Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 november 2023

By   /   oktober 31, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 november 2023

Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. 

 TIJDGEEST MAGAZINE
van 1 november 2023
over astrokarma, vierschaak, Zika, Schwab-angst, 5G & MH17.

HOROSCOOPVERGELIJKINGEN

Waar gaan we heen? China gaat natuurlijk dadelijk Taiwan aanvallen! Heerlijke Deathloop in Gaza: mooi zooitje gekke gamers! Pfizer wordt eindelijk overal aangeklaagd! O Gos,  wat zeggen de sterren?! Veel Schorpioengedoe plus Pluto vierkant Maansknoop belooft nog even stress. Chaos door Venus oppositie Neptunus: gauw meer Bitcoins kopen! Oef! Kankie! Laat toch los!
Een karmische analyse van jouw persóónlijke geboortehoroscoop is immers een eerste vereiste voor zielsrust. Gelukkig geven meer en meer mensen zichzelf zo’n cadeau.

Hoewel de astrologische wereld openstaat voor allerhande nieuwe psychologische inzichten is een verandering in de wijze van het tekenen van de horoscoop nog steeds, droevig genoeg, niet bespreekbaar.
De traditionele astroloog tekent namelijk de Ascendant, het begin van je 1e Huis, helaas altijd op het meest linkse (Westelijke) punt van de Radix. Dat is de cirkel met Zodiactekens (zie de linker tekening). Heel hinderlijk als je twee horoscopen (van geliefden bijvoorbeeld of van een kind met een ouder) wil vergelijken. De astroloog gaat dan namelijk met één van de tekeningen draaien, zodat de planeetsymbolen schuin of omgekeerd gelezen moeten worden. Dat quasi-magische gedraai was in vroegere tijden bedoeld om klanten te imponeren, zodat die vooral niet zouden denken dat astrologie een eenvoudig vak was.

ALTERNATIEVE HOROSCOOPTEKENING

Ik teken zelf dus met de hand consequent bij iedereen het teken Ram op die linker horizon (zie de rechtertekening) en de Ascendant waar hij zo uitkomt aan de hand van je geboortetijdstip en je geboorteplaats. En verder: godsdienstoorlogen zijn van alle tijden… Lees er even wat Midden-Oosten geschiedenis op na. En daarna luisteren naar Naaz, een Arabisch meisje, dat vroegere heftig gepest werd op school. Luister ook nog even naar Hometown van Elephant! Gaza roeit heus zichzelf wel uit.

 SAAIE WINTER? VIERSCHAAK!

Vierschaken is een vrij onbekende maar fascinerende schaakvariant. Twee partners (Echt Wit en Vals Wit) spelen tegen twee andere maten (Echt Zwart en Vals Zwart) op een schaakbord dat met drie extra rijen is uitgebreid. Men speelt met de klok mee, de partners zitten tegenover elkaar. Men wint pas als een van de tegenstanders pat of mat staat en de overgebleven tegenstander mat wordt gezet. Je hoeft beslist geen briljant schaker te zijn maar je moet goed in het Hier-En-Nu kunnen blijven met maximale alertheid. Ik heb dit avontuurlijke spel jarenlang gespeeld met drie vrienden, meestal op zaterdag, want niet zelden loopt zo’n partij twee, zelfs drie uur uit. Dan was een van ons de gastheer, die voor het eten zorgde. Spel ervoor en nog eentje erna. Iets teveel drank bij het eten is gauw noodlottig, want even suffen en je wordt van twee kanten af genadeloos in de pan gehakt. Je kunt immers maar naar een kant tegelijk je verdedigen en ondertussen pikt de andere partij een stuk van je in. Je hoopt dat je maat je dan redt doordat hij de rovende partij van zijn voornemens af houdt door hem op zijn beurt aan te vallen. Volop intrige dus, beter dan wat voor PC-spel dan ook. Wie in Zuid-Holland woont en twee maten weet warm te maken, kan mij (en mijn speciale speelbord) uitnodigen als vierde speler voor een demonstratie. Bel of mail.

