Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 december 2017

By   /   december 3, 2017  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 december 2017

De editie van 1 december 2017 van Tijdgeest Megazien gaat over Prins Salmans B.D.E., false flags, darmgas, bioboeren, retrograde Mercurius, ontstressen & EHS. Stuur door alsjeblieft!


Uit de animatiefilm In Shadow van Lubomir Arsov

VALSE VLAGGEN IN LAS VEGAS: SALMAN B.D.E.

Zwart zijn is alleen een complex iets als je in een minderheid in een meerderheid leeft. Barack Obama legde in 1995 veel slim daarover uit. In september 2017 legde Peter den Haring trouwens ook goed uit waarom we hier op aarde zijn. Positief schitternieuws voor alle wereldverbeteraars is dat ex-staatsecretaris Fred Teeven als buschauffeur aan de creatieve slag is gegaan.  Doen wat je voelt, waar je gelukkig van wordt. Een supervoorbeeld voor elke directeur van Shell en Unilever.

Mensen die zijn doodgeschoten in oktober 2017 tijdens het Harvest Festival in Las Vegas vragen zich ondertussen af waarom er ineens vier helikopters over het gebied vlogen. Wie er allemaal nog meer in die noodlottige hotelkamer zaten? Wie met profijtelijke voorkennis handelde in MGM-aandelen (juist niet de Saoedische eigenaar van het Mandala Bay Hotel)? Was dat allemaal alleen karma om Amerikanen het gevoel te geven hoe het was als je als gewone burger in Syrië of in Vietnam werd beschoten met mitrailleurs vanuit een vliegtuig?
Of moeten we nog véél meer opletten: de aanslag in Las Vegas lijkt een afleidingsmanoeuvre voor de aanslag op de Saoedische kroonprins Mohammad bin Salman, die voor zijn bijna-dood fors wraak genomen heeft op zijn thuisfront. Er gebeurt van alles buiten de reguliere media. Kijk hier! En waarschijnlijk noemt de overheid dit straks nepnieuws.

FALSE FLAGS

Jij kunt je niet voorstellen dat een geheime dienst (CIA of FBI of…) zo’n False Flag Operatie opzet om bijvoorbeeld het wijdverbreide particuliere wapenbezit in de V.S. te kunnen aanpakken op termijn? Kijk dan bijvoorbeeld nog eens naar de formele instructies waarmee de Amerikanen in 1962 probeerden om een oorlog tegen Cuba te provoceren. Kijk nog eens kritisch naar de bakerpraatjes van de overheid na de aanslag op Kennedy en na 9/11. Er zijn getuigenissen op o.m. Project Camelot van oudere Amerikanen, die zeggen een deel van hun geheugen kwijt te zijn, maar flashes hebben van wat ze Black Operations noemen. Geheime operaties als SuperSoldiers, Remote Viewers, als paranormale gevechtsmachines, ook getraind in psychotronic warfare. Google al deze trefwoorden maar. Deze mensen hebben vooral in de Vietnamoorlog kunnen oefenen, maar ze hebben ongewone dromen en ze helpen elkaar tegenwoordig met meer onderzoek. Want dàt is de grote troost van de Nieuwe Tijd. De voortschrijdende techniek helpt zowel de bad guys als the good guys. Hieronder wéér een mooi voorbeeld.

  Prrrrt!

DARMGAS ALS ENERGIEBRON

Alternatieve energiebronnen (darmgas bijvoorbeeld) hebben de toekomst. ’t Is soms lastig opblazen maar je auto kan op zo’n anaalballonnetje een eind komen. Te lastig? Koop dan tenminste een elektrische auto als je weer moet kiezen. Goedkoper (benzine is drie keer zo duur, onderhoud van een aandrijfsysteem met maar 20 onderdelen i.p.v. 2.000 is goedkoper) en efficiënter (een elektrische auto gaat veel langer mee). Er worden ondertussen toch nog steeds meer benzineauto’s gemaakt, 93 miljoen per jaar maar die gaan straks wel grotendeels hybride worden. De hele auto-industrie gaat die kant op binnen tien/vijf jaar. Gelukkig blijven er wandelaars bestaan. En talloze in de auto telefonerende mafkezen die zichzelf (of anderen!) dood of gehandicapt rijden.
Overigens is darmgas super gezond doordat er waterstofsulfide in zit. Lekker vaak aan iemands kont ruiken en je hebt minder kans op kanker, hartklachten, artritis of dementie. Regressie naar je babytijd komt incidenteel voor als bijwerking.

Bovenstaand kindje luistert naar Call of the Beloved, de Geliefde die je van verre roept, dat beeld maakt ons altijd ietsje weemoedig. Deze muziek komt van de Nederlandse topper Praful, die met zijn Spirited Tribe je wezenloos mooie momenten presenteert. Het kan allemaal ook in Nederland. Als je tenminste van de griepprik afblijft.

HELDENDOM

Vreselijke stress krijg je van al die Amerikaanse intriges. Mooi is weer dat Trump de Saoedische connectie van Clinton (en tegelijk hun corrupte pedonetwerk) aan het ontmantelen is Er blijven gelukkig talloze echte Amerikaanse helden beschikbaar op YouTube (Peter Frampton). In Nederland hebben we Goddank nog altijd ergens herinneringen aan Pietje Bell en de zekerheden van Marianne Thieme. Stem ook op haar bij de volgende verkiezingen (die komen vast weer gauw!).

NORMAAL NORMAAL RETROGRADE?

Voorlopig zitten we van 2 tot 22 december nog een paar weekjes met een retrograde lopende Mercurius: gelul, gedraai, misverstanden, foute afspraken. Nog meer Nederland 1 leugens over Assad en Syrië (luister eerst naar Pater Daniel Maes). Blijf lachen tijdens Sinterklaas en met Kerst gaan we dan weer normaal Normaal doen. Gewoon de marionet uithangen, twitteren, gamen en meebetalen aan de massale vertrutting. Of? Of?

Doe in godsnaam toch eens gek. Koop een borstkolf voor je vriendin! Of plan om bijvoorbeeld volgend jaar naar het Burning Man Festival in de woestijn van Nevada te gaan. Of eet eens iets in een Chinees restaurant dat je niet kent.

 Me Too? Then you too!

JEZELF OUD ETEN

De Een zijn dood is de Ander zijn brood. Ik bedoel: alles eet alles, maar die kringloop verandert onophoudelijk. De menselijke bevolking neemt toe, maar de insecten sterven onopgemerkt massaal uit. Daarmee gaat ook het aantal vogels en zoogdieren achteruit. Wat vervelend! Om gezond ouder te worden geef ik hier altijd veel goede tips. Maar alsjeblieft, stuur deze mail niet door aan anderen. Laten we het klein houden, laten we blij zijn met ongezonde, vroeg stervende medemensen.
Prijs de rokers. Red de insecten!

Maar hier moet je dus qua voeding op letten om je veroudering tegen te gaan. ’t Is ook slim voor degenen die totaal onbewust bij het leger van burn out people terecht zijn gekomen (14,6% van de bevolking, de meeste met een tijdelijk contract of afgepeigerde ZZP-ers). Of freaky autisten.

ONTSTRESSEN

Ontstress dus bewust, niet meer die kuiten zo verkrampt bij elkaar. Ga even terug in de tijd (Greatest Hits uit de Seventies). Doe iets in de afnemende natuur op zijn tijd. Smul van onbewerkte producten en gebruik liever roomboter. Eet knoflook, avocado’s, tomaten, broccoli, zoete aardappelen en bosbessen. Kruiden, kiemen en zeewier hebben iets lekkers, maar vermijd melk en varkensvlees. Bak in olijfolie of liever nog vanwege de verzadigde vetten in kokosnootolie, eet ook daarvoor vette vis, douche altijd 1 minuut koud na, slik regelmatig Vitamine C en D, en ga wekelijks de 5 Ritmes dansen of naar Biodanza. Desnoods naar de sportschool. Kijk geen tv, ga regelmatig slapen, niet te laat naar bed maar toch zoveel seksen als je kan. Medicijngebruik is doodsoorzaak nummer 3. En van de griepprik word je erger ziek, wist je dat?

 Pad na griepprik

SINT NICOLAASMOP 

’t Is veelal gezeur, gekwets en gelieg op Facebook, maar alles is beter dan dat ze de waarheid over jou vertellen. Sinterklaasgedichten mogen op de grens.

Voor Pietje

Jij nachtbeestje, fladdergeestje, waaiend door de wipwapwind,
keuvelend als een kleuterkind, soms begeesterd, overmeesterd.
Door? Door de zwarte wezens van de wensplaneet?
Déze wereld wast zichzelf niet wit, dat is wel wat ik weet.

Aard je lijntje, lieflijk kleintje. Gun mij water uit je putje.
Laat mij denken aan je rondje, aan je vrolijk bolle kontje.
Ik lees je vleesje, zoek je hutje en vrees je hondje.
Aan een lijntje met dat diertje, anders verpest het mijn pleziertje.

Zing je lied, vergeet me niet. Je lijfje is zo zeer geschikt.
Al je woeste, warme stromen maken dat ik diep geniet.
Laat je wereld, zacht gelikt, weer tot bruisen komen.
En gun mij je gat. Ik veeg je schoorsteen, schat!
Hier is Bruine Piet! Ja, ja, Bruine Piet! Piet, Piet, Piet!

Dit een echt fout vunzig of juist te homovriendelijk versje? Tuurlijk. ’t  Is altijd wat. Onderaan deze mail staat meer achterlijks. En veel meer keuze is er altijd op www.tijdgeest-magazine.nl/humor

Even vergelijken? Voor rechts-reactionaire Rolexdragende hobbits adviseer ik Marc van Molenbeek te lezen op TPO, The Post Online, vol getier en gescheld, bang voor alles, één hand in de onderbroek, terwijl de andere typt. En dan geilen op King Kong.

      
Maar voor ontroering en bewondering, voor cultuur en superb relativeren, ga deze film zien!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2019, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Een Klaas- of Kerstcadeau voor (Hoog) Sensitieve mensen: Auraschoonmaak + Trancereizen, 2 beproefde zelfhulpcd’s met € 6 korting! Stort € 27 op NL07 INGB 0001580509 t.n.v. Peter den Haring en vermeld je adres. Als je er € 6 bij doet, krijg je ook zijn CD Schone Lakens erbij (12 Nederlandse Liedjes). € 33 voor drie! € 36,50 voor de Belgen!

* Familie Opstellingen (Kijken Naar Je Blinde Vlek met Peter den Haring) op 12 december in Den Haag, op 18 december in Hoek van Holland en van 27-31 december in de Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede. Een bijzondere demonstratie? Hier dan!

* www.nickysplace.nl: spirituele beurzen in Haarlem en Oudkarspel. Open Circle Mediumschap oefenavonden, consulten mediumschap en inzicht op je levenspad.

* Lees de kritische boeken en blogs (hier) van Rients Hofstra over de pluchen revolutie: Romke D’13,  Revolutie: Wat Als..?, Roerig Evenwicht & Recht Rust Regelmatig.

* Reïncarnatietherapie: een ontdekkingsreis in je eigen zielsgeschiedenis. Voor info en publicaties: kijk eens op www.matthijskamphoff.nl

* Gezondheidsretreat All-in Retreat in de bossen bij Nijmegen! Een midweek (26-30 mrt & 28 mei-1 juni) detoxen d.m.v. biologische smoothies & juices en natuurgeneeskundige therapieën! Meer op Facebook.

* Het Collectief van Alternatieve Therapeuten, C.A.T. (goedkoopste beroepsorganisatie van Nederland: € 188,90 per jaar all-in (screening, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en WKKGZ registratie). Ideaal voor startende (spirituele) Z.Z.P.-ers.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Genezen en verjongen met de methoden van Jezus: Jezus Celwerkseminar in Kerkrade. Persoonlijke sessie met Elias, medium voor Christus Healing en Transformatielicht, in Zutphen of in Kinrooi (België).

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected].

* Moe, uitgeblust of lichamelijke klachten? Beter in balans met Kangen Water®: ontzuurt, ontgift en hydrateert op celniveau. Meer weten over deze Japanse remedie? Hier of 06-47786102.

* Gezocht: artistieke vormgever voor nieuwe (modernere) vorm voor Tijdgeest Magazine. Volgens zoon Bas van Peter den Haring nu:  ‘Kutter dan Kut. Mijn vaders hobbyisme lijkt die van een 12-jarige die voor het eerst een Power Point presentatie maakt’.

  Prachtige Photoshopkunst

WAKKERE BIOBOEREN

Jarenlang beperkten we met quota onze melkproductie want er was immers een onverkoopbare  ‘boterberg’ ontstaan in de Europese ijskasten. Ineens mochten de boeren na 1 april 2015 weer los. Die miljonairs kochten er als een gek koeien bij, hup, horens eraf zagen, niet meer in de wei maar in draaiende stallen, melken, melken en nog eens melken. Helaas was de overheid vergeten dat er dan ook weer problemen met het mestoverschot zouden komen. Wat een boerenverstand! De oplossing: die koeien weer slachten! De biologische melkveehouders zijn er razend over. Hier zie je hoe typisch korte termijn denken het Ministerie van Landbouw regeert. Gelukkig zijn andere Ministeries weer supervoorbeelden van samenscholingen van onze intelligentsia. Tenminste niet bij de ambtenaren die iets over vaccinschade zouden moeten weten helaas.

EHS EN VDB

Een paar procent van onze bevolking is elektrohypersensitief. Die gevoelige types (zo’n half miljoen mensen) hebben last van allerlei elektromagnetische straling, van GSM masten, van DECT-apparaten, van hun eigen telefoon of laptop, vaak van halogeentransfornatoren, soms zelfs van de TL. De Stichting EHS ondersteunt onderzoek en oplossingen. Als jij ook moe wordt van straling, ga dan gewoon meer naar buiten. Ga rode rivierkreeftjes vangen, heerlijk. Luister naar de wind in de boomkruinen. Ook het Vogeldagboek kan enorm inspireren.

 ROOKMOP

Als Jurgen bij zijn 80-jarige moeder op bezoek komt, zit ze blij te roken. “Maar mam, van de chirurg mocht je een jaar niet roken, voordat hij die hartklepoperatie bij je ging doen!” Ze glimlacht van oor tot oor: “Ja jongen, ik voel me weer zo fantastisch goed na die operatie. Ik wil het vieren!”

JIJ HOUDT NIET VAN ANAAL? WAAROM NIET? WAAROM WEL?

Moet zoiets kunnen met je hond? Raadpleeg misschien eerst eens het domino orakel En word alsjeblieft donateur en adverteerder! Het bonuscadeau (De Zeven Kwaliteiten Van Een Echte Heks) wacht op je!Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639
www.peterdenharing.nl

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →