Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou?

van 1 maart 2024
over Vertex astrologie, gekanker, CO2, polaroids,  beproevingen & Dooie Kids.


COMPLEXE VERTEX RELATIE-ASTROLOGIE

In de wereld van MindControl wordt alles ingezet om het zelf nadenken van de mens te verzwakken. Als jij grote moeite hebt om je eigen bestaansprocessen te begrijpen, dan sta je al met een been in dat MindControl-graf. Dus pak elk hulpmiddel bij je zelfonderzoek aan!

Los van de absurde vijandigheid die je misschien als ongevaccineerde over je heen kreeg bij het begin van de Coronacrisis (lees Naomi Wolf), snap jij bijvoorbeeld niks van je relatiestress al van voor die tijd. Die veelbelovende maar afschuwelijk geëindigde verbindingen. Onveilige hechtingen, absurde confrontaties! Het kan helaas een karmisch kwelpuntje zijn: de Vertex! In de astrologie wordt dit het ‘elektrische’ Oostpunt genoemd, Dat is een punt in je horoscoop, meestal gezien als een soort tweede ascendant.

Je gewone ascendant toont als het ware een basisoverlevingsroute in jouw buitenwereld, maar de Vertex dwingt de mens juist om naar binnen te gaan om zijn onbewuste manieren van verbindingen maken onder ogen te komen. Aangenomen wordt dat je, eigenlijk onvrijwillig, (liefdes)conflicten moet leren begrijpen die voortkomen uit (complexe) relaties in vorige levens. Daardoor schrikken betrokkenen meestal van die ongewone, onvoorspelbare, chaotische kenmerken in elkaars gevoelens en gedragingen, of het nu gaat om liefdespartners, familieleden of vrienden.


“Ik houd zielsveel van mijzelf en ik mag zijn zoals ik ben!”

KARMISCHE SHIT

Je Vertexpositie confronteert je met aspecten waar je ineens geen controle meer over lijkt te hebben. Je geraakt in overweldigende, plotseling opstartende intense relaties, angstig makende onvrijwillige situaties en zelfs virtuele interpersoonlijke relaties, gedoe met sociale media bijvoorbeeld. Je wordt steeds weer gedwongen om te kijken naar je eigen beangstigende onbewuste handelen.
Al die situaties presenteren je ervaringen die niet meer helder gestuurd worden door jouw wil of je rationele verstand. Vaak zie je hier het motto: Niet Leuk Wel Waar. Meer ga je snappen bij een duiding door de Belgische Wolfnijn of bij Jennifer Sherman. Kan je je Vertex-positie niet vinden? Mail me maar.

Ook als je een karmische analyse van je hele geboortehoroscoop zinnig vindt. Ik heb een kortingsaanbod voor jongeren, studenten en mensen met een uitkering.

GEKANKER

De VS en Europa ondergaan een extreme financiële aderlating ten bate van de oorlog in Oekraïne en Israël. Tegenwoordig kankeren we ook op de inzet van clandestiene inzet van raciaal gemuteerde biowapens voor de dombo’s onder ons.
Ho, ooit was aderlaten een wijd verbreide medische hobby ter uitdunning van de bevolking. Kanker blijft actueel met vaak fatale chemo, bestraling en operaties. Er is onderzoek dat stelt dat kanker vooral een neveneffect is van het vaccineren, dat vanaf WO II een grote vlucht heeft genomen. Kan.
Raar maar ook waar: bij vroegtijdige diagnose is een psychotherapeutische benadering volgens de Neue Germanische Medizin, de NGM methode, goed voor 95% genezingskans. In het boek Mam gaat niet aan de chemo van de Australische Gemma Bond word je herinnerd aan het feit dat 75% van de voorgestelde kankerbehandelingen NIET werkt. Nadeel van veel bijwerkingen is wel gegarandeerd.

BIJWERKINGEN

Van bepaalde kankermedicijnen krijg je namelijk weer een andere kankersoort, bijvoorbeeld leukemie. Dat werd al veel vroeger bevestigd door kankeronderzoeker Prof. Dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam: “Sommige therapieën die je toedient bij longkanker of alvleesklierkanker worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid.”
De meeste oncologen adviseren zulke trajecten beslist niet aan hun eigen familie. Ongezond leven en denken bezorgt je misschien kanker, het tegendeel (vakantie!) helpt je er misschien van af. Een Pink Ribbon is niks, probeer eens een Pink Camper!

