Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 mei 2018

By   /   mei 2, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 mei 2018

De editie van 1 mei 2018 van Tijdgeest Magazine gaat over links verraad, Pim Fortuyn, vakbondspijn, Uranus in Stier, overbevolking & Avengers.  


LINKS VERRAAD

Vandaag is het 1 mei, de Dag van de Arbeid. Ik ben socialistisch opgevoed maar ach, wat is dat ideaal van gemeenschappelijkheid en naastenzorg verwaterd in het ikke-ikke-tijdperk van marktwerking en individualistisch patsen. En hoe heeft met name de PvdA meegewerkt aan het verrechtsen van de idealen van mijn grootouders! Even wat ‘bloedrode’ voorbeelden, allemaal eenzijdig gericht op behoud van de werkgelegenheid, los van moraal en idealen, precies de VVD-doctrine.

Ik denk aan Wim Kok (de PvdA-er die ons een TIJDELIJK duur kwartje op de benzineprijs aansmeerde), Wouter Bos (die de Amerikaanse belastingontwijking via Nederland regelde), Timmermans, die de Griekse economie onderuit praatte, Samson, die onbruikbare Amerikaanse JSF-straaljagers aanschafte, de lijst is lang en het verraad wordt vooral onderaan de ladder gevoeld. Ik moet ook meteen denken aan Jette Klijnsma die de Sociale Werkplaatsen voor arbeidsgehandicapten wegbezuinigde. En aan de PvdA-minister Bert Koenders die een anti-Rusland campagne (Raam op Rusland) financierde in 2016. De PvdA stond voor Het Volk. Inmiddels weten we waar Het Volk voor staat.

ONZEKER WERK

De Wet Werk & Zekerheid werkt met zekerheid NIET voor een derde van onze bevolking die, al dan niet als ZZP-er, voor een minimumloon werkt en soms daaronder zakt omdat de toeslagenellende voor hen te ingewikkeld is. Of omdat ze niet met de digitale bureaucratie kunnen omgaan. Laat ons denken aan de alleenstaande, werkende moeders met kleine kinderen in het speciaal onderwijs en dan ook nog eens op verschillende scholen. Aan de bejaarden met alleen AOW die tijdens de crisis hun pensioenvoorzieningen zagen verdampen. Aan de lui die in het burn out circus terecht kwamen door jaren van opgefokt werken en die daarna voorgoed de Bijstand in draaiden. Nou ja, die kunnen lekker de hele dag thuis mooie YouTubefilmpjes bekijken (het Paasconcert van Marc van Delft bijvoorbeeld). Of masturberen en gamen. Ook leuk.

 Avontuur!

 AANPASMOP

De drie studenten balen dat er nog maar één kamer vrij is in het budgethotel en dat daar slechts een twijfelaar staat. Uit arren moede gaan ze dan toch daar maar in naast elkaar slapen. In het midden van de nacht wordt de meest rechtse knaap wakker. Hij fluistert in het donker: “God, ik droomde dat ik waanzinnig werd afgetrokken.” Op zijn opmerking wordt ook de linkse student wakker die verbijsterd bekent dat hij een zelfde droom had. Hun gepraat wekt dan de middelste jongen: “Wat voor dromen!? Man, ik droomde dat ik fantastisch kon skiën!”

