Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 februari 2022

By   /   januari 31, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 februari 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Na je vaccinatie niks meer voor jou? Gebruik dan de afmeldlink onderaan deze mail.

Tijdgeest Megazien
van 1 februari 2021
over
‘t Tijgerjaar, kantelpunt, hormonen, straling, Boviswaarden & moppen.

CENSUUR WORDT STEEDS HEFTIGER

Ik ben in de Chinese astrologie een Vuurhond. Of dat helpt? Pissig ben ik wel. Facebook blokkeerde vorig jaar mijn account met 5000 contacten, LinkedIn heeft vorige week zonder opgaaf van reden mijn actuele account met 13.600 connecties opgeheven. Vrije meningsuiting? Hahaha, totdat je over biowapens gaat schrijven. De EU probeert nu bij wet “gevaarlijke desinformatie” te bestrijden. Of vooral om dwarsdenkers te liquideren en de schandalige belangenverstrengeling van media, regering en grootgeldverdieners te kunnen voortzetten? Uitzondering: Dr. Dick Bijl!
Op LinkedIn kun je kennelijk geen back up van je connecties maken. Ik probeer vruchteloos via een zg. ondersteuningsticket contact met een mens i.pv. met een algoritme te krijgen. Ken jij mensen die dat wel gelukt is?


Tijgertje zag het al: dodelijke oordelen in de media.

CHINEES: VAN OS NAAR TIJGERJAAR

Vanaf 3 februari 2022 gaan we mondiaal de dynamische Tijgerinvloed ervaren. Dan is ook de vertragende retrogradeperiode van de planeet Mercurius zo’n beetje afgelopen en stroomt organisatie en planning weer normaal. TIJGER! Beter dan dat ! ziekmakende beleid, het klimaat- en 2 G-gedram. van die slome, geduldige maar bureaucratisch trage Os. Dat was weer een jaar skiën in de mist, verdorren bij Netflix, dribbelen in het drab! Mijn kapper kreeg € 400 hulp voor 3 maanden sluiten!

Die Tijgers zijn enerverend, actief, veranderend, lui die onverschrokken en impulsief op een doel af gaan. Niet helemaal geschikt voor intensieve menshouderij met een sociaal kredietsysteem. Conservatieve Os-types zullen het moeilijker krijgen. Wie mee gaat op deze vitale katachtige trilling zal veel als uitdaging beschouwen, minder gefocust op hindernissen en veiligheid. Tijgers zijn gepassioneerd maar ook bezitterig, sterk territoriaal, de overal zeikende kater. Dus, wat gaat het worden? Gezeik in de Chinese Zee op zijn minst. Voorspellen is helaas het mijnenveld van de astrologie. Een Tijgerjaar brengt niettemin meestal meer activiteit dan gedachteloos ambtelijk Lockdown-geklungel.

BOOS? BOOS OP VAN ALLES!

Ik verwacht dus meer openlijke rebelsheid. Meer politieke kritiek ook. Nodig! Want bijvoorbeeld de absurd geprezen milieuplannen worden allemaal aangestuurd door torenhoge overheidsbestedingen en subsidies plus vette belastingvrijstellingen die voornamelijk belanden bij de bedrijven van superrijke krankzinnige narcisten. En de opgefokte burger maar klagen over zielloos opportunisme vanuit de corrupte politiek: o, o, de prikplicht!
Het grappigste van alles: Het Algemeen Dagblad van 2016 over de toenmalige griepgolf!


Echte dokters roken! Heel het OMT prikt zichzelf!

HET KANTELPUNT

Komt er dit jaar echt een kantelpunt? Luc Sala heeft het uitgebreid beschreven in zijn laatste boek (gratis te downloaden). Wachten we op een martelaar, die het goed doet in de media? Jonge, vertwijfelde mensen, Ali B. met oud vuurwerk, het zat, dat zijn hele cultuurcarrière vergriept is. Of juist Prinses Irene die plots ziek wordt en toegeeft dat alle ziekte ontstaat door onverwerkte emoties en dat Covidvaccins haar niet geholpen hebben.
Is er ook enige positieve conclusie? Vaccins helpen nauwelijks tegen Omicron maar dat virus conditioneert wel perfect ons afweersysteem, terwijl mensen minder ziek worden. Patiënten zijn straks beter bestand tegen nieuwe varianten van SARS.

De forse oversterfte door het Covid-experiment is ongelijk verdeeld. Een specifiek deel van de vaccinbatches blijkt veel giftiger dan het monster waarop de vergunning is gebaseerd. Bij Pfizer waren alle overlijdens en ernstige bijwerkingen te herleiden zijn tot 2,94 % van de batchnummers. Bij Moderna is dat 5%… Maar welke arts bepaalt wie de dodelijke spuit krijgt?

Waarschijnlijk wordt dit jaar de overbevolking efficiënter aangepakt door gedeprimeerde ouders met massaal uitgevoerde abortussen (nu slechts 42 miljoen per jaar wereldwijd). Misschien gaat ook het hele betaalde voetbal wel failliet, misschien kijkt straks niemand meer propaganda TV. Misschien komen die honderd werkloze Stand Up Comedians eindelijk solliciteren in de politiek. Of in de radioreclame (“Ja schat. We slapen zoveel beter met het alarm aan! Welterusten schat”).
Al onze illegale buurtborrels doen het wel goed, al die nieuwe initiatieven voor communaal wegvluchten ook. Lekker naar Spanje en Portugal.
Laat jouw karmische horoscoop maar eens maken. Bij mij bijvoorbeeld. Alles voor controle, alles voor veiligheid. Helm hoeft niet, mondkapje wel!


Regels zijn er voor de dommen.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door storting (per jaar, tot eind 2022) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.700 volgers) en Facebook (600 volgers).

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Toch in Rotterdam op zondag 6 februari? Loop vanaf 13.00 uur mee in de demonstratie vanaf de Binnenrotte. Maak nieuwe vrienden!

* Een spirituele reis naar Sardinië? Met supergids Sam Pitzalis en therapeut Peter den Haring: Familie Opstellingen, Trancereizen, orakelen en astrologie tussen de prehistorische wonderen. Met KeepAlive Tours 10 dagen, 8-18 mei all in € 1750.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* De overheid heeft plannen voor meer dan 90 nieuwe biomassa-installaties. Teken de Greenpeace-petitie!

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com . De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Orgaandonatie is niet zo maar een mooi, spiritueel cadeau aan de verkreukelde medemens. Informeer jezelf dinsdag 1 februari om 20.00 uur voor een kennissessie.

Aangiftes & Petities in 2021

Verzet, lijdelijk thuisgebleven, Home Sweet Home.
Men stopte korrels zand in die machien, spaken in het wiel,
want rodeorijder Rutte kon zichzelf niet zien
in dit mondiale England Spiel, in Hugo’s natte droom.
En ach, voornamelijk dode vis vloeide nog mee met de stroom.


Na de 2e booster wist Kitty niet meer van voor of achter, boven of beneden.

HORMONALE PROBLEMEN?

Mannen werken nog steeds in meerderheid full time, vrouwen in deeltijd. Emancipatie, feminisme en traditie vormen een rare mix. Zolang de meisjes zelf nog druk meedoen aan het oeroude S/M spel, verandert er maar weinig en nog langzaam ook. Van de kant van de mannen zijn er stapels vooroordelen over vrouwelijke collega’s. Dames op de werkvloer zouden humeuriger zijn, vluchtiger, emotioneler in hun reacties en vooral onderhevig aan stemmingswisselingen vanwege hun menstruatiecyclus en pilgebruik.
Onderzoek ontkent dat verband echter geheel. Vrouwen reageren zeker anders in hun eigen groep dan mannen onderling. Ze zijn ook anders. Ze gedragen zich anders. Maar hormonen kunnen bij beide geslachten voor ongelukkig gedoe zorgen. Zij schreeuwt, hij rijdt te hard. Zij huilt, hij maakt dingen kapot. Zij heeft zogenaamd hoofdpijn, hij gaat naar de hoeren.

