Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 mei 2022

By   /   april 30, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 mei 2022

Tijdgeest Magazine is  al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

Tijdgeest Megazien
van 1 mei 2022
over
PvdA, ayahuasca, mensenrechten, oceaansonar & NGM.

ONGEWENSTE OPVATTINGEN

1 mei was ooit de Dag van de Arbeid. De Partij van de Arbeid heeft met een schijnheilig en groot zelfafzeikend vermogen haar achterban definitief verloochend, vooral door mee te huilen met de politiewolven in het regeringsbos. PvdA-Bazin Attje Kuiken wilde zelfs Corona-kritische artsen een beroepsverbod opleggen!

Welkom dus in de wereld van de ongewenste opvattingen! Onze regering heeft er met haar bipolaire stoornis tijdens de zogeheten Coronapandemie er, net als die van alle EU-machtshebbers, alles aan gedaan om een onkritische bevolking te manifesteren om de orde binnen het geallieerde machtsblok te bewaren. De Interdepartementale Werkgroep Desinformatie kreeg de opdracht om tactieken aan te leveren om ongewenste meningen te saboteren, mind-control op niet eerder vertoonde schaal met nepaccounts en door het verbannen van burgers en videokanalen van social media. Het Rijk betaalde influencers uit het BN-circuit zoals Boef, Ali B., Famke Louise, Giel de Winter, Rutger Vink en Quentin Correia. Er werden boegbeelden opgetuigd voor het krachtig overbrengen van de staatspropaganda, zoals Jaap van Dissel, Diederik Gommers en Ernst Kuipers. Driehonderd  Nederlandse IT-bedrijven, samen in het conglomeraat TechTegenCorona, boden aan om mee te helpen met het doelmatig censureren. Ook  de Landmacht helpt met trollenlegers en spionageacties mee om  burgers en fatsoenlijke journalisten te ondermijnen. Het geeft niet als je even in het selectieve geheugen van Rutte en De Jonge getrapt bent. Het is wel zielig als je met je hoofd in de kartonnen doos van de reactionaire Groen Linkse Socialisten wil blijven rondlopen. Nog erger: als je je kinderen absurde risico’s laat lopen. Lees Ella Ster over de Pfizer-schandalen.

Ja, ja, ja. Tegen wat ook al weer? Nee! Voor! Wat zegt Facebook?

MENSENRECHT?

Misschien komt er eindelijk een kentering in de slaafse ontmenselijking van de mondiale sufburgers. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft (zie https://corona-ausschuss.de) bij het Canadese Hooggerechtshof eindelijk zijn zaak tegen de WHO aanhangig gemaakt. Is het openbaren van de waarheid een mensenrecht?

Wat is eigenlijk allemaal een mensenrecht? Demonstreren? Een woonplek? Gratis drinkwater? Voedselbonnen? Bestaat dat wel ergens: gegarandeerde basisbehoeften? Of is niks vanzelfsprekend? Ben je vrijwillig op aarde en moet je de pijnlijke consequenties daarvan maar dragen als je toevallig strontkarma hebt en een rothoroscoop? Of dat allemaal niet, maar wel als handicap dat je in Soedan bent geboren als meisje? Is er automatisch bestaansrecht voor de staat Israël omdat God via een Bijbelse legende ene Abraham een eigen land beloofd heeft? En door die mooie mythe kan zo’n heel land permanent alle bepalingen van het internationaal recht schenden?

Ook voor het individu is er absoluut niets dat geloof aan bestaanszekerheid rechtvaardigt. Grondwet of regeerakkoord, niks is meer zeker. De gelddrukkerij is een farce. Als jouw tienerkind dat nog niet snapt, is de Belgische documentaire Eindspel lekker overzichtelijk. De politiek, nationaal en internationaal, hangt van jeukwoorden, leugens en nepnieuws aan elkaar. Een gruwzaam voorbeeld is hoe in Frankrijk de hele Macron-regering wordt aangestuurd door het Amerikaanse adviesbureau McKinsey. Zo kan de NAVO indirect naar de Amerikaanse pijpen dansen.

Zich herhalende geschiedenis: 1918, de Spaanse griep!

HOE LANG NOG?

In Nederland lijken wij uitzonderlijk bemazzeld met veel slimme wappies, maar hoe lang hebben die nog voordat de hele democratie ook hier wordt ondergesneeuwd door het grote geld?  Ik benieuwd hoe die diverse buitenaardsen onderscheid gaan maken tussen foute en goeie burgers… Kijk naar Ir. Coen Vermeeren over UFO’s. Want ze bestaan. Lees Avi Loeb met Extraterrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth.

Ondertussen maak ik voor Café Weltschmerz een programma (Peter den Haring tussen Hemel & Aarde) waarvoor ik markante mensen met een rijke spirituele bagage zoek om te vertellen en nog eens te vertellen. Gauw, nu kan het nog!

Je krijgt ook nog een kans om je eigen verborgen stress uit te zoeken in mijn nieuwe training Familie Opstellingen, 6 zaterdagen, van 15 oktober t/m 24 december, tweewekelijks, in Den Haag.. Intuïtief waarnemen, kijken naar je blinde vlek. Kosten € 270. Mail: [email protected].

AYAHUASCA: KOTSEN EN KAKKEN, ZEGEN EN VLOEK.

Op Facebook doen sommige gebruikers er lyrisch over. Ik heb het middel zo’n 20 keer gebruikt, later begeleidde ik zelf anderen in ceremonies bij hun gebruik. Bijna altijd ging dat goed. Zegenrijke visioenen, opruimen van allerlei ballast, al was dat door overvloedig kotsen en diarree.
Maar nee, niet die ene keer dat er een soort buitenaardse energie me hardhandig kwam waarschuwen dat ik mijn neus niet in zijn zaken moest steken! Dat heeft mij ineens kopschuw gemaakt.

Weer later kreeg ik ook cliënten die flink van hun pad afgeraakt waren, doordat ze niet om konden gaan met heftige sterfervaringen, met demonische verschijningen en oncontroleerbare angsten, met name opgedaan in bijeenkomsten met zeer grote, niet zelden toch zeer prijzige groepen met een minimum aan geschoolde begeleiders.
Of in ondoordachte solo-experimenten thuis die nog dagenlang griezelige flashbacks hadden opgeleverd.

Dus? Overgevoelige types en overoptimistische heilzoekers raad ik die plantenshit dus af. Houd het lekker bij XTC: overzichtelijk, na 4 uur is de boel uitgewerkt. Ook nog goedkoop. Beetje mooie muziek er bij en met een geliefde op zelfonderzoek gaan. Elkaar gewetensvragen stellen en veel aanraken. Lijden wordt niet automatisch beloond met verlichting, integendeel. Iemand als waardevol buitenbeentje herkennen en als geestverwant erkennen levert wel vaak de bonus van langdurige vriendschap op.


Buitenbeentjes, je merkt ze steeds meer op
!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) en Facebook (2200 volgers).

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Een spirituele reis naar de Bosnische piramides? Met gids Ira Nagel en therapeut Peter den Haring: Familie Opstellingen, Trancereizen, orakelen en astrologie tussen buitenaardse wonderen.  24/9-1/10 all-in: € 1000. Mail [email protected].

* Gerard zoekt het hogerop is mijn voorlaatste roman, een bizar verhaal over parallelle dimensies, Tantra, buitenaardsen, het dagelijks leven in Nootdorp en Willem Alexander! Gratis hier te lezen !

* Lekker eruit, heerlijk ontspannen, bijtanken in de natuur, ontwikkelen van je intuïtie en talenten. Massage-vakantieweek  9-16 juli in Preau, Morvan, Frankrijk, bij Corinne Sprenger, www.preau.nl/newlife-massage.

OCEAANSONAR

Akoestische golven, radiogolven, lasers, LED-licht en magnetische inductiesystemen overspoelen de oceanen om militaire activiteit buiten het gewone Internet of Things te kunnen verhullen. Bepaalde vaarroutes worden onderwater tegen piraten bewaakt, en men zoekt ook naar grootschalige verontreiniging. Sonars zouden ons tijdig voor tsunami’s en andere zeerampen kunnen waarschuwen. Er wordt dus hard gewerkt aan een wereldwijd onderwater GPS-systeem. Dat klinkt mooi en groen. De technologie die wordt gebruikt in al dit soort oceaansonar zou in theorie ook benut kunnen worden voor het beschermen van kwetsbare visgronden, koraalriffen en mogelijk de grote zeedieren. De voornaamste focus ligt echter op de commercie en de oorlogsvoering. Niet alleen slimme telefoons maar ook vooral slimme onderzeeërs gaan onze toekomst bepalen. De onderwater olie- en gasindustrie scant de bodem en de diepe troggen. Er zijn diverse types onderzeese voertuigen in de maak en die hebben speciale onderwaternavigatie nodig. Er zwemmen al drones rond, overal worden zogenaamde databoeien diep gedropt, met dezelfde functie als de GSM-zendmasten bovengronds. Andere drijven draadloos rond. Het wordt razend druk daar beneden. Of het dierlijke zeeleven zo goed tegen elektromagnetische straling bestand is, moet een verre toekomst uitwijzen. Misschien muteert daar straks van alles. Olifanten doen het al goed onder water. Haring ook.

NIEUWE GERMAANSE GENEESKUNST

Nederlandse oudjes moeten beschermd worden, vier-vijfvoudig geboosterd. Want anders gaan ze gewoon dood aan onderliggend lijden. Dat willen we niet! Of eigenlijk wel? Er gaan er zeker wel veel snel dood NA de booster.

Duitsland vaccineert helemaal niet graag. Alleen onder druk. Precies dat zijn ze ook traditiegetrouw gewend. Miljoenen zweren ondertussen bij vormen van alternatieve geneeswijzen. Levend bloedanalyses, kruidengeneeskunst, acupunctuur, fytotherapie, homeopathie. En NGM.