ZIKA OFWEL IEDEREEN MOET DOOD

Het begint allemaal onschuldig. Kinderen die een natuurlijke bevalling hadden, scoren naderhand trouwens beter op van alles dan kinderen wier geboorte is gepland en opgewekt.
Helaas, inmiddels wordt diabetes blijkbaar toch naadloos genetisch doorgegeven, zegt ander onderzoek. Zwaarlijvigheid ontwikkelt zich verder dramatisch omdat armere mensen zijn gaan denken dat het gezellige fastfood van de MacMoney ook gezond is. En zo gaat depressie hand in hand met dik.

De medici zijn ondertussen druk met wat er weg te halen valt: blinde darm, dikke darm, galblazen, baarmoeders, zwezerik en amandelen. En dan die maagverkleiningen, daar wordt zó goed aan verdiend!
Gelukkig kun je ook altijd nog dood gaan aan het Zika-virus, aan mazelen, aan Ebola, varkensgriep, vogelgriep of het West-Nijlvirus. Ook Vleermuis- SARS is een tijdje de hype geweest. Nu zijn die krengetjes weer in jouw spouwmuren beschermd.
Overigens zit ook koffie in toenemende mate vol pesticiden, krijg je van koken op gas soms astma en zitten overal nanadeeltjes plastic in. Internationaal zeggen ook al talloze doktoren dat vaxxen selectieve massamoord is, gelegitimeerd door betaalde politieke prostituee’s (diagnose van Robert Kennedy).

GEVAARLIJKE BEJAARDEN

Vladimir Poetin benoemde recent Prof. Dr. Ir. Klaus M. Schwab en diens naaste adviseurs als “legitieme militaire doelen” omdat ze actief hebben geprobeerd illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.

Deze Zwitserse manager van het miljardairscircus probeert ons een moralistische ‘beschavingsoorlog’ in te krijgen, anticommunistisch, antisocialistisch en antibewustzijnsontwikkeling. Gelukkig heeft hij Maan oppositie Neptunus: dat is leven in illusies en grootheidswaanzin…
Maar meer van die oude kereltjes zijn levensgevaarlijk. Die ouwe Netanyahu lag zogenaamd een paar uurtjes te slapen tijdens de Hamas-aanslag! Verbaasd maar een topargument bij de hand om Noord Gaza plat te gooien als buffer voortaan. Slim!

Een groot leger bejaarde digibeten zit ondertussen hier klaar om getild te worden. Verdienen zulke Non Productive Characters eigenlijk ook niet beter? NEE! We moeten ze op hun 75ste EN gaan testen voor hun rijbewijs EN voor hun bestaansrecht! Corona was een operatie van de inlichtingendiensten, van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, zo blijkt. Opruimen die oudjes. Plus de Familie Sufkut! Weg met al die bestaanszekerheid! Hitler had toch gelijk! Toch?


Rijbewijstest voor 75: verplichte voertuigkeuze voor de . En ACHTERUIT, he?

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel: Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Tantraworkshop voor (gelegenheids)STELLEN, Rotterdam: 11 & 12 november en 23 december. Verbinden, ontspannen en vertragen. Leer Tantrische massage te geven. Belinda 0628770509.

* Week naar de Bosnische piramiden en het Ravne-tunnellabyrint? Avontuur 22-29 april voor zo’n € 1100. Met Familie Opstellingen, Trancereizen en meditaties. Veel wandelen: [email protected].


AANGEPAST OVERLEVEN

Knap dat veel menselijke lichamen zich steeds maar weer mooi aanpassen! Wie zijn kinderen toch liet inenten, moet naderhand niet zeuren. Verzet plegen is steeds gevaarlijker met VVD-ers op Defensie. De fameuze, tegen de Covidmaatregelen agerende Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich is bijvoorbeeld vorige maand in Duitsland gearresteerd.

De wens van de grote massa blijft vanzelf de supermarkt, de GGD om de hoek en het kerkhof op loopafstand. Gezellig! Hoe blij je wordt van blije buurvrouwen. Wie de boeiende, niet blije Nieuwsbrief van Willem Engel (Voor Waarheid) wil krijgen, kan zich hier abonneren.

Houd ook Tijdgeest Magazine in de lucht. Zet een jaaradvertentie in deze kolommen: 12x voor € 175. Alternatief nieuws voor meer dan 10.000 betrokken lezers! Beetje haat zaaien mag weer, het woord holocaust voor Gaza gebruiken kan nu plots ook! Grappen over Trump, alles mag. Weg met Oranje roepen, maar niet bij het voetballen, ik vind alles leuk! Iemand nog iets ergs uit de Bijbel citeren? Er is zat. En verder: gun toch elke onbehaarde aap het eigen lijden!

DUS GEEN 5G!?

Gaat onze traditionele wijsheid met het uitsterven van oude, wijze mensen ook verdwijnen? Gehersenspoelde mensen weer uit hun angsttrip halen lukt zelden nog. Laten gaan dus?
Bange mensen drinken bijvoorbeeld nog alleen verpakt water… Ben jij ook bang voor veel? Voor 5G? De een doet het niks, de ander ligt gestresst op bed. Er worden veel nieuwe 5G-locaties in gebruik genomen. In 2020 viel de 1e upgrade samen met de Corona-uitbraak en de lockdowns. Was Corona ook een stralingsziekte?

Een nieuw onderzoek toonde aan dat blootstelling aan 3,5 GHz, zoals gebruikt in 5G, de botsterkte en flexibiliteit vermindert in dierproeven, ook al was de blootstelling ver onder de ICNIRP-limieten waarvan wordt beweerd dat ze beschermen tegen alle gezondheidsrisico’s. Bovendien werd verhoogde oxidatieve stress waargenomen in skeletspierweefsel.

Kortom, waarom emigreren wij niet naar Afrika? Of beter waarom komt Fatoumata Diawara niet vaker naar Nederland? Kijk en luister! Of bezie eerst die zwarte man die in de regen danst!


Witte ooievaars verzamelen voor de trek naar Afrika. De zwarte jongens komen weer hierheen!

VERNEUKOORLOG EN MH17

VERNEUKOORLOG EN MH17

In januari 2017 was de NAVO al agressief aan het oefenen aan de grens van Polen en Rusland. Zijn we allemaal snel vergeten.
Nederland steunt nu die arme Oekraïners. Omdat die smerige Russen ooit dat Maleisische vliegtuig met honderden Nederlanders zouden hebben neergehaald? Eh even ho, de Maleisische president zei in 2015 al kritische dingen over depopulatie door een globalistische elite. Moesten die lui ook nog eens zo afgestraft worden? Meekijken in het Nederlandse onderzoek mocht Malaysian Airlines niet! Niemand van onze reguliere pers heeft n.a.v. het neerhalen van die MH17 een behoorlijk motievenonderzoek gepleegd. De Onderzoeksraad voor de Veiligheid zei dat het toestel door een groot aantal objecten doorboord was. Dat duidt erop dat het werd neergeschoten. Niks BUK-raket. Welk belang had wie bij deze ramp? Toch niet de Russen? Dat zijn immers totale mafkezen, die gewoon zelf ook al hun eigen onderzeese gaspijpleiding opbliezen! Die bojo’s MOESTEN gewoon schuldig zijn!!! Want anders…. Anders konden de voedsel- en energieleveranciers in Europa hun prijzen nooit zo absurd opvoeren! Zoiets? Iedereen, behalve de Zionisten natuurlijk, is tegenwoordig terrorist of minstens antisemiet.

 MISVERSTANDMOP

Charles en Sigi hadden onderweg wel erg verschillende ideeën over het klimaat en natuurbescherming. Ze stonden net bij die dikke berk naast het ravijn, toen Charles plotseling dat hele grote mes uit zijn jaszak haalde. Sigi begon te gillen: “Alleen omdat ik zei dat ik je thuis wilde cremeren?!” Hij knipte het mes weer dicht. “Ik wilde alleen onze initialen in een hartje in deze boom kerven,” mompelde hij schuldbewust. Fout! Sigi schreeuwde het ook nog een keer: “Fout!” Pas heel veel later vonden ze zijn lichaam in die kloof. Dat hielp de vergrijzingsproblematiek wel weer iets.

JOUW PARTNER LIJKT OP EEN VAN JE OUDERS?

Raadpleeg even mijn domino orakel om te zien of je misschien beter even mijn nieuwste boek over relatiestress, spoken, reïncarnatie, karma en voorbestemming moet lezen: Dikke Hans Leert Vliegen! Stort € 20,00 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres! Blijf lachen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.203 lezers, ontvangen door 1754 abonnees via de website en door 2.985 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 november 2023

Read More →