Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 maart 2022

By   /   februari 28, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 maart 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

Tijdgeest Megazien 
van 1 maart 2022
over meditatie, reïncarnatie, vaccinatie, China, MH-17, vieze kids & Epstein.


MEDITATIEKUSSEN

Wie ooit heeft geprobeerd om iets langer dan een tijdje te mediteren, die weet dat enig succes op korte termijn niet te verwachten is. Houding, headphones, hulp, het openen van het hart, gedoe allemaal. Ach, het is gewoon vastbesloten stil worden, niet meer speciaal zijn in wat dan ook. (Groeps)meditatie kan wel een belangrijk onderdeel van een spirituele manier van leven zijn. Je zit en er gebeurt niks. Behalve dat jij luistert. En voelt. En soms denkt. En dat zie je jezelf soms allemaal doen. Geinig. Soms ervaar je een groots gevoel van dankbaarheid, dat jij daar zo rustig en veilig kunt zitten, want dat is elders bepaald niet altijd mogelijk. Het kan dat je ontdekt wat je geest alsmaar terugkerend in beslag neemt. Geld, verdienen, iets moeten, iets bewijzen, neuken, schransen, pijn, chocolade. Tja, tja, ben ik dit allemaal wel echt? Kan je je geest, je Mind, iets fixen met betrekking tot dat zo vurig gewenste meer betekenisvolle leven? Nee. Gaat het dan om Flow? Dat kan. Heel soms praat Iets tegen je. Een stem, een Goddelijk Wezen verhoort je gebed. Iets lacht en je moet meelachen om al je eigen gedoe. En dan hoop je dat die Stem weer terug komt bij de volgende meditatie. Maar nee, verwachtingen creëren automatisch frustraties. Dat wist je toch? Meditatie is eigenlijk alleen maar de kunst om uit vrije wil naar binnen te keren. Niet meer man, niet meer vrouw, niet meer enig rolletje of patroon. En dan? Niks. Eventueel luisteren naar de Uitvoering van Simeon ten Holts Canto Ostinato door vier pianisten. Ja, na afloop jezelf omhelzen, je eigen handen kussen en fluisteren: “Ik houd zielsveel van mijzelf en ik mag zijn zoals ik ben.”
Ook te dik, te dom, narcist en negatief oordelend over iedereen? Eh…


”Niet kijken!” De kinderen waren erg geschrokken.

NIEUW BOEK: BESTAAT REINCARNATIE ECHT?!

Dikke Hans Leert Vliegen! Dat is ‘em. Koop mijn gebundelde columns, artikelen en verhalen over de spanning tussen beperkende, dagelijkse realiteit en spiritueel verlangen naar verbinding maken. Ik schrijf over magie, over het loslaten van de drang naar veiligheid, over het dapper durven experimenteren, geloven in de kracht van positiviteit, van optimisme en van bewustzijnsverruiming. Allemaal gebaseerd op een 30-jarige hypnotherapiepraktijk. Zo lees je over hooligans, over bezeten kinderen, over orbs, vegetarisme en kanker, over pleasers, vervloekingen, obsessies, HSP, tweelingzielen en klopgeesten.

Als jij denkt dat IK zweverig ben, lees dan even wat Roger Penrose en Stuart Hameroff zeggen in hun boek Consciousness and the Universe: We leven in een universum dat werkt volgens de volgende principes: het is intelligent, creatief en leert van vallen en opstaan. Het is interactief, evoluerend, niet-lokaal gebonden en gebaseerd op kwantumprincipes. Dit universum lijkt in zekere zin een levend, evoluerend, zich aanpassend Wezen te zijn dat informatie gebruikt om zichzelf te organiseren en om steeds grotere niveaus van complexiteit te creëren.”

Saai is mijn boek nooit. Bestellen kan voor € 19,95 bij mij: [email protected].

 

EUROPESE VERPLICHTING TOT VACCINATIE

Het vertrouwen in onze manipulatieve regering daalt en daalt. Miljoenen protesteren. Overal. Wereldwijd. Luister en kijk naar Five Time August (I Will Not Be Leaving Quietly)!  Amerika gaat crashen en wij piepen over de QR-code? Al lijkt die voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van een specifieke EU- verordening ondertekenen. Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd. Ook mogen mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren! Dit is een ingrijpende, heel Europa omspannende vorm van beperking en lijfelijke druk als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat. Lees bij de Stichting Vaccinvrij waarom we bezorgd moeten zijn voor de invoering van een Europese Digitale Identiteit!

In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan.) Bij ons is dit nauwelijks bekend. Feedback kan alleen met een EU- account en is slechts mogelijk tot 7 april: https://ec.europa.eu/info/index_en. Flink zoeken, dat wel.

Gaan onze Tweede Kamerfracties nu tegengas geven of krijg ik nu straks TOCH een verplichte vaccinatie?! Ja, ineens zakte de mongolenplooi over hun oogjes naar beneden… Op naar de Great Reset (lees Martin Vrijland) en de Chinese éénkindstaat.

CHINA LEGT HET UIT

’t Is druk in China. Er studeren stapels Afrikanen en er leven 56 verschillende volken, ook nog eens met eigen talen, in de Volksrepubliek China. Bijna 1, 5 miljard mensen. Gelukkig schrijven die allemaal in dezelfde tekens! Slim! De 90 miljoen leden van de communistische partij proberen met harde hand van bovenaf al die Chinezen in de hand te houden, omdat ze anders elkaar uitmoorden. Sommige van de moeilijkste minderheden zoals de religieuze Tibetanen (Boeddhisten) en Oeigoeren (Islamieten) krijgen, om ze rustig te houden, privileges, studiequota en extra subsidies, soms tot grote ergernis van de ‘gewone’ Chinezen. Deze overheidsvisie vraagt om extreme surveillance en controle want overal steekt nationalisme en ouderwets patriottisme de kop op.

Vergeleken bij 75 jaar geleden is er niettemin in heel China economisch een Zeer Grote Sprong Voorwaarts gemaakt. Hongersnoden zijn er niet meer, werk is er zat. Ze exporteren volop duurzame goederen naar Amerika en Europa, die zonder dat flinke problemen zouden krijgen. Hun hoge lokale prijs: industriële en sociale vervuiling en nationaal onevenredige verrijking.
Schaduwkantje: 1 % van de politieke en economische top bezit een derde van alle Chinees kapitaal. Globale narigheid ook hier: the winner takes all. Grote verschillen in inkomen leiden overal in de wereld tot meer geweld, meer mensen in kampen of gevangenis, meer psychische stoornissen en zelfs overgewicht. Democratie? Nergens! Een lachertje. De mondiale meerderheid is straatarm en kan de minieme rijke meerderheid het delen van vermogen nooit afdwingen!

Om de nationale trots op te peppen moet elk armer Chinees individu wel bereid zijn om te sterven voor het communistische ideaal. Met ietsje teveel nanotechnologie en een paar biowapentjes wordt het roboteske van dat volk wel griezelig. Lees beslist David P. Goldman!


Rutte ritselde in 2013 de bonussen voor de Shell-investering in Oekraïne.

OEKRAINE IS WEER FOPTONEEL

Rusland steunt twee min of meer autonome oostelijke regio’s grenzend aan Rusland (Donetsk en Loehansk, waar iedereen ook Russisch spreekt). Ook pakken ze de enorme corruptie binnen het centrale gezag aan. De Russen willen (hoe logisch) dat Oekraïne een bufferzone blijft en beslist geen deel van de NAVO. Dat defensieclubje is ondertussen kampioen schimmig economisch geritsel in Oost-Europa.
Voorbeeld? Joe Biden was vicepresident onder Obama. Biden’s zoon Hunter ritselde in Oekraïne in 2015 profijtelijke maar schadelijke fracking-schaliegaswinning door Shell. Fopsubsidies en smeergelden, waar onze Rutte weer alles van af wist.
Nederland stemde in 2016 in een referendum een dubieus verdrag met Oekraïne af. Uitslag ging direct in een lade. Fopdemocratie.
Weet je nog: de MH-17 werd in 2014 neergeschoten door Oekraïense straaljagers, aangestuurd door de eigen president die, net als de Amerikanen de volgende dag, Rusland direct de schuld gaf. Mitrailleurgaten in de cockpit werden uit alle verklaringen weggepoetst, nee, het moest een BUK-raket zijn geweest. Oekraïne mocht alle onderzoek zelf monitoren. De verdachte mocht zijn eigen verdediging regelen? Fopjustitie. Gek dat de Russen op geen enkele onderhandeling vertrouwen? Meditatieve types zijn het niet, nee…

 

SPOOKVERHALEN

O, al dat zorgelijke nieuws! Poetin! Ook hier blijven het aantal incidenten van personen met verward gedrag stijgen, vooral door de afbouw van het aantal bedden in de GGZ. Covidstress komt ook meer en meer op straat. Het merendeel van onze bevolking heeft zich immers in een hysterische angstpandemie laten hypnotiseren. Ze zijn gaan geloven in de spookverhalen over de chemische gereinigde winkelkar, de muilkorfjes, de ventilatie, de 1,5 meter. Ze zijn blindelings gaan vertrouwen op het ontsmetten van je handen, in de spatschermen, dag na dag geschokt door de vreselijkste interviews met stikkende slachtoffers. Gehersenspoeld werden ze door alsmaar dezelfde interviews met dezelfde OMT-lakeien, dezelfde ziekenhuisbestuurders. Dat de PCR-test een inefficiënt iets was en de mondkapjes alleen iets voor de quasi-veiligheidmanie van de sufburger, ach, ach, waar waren de kritische journalisten toen je ze nodig had?


Geboren worden, ziek, doodgaan & oversterfte.

DE SCHULD VAN DE OVERSTERFTE? KINDEREN!

Omicron blijkt mild en het virus brandt langzaam op. Maar nu moet er nog een verklaring komen voor de absurde oversterfte. Heeft niets met vaccinschade te maken, haasten de experts ons te verzekeren. Met wat wel? Eh ja. O ja! Het is de schuld van de horeca, van de theaters, van de bioscopen, van de kappers en de sportscholen. Daardoor zaten de mensen teveel binnen en daar werden ze door hun kinderen besmet!!! Vieze kinderen!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Helaas, ze zijn nagenoeg op, die sponsors. Maar wie wil, die kan nog steeds. Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door storting (per jaar, tot eind 2022) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

 * Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com . De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Briljante schrijfster en rebalancer Lisette Thooft legt in 2,5 minuut op Vimeo uit hoe het echt zit met relaties. Luister en je durft spontaan door te gaan met de jouwe! Slaat ze niet aan? Kijk naar Jacobse en Van Es.

* Alle eisen van FvD Kamerlid Gideon van Meijeren kan ik onderschrijven. Wat vind jij?


Sensatie Nieuws: Corona, Poetin of stormkoeien.

SCHIJNHEILIGE SPIONNEN

Apple sleept de Israëlische spywaremaker NSO voor de rechter. O jee, die lui bespioneren en hacken professioneel concurrenten, politici en journalisten! O bah, vreselijk! Het Europese Parlement heeft zelfs een pretentieuze wet aangenomen die van de grote informatieplatformen eist dat ze hun algoritmes verder aanpakken om de virale verspreiding van gevaarlijke desinformatie verder tegen te gaan. Wacht! Dus ergens gaat weer een machthebber bepalen wat desinformatie is? Feiten, en pedoschandalen wegpoetsen? Precies! Voorlopig wint onze regeringspropaganda het van de vrije journalistiek!
Platform AVAAZ heeft vet gelobbyd voor deze wet. Dan weet je weer uit welke wind ook die club waait. Uit het hol van het WEF natuurlijk. En tegen de Russen. Digitaal gevaar? De vrije meningsuiting is in gevaar.
En waarom is vrije journalistieke research nu zo essentieel voor elke samenleving? Omdat zij het principe Hoor & Wederhoor kent: niet geloven in een monopolistische waarheid. Ruimte maken voor kritische collega’s met andere kijkwijzen. Zo hoort het, Rutte. Niet dreigement op dreigement stapelen!

VRIJ BAAN VOOR EPSTEIN EN DUTROUX

Even een schrijnend voorbeeld van hoe het echte nieuws geritseld wordt. Onderzoeker Tim Gielen schrijft over het proces tegen Ghislaine Maxwell, de bondgenote van kindersmokkelaar Jeffrey Epstein: “Eén van de hoofdaanklagers in deze zaak is Maurene Comey, niet objectief want de dochter van de corrupte ex-FBI-directeur James Comey. Die man werd in 2017 ontslagen, o.m. vanwege het onder de tafel schuiven van Hillary Clintons e-mailschandaal. Zo kon hij vele hooggeplaatste eliteleden een hand boven het hoofd houden. De Clinton’s waren innig bevriend met Epstein en Maxwell.”
Die griezelige Ghislaine wordt dus opgeofferd met levenslang. Ook Prins Andrew krijgt de Zwarte Piet. De andere grote opdrachtgevers en ‘gebruikers’ blijven zo buiten schot. O ja, weet je het nog? De vrienden van de Belgische kindermoordenaar Marc Dutroux zijn ook geen van allen ontmaskerd.

NAAMMOP

“Mama, waarom hebben jullie mij Roos genoemd?” wil het oudste zusje weten. Mama weet het nog precies:” Omdat er na je geboorte een rozenblaadje op je hoofdje dwarrelde, schatje.” Dan wil het tweede zusje ook weten waarom zij Lily is genoemd. “Omdat er na jouw geboorte lelieblaadjes op je hoofdje waaiden, poppie.” Daar komt het jongste broertje aangerend vanuit de tuin: “Huh, huh, huh.”
Mama wuift hem weer terug: “Houd je er buiten, Dakpan!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JIJ VERVEELT JE?

Graaf op een stille plek in de natuur je eigen graf. Leg er flinterdunne plankjes overheen en camoufleer de boel met aarde. Ga er elke dag een foto van maken voor op je Facebook-account. Raadpleeg wel het domino orakel om te checken of je nog lang zo door moet gaan. Of misschien toch emigreren naar de moderne politiestaat Canada?

Truckers in de kou 

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 1507 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.  Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juli 2022

Read More →