In de tachtiger jaren van de vorige eeuw poogde een vernieuwende Duitse arts onorthodoxe ideeën over de oorzaken van ziekten te documenteren. Dr. Med Mag. Theol. Ryke Geerd Hamer (1935 – 2017) studeerde medicijnen, natuurkunde en theologie. Hij werkte jarenlang als internist bij de universiteitskliniek in Tübingen en werd later hoofdarts in een kankerkliniek in München. Hij stelde vast dat alle 200 kankerpatiënten daar vóór hun ziekte een traumatische ervaring hadden meegemaakt.

Hamer ging ziekte en specifiek kanker beschouwen als een biologisch helingsproces voor shocksituaties. Hij benoemde zware, acuut-dramatische en isolerende conflicten, shockervaringen, synchroon aangrijpend op drie niveaus: psyche, hersenen en organen. Zijn ingrijpende conclusies heeft hij later als Neue Germanische Medizin naar buiten gebracht. Hamer beschreef vijf biologische wetten en hoe die met ons gehele organisme samenhangen. Farmaceutisch ingrijpen (met medicijnen) leek hem overbodig.
Hamer was ook fel tegen vaccinaties: “Wanner men door inentingen of antibiotica alle mogelijke bacteriën doodt, kunnen zij bijvoorbeeld niet het overtollige weefsel opruimen na een herstel van een conflict met een gezwel.”
Troost van een vertrouwd iemand werkt meestal ook al beter dan een pilletje.

OPLOSSING OF HULPMIDDEL?

Veel medici zien virussen en bacteriën als ziekteveroorzakers, terwijl ze niet zelden juist een belangrijk deel van de oplossing zijn. Bedoeld wordt dan het oplossen van het oorspronkelijke, aan elke ziekte ten grondslag liggende trauma. Eigen bewustzijnsontwikkeling en zelfgenezend vermogen aansturen dus. De medische weerstand tegen Hamer’s visie was zo enorm dat men hem in 1997 zelfs tot 19 maanden gevangenisstraf veroordeelde. De geschiedenis herhaalt zich graag. Wie eens geheel anders naar zijn/haar eigen ziekte wil kijken, die kan gratis een uitstekende vertaling van Hamer’s belangrijke werk hier downloaden (Zielsoorzaken van ziekte).

Ik zet nog wel even een puntje op de i. Hamer’s eerste conclusie lijkt zeer reëel: dat aan elke vorm van kanker een trauma ten grondslag ligt. Het is dus zeker helend als de patiënt zijn trauma oplost of tenminste inzichtelijk maakt. Of dat automatisch tot directe genezing leidt, betwijfel ik. In Familie Opstellingen zien we vaak dat intellectueel inzicht soms vier maanden nodig heeft om in te dalen in lichaam en gedrag. En soms verhinderen andere, onbewuste trauma’s dat proces ook nog eens. Verwachtingen creëren automatisch frustraties (Osho Rajneesh). Maar kanker voornamelijk als een te bestrijden vijand zien verergert bijna zonder uitzondering de kwetsuur. Maar wie perse dood wil aan de chemokuur, die moet je ook zijn eigen lijden gunnen.


”Ik dacht, ik bel maar eerst even Fred over zijn Ford.”

EUTHANASIEMOP

De dokter fronst: “Er zijn zoveel manieren om mensen geruisloos te elimineren. Waarom moet de overheid toch steeds maar over euthanasie open kaart spelen?  De kuddedieren lopen toch zelf naar de slachtbank? Prik, prik, prik.” De CEO van Albert Heijn blijft bezorgd over het voorgestelde plan: “Wij moeten het qua klanten toch van de grote aantallen hebben!”
Ook de man van de Ziekenhuizen is geïrriteerd: “Wij zijn niet meer van de liefdadigheid! Wij willen de maximale bezettingsgraad realiseren. Patiënten, patiënten, dat is wat wij willen.”
De dokter draait zich pissig om: “Het Grote Plaatje, klungels! We maken heus eerst de dommen, de dikken en de bijna-dooien dood. Mondiale dankbaarheid van de rest zal ons deel worden.” Dan begint de directeur van de Spoorwegen te schateren: “Win-Win! Al die overtollige scootmobiels! Eindelijk krijg ik ook een scootmobiel. Tweedehands, voor bijna niks! Kicken toch?!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JIJ HEBT NIKS MET VOLKSTUINIEREN? TE DIK?

Ze noemen jou een aardappel op pootjes? Raadpleeg het domino orakel maar eens om te checken of jij mijn nieuwe boek moet aanschaffen: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?!Lees de prachtige recensie op WanttoKnow!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.810 lezers, ontvangen door 1559 abonnees via de website en door 2.300 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.  

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof. Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

BOEREN- EN BEESTENMOPPEN

Read More →