BORSTEN

Vroeger was er weinig borst- en baarmoederkanker. Bijna elke moeder gaf borstvoeding en was blij met kinderen, die voor haar zouden kunnen zorgen tijdens de oude dag van de ouders. Die werden ook beiden ritueel geëerd. Seks was belangrijk voor die voortplanting en dat snapte iedereen.

Toen vrouwen hogere eisen gingen stellen aan hun genot en partnerkwaliteit (allergisch voor bepaald plat machogedrag) en bovendien de borstvoeding vaarwel zegden, kwam er een evolutionaire tegenreactie op gang. Eerst ontstaat er dan bacteriële vaginose, een stressschimmeltje. En dan? Iets met borsten. eierstokken en baarmoeders? Punt?!

Of toch hulp nodig rond die processen van zelfafwijzing? Bij teleurstelling reageren immers veel lichamen met verkramping of overmatigheden. De medische stand is dan superdol op amputaties, maar die tasten wel je vrouwelijkheid aan. Een baarmoeder hoort namelijk prettig samen te krampen gedurende je orgasme om leuk zaad naar boven te pompen voor nadere verwerking. Wist je niet zeker?

A.N.G.S.T., was dat niet een afkorting? Aangeleerd Negatief Gedrag Systematisch Toegepast? Zoiets? Remedie: de hoop op een beter verleden opgeven en je trauma’s accepteren.


“Echt?! Mannen die langer dan 2 seconden klaar komen?”

OUDERWETSE ERECTIETIP

De meeste mannen weten niet dat snel klaarkomen niet zo’n probleem is, als je weet dat dat komt door een overenthousiast orgaan. En dat dat ding gewoon weer keihard wordt, als je het een kwartiertje licht bewegend laat zitten waar het zit. Dat is altijd beter dan beter gaan roken op het balkon, gaan praten over voetballen of je omdraaien met je faalangst en/of schaamte en doen alsof je in slaap valt.

KOOLDIOXIDE

Verminderde biodiversiteit en insectensterfte is echt een ENORM en onderbelicht probleem Maar ach, ons wordt ondertussen nodeloos angst aangejaagd over CO2. In 2021 stootte de wereld 45 procent meer CO2 uit dan in 2001. Het energieverbruik nam in die periode met 43 procent toe, en de wereldbevolking met 27 procent. We hebben nu dus per wereldburger 14 procent meer CO2-uitstoot en 13 procent meer energieverbruik dan 20 jaar geleden. Ach Gutto Jeetje!

Cijfers zijn meestal maar een deel van de werkelijkheid. Er wordt zeer verschillend (en ook bemoedigend) over dit probleem gedacht. Kijk naar de briljante uitleg over de CO2 waanzin: Patrick Moore, ex president van Greenpeace. Of hoop op wezenlijk praktisch inzicht in de Tweede Kamer.  Helaas is dat twijfelachtig.
Over oversterfte of Long Covid bijvoorbeeld wordt er geen behoorlijke vraag gesteld daar: hoeveel van die patiënten hebben twee of meer vaccinshots gehad? En DAARDOOR schade?
Troost: Steely Dan met Two against Nature.

POLAROID AURAFOTO’S

Ze stonden jarenlang op paranormale beurzen, de aurafotografen. De energie van je vingertoppen geprojecteerd op een polaroidfoto van je bovenlijf. Een standmedewerker beweerde tegen mij dat hij zo heden en verleden en toekomst kon zien aan zo’n foto. Links was dan verleden, rechts de toekomst. Wit, lila en paarsig, dat duidde op een hoog spiritueel bewustzijn, bruin was narigheid enzovoorts. Nu bleek mij snel dat je met je eigen humeur de kleuren op zo’n foto enorm makkelijk kon sturen. Beetje irritatie en pissigheid opbouwen en hup, het rood spatte er af.

Een van mijn vrienden werd niettemin vaak gevraagd op partijen met zijn apparaat. Hij was wel eerlijk. Die foto was voor hem maar een momentopname, zei hij, wel soort een kapstok, heel bruikbaar om iemands aura te lezen. Kees: “Je aurakleuren zijn altijd in beweging, net zoals je bewustzijnsprocessen. De kleurstromen vloeien over en rond je hele lichaam en een ‘ziener’ kan dat goed duiden.”
Veel kwakzalvers konden zo niettemin even gauw € 25 verdienen aan goedgelovigen, vaak volstrekt onnodig bang gemaakt of juist slim gevleid.

Zo’n spel lijkt veel op de politiek van tegenwoordig. Rechtsfilosoof Prof. dr. Andreas Kinneging legt hier even het probleem van domme mensen uit. Kijk daarna blij naar George van Houts, die de 9/11 illusies nog eens fris doorprikt! Leve de omgekeerde wereld!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 9.200 views per maand.

* CHOOSE AGAIN! Train jezelf in het ontmantelen van innerlijke blokkades en ervaar werkelijke verbinding met jezelf: Reset je Denken – basistraining in Den Haag en Amsterdam.

* Klank- healingceremonie Dragonheart Sjamanistische healing waarin we een diep transformerende innerlijke reis maken op helende sjamanistische klanken en energie van kristallen draken.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Eindelijk je loze spaargeld beleggen in Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. Lijkt slim. In april wordt het systeem gehalveerd. Meestal stijgt dan de koers.

* Mankind is een nieuw platform voor coaches, healers, events en retreats, schitterend ingericht voor ‘zoekers’. Aanmelden nu met korting! Ook  www.univibes.nl biedt zo’n platform maar dan betaald.

* Frank G. verzorgt al jaren en bevlogen een compilatie van alternatief buitenlands nieuws op de antroposofische site ApokalypsNU. Mail redactie@apokalypsnu.com voor een gratis abonnement.

 
Een Chinese muur (400 kilometer!) helpt nergens meer.

BEPROEVINGEN E.D.

Walvissen

IJsland is samen met Noorwegen en Japan een van de laatste landen waar nog op walvissen wordt gejaagd. Een verbod is niet gelukt, maar harpoeneren, het beschieten met explosieven, doodt die walvissen heel langzaam. Ze versterven urenlang in die IJslandse havens.

Voedselboeren

De voedselboeren stoken hun productie geheel op olie en gas. De noodzakelijke kunstmestproductie, voornamelijk geleverd door Yara in Zeeuws-Vlaanderen, voorheen de Nederlandse Stikstof Maatschappij is een van de grootste vervuilers in Nederland. Hun trekkers en vrachtwagens rijden op diesel. En de veeteeltboeren, die hun handel ook nog eens zwaar hormonaal bewerken, zorgen voor Parkinson en uitbundige diabetes. Maar SCHONE bioboeren, daar kunnen we er niet genoeg van hebben!

Frans fascisme

Zonder behoorlijke tegenstem is in het Franse Parlement een wet (het Pfizer-amendement) aangenomen die het kritiek hebben op vaccinatie en pandemieregels strafbaar stelt. Ah, de doodsteek voor de vrije meningsuiting. Kinderen mogen niet meer eerlijk zijn! Ga absoluut de film POOR THINGS zien!NIET GRAPPIG MEER

Tijdgeest Magazine is in het afgelopen jaar ettelijke keren gevraagd om onderzoek te doen naar de doodsoorzaken van kinderen van ouders, die betrokken waren bij de Toeslagenaffaire. Ik hoor een enorme ongerustheid in alle lagen van de bevolking over dit onderwerp. Wat is daar gebeurd? Zo’n grote statistische oversterfte onder uit huis geplaatste kinderen, jonger dan 5 jaar!? Er speelt een ingewikkelde privacyproblematiek, die echter de zuivere waarheidsvinding tegenhoudt. Oversterfte werd nog recent door de vernieuwde (?) Tweede Kamer onder het vloerkleed geschoven, vaccinschade heet ineens Long Covid of gewoon hartfalen. Allemaal ‘normaal’ geworden…. Jong en gezond zijn is niet meer automatisch bereikbaar.
Tijdgeest Magazine heeft helaas geen mankracht voor echte onderzoeksjournalistiek. Ik vraag me wel af welke reguliere journalist in dit gat durft te springen. Ik wil best iets subsidiëren.

 GEMEENTEMOP

Karel krijgt bezoek maar hij loopt alsmaar ongerust naar het balkon. De derde keer gooit hij de deuren open en schreeuwt woest: “Groen moet boven!” “Wat is er toch?” vraagt zijn vriend. Karel veegt het schuim van zijn mond: “De suffe lui van Gemeenteplantsoenen zijn aan de overkant bomen aan het planten!”


AVONDROOD, WATER IN DE SLOOT?

Onze weerberichten zijn allemaal afgestemd op de nieuwe hype van opwarming. Laat je niks wijsmaken. Je kunt altijd nog mijn domino orakel raadplegen om te zien of het morgen regent.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.410 lezers, ontvangen door 1952 abonnees via de website en door 3.680 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de