Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 mei 2020

By   /   april 28, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 mei 2020

Tijdgeest Magazine
1 mei 2020
gaat over zooi, Jan Modaal, ECB, zonlicht, radioactieve oceanen, ionisatie & 5Gbezwaren.


Corona: de goudvis als haai!

GEMANIPULEERD NIEUWS EN BEVRIJDINGSDAG

Op 1 mei vierden we ooit feestelijk de Dag van de Arbeid. Maar is dat effe drastisch onderuitgehaald! Het lot van de aarde wordt nu bepaald door de winstmaximalisatie en flitshandelhaaien op de beurs, zo lijkt het. De slimbo’s regeren de dombo’s en het volk daartussen wacht bescheten af, wachtend op een wonder. Ze luisteren liever naar De Hoeder Der Natie: onze Rutte, niet naar Robert Jensen. Een aantal duizend heldere mensen tekenden de petitie om de agressieve Corona-maatregelen te versoepelen. Doe mee! Ga ook op 5 mei, Bevrijdingsdag, in kleine groepen de straat op!

Het NOSnieuws wordt gemanipuleerd en gekocht, dat weet de wijzere vaderlander. Reclame doet dat tenminste openlijk. En spreekt vooral dom volk aan. “Contant geld voor uw auto!” schreeuwt een meneer. Alsof dat een gunst is! “Raamkozijnen, aan huis afgeleverd!” Alsof ik die zelf op het dak van mijn auto wil vervoeren?!
“Blijf thuis, red levens!” is ook zo’n manipulatieve slogan. En: “Vernietig de sociale en economische levens van honderdduizenden jongeren,” dat hoort daar achter aan te komen! In Amerika wordt in veel staten op straat tegen de lock down geprotesteerd, in Zweden wordt bejaarden gewoon gevraagd zichzelf te beschermen. Werkt ook! Lees de Corona-krant.
Mondkapjes blijken nutteloos volgens RIVM-baas Jaap van Dissel, maar ja, alsnu velen geilen op spastisch verkleden moet dat gewoon kunnen.


VAN ARM NAAR RIJK

De BTW-verhogingen van de afgelopen jaren hebben de armere mensen sterk benadeeld. Tegelijkertijd worden nu (als altijd) de banken en grootindustriëlen bevoordeeld door de steunmaatregelen van de overheid, Schiphol, Booking.com enzovoorts. Er is ook snel en geraffineerd een externe vijand gecreëerd door allerlei sappelende ambtenaren, die daar mooi in populariteit van profiteren. Heil Rutte! Dank voor uw massale vrijheidsberoving! Jammer als je afscheid nemen therapeutisch belangrijk vindt: je mag je aan kanker stervende vader niet bezoeken omdat hij Corona-griep zou kunnen krijgen! Omgekeerd: niet de ouderen worden geïsoleerd maar alle jongere generaties! Dood aan de ZZP-ers en de free lancers, aan de illegalen en zwartwerkers! The Hunger Games worden werkelijkheid gemaakt in landen als India en Amerika. Misschien is Trump wel een verkapte (steenrijke) socialist. Luister even naar een van zijn helderste verkiezingsspeeches!

KAPPERSNOODLOT

Niet naar de kapper kunnen noch mogen! Al rekent hij slechts € 15, een nooit verhoogd tarief sinds 2011. Wie heeft Rutte trouwens stiekem geknipt recent!?
Arbeid is ongezond goedkoop gemaakt. Kwantiteit geldt, niet kwaliteit. De lonen gingen eindelijk in 2019 en begin 2020 wat omhoog en toen kwam de neppandemie: omlaag meteen, die arbeidskosten! Zichtbaar is na Corona dat 1,1 miljoen zzp’ers en 2 miljoen flexwerkers verarmd raken in Nederland en dat het ziekteverzuim bij de mensen in loondienst straks nog meer stijgt. Laten we toch vooral allemaal thuis maar vooral MINDER gaan werken!
Materialistische, korte termijn intelligentie, dat lijkt de als enige functionerende politieke breinfunctie. Ga toch Simha Krya longyoga doen! Waar zijn de ouderwetse, bevlogen en magische uitvinders als je ze nodig hebt?

Edison thuis

JAN MODAAL IS DOOD

Dertig jaar geleden spraken we over Jan Modaal, de alleenverdiener met kinderen, een statusvoorbeeld dat kenmerkend was voor de overgrote deel van de bevolking. In niet meer dan 7 procent van de gezinnen functioneert nu nog zo’n ouderwetse kostwinner. Veel loonsverhogingen zijn er niet in die jaren geweest. Zijn Henk en Ingrid van vandaag armer geworden? ’t Is allemaal relatief.
Vroeger leefde men zuiniger, veel werd opgebruikt in plaats van al ver voor de houdbaarheidsdatum weggegooid. Een gezin was wel meer geld kwijt aan voedsel dan nu. Boodschappen zijn door de schaalvergroting via supermarkten voordeliger geworden. Huurders met een modaal inkomen zijn toch al elke maand 55 procent van hun netto-inkomen kwijt aan vaste lasten. Kopers van in waarde flink gestegen huizen zitten goed, vooral als ze kunnen profiteren van een lage hypotheeekrente. De Modale Verdiener betaalt enorm veel meer aan de energierekening en aan de zorgverzekering dan vroeger. Dus: sjoemelen, ritselen, hosselen en dingen stelen van de baas? Of anders gaan stemmen misschien? Dat is binnenlands verzet. Maar wat te doen tegen buitenlandse, grootschalige oplichting? Met BTW, door valse EU-steun, door belastingontwijking, via witwasserij? Kijk eens naar de inmiddels bejaarde maar bepaald niet domme Pieter Lakeman.

BUITENLANDSE GELDZWENDEL

Arbeid en pensioen zitten traditioneel aan elkaar gekoppeld. Door de drastische renteverlagingen van de ECB, geregeerd door de Italiaanse Mario Draghi, en het opkopen van waardepapier hebben de Franse en Italiaanse regeringen miljarden rentesubsidie van de Noordelijkere Europese landen ontvangen. Dat is allemaal vanwege lagere beleggingen door ònze pensioenfondsen opgehoest. Die grootbeleggers luisteren verder weinig naar onze verlangens op het gebied van verbetering van de wereld. Pas na grote protesten stapten sommige fondsen uit de tabaksindustrie, uit de clusterbommen en de nucleaire wapenhandel. Ze renderen tegenwoordig nog steeds prima op de internationale fossiele industrie… De hypocrisie verdwijnt nooit. Zie hieronder.


Afstand houden geldt niet voor overheidspersoneel. Die krijgen geen griep.

BESMETTE PERSONEN? MELAATS? PESTLIJDERS?

Mondkapjes, gezichtsmaskers? We waren het net eens over de onwenselijkheid van het dragen van boerka’s en integraalhelmen op straat. Nu moeten we ons gaan beschermen en/of anderen beschermen? Sommige Duitse scherpslijpers willen dat iedereen gezichtsmaskers draagt. Anderen geloven dat de overdracht vooral door zogeheten aerosols plaatsvindt. Mondkapjes bieden hooguit schijnveiligheid (maar dat kan ook mooi als placebo werken!).
Het is een boeiende medische discussie, die echter voorbij gaat aan de wenselijkheid van een collectieve immuniteit, waarbij het virus uitziekt en grote delen van de samenleving ook weer beter beschermd zijn tegen toekomstige griepvarianten.

Ondertussen verzuurt de tijdgeest. We reageren op de Coronagriep alsof we besmet zijn met de pest of met melaatsheid. Het stigma ‘De Besmetten’ wordt uitgedragen alsof de betrokkenen moordenaars zijn. Het bange individu verzuurt ook het eigen lichaam. Je voelt je vermoeid, lusteloos, je krijgt beweegpijn en je weerstand verminderd. De e-sigaretrokers, de blowers en de gewone tabaksverslaafden gaan een extra klaplong krijgen. Wanhopigen gaan om zich heen meppen naar ‘De Vijand.”

In Duitsland kan de politie al radicaal protesterende websites uit de lucht halen om: “de bestaande verstoring van de openbare veiligheid op te heffen.”
Zo lukte het Hitler vroeger ook goed. Leren we niet van de geschiedenis? Aan de Sars Vogelgriep gingen in Nederland duizenden mensen dood, veel meer dan aan deze lullige Corona. Niet zo snel en zo akelig, inderdaad, maar toch dood. We gaan zien hoe Zweden en Japan het uiteindelijk deden en dat zal onze toekomstige visie dienen te bepalen.

ZON, ZEE EN INZICHT

De meeste ziekte zit tussen je oren, hoewel er altijd een genetische kwetsbaarheid zal blijven bestaan. Plus de omgevingsvervuiling natuurlijk. Daarom kan hulp van een kundige medicijnman, stadssjamaan of therapeut vaak meer opleveren dan snijerij. Er zijn ondertussen wel talloze werkzame medicijnen (naast de 39% onwerkzame) die iemand kunnen genezen van een klacht. Echt pech heb je pas als je een beroep moet doen op de uitbuiting via die 23 gepatenteerde duurste geneesmiddelen, die allerlei andere medische zorg verdringen. Echter, als geen dokter meer kijkt naar de achterliggende, gevoelsmatige oorzaken van een ziekte, dan kan de pijn zich later weer op een andere plek manifesteren. We moeten gewoon meer in de zon: geestelijk en lichamelijk!

Ondertussen is het goed om te weten dat er op 2,5 kilometer diep in de oceaan, in het totale donker, enorm veel leven leeft. In de buurt van een onderzeese geiser zijn bijvoorbeeld reuzenmosselen, enorme paarse octopussen, grote krabben, en wormen van drie meter lengte aangetroffen. Nooit zon gezien. Die octopussen zijn waarschijnlijk de slimste wezens op aarde. Als boven water alles uitsterft, kun je altijd weer daar incarneren. Jij als worm van drie meter? Gein!

RADIOACTIEF OCEAANWATER

Onderwaterbestaan is helaas ook niet meer wat het geweest is. De in 2011 beschadigde Japanse kernreactor in Fukushima wordt permanent gekoeld met opgepompt zeewater. Dat raakt daardoor vervuild. Nu is er ondergronds geen plaats meer voor opslag van al dat water en wil Japan het processed (bewerkt met het zogenaamde multi-nuclide removal equipment (ALPS) systeem) terug storten in zee. De visserij is de voornaamste bezwaarmaker tegen dat plan. Alternatief is om het te koken, zodat het als stoom de lucht in gaat. Zo spannend: gaat dat systeem alleen helpen om de Aziatische overbevolking aan te pakken? Of waait de meur ook langs Den Haag? Hadden we niet al genoeg aan de Corona-griep? Vaak uit de magnetron eten vermindert trouwens de vruchtbaarheid even efficiënt. Uit het raam ermee.


Tijdens de ophokplicht pompte ik mijn hond vol met helium. Werkte. Hij kreeg geen griep.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen regeladvertenties plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 15 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 7.000 soms 10.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Taribush Kuna TheaterFestival in Dwingeloo op 16-19 juli voor het laatst! Voor kunst, cabaret, theater, Nederpop, kindergeluk, boswandelingen en ecoplezier.

* Healing Festival 10-12 juli 2020 op Landgoed Venwoude, Lage Vuursche. Kleinschalig & Puur. Grote diversiteit aan workshops met diepgang. Een helende reis van drie dagen.

* Chakrawerk op Savita Sauerland (Duitsland) met Deep en Cle (Deo Volente!) 16-20 mei onderste chakra’s, 21-25 mei bovenste chakra’s en Mantra’s, klankschalen, prachtig wandelen. Zomer Retraite Drenthe 7-10 aug.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention traject kunt u bij hem terecht.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op [email protected]

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 26 mei. Corona-proof.

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Nog tweemaal dit jaar: de Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede: geestverwanten, zweethut, bonding, Familie Opstellingen, Trancereizen en vega-eten. Goedkoop en landelijk: deze zomer 17 t/m 22 juli.

* Onverantwoord doorgaan met kappen van bos voor de gesubsidieerde stook van biomassa in Nederland? Vette CO2 uitstoot! Protesteer! Steun deze petitie.

* Een darmbacterie, Enterococcus faecium helpt patiënten ook goed door de Corona-stress heen. Het poepspul zit subtiel verstopt in Lucovitaal Probiotics (een mix van 6 darmoppeppertjes) en kost € 18.99 bij H&B.

DE PROFITEURS

Behalve het misdadige, zwendelacrobatiekprofijt van de farmaceutische sector zien we dat veel bankroet geraakte kleine bedrijven nu voor een appel en een ei worden opgekocht door grotere bedrijven. Het publiek loopt thuis met een imaginaire elektronische enkelband rond. Hoe is het buiten? Agenten die je op straat gewelddadig arresteren, artsen die allerlei willekeurige sterfgevallen registreren als Covid-19. Angstopklopperij met een massale depressie tot gevolg. “Ik weet het ook niet meer. Mijn leven is voorbij,” zuchtte mijn 63-jarige vriend H., omdat hij een beetje moest hoesten. Gebrek aan fysiek, haptisch contact (alle vormen van aanraking) en de druk op eerder hechte relaties lijdt tot een slechtere gezondheid. Eenzaamheid en depressie gaan hand in hand. Het sociale zwijgen, de verboden op rituele, verbindende bijeenkomsten, de verdachtmakingen tegen de kritische geesten, het leidt allemaal tot vergelijkingen met fascistische dictaturen.

IONISATIE?

Rob Brockhus schrijft me: “Alle ziekenhuizen zouden moeten worden voorzien van ionisators om de ademlucht negatief te laden met vrije elektronen die ook kunnen worden ingeademd door patiënten en zorgmedewerkers, waardoor virussen ook in de longen worden gedood, en dus niet meer kunnen vermenigvuldigen. Eind maart heeft de regering van China dat gedaan, zoals dat te zien was op het tv-journaal in China.” Tijd voor meer opstandigheid in Nederland. Ab Gietelink wil weer het (geïoniseerde) theater in. Mooi! Er is door 250 mensen dapper gedemonstreerd in Den Haag tegen ons passieve regeringsbeleid op 28 april. Mooi. Op naar 5 mei!

 STOP 5G OP AARDE EN IN DE RUIMTE

Antennes op vooral bejaardentehuizen maken het onmogelijk om het stralingseffect over 15 jaar op de er onder wonende bewoners te testen. De bejaarden van nu zijn dan toch al dood, zogenaamd aan een virus of zo! Op https://www.5gspaceappeal.org/scientists ondertekenden 220 voorstaande Nederlandse wetenschappers hun bezwaar tegen 5G. Een kwart miljoen academici uit andere landen deden dat ook. Zwitserland, Slovenië, Frankrijk, Portugal, Spanje en Oostenrijk rollen 5G voorlopig niet uit vanwege de gezondheidsrisico’s. Verhuizen naar een ‘veilig’ land? België? Nee, daar is net overal 5G uitgerold, behalve in Brussel omdat daar de stralingsnorm 50 keer strenger is dan in de rest van de wereld. Hallo!? Omdat daar de Europese ambtenarij beschermd moet blijven!!! Nederland is net begonnen.

VEILIG VACCIN?

Wie denkt te moeten emigreren moet maar zelf even het receptje tegen het Coronavirus meenemen. “Om de paar uur 5000 mg vitamine C, zoethout en extreme dosering zink van 200 mg hielpen mij,” mailde mij de zieke Marco v.d. B. En waarschijnlijk helpt het door Trump gepropageerde middel Chloroquine (het hielp in China), maar hier ter plaatse houdt de vaccinlobby het gebruik nog even tegen. Misschien helpt zelfs MMS en bedoelde Trump DAT middel? Veel erger: omdat er dodelijke immuunreacties blijken te zijn geweest op eerdere griepvaccins, heeft de vaccinindustrie geëist dat zij wordt vrijgesteld van schadeclaims in toekomstige rechtszaken daar over! WAT!? Durf jij zelf zo’n risico te nemen? Kijk ook op www.childrenshealthdefense.org.


Oma houdt bij haar bankovervallen altijd haar mondkapje op.

  BEJAARDENMOP (1)

De hoogbejaarde Annie schept blij op tegen de meneer die tegenover haar op de gang in het verzorgingshuis woont: “Ik kan jouw leeftijd raden!” De oude Walter glimlacht: “Dat lijkt me stug!” “Ik kan het direct zien als je je broek uit doet,” beweert Annie. Walter gehoorzaamt meteen en Annie inspecteert de voor- en achterkant. “Nu weet ik het weer, je bent 91!” Walter is verbijsterd en wil uitleg. Annie lacht: “Je zei het gisterenavond: voor een man van 91 heb ik nog een flinke harde!”

LUKTE PARACHUTESPRINGEN AL DE EERSTE KEER NIET, DAN IS HET GEWOON NIKS VOOR JOU.

Raadpleeg liever eerst eens het domino orakel voordat je onbezonnen springt. Dood is dood.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 15 september 2020

Read More →