Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 mei 2021

By   /   april 30, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 mei 2021

Tijdgeest Magazine is al bijna 15 jaar een tweewekelijkse publicatie, gratis, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.400 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

 Tijdgeest Megazien
van 1 mei 2021
over werk, gezag, graancirkels, Hopi’s, Hitler & depopulatie.

De verafgoding van quasi-sterke leiders… op weg naar de totalitaire staat!

ARBEIT MACHT FREI

Traditioneel is 1 mei de Dag van de Arbeid. Ondertussen is alles anders geworden op de arbeidsmarkt. We luisteren nog alleen naar de 1,2 miljoen mensen met een verstandelijke handicap plus die in het kabinet. Uitzondering is misschien Stef Bos met Iemand moet het doen (“Wie twijfel zaait, is een gevaar….”). De vakbond is uitgerangeerd, de ZZP-ers zijn in de steek gelaten en bij de overheid nemen onzekere tweedeklas managers derdeklas mensen in dienst, die geen respect hebben voor hun medeburgers en nooit met vernieuwingen komen. De vaderlandse journalistiek is een clubje bange inktkoelies, die kwaliteit voor kwantiteit hebben ingeruild, schrijvend via de winst georiënteerde hersens van de bazen (DPG Media).
We hebben inmiddels heftig geleden onder jarenlang neoliberaal achterkamertjesbeleid van rijken verrijken, van discrimineren, bezuinigen en lasten verzwaren. Maar ineens kan er een roer om? Hoe dat nu? Krijgt iedereen straks een basisinkomen, vergelijkbaar met Rutte’s quasi-steun aan het MKB om het vege lijf te redden? Juist dáárdoor zijn we gecompromitteerd, is protest uitgebleven, zijn velen gedemotiveerd en lui gemaakt. De armoedzaaiers zijn en blijven wel de klos met laagblijvende lonen. Alleen de AOW-ers werken echt nog hard door. Hier thuis tenminste (God, wat ben ik toch mooi ‘mensgericht’ bezig!).

KLOOFKIJKEN

Onze politiek zigzagt door verhardend publiek. Onze hoogopgeleiden (slechts 33% van de bevolking, veel baantjesjagers en lobbyisten, de winnaars) worden knap bijeengedreven in de coalitiepartijen. Helaas, ondertussen is mooi 39 procent middelbaar opgeleid en 28 procent laagopgeleid. De SP, PVV, Forum en 50Plus moeten het vooral hebben van die 67%. De mensen, die minder verdienen (de verliezers), die voelen dat namelijk elke dag, zeker als je kijkt naar de absurd verdiepte salariskloof tussen CEO en loonslaaf. En je dan realiseren dat een ‘beroemde’ ex-minister van Economische Zaken, Gerrit Zalm, vervolgd wordt voor witwassen bij de banken!? Kan/moet dat anders? Andere dode slachtoffers herdenken op 4 mei? Tegelijk de tegenwoordig vals beschuldigde ‘complotdenkers’ rehabiliteren? George van Houts misschien?

Oostenrijkse oproerpolitie zette (witte) helmen af en liep mee in een anti-Covidmaatregelen demonstratie. Zo kan het ook!

VERSCHEURENDE TEGENSTELLINGEN

Politiek overdenkertje: Het blijft wel makkelijker om communist te zijn in een vrij land dan vrij te zijn in een communistisch land.
Nog zo’n overdenkertje: de extreme opkomst van het populistische nationalisme staat haaks op de spirituele wenselijkheid van het ons richten op de universele verbondenheid van de hele mensheid.
Ach, laat ons maar weer even luisteren naar de Gayatri mantra…


Helpt protesteren nog?

GEZAG?

Het gezag van de staat zou ons moeten beschermen, maar dat is ook verleden tijd. Ooit zorgden in en in fatsoenlijke Christelijke gedragsregels er voor dat de hang naar ‘natuurlijke orde’ en overzichtelijke rolpatronen materialiseerde in autoritaire maar tenminste nog door een godsdienstige moraal en ethiek aangestuurde bestuurders. Later hebben slechte ervaringen met nepfatsoen, klassenjustitie, feodale principes en uitbuitende industrialisatie, inzichtelijk gemaakt door beter onderwijs, gemaakt dat onze maatschappijcultuur echter langzaam verschoof naar actieve aandacht voor protest, socialisme en communisme.
De tegenreactie liet zich voorspellen: inmiddels heeft de toegenomen welvaart voor de middenklasse en kunstig lobbyen van het kapitalistische systeem ons in de nieuwe valkuil gelokt: een neoliberaal en seculier Nederland. De nieuwste ‘herder van ons volk’ heet Rutte of Wilders en bespeelt de viool van het nationalisme. Van Christelijke beschaving zijn we naar een collectief koopvee ‘geëvolueerd’, marionetjes van de 76.000 leden van de superrijke Deep State… Gezag? Is er nog ergens een God, is er een pact met de Duivel gesloten of is het wachten we op buitenaardse invasies?

GRAANCIRKELS

Een van de meest genegeerde wetenschappelijke fenomenen van de laatste jaren kun je rustig de graancirkels noemen. In zijn boek Messages from the Gods analyseert de Californische psycholoog Prof. Jerry Kroth gelukkig complexe graancirkels, die niet alleen ernstige waarschuwingen bevatten maar ook dwingen tot een dieper begrip van fysica, materiaalkunde en moleculaire biologie. Graancirkels tonen magnetars, hypernovae en botsende neutronensterren maar net zo scherp de wereldwijde afname van het aantal mannelijke zaadcellen. Of instrueren over de mogelijkheden van grafeen. Ruim vijftig jaar lang verschijnen ze al elke zomer. Omdat de markt ook door fakers is verziekt, selecteerde Kroth kritisch veertig van de meest mysterieuze graancirkels die ooit zijn verschenen.​​ Het getal Pi exact neergelegd in een nachtje, zonder voetsporen, met wonderlijke bevroren dode vliegen tussen de halmen? Een project zo groot als een voetbalveld? Nee, ook een knappe grappenmaker waagt zich daar niet aan.

In zijn YouTube film van een uur wijst Kroth onder meer op de graancirkel die in 2010 verscheen tegenover een zeer verouderde Engelse kerncentrale, die van Oldsbury. Decoderen van die cirkel suggereerde het rampzalige ontstaan van vier stoffen die als afval zouden overblijven na een kernsplijtingsongeluk: Cesium, Polonium, Astatine en Beryllium. Die waarschuwing voor een mogelijk nucleaire meltdown werd kennelijk ter harte genomen want binnen drie jaar werd de centrale ontmanteld. Andere cirkels waarschuwden voor klimaatverandering en bijvoorbeeld voor gifstoffen waar we nog nauwelijks van hebben gehoord.

Een graancirkel in Wiltshire in 2012 in een veld rode papaver waarschuwde voor een tekort aan Vitamine A, dat voor blindheid, onvruchtbaarheid en een hogere sterftekans zorgt bij 14% van de wereldbevolking. Fijn dat iemand van ver weg nog hoop heeft voor ons hier. De Israëlische gepensioneerde ruimtevaartdeskundige Prof. Haim Eshed wist al decennia geleden van een Galactische Federatie, die herhaaldelijk nucleaire rampen op aarde had weten te voorkomen. Geeft dat hoop of juist meer zorgen?

Prediction Rock

IS ER HOOP?

Ook de Amerikaanse Hopi Indianen geloven dat de aarde met leven ‘bezaaid’ is door een buitenaards, blauwbloedig ras, dat van een blauwe planeet (Sirius of de Plejaden?) afkomstig zou zijn. Vergelijk dat maar met de afbeeldingen van de blauwe Indiase god Krishna! De Hopi-cultuur ontleent hoop aan wat zij de Prediction Rock noemen, een heilige plaats in Oraibi, Arizona waar inscripties in de steen gegraveerd zijn die de Hopi’s hun afkomst en toekomst laten zien. “Wij zijn onderdeel van een hydraulische cyclus,” zegt sjamaan Vernon Masayesva. “Alles is met water verbonden op deze planeet. Zielen verdampen tot wolken en komen weer terug als regen.”
De Hopi’s denken dat ze als volk al door drie eerdere bewustzijnstoestanden, ‘werelden’, zijn gegaan en dat ze nu halverwege de vierde diep beproefd worden. Op de mythische steen staan twee lijnen, waarbij de hoogste het materiële pad symboliseert. Halverwege stopt die lijn echter abrupt. De huidige materialistische cultuur is daarom een gedoemde zielloze, zegt de Hopi-sjamaan. De laagste lijn staat voor het spirituele, mystieke pad. Die lijn loopt door: “Het probleem is niet de dood, maar wat jij binnen jezelf laat sterven voor die tijd.” Gesnapt? Jij en ik zitten dus helemaal goed! Hoera. Weg met die telefoons! Maak jezelf niet kleiner dan je bent. En hopen dat de volgende tsunami niet langs de Noordzee komt!

Voorbereid op alles, leer ook zwemmen.

IETS BESTAAT NIET, ALLEEN ONDERGRONDS WEL

Honderden Nederlandse artsen verzetten zich met goede argumenten tegen het gestoorde overheidsbeleid inzake de griephypnose. Lees hun stuk HIER! Erger is dat de ziekenhuizen zich via de overheid gek verdienen aan het beschikbaar houden van Covid-bedden voor een eventuele, nooit komende piek.
In het protestcircuit wordt bizar vaak gemeld dat het Covid-virus niet bestaat en ook dat het niet besmettelijk zou zijn. Eh ja, mensen worden wel van IETS ziek toch?

Griep is er immers altijd geweest. Q-geitenkoorts ook, de vogelgriep, de varkensgriep, de gekke koeienziekte, het Zika-muggenvirus en nu dan een genetisch experiment op basis van een vleermuisziekte. Dat geloof ik allemaal wèl. Ook dat de mondkapjes schijnveiligheid bieden (zelfs geïnfecteerd zijn of worden met minuscule platwormen) en slechts dienen om het gedrag van mensen slaafser te maken. Ik geloof ook dat de vaccinindustrie onze regeerders en media aanstuurt, al dan niet gebruikmakend van pijnlijk chantagemateriaal (geldstress, homogedoe en kindermisbruik en zo). Ik denk dan droef aan het krampachtige ondersneeuwen indertijd van de strafzaak tegen de hoogste Justitieambtenaar Joris Demmink.