 Herinnering aan ons reptielenbrein

FORTUYN OP TIJD UIT DE WEG GERUIMD

Op maandag 6 mei 2002 werd Prof. Dr. Pim Fortuyn op 54 jarige leeftijd vermoord op het Media Park in Hilversum. Een paar maanden daarvoor vroeg hij me om naar zijn horoscoop te kijken. Daar werden we niet optimistisch van over de toekomst. Dat Fortuyn gedood werd door een revolverschot van dichtbij in het hoofd lijkt uiterst onwaarschijnlijk, omdat er dan van Pim’s schedel weinig was overgebleven. Ik geloof in het verhaal dat er meer soorten kogels gevonden zijn bij de lijkschouwing en dat de dodelijkste werd afgeschoten door een Palestijnse huurmoordenaar, ene Abu Fatah, die iets verder op een dak lag. Wonderlijk was dat er op dat moment een helikopter boven het mediapark vloog, dat er al Mobiele Eenheid aanwezig was en bovendien politie met honden. Nog vreemder dat er een lijkwagen van het Mediapark weg reed vlak na de moord. Met in de kist de huurmoordenaar op weg naar Schiphol?
Ik haal veel uit het boek Moord namens de Kroon? uit 2007 van voormalig actrice Ine Veen. Politieke redenen voor de liquidatie waren er zat: Fortuyn was tegen de aanschaf van de Amerikaanse JSF-straaljagers, hij voorspelde een debacle met de Hoge Snelheidstrein en hij zag niets in het oppimpen van onze Defensie-uitgaven. Hij was ook een overtuigd Republikein. En dat moest na de verkiezingen Minister-President worden? Men vermoedt dat zijn toenmalige schaduw Mat Herben een overheidsspion was die Fortuyn’s politieke actie moest saboteren. PvdA-premier Wim Kok gaat het misschien op zijn sterfbed allemaal bekennen. Of Volkert van der Graaf komt tijdig met een verklaring. Tenminste, meestal worden zulke types niet gewoon oud. Dat kan allemaal, ook in Nederland.

AANVAL OP DE VAKBONDEN 

In de VS is er altijd alles aan gedaan om de macht van vakbonden te beperken. Dat houdt de lonen laag, de arbeiders onderling verdeeld en de winsten hoog. Bewust gestimuleerde migratie van Marokkanen en Turken en nu weer Polen verwart de sociale structuur, ook van ons land, en prikkelt ongewone concurrentie aan de basis (naar etnische afkomst bijvoorbeeld). Lees hier de visie van Ewald Engelen op deze pijnplek.

De economie draait zogenaamd weer, tenminste voor de hoger opgeleiden en de bedrijven. Die geven elkaar cadeaus, maar de armen voelen bijna niks van die verbeteringen. Wie in obligaties, aandelen en huizen belegde, die ving zoiets als 5% rendement. Helaas de modale loontrekkers zagen door de inflatie, de geldontwaarding, niks van een substantiële verbetering. Toch zijn we als gemeenschap van Nederlanders blij en tevreden. Terwijl we (behalve die paar vakbondsleden en bevlogen SP-ers) net als kikkers in een langzaam verhitte ketel er niet meer uitspringen, ondanks dat we zijn gaan leven in een afgeregeld proefgebied van beperkende wetjes en toenemende verplichtingen. Dit is het Duits-Europese model, de legbatterij voor het nieuwe nazisme. Aanpassen en ‘Heil Rutte’ roepen. Kijk, daar gaan onze kostwinners in The Matrix (verplichte film!): net pak, nette schoenen, werk en leven in horizontale en verticale blokkendozen. Allemaal afgestompt door een overdosis elektromagnetische straling. Flinterdunne poppenkasten, permanent aangelijnde telefoonplaatjesvegers. De norm is tattoos, bloedverdunners en chlorestorolverlagers. En thuis ontspannen met de plastic pop.

VOORSPELLINGEN?

Uranus loopt eindelijk niet meer retrograde en niet meer in het dierenriemteken Ram. Dat gaf een paar maanden een hoop onrust in de wereld. Uranus nu in Stier wordt vast wat rustiger. Saturnus staat het hele jaar nog in Steenbok (goed voor serieuze politiek en strengere structuuraanpassingen). Tegelijkertijd loopt Jupiter in Schorpioen, minder prettig maar dat fokt vooral platte emoties op en fakezenuwgas. Tot zover wat algemene astrologische waarnemingen. Het Amerikaanse medium Jennifer Hofman voorspelt al jaren hoe ons spirituele spectrum er uit gaat zien. De zweefclichés vliegen je om de oren. ’t Is schrijven met een vork. Zij is voor 2018 heel erg bezig met Strijd en Winnen. Daar zie ik echter zelden enig Goeds van komen.  

