Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien, 1 augustus 2018

By   /   augustus 1, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien, 1 augustus 2018

De editie van 1 augustus 2018 gaat over telepathie, HPV, jagen, goud, NEE-NEE & BitCunts.


Tijdig aanvoelen en weg wezen!

HET NUT VAN PARANORMAAL CONTACT

Evolutionair is het niet gek dat er vele vormen van helderwetendheid bestaan. In prehistorische gemeenschappen van jagers en verzamelaars was het immers zinnig om op afstand noodsignalen te kunnen uitgeven en ontvangen als er iemand van de stam in moeilijkheden was gekomen. In een ravijn gevallen, door wolven in een boom gejaagd, verkracht door een vijandig meisje enzovoorts. Het telepathisch overbrengen van gedachten en gevoelens tussen levende mensen was dus evolutionair een groot goed. De volgende stap was het blijven communiceren tussen levenden en doden. Makkelijk eigenlijk als je altijd bewust bent van je voorouders om je heen. Raad van gene zijde is onbetaalbaar en natuurlijk. Meestal was zo’n paranormaal, telepathisch talent voorbehouden aan bepaalde families van medicijnvrouwen- en mannen, sjamanen waarbij het vermogen het krachtigst was ontwikkeld. Het is niet gek dat in onze tijd die genen er weer meer dan ooit mogen zijn. Je bent niet meer gek als je ‘dingen’ voelt.
In Nederland zijn diverse opleidingen ontstaan waar je intuïtief waarnemen en auralezen kunt leren. Gekoppeld aan de allermodernste hypnosetechnieken kun je dan ver komen. Beetje astrologie er bij studeren en kijk eens hoe ver collega-astrologe Manuela Knaap kwam met haar analyse van de invloed van zon- en maansverduisteringen in de komende periode. Lezen! En dan helpt ook soms het kijken naar mij op YouTube als je een aardig zingevingsanker wil hebben.
Tegenwóórdig is trouwens goed kunnen schelden en verdacht maken de grote kunst. Kijk even naar Eerbetoon aan een internetranddebiel.

BARBECUE, HPV & SPOOKMEDIA

Het seizoen van de stinkende dierencrematoria in de achtertuinen is nog niet voorbij. Nog lang kunnen niet alle te blakeren lijkjes worden opgegeten, de meur waait niet definitief weg. Protest is zinloos. Van te veel vlees eten krijg je kanker maar wie dan leeft, die krijgt daar dan zorg voor (of gaat meteen door naar het mensencrematorium).

Kunnen we ons nog aan meer vergelijkbare domheid ergeren?
Luister bijvoorbeeld naar de reclames van de overheid (indirect op de gekochte media) om jonge meisjes te laten vaccineren tegen de HPV-15 en 18 wrattenvirussen, die “in extreme gevallen van verminderde weerstand of bij voor lange tijd verwaarloosde infecties soms baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken.” Ja, ja, als we nu alle meisjes vaccineren, zullen we over 45 jaar 40 minder sterfgevallen hebben aan deze ziekte, zeggen de initiatiefnemers van dit curieuze experiment. Maar moet de overheid een fortuin spenderen aan HPV-vaccins van de Gardasil & Cerverix-club ? Minstens 150 miljoen euri! Welke ambtenaren zijn daar voor omgekocht? Het is net zo iets als de dividendbelasting afschaffen omdat anders Unilever en Shell heel eventueel zullen gaan verhuizen naar Engeland waar het economische klimaat beter zou zijn?! Pardon? Laten we denken aan de duizenden jonggehandicapten, die men dreigt te korten tot onder de armoedegrens. Zou het geld van die vaccinfraude niet beter daar heen kunnen?! Kan er eindelijk eens iemand bekeurd worden voor dit geklooi?

WAT SPOOKVERHALEN?!

Je hoort van waanzinnige bijwerkingen bij 200 HPV-gevaccineerde meisjes in Colombia, maar dat moet eerder aan het eten gelegen hebben. Of aan de Zika-muggen maar nee, het vaccin is heus veilig. O ja? Er zijn echter 85.000 gevallen van schadelijke bijwerkingen gedocumenteerd bij de Databank Vaccinatieschade van de WHO, de Wereld Gezondheids Organisatie. In veel landen, Japan en Maleisië bijvoorbeeld, mag helemaal niet met deze vaccins gevaccineerd worden. De kans dat je baarmoederhalskanker krijgt na je 55e is honderden malen kleiner dan dat je na de HPV prik op je 13e doodziek wordt (1 op de 500 meisjes!).
Stukjes als dit worden bij de gewone radio-omroepen weggezet als spookverhalen. Wij zien ondertussen dat de farmaceutische industrie zelf fake websites en angstcampagnes produceert. Wie herinnert zich nog de weggegooide vaccin-miljoenen ten tijde van de Mexicaanse nepgriep? De rijksoverheid wordt schandalig blind vertrouwd. Suffe ouders krijgen de regering die ze verdienen, maar moet iedereen daar onder lijden?

CONTANT GELD & GOUDSTUKJES

Contant geld mag strakjes ook niet meer. Alles van waarde moet immers plastic worden. Brr. Ouderen, Straatkrantverkopers en vooral armen zijn dan de Sjaak. Hoe kun je nog boodschappen doen als je geen digitaal verstand hebt en geen creditcard? Ik vond trouwens nog veel waardeloos geworden guldens, kwartjes en dubbeltjes terug tijdens verhuizen en opruimen. Nooit ingewisseld, ’t was direct voordeel voor de Nederlandse bank.
Cash is ook meer dan handig als ooit de totale of lokale elektronische geldopslag gehackt wordt. Dat kan makkelijk gebeuren met superrijke maar domme en wereldvreemde bestuurders aan de top van het bankwezen (denk aan ING). De hackers worden ook steeds vaardiger. We zijn kort van memorie maar dat is stom. Want? Op 27 juni 2017 trof een sabotagevirus in een boekhoudprogramma op Windows de hele Rotterdamse haven, overal ter wereld banken, ziekenhuizen en vooral de Oekraïne. Zoiets kan morgen weer.

In Zweden maken ze zich flink zorgen omdat veel Zweden in afgelegen dorpen wonen. Men piekert over zulke verre geldtransporten die te duur worden qua verzekering en beveiliging. Ze overwegen nu dronetransporten. Dat gaat in de toekomst nog veel sensationele films opleveren. Ik denk ondertussen meer aan de ellende van elektracrashes…. Herinner je nog de elektra-sabotage zoals we dit jaar hadden bij Schiphol?

GOUD VS WAARDELOOS GELD

Op zulke angsten voortbordurend hebben veel mensen kleine gouden en zilveren munten gespaard. Gaat dat helpen bij een bankencrisis? Rusland, Turkije, Kazachstan en het Verre Oosten kopen alsmaar meer fysiek goud aan, terwijl ze hun dollartegoeden dumpen. Bang voor de ineenstorting van de opgeblazen miljarden dollar schulden van de VS? Er wordt in de internationale geldwereld iets ongewoons voorbereid. Nou ja, ik waarschuw nog maar eens.

Gloort er nog licht aan enige horizon? Bijdehanto’s, verenigt u toch rond een beter geldsysteem en eerlijker politiek! Lees over de plannen van de Stichting Ons Geld. Plan rustig een revolutie op de langere termijn. De graaiers vernietigen zichzelf, zo leert ons de geschiedenis. Wie hoog springt, zal diep vallen. Wie veel ongewapende boze demonstranten gewoon dood schiet, zal veel boeiend karma prikkelen. Incarneren als arm, besneden, verkracht en uitgehuwelijkt moslimmeisje in Soedan bijvoorbeeld. Of als hond.


Trump is in de Chinese astrologie een Vuur-Hond. Honden horen misschien thuis in hondenvoer tot de laatste op is.

VS KARMA

Karma is natuurlijk dat je als president van Amerika eigenlijk een door Russische maffia gesteunde geldwitwasser bent. Karma is dat alle presidenten van de VS sinds de oorlog criminelen en oorlogsmisdadigers zijn geweest. Karma is ook als je hier op je 41ste dure hashbrownies koopt en daar veel van op eet en dat het dan na vier uur nog niet werkt. Omdat je spijsverteringssysteem te traag is. Of dat je gewoon getild bent in de smartshop.
Duisternis hoort overigens onlosmakelijk bij licht. Zo is het interlokale noodnummer in de VS 911. Dat is makkelijk te onthouden als je ergens door te grazen bent genomen. Symbolisch voor 9/11 natuurlijk. Humor! Net zoals Janine die wel met Bob op vakantie wilde, maar wel in haar eigen kamer (zie de foto).

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2019, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Concert Deva Premal, Miten & Manose, The Soul of Mantra, Schouwburg Kunstlinie Almere op 16 en 17 oktober. Kaarten hier. Voorproefje hier.

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected].

* SoulSteps Festival 10-14 augustus in Uffelte: Workshops, meditaties, boerderij, natuur, veel muziek, zweethut, creatief samenzijn. Ontspannen en gaan voor bijzondere vriendschappen. Wel tijdig opgeven.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Healing Garden 31 augustus -2 september Zeewolde, spirituele mini-vakantie, prachtig natuurgebied. Muziek, inspirerende workshops en lezingen, yoga, foodtrucks, kampvuur, sauna, nachtelijke zwempartijen en kinderprogramma.

* Oak & Owl: www.greenspiritsfestival.nl 9 t/m 12 augustus 2018 te Zeewolde, Sfeervol Groen Spiritueel Familie Workshop Festival, met o.a. vuurloop, muziek, dans & fijne mensen.

Interne link* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

AGENDA PETER DEN HARING

* SoulSteps Festival Uffelte, 10-14 augustus Trancereizen en Familie Opstellingen.

* Amsterdam, Ruigoord, Natural High, 17 augustus, 13.00 uur workshop Trancereizen.

* Leidschendam, Park Schakenbosch, Familie-opstellingen zondag 19 augustus van 11.00-17.00 uur. € 50. Aanmelden [email protected]

* Den Haag, Namasté Café, 21 augustus 19.30 uur, workshop Trancereizen.

* Omana, Beachclub Oscars, Scheveningen, 26 augustus, 13.00 uur, workshop Auraschoonmaken.

* Healing Garden Festival, Zeewolde, 31 augustus-2 september Trancereizen en Familie Opstellingen.


NEE NEE STICKER

Waarom bedrijven nog steeds miljarden weggeven aan postbusreclame terwijl 37% van de bevolking een rode/gele brievenbussticker met NEE NEE heeft? Het is mooie steun voor de bezorgers (gebrekkig Nederlands sprekende/lezende asielzoekers), maar het is ook een waanzinnige verspilling. Alsof het gros van de mensen niet in de supermarkt met een verlanglijstje rondloopt of gewoon de impulsen volgt.
Dat gaat trouwens ook zo met de meest seks. De gleufobsessor wordt al geil van een brievenbus, de ander ligt zich vooral zorgen te maken om de hypotheek of om een SOA. NEE is ook NEE, roepen de meisjes tegenwoordig in koor: “Wacht met dat condoom, ik weet je achternaam niet eens!”

In dit licht moeten we toch maar even naar Shel Silverstein luisteren met Don’t give a dose to the one you love most! Voor lui die het niet snappen hier de tekst in mijn Nederlands: Geef geen sief aan je hartedief. Ben je boven de 60, dan is hier de leukste band aller tijden: Dr Hook. Man heeft een drankstem, dat wel.

  JEHOVAMOP

Twee Getuigen van Jehova bellen op zondagochtend aan bij mevrouw Pechtold. Zodra zij open doet en begrijpt wie ze voor zich heeft, begint ze te schelden op het geloof. Pissig smijt ze de voordeur dicht maar die stuitert plots weer open, alsof haar gasten een voet tussen de deur gezet hebben. Weer keilt ze de deur dicht maar ook nu lukt dat niet. “Mevrouw, mevrouw,” klinkt dan kleintjes de stem van de oudste Jehova Getuige. “U moet nu eerst uw dode poesje weghalen.”

Dit een anti-SGP en anti-Partij voor de Dieren-mopje? Op www.tijdgeest-magazine.nl/humor staan er nog 400 waarvan een paar wel politiek correct.

JOUW PA HEEFT EEN MILJOEN OP DE BANK TEGEN 0,4 PROCENT?

Maar hij wil dat jij in je eigen kracht gaat staan? Raadpleeg eens het domino orakel! En word alsjeblieft donateur! Claim je bonuscadeau, mijn nieuwste boek: De Zeven Kwaliteiten van Een Echte Heks. Leer je ouders betoveren.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hogerwerf & Lilian Ferru plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 april 2019

Read More →