Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 februari 2023

By   /   februari 1, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 februari 2023

Tijdgeest Magazine is al ruim 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, tegenwoordig van het kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur me dan een retourmail met UIT.

Tijdgeest Magazine
van 1 februari 2023
over er boven uitstijgen, helderzienden, buitenaardsen, hekserij & Antropoceen.


Notorious Five, Constructors of Angeles – 9GAG

LEVENSVERWACHTING.

De scheefgroei bij de weliswaar iets toegenomen levensverwachting stelt dat het vooral welvarende mensen zijn die langer en ook nog eens gezonder langer leven. Kwetsbare minderverdieners leven gemiddeld ruim negen jaar korter. Lagere inkomens grossieren in diabetes,  COPD, overgewicht en chronische stress, angst of depressie. De gezondheidskloof heet dat. Wie rookt en zuipt en junkfood eet, wordt bestraft. Alleen met voldoende discipline kun je ergens boven uitstijgen.
Al die gezondheidsellende is zielig, ergens oneerlijk maar ook: wat een mooie genetische evolutie! Het sterkste overleeft en plant zich beter voort. Wie slecht begint, komt helaas zijn achterstand bijna niet meer te boven. Maar duidelijk wordt ook dat we gaan wegkijken van dit soort cijfers. Meer?

Vorig jaar waren er 400.000 ambulanceritten, verwacht was een normaal aantal van  350.000. Zegt dat iets over oversterfte en meer spoedeisende hulp? Nee hoor. Bewijs voor collectief. satanisch of sadistisch misbruik van kinderen heeft een regeringscommissie (aangesteld door Justitie, waar ook diverse daders vermoed werden!) ook al niet kunnen vinden. Die conclusie was al bij het proces tegen Marc Dutroux geheel helder. Marc had in zijn eentje al die tunnels onder de grond gegraven. Bestaat Sinterklaas wel? Als je niet goed kijkt, zie je ook niks. Je MAG niet eens overal kijken!

DE GROTE KUNST

Kun jij je dag beginnen zonder koffie en peppillen?
Kun je opgewekt blijven ondanks allerlei pijntjes in je lijf?
Zeur je nooit en verveel je nooit iemand met geklaag?
Kun je elke dag praktisch hetzelfde eten en er toch dankbaar voor zijn?
Begrijp je steeds waarom je bezige geliefden geen tijd voor je hebben?
Kun je vergeven waarom ze op jou afreageren vanwege hun eigen tekortkomingen?
Lieg je nooit? Bedrieg je nooit iemand met manipulatieve gevoelens?
Kun je totaal ontspannen zonder drank of blow?
Val je altijd makkelijk in slaap zonder slaappillen?

Als je dit allemaal kunt, ben je waarschijnlijk ook de eerste hond
die heeft leren lezen….

MODERNE HELDERZIENDEN

Ik ken toevallig een aantal helderzienden, die makkelijk praten met uiterst slimme dieren of moeiteloos communiceren met kobolden, trollen en engelen. Zij zien voor de meeste mensen onzichtbare wezens en horen ze. Als daar controleerbare informatie uit komt, beschouw ik dat als bewijs van een onzichtbare bestaansvorm. “Jouw conifeer naast je vijgenboom houdt haar vruchtbaarheid tegen.” O ja? Blijkt waar. De kabouter in de tuin van Paula maakt haar tuin van 10 m2 een paradijs van groen en voedsel, terwijl alle aangrenzende tuinen dorre woestenijen zijn.

Ik zelf communiceer als vanzelfsprekend met overledenen maar ook met levende mensen op afstand. Ik zie aura’s en ‘lees’ iemands filmpjes van eerdere incarnaties. Maar wat te denken van witte veertjes in een ruimte waar de ramen dicht zitten? Is er inderdaad een Engel langs geweest?
De volgende stap is wat ‘gewone’ mensen ook kunnen zien: graven van reuzen (op Sardinië bijvoorbeeld), extreme of ‘onmogelijke’ bouwwerken: Nuraghes op Sardinië, tunnellabyrinten in Bosnië, enorme landschapstekeningen, geogliefen, op het Nazca-plateau in Peru, enz. Een verborgen heilgdom in Turkije, het magische Göbekli Tepe..
Daarnaast speelt wat wij horen. Ik ben zelf ook ooit, midden op de dag, klaarwakker, ‘aangezet’, toegesproken door een stem die mij een specifieke levensopdracht gaf. Oef. Het zal je maar gebeuren. Je hele leven gaat op z’n kop. Dat heb je ook bij het zien van je eerste graancirkel,  hoe sceptisch daar ook over gedaan wordt.