Hoffman: “Op dit moment strijden we de spannendste strijd ooit, tussen licht en duisternis, tussen goed en kwaad en hoewel we aan de winnende hand zijn is deze strijd nog niet over. Er is een gevecht tussen de tegengestelde energieën in de polariteit van 3D. Elke keer dat we ons licht helder laten schijnen, krachtige intenties inzetten, stevig onze hoge energetische grenzen stellen, onze visie versterken en onze soevereiniteit claimen, winnen we nieuw 5D-gebied in het doorgaande integratieproces van 3D/5D en komen we steeds dichter bij de multidimensionale dualiteit. Dit is de strijd om de Hemel op Aarde te brengen, zowel door onszelf als door het collectief. (…) We hebben deze strijd eerder geleverd en verloren. Deze keer winnen we. (…) We hebben een gemeenschap van Licht geschapen die je op je reis ondersteunt. Vraag en ontvang, blijf in je energetische soevereiniteit en onthoud dat je een vonk van Goddelijk Licht bent met de volledige kracht van de Bron van Licht in jou.”

Laat ik even Iets (concreter) samenvatten. God is Alles, alles wat duivel of satan of kwaad of ego wordt genoemd, is geschapen uit dezelfde verbeeldingskracht. Alles prikkelt alles, soms is er een tijdelijk energetisch evenwicht. De mensen staan zich dan niet meer voor op het Goede en het Kwade relativeert het eigen rendement. Er kan in zo’n tijdperk veel oud zeer, oud karma worden rechtgezet. Ik geloof wel dat we in deze jaren daar iets van zien gebeuren. Spontane of opgewekte regressies verduidelijken dan ineens de kwellende verbanden. Boete doen, berouw tonen, jezelf en anderen vergeven, dat is dan de weg. Compassie speelt daar een grote rol in.
Strijdvaardigheid roept doorgaans ook meer verzet op. Eigen Gelijk wordt Eigen Moord & Doodslag. Hindoes tegen moslims, moslims tegen Joden, Joden tegen iedereen, enzovoorts. En dus? Vertrouwen, je overgeven aan een Groter, Liefdevol Geheel? Tijdje proberen kan geen kwaad. Het blijft niettemin verstandig om vaak je wachtwoorden te veranderen. Hoezo?


Bewijs staat hier: iedere helderziende kan je bankgegevens hacken.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS 

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook. 

* We zoeken bij Tijdgeest Magazine iemand die van ons DOMINO ORAKEL een app kan maken: [email protected]

* Healing Festival 13-15 juli landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche. Kleinschalig en puur festival met keuze uit 50 spirituele workshops en healingveld.

* Oak & Owl: www.greenspiritsfestival.nl 9 t/m 12 augustus 2018 te Zeewolde, Sfeervol Groen Spiritueel Familie Workshop Festival, met o.a. vuurloop, muziek, dans & fijne mensen. 1 mei, 1 juni, 15 juni, 1 juli, 15 juli en 1 augustus

* Workshop Hoogsensitiviteit: gronden, opschonen en spiritueel omgaan met HSP. Begeleiding Peter den Haring, centrum Djoj, Rotterdam-Schiebroek, zondag 12 juni 10.00-17.00 uur. Kosten € 85 inclusief vegalunch. Aanmelden via www.djoj.nl.

* The Living Village Festival 2018 Gathering of the Tribes. Kom ook mee bouwen, mee beleven en mee genieten van het benefietfestival voor de realisatie van Het Levende Dorp!

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Lezing 8 juni Expanding Consciousness: Co-creating with Nature Spirits in Bennekom; Workshop 9-10 juni Healing with the Body Elemental in Werkhoven. Zie Tanis Helliwell.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected]

* Vind jij de donorwet ook een vorm van chirurgisch sadisme op een nog steeds bewuste ziel? Laat je antiklank horen in de vorm van een nieuw referendum: www.hartvoordemocratie.nl.

* Bevrijding van bedrog, internationale bijeenkomst Utrechtse Stadsschouwburg op zondagmiddag 13 mei met gerenommeerde sprekers over de aanslagen op de WTC torens op 9/11/2001. Organisatie Stichting 11 september. Met o.a. George van Houts. Aansluitend de theatervoorstelling Kom Plot.

* Internationale Pinksterconferentie, 18-21 mei 2018  in Vorden met ten Hemel gevaren Meesters en hun boodschapper Kim Michaels. Organisatie Raphael Academy, mail: [email protected] (Roeland Solcer).

DE AANPAK VAN DE OVERBEVOLKING

Er circuleren onder wetenschappers veel theorieën en computergestuurde modellen over de op handen zijnde uitroeiing van de mens. 1) Door de klimaatverandering komen er steeds meer zuurstofarme lagen in de oceanen, waar geen vis of planten in kunnen leven maar wel foute algen. En verder drijft er teveel plastic in. 2) Steeds meer mensen willen vlees eten, waardoor de diervoedingsmiddelen (gras, mais en soja) absurd prijzig verbouwd moeten worden ten koste van eetbaar spul voor de mens. 3) Elektromagnetische straling maakt mensen vroeger onvruchtbaar en de lui die nog vruchtbaar zijn gebruiken massaal deodorant waardoor men elkaars feromonen niet kan ruiken en er genetisch en emotioneel verkeerde partnerkeuzen worden gemaakt. 4. Veel mensen eten junkfood: industrieel bewerkt voedsel waar hopen noodzakelijke voedingsstoffen uit verdwenen zijn. 5. Pesticide-residuen zijn slecht voor de mens maar het spul heeft ook de insectenpopulaties drastisch uitgedund. Gewassen moeten met de hand of windmachines bestoven worden en dat beschadigt veel. De prijzen van (gezonde) groenten en fruit gaan omhoog, de prijzen van (relatief ongezonde) granen en knolgewassen zoals aardappelen blijven gelijk. 6. Bange mensen laten zichzelf en hun kinderen klakkeloos vaccineren, bestralen en vergiftigen met foute medicijnen. 7. Er worden meer en meer koolzuurhoudende drankjes verkocht waar je bloed van verzuurt en je hersenen gaan piepen (geintje).

Er gaat een boeiend gerucht dat een eliteclubje (Illuminati, Cabal, Bilderbergers enzovoorts) al jaren zo precies aanstuurt op de aanpak van de overbevolking onder het motto Het Sterkste Overleeft En Dat Is Mooi! Hitlers theorie over de Übermensch was in dit licht zeer behulpzaam.

Het goede nieuws: De Amerikanen, Israëliërs, Engelsen en Fransen sturen aan op grote oorlogen waardoor er veel doden vallen. Dat zijn eigenlijk onze redders, maar wij dombo’s snappen dat niet! Ga meteen de film The Avengers, The Infinity War zien, waarin het de reusachtige, onsympathieke, despotische God Thanos (sterk lijkend op Trump) lukt om de mensheid te halveren. Zulke films moeten ons voorbereiden op de Waarheid!

 De halve mensheid moet dood!

KREUKELMOP

Petra is absurd jaloers als ze opnieuw merkt dat haar echtgenoot haar bedrogen heeft. Ze veegt de drift van haar gezicht als ze een kopje koffie voor Piet inschenkt. “Schatje,” monkelt ze. “Heb jij wel eens een totaal verkreukeld biljet van € 50 gezien?” Piet schudt wantrouwig nee met zijn hoofd. Petra haalt een propje uit haar zak en inderdaad, uitgevouwen blijkt het een vijftigje. “En heb je wel eens een verragt honderdtje gezien?” kirt ze poeslief. Piet is opgelucht en speelt het spel mee. Inderdaad, het dikke propje is echt vet verkreukeld maar kan nog gewoon worden uitgevouwen. “Maar heb je wel eens twintigduizend euro verramponeerd gezien?” vraagt ze dan. “Waar hebben ze dàt in Godsnaam?” vraagt Piet. Petra wijst: “Ga jij eens lekker in je garage kijken!”


ONDERGOED IS VOOR JOU NET ZO GOED ALS BOVENBETER?

En je vrienden begrijpen je niet meer? Raadpleeg toch maar liever eens het domino orakel! En word alsjeblieft donateur! Claim je bonuscadeau, mijn nieuwste boek: De Zeven Kwaliteiten van Een Echte Heks. Leer je buurman betoveren.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →