Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 juni 2022

By   /   juni 4, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 juni 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. 

 Tijdgeest Megazien
van 1 juni 2022
over
on(schuld), Shamballah, zeewier, zweven, Human Design & zelfzoekers.


De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten. Zei mijn oma vroeger. Heel vroeger.

KWETSBARE ONSCHULD

Alles is met alles verbonden. ’t Is even wennen als je meegezogen wordt in het nieuwe angstapenvirus en vooral als je denkt dat het basismodel tegenwoordig WIJ versus ZIJ is. Dat er maar Eén Waarheid is en dat alle andersdenkenden nu de vijand zijn.

Kinderen weten gelukkig nog wel iets van onze oorspronkelijke onschuld. Luister naar de oprichter van Nieuwetijdskind.com, Gordon Volckmer in een interview met mij voor Café Weltschmerz. Volwassenen laten zich helaas makkelijk hypnotiseren vanwege hun angsten voor onveiligheid, pijn en dood. En er niet meer bij horen. Maar stel dat je er al bij hoort? Bij een groot geheel, waarin de meeste mensen helaas onbewust zijn van al onze psychische verbindingen. Het is dan wel vet pijnlijk als je leest dat op dit moment in Nederland één op de vier kinderen een chronische aandoening heeft. Langdurige narigheid, klachten waar de huidige medische gezondheidszorg geen oplossing voor heeft. Buikpijn, zenuwachtigheid, hallo, kan dat ook voornamelijk terug te leiden zijn tot stress, bij hun ouders en daardoor bij hen!? Chronische spanning en smerig, vervuild, gezouten en gesuikerd voedsel leiden tot een opstapeling van kwetsbaarheden.

Onze samenleving is meer en meer bewonderend gericht op genadeloze winnaars en nodeloos hardvochtig geworden voor de verliezers, die vooral eigen schuld wordt verweten. We eisen succesvolle leerprestaties, CITO-toetsen, gezagsgetrouwheid, digitale vaardigheden en een competitieve instelling van onze kids.
“Ik heb geen dingen geleerd op school, waar ik nu iets aan heb,” zei mij een jonge cliënt. Hij is een beetje hooggevoelig en doet het nu goed in de tuinbouw, waar hij veel werk in zijn eentje kan doen. Schandelijk jammer van zijn Gymnasiumdiploma, zo vindt zijn gestresste familie nog steeds. “Had hij maar….!”
Ondertussen komt er via Gelderland nog steeds verrukkelijk mooi en jong muzikaal Kunstbende-talent in de roulatie. Luister naar de onschuld van Audamara!

ONDERAARDSE BESCHAVINGEN, SHAMBALLA EN ZO.

In bases onder het ijs van Antarctica achtergebleven Nazi’s versloegen de geallieerde vloot van Admiraal Byrd in 1947 met vliegende schotels? Wat?! Als het al waar is, bleef dit verhaal altijd topsecret. In allerlei mythen komen ze echter voor: de verborgen culturen, die in het binnenste van de aarde leven. Kan dat dan, zonder zonlicht? Wetenschappers hebben echter vastgesteld dat in waterige milieus onder de grond fytoplankton, wieren, paddenstoelachtigen, algen en kelp zorgen voor een enorme zuurstofproductie en tegelijk een eventueel noodzakelijke bron van voedsel bieden. Fluorescentie zorgt kennelijk ook voor een vorm van licht onder de grond en uitgebreide kristalformaties kunnen licht reflecteren op ongewone wijzen. Duizenden grote en kleine diepzeewezens leven immers ook zonder zonlicht.

In de 45 minuten video Voyage to the Inner World laat Robert Sepehr veel prikkelende beelden zien. Onder het hele eiland Malta liggen bijvoorbeeld tunnels, gangen en opslagruimten. Ooit bewoond en waarom? Omdat het in de prehistorie boven de aarde zeer onveilig was? Antediluviale rampen, zondvloeden, een IJstijd, meteoorinslagen en/of buitenaardse oorlogen?

Er zijn verbazingwekkende verslagen van mensen die ingangen gevonden zouden hebben naar de Binnenaarde, Agartha en Shamballa. Ooit maakt ik in Brazilië zelf kennis met een man die wist hoe hij in een zeer afgelegen gebied toegang kon krijgen tot onderaardse woonplaatsen van wat hij dwergen noemde. Hij ruilde van hen bijzondere edelstenen tegen bepaalde handige gebruiksvoorwerpen. Commerciële spoorzoekers probeerden hem zonder succes te achtervolgen omdat zijn handeltje daar absoluut serieus genomen werd.


Duitse onderzoekers onder Tibetaanse Swastika

MAGISCH THULE

Andere rust- en heilzoekers (en in het bijzonder archeologische teams van de Duitse Nazi-partij) werden aangetrokken tot magische plekken in Tibet of op de polen, waar diezelfde Admiraal Byrd en de Noorse onderzoeker Olaf Jensen al vergaand onderzoek leken te hebben gedaan. De Duitse Thule-groep en de Japanse Green Dragon Society stelden in geschriften dat ze al honderden jaren communiceerden met in Tibet ondergronds levende reuzen. Een ras dat het principe van vrije energie gebruikte. De Dalai Lama zou hun belangrijkste tussenpersoon zijn geweest ten faveure van de Duitse Nationaal Socialistische beweging al voor maar ook tijdens de Tweede Wereldoorlog. De omgekeerde swastika is niet uit de lucht komen vallen.

Het idee van een platte aarde met een nepmaan is natuurlijk leuk gebleken om onze wappies in sprookjesdiskrediet te brengen, maar het idee van een in een bepaalde aardlaag/holten bewoonbare aarde is beslist minder gek. Gekke ideeën waren en zijn er zat. Toch lijkt soms er iets van te werken voor bepaalde zweefteven.

ZWEVEN NAAR BETER LEVEN?

Zeewiercapsules eten, geen fluoride tandpasta gebruiken, geen fruit eten NA het eten, fietsen in plaats van autorijden, regelmatig vrijen en dansen, beetje wegblijven van de straling en de vaccinpushers, hoe simpel kan het zijn? Okay, dat lukt dan eindelijk min of meer.
Maar dan verder: onderzoek doen naar onze planetaire afkomst? Zijn er ooit hier reizigers van de Pleiaden geland, mogelijk verbannen misdadigers, die hier een nieuwe kans kregen? Hebben er ook, net zoals in Tibet reuzen geleefd op Sardinië? Ik ben net terug van een reis met negen onderzoekers naar de feeënhuizen, de reuzengraven en de torenhoge Nuraghes op dat magische eiland. Resten van een buitenaardse beschaving van zo’n 51.00 jaar geleden? Vast en zeker! Want wat te denken van een recent opgegraven beeld van een wachter van 2.40 meter, schild boven zijn hoofd) met heel vreemde vissenogen en minstens 29.00o jaar oud?


Mont’e Prama, Sardinië

EVOLUTIONAIRE OPDRACHT?

Is het inmiddels onze evolutionaire opdracht om deel te nemen in de Goddelijke creatieve maakbaarheid van onze leefomgeving? Vertrouwen op een universele Liefdesbron? Niks te maken met WEF-futuroloog Yuval Noah Harari, die denkt dat de toekomstige mensheid terug te brengen is naar een zielloos edoch efficiënt digitaal ontwerp. Wij (vriend en ik) snapten die wederzijdse afhankelijkheid van de natuur, en die wonderlijke symbiose met andere mensen natuurlijk moeiteloos. Helaas, de omgekeerde  synchroniciteit sloeg ook direct toe!
“Hallo, u komt van een andere planeet aanzweven!” zei een kribbige meneer naast ons op het caféterras waar ik dat zwaar inhoudelijke spirituele gesprek voerde met die vriend over Sardinië, God en bestemming. Onze criticus was wetenschapsjournalist, die lang naar Godsbewijs gezocht had, maar uitgekomen was bij een op hol geslagen menselijke fantasie die vruchteloos naar zin in betekenisloos leven zocht.
Tja, deze atheïsten, ongelovigen, humanisten en hedonisten, die lui leven in een andere dimensie en dat mag vanzelf. Onder de grond floreren, ondanks de wetenschappelijke ratio, de paddenstoeldraden, het mycelium, dat alles met alles verbindt en boom, plant, mens en dier ten dienste staat.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) maar wel op Facebook (2200 volgers).

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Lekker eruit, heerlijk ontspannen, bijtanken in de natuur, ontwikkelen van je intuïtie en talenten. Massage-vakantieweek 9-16 juli in Preau, Morvan, Frankrijk, bij Corinne Sprenger, www.preau.nl/newlife-massage.
HUMAN DESIGN EN MACHINECODES

Je hoeft het zelf niet te snappen maar die quasi intelligente HD-uitleg is heel prikkelend als je eenmaal op de site van Guido Wernink je tekening, je chart, hebt uitgeprint. Vanuit een combinatie van astrologie en Kabbala heb ik dus een 4/6 profiel. Ai, dat is een Ego Manifestor: de Opportunistische Voorbeeld Figuur, ik hoor iets uit te leven, iets vóór te doen. Kijk mij lui: schijt aan alle foute autoriteit! Dan heb ik nog een 21-45 kanaal, dat van de tribal leader. Gewoon eigenwijs het eigen dingetje doen en wel zien wie mee de commune in wil. Geinig!

Verder zoeken. Volgens de Maya-overlevering ben ik, gelet op mijn geboortedag, een Gele Ster, de soort persoonlijkheid die helemaal voor de kunstzin leeft, voor de harmonie, voor de rechtvaardige verdeling van alles. Soft, maar ondertussen ook het harde type vechter, gestaald in confrontatie en provocatie.

Net zo spannend is alsnog het Enneagram: alle gedrag toegelicht vanuit 9 basisnummers, die ook zogeheten vleugeltypes kennen, deelpersoonlijkheden, die weer ander specifiek gedrag bepalen. Dus? Ik ben plots een 7, een pijnvermijder, avontuurlijk levensgenieter en genotzoeker. Met als vleugel 5, de efficiënt waarnemende Analist, de Beterweter en daarnaast een 9 vleugeltje, de bemiddelaar. Lekker, zo kan je jezelf lekker overzichtelijk indelen. Maar BEN ik dat allemaal?

DNA CODES

Griezeliger is het begrijpen van alle DNA-codes in ons lichaam, als je er tenminste het Bijbelse scheppingsverhaal eens tegenaan houdt. Ella Ster heeft dat schitterend gedaan: HIER! De Reptiliaanse elite, (die Hariri voorop) heeft eigenlijk zelf een soort , kunstmatig bewustzijn, dat zoekt naar een transhumaan voertuig om langer te overleven. Die worden blij als alles en iedereen overzichtelijk en controleerbaar terug te leiden is tot een binaire code. Nog even en de onderarmtatoeages worden weer in ere hersteld, maar nu als een ingeplante chip. O jee. Beetje mediteren wordt steeds belangrijker. Muziekje aan en hup, stil!

Music Meeting festival Nijmegen

WIE BEN IK?

Wie ben ik? Wie jij bent? De Boeddhistische zoekers hebben het makkelijk. Die checken dat gewoon bij een leraar. Bekijk die fantastische documentaire van George Schouten maar.
De beginners onder ons zijn al tevreden te krijgen met een nietszeggende wapperchanneling van Universal Wisdom (komt elk jaar in dezelfde vorm terug!).
Wie het aandurft om hardop uit te spreken: “Ik houd zielsveel van mij zelf en ik mag helemaal zijn zoals ik ben” die komt een eind. Affirmeer er dan bij: “Ik ben gezond, gelukkig en voor alles dankbaar naar de Goddelijke Bron van Liefde.”
Tja, dan maakt de code, die anderen voor jou bedacht hebben, geen ruk meer uit. Los met die stempeltjes, met die etiketten. Enne, laten we ook al die gedoemde kontkijkers los proberen te laten. Die stakkers geloven nu eenmaal in het carnaval van de miljardairs tijdens het WEF-congres in het Zwitserse Davos.


Kontkijkers, op zoek naar gelijke bilhelften

UITERLIJKMOP

Als er een groepsfoto werd gemaakt, vroeg iedereen altijd Jan om hem te nemen. Toch realiseerde hij zich aanvankelijk niet dat hij zo oerlelijk was. Tot bij die nachtwandeling en Kitty hem dat zei en ook iets over zijn oren. Eerst zei hij niks maar hij begon erg zwaar te ademen. Zijn adem rook ook niet zo fris, tenminste dat zei Kitty. Jan ging toch wel heel raar grommen. Toen fluisterde Kitty: “Ik ben ineens bang in het donker.” Jan gromde nog dieper. Ongerust vroeg zij wat er was. Jan werd ongewild, onbewust heel eerlijk: “Hoe denk je dat IK me voel? Ik moet straks dat hele eind alleen terug lopen!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JIJ CHANNELT DE GOD KRISHNA?

Raadpleeg het domino orakel maar eens om te checken of jij mijn nieuwe boek moet aanschaffen: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.300 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juli 2022

Read More →