AARDS OF BUITENAARDS?

Horen die ‘wonderen’ allemaal bij onze aardse sferen? Nee. Ik heb zo nu en dan in mijn hypnotherapiepraktijk stoffelijk belichaamde migranten ontmoet, die volkomen vreemd op aarde leken te zijn. Niet sociaal, geen gevoel voor humor, qua liefdesbewustzijn totaal autistisch. Astrale reizigers van andere planeten? Ik denk het.
Ziener Rudolf Steiner beweerde in dit licht dat zulke ‘bezaaiingen’ van andere planeten onder meer voor de grote rassenverschillen op aarde gezorgd hebben.

Het Amerikaanse oorlogsbudget wordt elk jaar drastische verhoogd, nu al naar 858 miljard dollar per jaar. Zulke mensonvriendelijke regeringen zijn er wel meer. Opgestookt door aan de mens vijandige ‘buitenaardsen? Zo ja, zijn er ook behulpzame entiteiten van elders? Er zijn, ook op Sardinië en hier in Nederland mensen (Martijn van Staveren)  die de vliegbewegingen van ruimteschepen op klaarlichte dag zeggen te zien.

Eh, 15% van de onze bevolking is alcoholverslaafd dus die zien al veel vliegen. Men moet zich namelijk leren oefenen om zulke trillingen te kunnen waarnemen. En selectief zijn. Want eh, er draaien al 7000 commerciële en militaire satellieten rond de aarde. En die sturen net zo makkelijk subjectieve gegevens over ons weer naar beneden.


Niets zo wisselvallig als het weer!

DAAR & TOEN VS HIER & NU

Samenvattend: wat ooit gespeeld heeft op aarde, is daar en toen. Hier en nu speelt een wonderlijke beproeving van kwaadaardigheid van superrijken naar onwetende armen. Tenminste, misschien heeft de Westerse beschaving collectief klotekarma opgebouwd door volstrekt egocentrisch en hebzuchtig onze natuur te exploiteren. Selectieve uitroeiing is dus dan een passende straf? We gaan het zien, horen en voelen.

Driekwart van de Nederlandse bevolking verwacht namelijk ondertussen dat wij de komende 25 jaar een derde wereldoorlog gaan zien tussen twee of drie grootmachten, vergelijkbaar met WO 1 en 2. Er werden 32.000 respondenten in 33 landen geënquêteerd. In Australië gelooft 81% die ellende, in Japan maar de helft. Hoe bang kan je worden gemaakt door de media? Of hoe werkt de voorbereiding efficiënt of niet? Ouwe heks Marion Koopmans heeft in haar eentje miljoenen mensen in hun broek laten sassen. Gelukkig bewegen er ook nog integere heksen her en der.


Eindelijk uitverkocht! Nog wel via www.boekwinkeltjes.nl.

DE ZEVEN KWALITEITEN VAN EEN ECHTE HEKS

Eén: Ze is sterker dan gewoon. Ze kijkt goed om zich heen en daardoor durft ze ook meer. Ze kan van haar kracht ook macht maken in alle situaties waarin ze beproefd wordt.
Twee: Vrijheidsbewustzijn. Ontsnappen als je klem zit, de benen nemen als de muren op je af komen. Realistisch kijken naar al je Mogelijkheden en steeds weer zoeken naar onafhankelijkheid.
Drie: Een echte heks kiest altijd voor avontuur, voor ongewoon, in plaats van voor voorspelbare sleur. Ze reist graag in de geest EN in het lichaam en blijft altijd nieuwsgierig.
Vier is Geloof In De Goede Afloop. Een echte heks is optimistisch omdat ze vertrouwt op het grote Magische Geheel, op de Kosmische Moedermacht van eerlijkheid, liefde en compassie.
Vijf: Dankbaar kunnen leven in het moment. Van jezelf houden zoals je bent, accepteren dat je beperkingen hebt en toch tevreden zijn met wat je geboden wordt.
Zes: Goede heksen houden niet van opgeblazen spiritualiteit. Ze doen gewoon hun ding maar wel vanuit een meer dan gemiddelde intuïtie. Ze willen graag hun deel van het Mysterie doorgronden, maar plakken daar geen verwachtingen of pretenties aan vast.
Zeven: Een echte heks snapt de natuurwetten. Ze weet wat in de natuur gif is en wat heelt. Ze snapt de eeuwigdurende kringloop van eten en gegeten worden en de Wet van Aantrekkingskracht. Daarom houdt ze ook van mannen. En is ze zorgvuldig in haar keuze.


Dingen die iets duidelijk maken.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Een spirituele vakantieweek  in een Frans Chateau?  Centre Lothorien, 16-22 juli: dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie. Veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: mail [email protected]. Kennismaken op 26 maart in Veerhuis Varik..

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers en krachtige 5G straling beschermende Energieplaten die rust en aarding in huis brengen. Plak ook onze stralingsbeschermende sticker op je beeldscherm!

* Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen. Aura’s voelen met Barry Voeten, workshops in Maasland (ZH), Mastbos Breda, Amersfoort, Park Sonsbeek Arnhem. Kijk op: www.voetiaans.nl.

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel:  Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje goedkope Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld is dit misschien toch slim.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Regressie- en reïncarnatiepraktijk Nanda Baldew in Den Haag: natuurlijk leven is het verleden loslaten en optimaal zijn in het heden. 06-38610930 www.JaiAmbe.nl.


Het was even werk maar dan heb je ook wat.

ANTROPOCEEN

Frederiek Depoortere is theoloog, docent en coördinator van de ombudsdienst aan de Faculteit Godgeleerdheid en Religiewetenschappen van de KU Leuven. Zijn Engelstalige boek Living in the age of humans prikkelt scepsis over ons vreemde plan om te incarneren op Aarde. Een wereld, die inmiddels exclusief lijkt te worden bepaald door wetenschap en technologie. Depoortere noemt dat het Antropoceen, het tijdperk waarin de mensheid als een geologische supermacht de toekomst van het leven op aarde vormgeeft. Nieuwe denkers  vinden dat onze maatschappij vandaar zo snel mogelijk moet doorevolueren naar het Symbioceen, naar een mens die in symbiose leeft met de rest van de natuur. Eh, o.
Wat is eigenlijk het concept mens? Straks een rationele robot met een surveillancecomplex: gezond blijven, nooit meer dood, niks hebben en toch gelukkig zijn!? Kan er nog enige groei verwacht worden doordat vragen over religie en levensbeschouwing op onverwachte manieren opduiken in de huidige stresssamenleving? Depoortere is hoopvol vanuit een hard hoofd in de mogelijkheden.

Eh, ja, als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. En zitten is fout en bewegen is goud. Want eh… Bij jongens is hun vetpercentage bepalend voor de mate van hun lichamelijke activiteit. Dikke jongens doen minder. Bij meisjes leidt meer lichamelijke activiteit niet tot minder lichaamsvet maar ze blijven wel meer doen. Voor dik en dun geldt echter dat regelmatig stilzitten leidt tot echte rust.

VOORSPELLINGENMOP

Die bejaarde helderzienden hadden het nog zo in Paravisie voorspeld: de sportzeges zouden met de tijd kleiner worden. Neehee, dynamische jongelui zitten op voetbal, de langere gaan voor basketbal maar ruim voor hun 40ste stappen ze al over op tennis. Na hun 60ste wordt het definitief golf. Dus, dat hun bàllen kleiner worden, dàt heeft met de tijd te maken!

DODEN OPGRAVEN MAG NIET MEER

Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of je beter  geraamten van kunststof kunt aanschaffen voor je decoratieverlangens. Lees ook beslist mijn nieuwste boek over reïncarnatie, karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 25,00 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres! 

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.910 lezers, ontvangen door 1852 abonnees via de website en door 3.280 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door  Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 september 2023

Read More →