Orale anticonceptiepillen geven geen vermeerdering van depressieve symptomen, maar hebben wel een negatieve invloed op de levenskwaliteit van vrouwen. zegt toevallig een uitgebreide, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie door onderzoekers van het Karolinska Institutet in Zweden, in samenwerking met de Stockholm School of Economics. De uitkomsten zijn gepubliceerd in de wetenschappelijke uitgave van Fertility and Sterility.

PILLEN?

Hasj, coke en pillen, dat is wat we willen? Niet helemaal. Die pil kàn wel ernstige stemmingswisselingen veroorzaken, zegt ander onderzoek. Tuurlijk, afhankelijk van jouw basale geestelijke en lijfelijke gezondheid beïnvloedt een combinatie van factoren, waaronder dieet, slaap, lichaamsbeweging en sociale interacties absoluut iemands stemming. Ja, net zoals pil- en alcohol- en drugsgebruik. Zeuren en zeiken doen mannen ook. Die kunnen hun humeur net zo flink kunnen laten afhangen van hun erotische succes: “Wel gelachten, niet geneukt.”

Heel rijke werknemers hebben weer heel andere emotionele problemen. Onderzoek laat zien dat de gemiddelde, graaiende ploeteraar op de Amsterdamse Zuid-as minder uren buitenlucht krijgt dan de gemiddelde gedetineerde. De laatste krijgt nauwelijks seks, maar de Zuidas-man moet er weer vaker vet voor betalen.

Trekken aan een dood paard? Is dat paard wel dood?

NATIONALE MISLEIDING: VOLKSKRANT OP 1

De hele wereld misleidt ons met de Coronacijfers. Duizenden zieken met zijn MET Corona bezweken niet AAN Corona, maar manipulatief meegeteld omdat dat zo politiek uitkwam. In Nederland wonen 17.471.000 mensen. Daarvan zijn 10.325.000 jonger dan 50 jaar. Tijdens de hele coronapandemie zijn 178 mensen in die groep overleden aan corona: 0,0017 % ( 1 op 58.000). Het delen van dit soort feitelijke berichten etiketteert de Volkskrant echter als “de kille agressie van de antivaccinatiemeute.”
Ik vind zelf de Volkskrantredactie weer geldbeluste vaccinlobbyisten.
Follow The Money, dat zou je moeten uitzoeken.

De Duitse infrastructuur (wegen, bruggen en zo) is absurd verwaarloosd. Komt niet in de krant. De miljardensubsidie aan de vaccinindustrie ook niet. Dat in Duitsland de oversterfte omgekeerd evenredig is met de vaccinatiegraad haalt de reguliere, gekochte media evenmin. Daarom vertrouwen beter geïnformeerde lieden de overheid èn de hele journalistiek niet meer. Want die verhogen straks rustig de roep om meer politioneel handhaven! En nog meer censuur op Twitter, LinkedIn en Facebook. Mocht je occulte verklaringen voor onze zinloze testcultuur en zelfs voor de hele huidige ramptijd zoeken, lees dan het artikel van antroposoof en musicus Marc van Delft over de drie vormen van het kwaad!


Ook die worden ouder!!

EEN OVERMAAT AAN STRALING

Ik schreef in de editie van 15 december veel over straling. Hoe erg raakt dat jou? Voor € 50 per week kan een ongeruste klant een HF35C-stralingsmeter huren. Doen! Overal suist immers 5G: antennes op elke hoge flat, je airco, je permanent actieve telefoon, je toetsenbord met Bluetooth, draadloze opladers, overal bekabeling en je e-reader. Dan schrik je flink als je weet dat hoogfrequente straling niet gezond voor je is bij waardes van meer dan 100 microwatt per vierkante meter, (laagfrequente straling van meer dan 10 Volt per meter en magnetische velden van meer dan 100 nanotesla).

Je kunt natuurlijk je hele werkruimte met koolstofverf zwart maken en dan overschilderen met wit. Dat helpt. Je kunt het raam dat uitkijkt op die superhoge zendmast afplakken met stralingswerende raamfolie. Scheelt wel veel licht… Als je meter echter daar waarden ver boven de 1000 microwatt per m2 meet, moet je echt wat. De ruiten vervangen met HR++-glas is een optie.
Richt je stralingsmeter eens op je router, ai, dat tikt aan: naar 600-10.000 microwatt per m2. Beginnen met een Eco-router is daarom een goed idee. Maar hoe simpel is het vervangen van mijn ouwe stralingskast? Ook mijn telefoon zit er immers op.
Ik ben een technische ploeteraar dus ik blijf aarzelen.

Maar onthoud: wie strontkarma heeft, wordt al ziek van 10 minuten zijn GSM aan hetzelfde oor!

BOVISWAARDEN

Dus? Heeft dat duivelse GSM-plan nu gewerkt of maar gedeeltelijk? Elk product en alles wat leeft, heeft een trillingsgetal dat uitgedrukt kan worden in aantallen Bovis. Hoe hoger de trilling, hoe gezonder iets voor je is. Vreemd fenomeen: in de afgelopen jaren zijn de zogeheten Schumanresonantie en het daarmee verbonden proces van natuurlijke Boviswaarden kosmisch extreem opgepept. Hebben wij daarom veel minder last van die straling dan vroeger was voorspeld? Of? Of?

Ik werk al 14 jaar in het zicht van een enorme zendmast die op mijn werkplek 1300 microwatt per vierkante centimeter afstuurt. Terwijl 100 microwatt al schadelijk zou zijn? Het deert mij niet. Hoe zo? Mentaal gewoon lekker in je kracht staan? Meer bewegen? Meer zelfliefde? Energetisch Teflon-schild beoefenen? Geloven dat het lichaam op de automatische piloot ineens een zelfhelend vermogen kan activeren? Tuurlijk, ik ga naadloos op naar de 100! Wees positief, wees optimistisch kritisch en veel stress en straling glijdt langs en door je heen.

NIKS MEER TE LACHEN!?

Sommige dingen gaan heel goed in de wereld. De vleesvervangers worden veel sneller populair dan gevreesd, er komen ineens veel meer elektrische auto’s op de markt, van alles wordt groener gemaakt, ander staal, ander cement. Elders gaan ze wel meer aardgas gebruiken. Qua politiestaat en censuur zitten wij wel slechter dan ooit. Ik was ooit links en groen, maar sinds ik wappie ben en onder meer Van Haga bewonder, heet ik ineens extreem rechts.

Ik ga daarom weer rare moppen verzamelen, bij voorkeur iets met pis en poep, want veel te lachen is er niet. ‘t Niveau van meneertje Pannenkoek is beetje minderheden beledigen of wappies. Dat kan iedereen (“Daar stond Roberta dan met de achter de cv verstopte zakdoekjes van Ernst K. met die kwakgeur van ouwe mannenmelk”). Spotten met onze gevaxxte gehandicapte, hooligan of huilvrouwtje, het mag ook. Transgenders kennen geen humor, lees ik net. Okay, laten we vooral iedereen zijn/haar eigen problemen gunnen!

PRIORITEITSMOP

In het park hoort ouwe opa ineens een kikker tegen een andere kikker praten. Hij duikt er op en propt de gevangen kikker in zijn jaszak. De kikker schreeuwt luid: “Hee man, laat me er uit. Als jij me kust, verander ik in een prinses en mag je een week met me doen wat je wil!” Opa grijnst sullig en antwoordt: “Op mijn leeftijd heb ik liever een pratende kikker thuis.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JE OUDERS GAAN ALSMAAR NIET DOOD?

Houd het bij jezelf! Wat kan jij zelf doen om een eind te maken aan dingen die je ergeren? Raadpleeg vooraf wel even het domino orakel.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →