Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 augustus 2019

By   /   juli 31, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 augustus 2019

De edi1ie van 1 augustus 2019  gaat over 5G, vuurwerk, Great America, fout erven, racen & kweekvlees.


Koe probeerde te ontsnappen aan 5G.ELEKTROSTRESS

In een boek van Michiel Haas uit 2005 (Elektrostress en gezondheid) citeerde hij uitgebreid uit een TNO-onderzoek uit 2004 naar effecten van GSM en UMTS-signalen op welbevinden en cognitie. Ongerustheid over 4 G en 5G dus. De blootstellingsduur in dit dubbel blinde experiment was slechts 20 minuten, maar de cognitietests lieten al significatie effecten zien, vooral op geheugenfuncties. De metingen op welbevinden waren vooral overtuigend als men er een multiple variatie analyse op los liet. En reageerde de overheid? Nooit. Kijk naar de documentaire 5G Apocalyps, die 5G als een wapensysteem definieert.
De Europese Commissie negeert rustig waarschuwende rapporten en de Nederlandse overheid hanteert m.b.t. stralingsnormen de meest suf-ontspannen houding van alle ons omringende landen. Straling? Elektrosensitiviteit, bestaat dat? Huh?
We zien het al aan ademend zwenkwieltje Mark Rutte, de voorzitter van onze nationale Sufferdjesclub: “Er is ons niks van de gevaren bekend.” Terwijl ook Amerikaans NTP-onderzoek over 10 jaar stelde dat constante blootstelling aan lage dosis elektromagnetische straling (ver onder de huidige norm!) al kanker kan veroorzaken!
Het Internationale Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) van de WHO produceerde eveneens overweldigend bewijs voor het hersenkankerverwekkende effect van het gebruik van mobiele telefoons. De belangrijkste ziekten van de moderne beschaving (kanker, hartaandoeningen en diabetes) worden mede veroorzaakt door elektromagnetische vervuiling, zeggen duizenden specialisten.
Het gaat straks net als met de asbest en de tabaksrook, we komen er langzaam achter dat het fout zit maar we doen alsof het alcohol is: gewoon doorgaan! Bij jij al doodsbang gemaakt voor de mazelen? Genezen vaccins nog wel? Of doen ze vooral wat aan onze overbevolking? In elk geval wel in Afrika en Azië…

Ach, wie bang is, gaat eerder en akeliger dood, dat is wel zeker. Verder worden we overspoeld met nepnieuws.  Is de aarde plat en God dood? Niet minder schokkend is trouwens de informatie dat we in plaats van planetair opwarmen juist aan het afkoelen zijn. Andere metingen lijken te bewijzen dat de aarde met 1 graad warmer geworden is. O jee, wat is nog waar?

VUURWERK OPSPAREN TEGEN 5G

Liegen over 5G doen regering en industrie ondertussen zonder gene. Studies laten zien dat 5G frequenties in staat zijn om de genexpressie te veranderen, de huidtemperatuur te verhogen, de celgroei te stimuleren en ontstekingsbevorderende effecten op het immuunsysteem kunnen hebben. Dit zou kunnen leiden tot een verhoogd risico op kanker, neurologische afwijkingen, onvruchtbaarheid en metabole ziekten.
Voor 200 wetenschappers en artsen uit 38 landen is dit voldoende reden om de EC te vragen het uitrollen van het 5G-netwerk te stoppen. Het voornamelijk door Amerika en China aangestuurde 5e generatie (5G) netwerk wordt geleidelijk uitgerold om straks al die zogenaamd ‘slimme’ apparaten en voertuigen centraal te kunnen monitoren en controleren. Domme mensen hebben al meteen een zogenaamd slimme elektrameter laten plaatsen. Laten we die lui gewoon hun kanker gunnen maar goed vuurwerk bij de hand houden voor als men in jouw straat 5Gstations en masten gaat plaatsen. Een gechanneld inzicht over de komende 5G-verslaving geeft Ton van der Kroon.

Beetje protesteren zolang het nog kan? In Amsterdam bijvoorbeeld op 15 september ‘5G The Trojan Horse’, de ultieme dialoog over 5G, in de Melkweg, zondagavond 19.00 – 22:00 uur, € 12,50. Aanmelden: [email protected].


