verpakt en gekoeld bewaard. Ze worden in setjes van 6 geseald aan je verstuurd. Binnen 6-12 dagen moet je ze dan opeten (1 per dag). Als jouw psychische verwonding zit in doemdenkerij (dat deze wereld naar de klote gaat), dan kun je je mogelijk optimistischer afstemmen op subtiele energieën van liefde en transformatie, die PY nu distribueert. Er is een gebruiksaanwijzing: dagje wel, dagje niet, dagje wel, dagje niet, zodat je systeem er rustig aan kan wennen. Nooit langdurig gebruiken, want dan went je lijf er aan en werkt er niks meer. ’t Is nuttig om dan David Schlesinger te volgen op LinkedIn. Er wordt wel verschillend gedacht over microdosing. Lees hier een kritische Emma Young.
Ik zelf voelde niks met eentje, werd iets jolig van twee en moest twee uur op de bank liggen met acht. Met veertien tegelijk was ik eh, eh. Eh ja.
Je kunt als goedkoop alternatief eens de Wim Hof ademhaling proberen, beetje extra zuurstof doet veel goed. Wim zelf is ook leuk.

De Belgische psychiater Dr. Marianne Destoop pleit voor de toepassing van nu nog illegale drugs (waaronder LSD, MDMA en ketamine) bij de behandeling van psychiatrische symptomen, vanwege de bewezen heilzame effecten. MDMA, de werkzame stof in XTC wordt mogelijk volgend jaar hier erkend als zinvol medicijn in een therapeutische sessie.

KINDERMISBRUIKe

Een primair soort kindermisbruik is de BMR-vaccinatie van veel te jonge kinderen. Lees even over de verschrikkingen van de firma Merkx. Een geld-georiënteerde, moraalloze vaccinmaker, die aan de lopende band nepnieuws over zijn producten heeft verspreid. Stress!

Hopla, je kunt gewoon niet vroeg genoeg beginnen met het verhogen van je bloeddruk. Een schandalig bewijs van meer gefabriceerd nepnieuws werd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken opgepimpt aan de vooravond van de Amerikaans/Engels/Franse inval in het Irak van Saddam Hoessein. Er ging een filmpje viraal met een zogenaamd onschuldig/integere getuigenis van een Arabisch kind. Voor het Congres beweerde dat 15-jarige meisje, alleen geïntroduceerd met haar voornaam Nayirah (ze bleek echter later de dochter van de Koeweitse ambassadeur in de VS te zijn!), dat ze had gezien dat Iraakse soldaten baby’s uit de couveuses in een Koeweitse ziekenhuis haalden en achterlieten om te sterven. Niemand durfde te twijfelen aan de juistheid van haar beweringen. Later bleek haar hele verhaal een verzinsel, maar deze vorm van kindermisbruik door de media werkte perfect. Het hielp mee om het vals geïnformeerde Congres toestemming voor de oorlog af te dwingen. Ook Nederlandse journalisten namen zulk nieuws klakkeloos over.

We zijn verslaafd aan sensationeel nieuws achter het plaatje. Iets met erge dingen, met marteling of kinderen. Wat gebeurt dáár nu weer? En zo worden we makkelijk genaaid. Of niet soms?

KINDERWENSEN

Als we dan ons 1,6e kind netjes volgens plan op de wereld hebben gezet dan is het nog niet goed, want de peuters worden zo snel mogelijk aan de smartphone gezet. Helaas heeft onderzoek allang aangetoond dat hun hersenrijping sterk negatief wordt beïnvloed door digitale apparaten! De sufste ouders laten zelfs hun kroost zo vroeg mogelijk vaccineren (“Help! Mazelen!”) en dat terwijl onze bevolking toch al krimpt. Maar hoe erg is dat? Het platteland loopt alleen leeg omdat er te weinig werk is. Dan zijn er ineens ook te weinig leerlingen voor de scholen, die weer moeten sluiten, waardoor ouders toch maar weer stedelijker willen gaan wonen. De overheid zou meer beleid op plattelandsontwikkeling moeten aansturen. Veel leuke werkjes aanbesteden. Robert M. heeft nog een handig netwerk in de aanbieding.

EINSTEINMOP

Als peuter had Pim al diabetes, op zijn tweede moest zijn broertje al aan de antidepressiva. Maar omdat moeder hoge bloeddruk had en chronisch last van allergieën werd er in dat gezin ook niet gestemd voor de verkiezingen. Pa luisterde vooral naar zangers die al depressief geboren waren (Damian Rice met Cheers Darling) en daarom is het niet gek dat Pim op zijn zeventiende in therapie moest bij een hypnotherapeut. Die haalde echter Einstein aan: dat je niet de problemen kunt oplossen vanuit hetzelfde bewustzijn waarmee je ze hebt gemaakt.Interne link Blowen hielp wel.


Screenshot: New York Times International Edition.

TRUMP LOOPT AAN DE LEIBAND VAN DE ZIONISTEN. MAAR JE SCHOONVADER OOK?

Raadpleeg liever eerst eens het domino orakel voordat je meteen lid wordt van die nazistische motorbende.

TERUG NAAR MAANDELIJKS!

Tijdgeest Magazine gaat met ingang van volgend jaar weer naar de maandelijkse verschijning i.p.v. tweewekelijks. Werd een te prijzige hobby ondanks enkele trouwe donateurs. Ons beschermen tegen hackers wordt ook steeds duurder.
Als e-book kun je op onze website niettemin gratis nu mijn lijvige roman over de ondergang van Atlantis downloaden. Hier de links: De Slapende Koning . Hier vind je ook de epub-link van mijn weirde roman over buitenaardse beïnvloeding en ons koningshuis: Gerard zoekt het hogerop, ook gratis te lezen! Als je het wat vindt, kun je mogelijk iets doneren bij de Stichting Olivijn! 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 15 oktober 2021

Read More →