MOTIEVENONDERZOEK!

Getallen- en feitengesjoemel kunnen je makkelijk in allerlei complottheorieën verzeild laten raken. Ik ben echter altijd benieuwd naar achterliggende motieven. Is de verrijking van de rijken gebaseerd op pure machtshonger en egotrips? Het boven alle wetten verheven zijn is vast aantrekkelijk. Maar gelden ziekten, verlies en dood niet meer voor miljardairs? Staan ze boven de wet van karma? Je mag hopen van niet. Waarschijnlijk wordt zo’n gefortuneerde pervert dan toch straks wedergeboren als besneden kindslavin in Eritrea. Er WEER een zielige vluchtelinge bij!

In de Bilderberg-groep is er vast nagedacht over middelen om de overbevolking aan te pakken en iets te doen aan de genetische kwaliteit van de overgebleven mensen. Sinds Hitlers mislukte experimenten op doelgroepen als joden, communisten, zigeuners en homo’s is die discussie ondergronds gegaan, maar hij bestaat nog steeds, zo valt er aan onze huidige crisis te zien. Er is wel een andere doelgroepkeuze gemaakt. Want?


“Uw vaccinatiepaspoort graag! En waar is uw gele ster?”

DEPOPULATIE

Wereldwijd zijn er al tallozen omgekomen door de economische bijwerkingen van de lockdowns. In combinatie met chemtrails en de 5G uitrol zijn er waarschijnlijk ook al veel overgevoelige mensen overleden aan een stralingsziekte, dus gecombineerd met dat knap gemuteerde biowapen, Covid-19. Tegelijkertijd is veel ‘dor hout’ uitgedund: miljoenen ongezonde bejaarden, zieke zwaarlijvigen en zwaar armoedigen. De ramp in corrupt India laat dat demonstratief zien, een zegen in de ogen van de depopulatie-activisten!
De eerste mondiale stap was al langer geleden een vermindering van de algemene vruchtbaarheid via GSM-telefoons op het lichaam en hormoonstoffen in ons voedsel. Ook de Chinese één-kind-politiek werkte tijdelijk aardig.
De logische volgende stap is dus nu het aanpakken van het domme, bange en gezagsgetrouwe deel van de bevolking door vaccinaties met ondeugdelijke vaccins. Binnen de eerste dag gaan er al een aantal mensen dood, binnen korte tijd worden er velen ziek en op lange termijn zijn er vast nog meer akelige bijwerkingen. Niet leuk maar wel waar en bovendien, kennelijk een goed werkende mondiale noodoplossing. Hoe kunnen we anders die ongeremde bevolkingsaanwas te lijf? De pesticiden hebben niet genoeg geholpen, er zijn geen wereldoorlogen meer en daardoor eten meer en meer mensen de zeeën en de weilanden leeg en de bossen op.

Dus? Wees blij dat jij bij het Uitverkoren Volk hoort: het bewuste, intelligente en spirutieele clubje van gezond levende, vegetarische hoogculturele demonstranten dat iedereen zijn/haar eigen lijden gunt en het eigen vaccinatiekutkarma.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000-10.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).   

* Filmpje:  TRANCEREIZEN NU OOK ONLINE! Vorige levens spotten. Waarom wachten tot je dood bent? Dinsdag 11 en 25 mei van 19.15-21.45 uur, kosten € 17,50. Aanmelden via [email protected].

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Enschede, Landgoed AlGoed, 17-21 juli. Vijf verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en zoekers naar persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, zweethut, Bonding, theatersport en andere workshops €245,- all-in.

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hebt met je spaargeld. Laat je waarschuwen voor de economische hyperinflatoire geldbubbel door Willem Middelkoop.

* De Groningse Taoïst en Tai Chi meester Jan Errit de Vries (74) geeft weer Playshops in Amsterdam, Haren en Groningen. Belangstelling: [email protected] of bel 06-41676948.

Heus van vrouwen proberen te houden? Froukje, Ilse de Lange en Susan Tedeschi.

 OPEN HORECAMOP

De klant heeft biefstuk besteld en is verbijsterd als de ober het bord op zijn tafel wil zetten met zijn duim op de biefstuk. Hij raast: “Absurd, onaanvaardbaar, uw smerige duim zit in mijn eten.” De ober is even stil en antwoordt dan: “Het spijt me meneer, ik wilde niet dat het vlees weer op de grond viel.”

SCHRIKBEELD: GEEN PLEK IN DE KOELING VAN HET MORTUARIUM!

Blijf in het hier en nu. Wacht tot je dood bent met je zorgen te maken. Raadpleeg het domino orakel om te zien of dat nog lang duurt. Of praat even met vrienden…

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juni 2021

Read More →