5G, moderne, collectieve variatie op de elektrische stoel

GROOT GODSDIENSTIG ONGELUK

Was Amerika ooit Groot en Glorieus? Een Engels-Frans-Nederlandse kolonie, bevolkt door uitschot, gelukzoekers en dogmatische Christenen, bereid om te boeren met slaven, bereid om de inheemse bevolking net zo makkelijk en gewetenloos uit te roeien als de bizons. Een land dat ontwikkeld is op basis van het recht van de sterkste, op het recht van geld dat door even gewetenloze particuliere bankiers werd (en nog steeds wordt) geleend aan de staat. Een land dat de Duitsers bestreed in samenwerking met de Russen en dat na die oorlog net zo gemakkelijk een voortdurende economische oorlog ging voeren tegen die vroegere geallieerde. Een land van rijke kapitalisten en grootindustrielen dat te vuur en te zwaard na die Tweede Wereld Oorlog een onderhuidse oorlog ging voeren tegen iedereen die van communistische of socialistische sympathieën werd verdacht, alles in een poging om de lonen laag te houden en de winsten hoog.

Jongere generaties zijn de McCarthy-hetze vergeten tegen alles wat maar rood was, tegen the commies, the liberals and socialists… Ze zijn vergeten wie John F. Kennedy was evenals zijn waarschuwingen tegen de Staat In De Staat. Gaan de breintjes van jongere generaties dus blind en suf naar de slachtbank, gehersenspoeld door Disney?

AAN DE LEIBAND VAN ISRAEL

Misschien. Er komt ook veel moois uit de VS. Waanzinnige muziek bijvoorbeeld. Zijn er geen echte Amerikaanse idealisten geweest behalve de Doobie Brothers, The Eagles, CSNY & T en dat soort genieën? Natuurlijk. De zogeheten Founding Fathers van de Verenigde Staten (en met name de briljante latere President George Washington) hadden met hun grondwet zeker een hoger doel voor ogen dan de ontwikkeling van mondiale, altijd oorlogvoerende schurkenstaat, die we nu zien. Maar is die staat zelf nog vrij in buitenlands beleid? Ach en wee, nee. Amerika loopt namelijk aan de leiband van krankzinnige Godsdienstwaanzinnigen die zichzelf als Gods uitverkoren Volk zien, als de leider van de gehele wereld, sterker nog: met die wereld in economische eigendom. Een secretaresse van Hillary Clinton zei het nog eens duidelijk tijdens haar verkiezingscampagne: “De President van de VS voert het beleid van Israël uit…”
Die eenzijdige oriëntatie maakt dat Amerika zich keer op keer in wespennesten in het totaal onbelangrijke Midden-Oosten steekt, terwijl een focus op Azië politiek veel zinvoller zou zijn. Een interview met de Russische president Poetin in The Financial Times heeft beslist meer allure dan Trump’s geschreeuw over winnen en nog eens winnen… Deze wereld wil immers win-win!

FAMILIE ELLENDE

Mijn cliënte is razend op haar dode stiefvader. Bij het overlijden van haar moeder bleek de vrouw een zogeheten langstlevende testament te hebben afgesloten, alles ging naar de stiefvader. Ai, hij mocht blijven wonen in haar huis, alle eigendommen werden van hem. Terwijl de kinderen nog moeizaam over hun vordering (het kindsdeel) bij moeders notaris steggelden, bleek de stiefvader een Nigeriaanse vriendin te hebben opgeduikeld waarmee hij na zes maanden wilde trouwen, zodat de dame legaal in Nederland kon komen wonen. De tussenpersoon van de dame had het verliefde stel aangeraden om ook meteen maar een langstlevenden testament op te stellen. De notaris van de stiefvader had er geen enkele moeite mee, hij noemde het goede zorg. Prachtig karma ontwikkelde zich, binnen drie jaar kreeg stiefpapa kanker en hupsakee, met de tweede echtgenote gingen direct alle sieraden van mama en de overwaarde van het huis terug naar Afrika als moderne ontwikkelingshulp.
“Mijn moeder draait zich om in haar graf,” schreeuwde mijn cliënte.

Ik mailde maar opnieuw eens een bevriende notaris. Kan dat zo maar? Eh… ja. Germaine Olde Heuvelt-van Bannisseht antwoordde: “Ik snap dat het langstlevende testament kan leiden tot wrange situaties, toch heeft de wetgever gemeend dit ‘de standaard’ te laten zijn door in 2003 de Wettelijke Verdeling in de wet in te voeren. Dit geldt dus wanneer je besluit geen testament op te stellen. Gelukkig maak ik het in mijn praktijk regelmatig mee dat cliënten bij een tweede huwelijk een testament maken waarin wel voorzieningen worden getroffen ten behoeve van de eigen kinderen. Het blijft dus ook vooral een keuze om dat niet te doen.”

Ook in mijn netwerk worden zulke conflicten soms ingebracht voor een Familie Opstelling. Wat dat ook al weer is? Zie dit filmpje over mijn werk. Vanaf dinsdag 10 september ga ik weer een serie van vijf avonden met Opstellingen verzorgen in Leidschendam (Park Schakenbosch), supermakkelijk bereikbaar via de A4 en gratis parkeren. Elke avond kost € 35; als je alles vooruitbetaalt, krijg je gegarandeerd een opstelling. Op zaterdag 10 augustus kun je zelfs een hele dag aan het werk. Kosten € 65 inclusief een voortreffelijke lunch!


Moderne maffia: “De rest komt pas terug na betaling in Bitcoins!”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 7.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Het Nederlandse bosoppervlak krimpt in verhouding sneller dan dat door de boskap in het Amazone-gebied. Kijk even naar deze documentaire.

* Op 9 september start de online CURSUS HANDLEZEN met Ellen Duim! Negen weken lol, leren en veel zelfinzicht. Ga je mee op reis? Je handen weten de weg!

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* SoulSteps Festival 14-18 augustus op de Uelenspieghel in Uffelte, kleinschalig samen beleven met vrienden, co-creëren. Zweethut, ijsbad, workshops en muziek. Trancereizen met Peter den Haring.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bij mij kun je voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak bestellen.

* Concrete projecten voor klimaatgedoe met resultaten op korte termijn: https://www.fairclimatefund.nl, met name verbeterde kookoventjes en Biogas dinges. Ook https://www.climateneutralgroup.com.

RATRACES

Autofiel Nederland kan zo te zien zijn hart weer ophalen: kicken op de herrie van rijdende ratten. De Grand Prix gaat door in Zandvoort, bah!
Piet en ik waren op onze beurt weer enorm teleurgesteld omdat de huiskamerrace bij Arjen met die brandende schildpadden weer was uitgesteld. Iedereen wou met de gok-app gokken op de winnaar van de vorige race, maar het kreng voerde wat in zijn schild en wilde er niet uit. Zulke levenslessen hakken er altijd in. Je verheugt je ergens op en paf! NIKS. NOPPO! De week daarna zouden we met onze race-app maatjes Romeinse strijdwagenraces gaan doen, afgesproken bij het stadion, bleek er net Europa Cup voetbal. FLIP! Weer teleurgesteld naar huis. Dan maar beetje chatten met gezellige anderen op de pedo-app.


VLEES, VLEES, VLEES!

Onze boeren verbouwen diervoeders om hun koeien en varkens te eten te geven, zodat het gehersenspoelde volk zich mondiaal naar een ecologische ondergang kan vreten. De wereldbevolking stijgt rustig door naar 11 miljard mensen en ook haar vleesconsumptie is de afgelopen 50 jaar blijven stijgen, inmiddels vervijfvoudigd. De rampkoers van de vrije markt, het neoliberalisme, heeft tegelijk een bange, anti-intellectuele sfeer op gang gebracht, waar randdebielen en volksmenners een hebzuchtig, korte termijn denken bepalen. De klimaatveranderingen hebben het ergst toegeslagen in Amerika maar het heeft de politiek daar nog geenszins tot handelen gebracht.
Waarom eigenlijk niet? De ongekende inkomensongelijkheid in de V.S., de pensioencrisis en het achterblijven van behoorlijk onderwijs heeft kennelijk daar hele generaties tot doemdenken en apathie gebracht. De solidariteit is misdadig ondermijnd en de angstigheid voor verandering is vergroot. En wat blijft er dan nog over voor Het Volk? Brood & Spelen, Drugs & Games, Porno & Vlees! Onze kinderen verouderen daardoor ook in een razend tempo.

KWEEKVLEES

Het goede nieuws: er komt in snel tempo kweekvlees op de markt, uit plantaardig materiaal vervaardigd of uit gemanipuleerde celdeling. Wij moeten ons vanzelf altijd vanuit een bepaalde spirituele wetenschap realiseren dat alle fysieke vanuit geestelijk bewustzijn wordt opgebouwd. Maar voordat je het weet, neemt het vlees weer wraak en besluipt het je van achteren!

FOUTE OORLOGSGRAP

Het hospitaal ligt vol na de zoveelste Amerikaanse bombardementen. Mustafa komt bij uit zijn narcose en roept in paniek een langs lopende dokter van Artsen Zonder Grenzen aan: “Dokter, dokter, ik kan mijn benen niet meer voelen!” De dokter fronst: “Dat klopt, meneer. We hebben uw armen moeten amputeren.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine
LIGT JE ADOPTIEDOCHTER IN BED MET HAAR STIEFVADER EN JOUW MINDERJARIGE NEEFJE?Ach, toch. Maar gun iedereen zijn en haar eigen lijden. Raadpleeg eventueel het Domino Orakel. Of laat even een karmische analyse van hun geboortehoroscoop maken. Een spiering uitgooien om een kabeljauw te vangen!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juni 2020

Read More →