Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 augustus 2017

By   /   augustus 3, 2017  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 augustus 2017

De editie van 1 augustus 2017 van Tijdgeest Megazien gaat over Ryke Hamer, wratten, barbecue, hedonisme, donateurscadeau, Art of War & het polderreferendum.

 

ASSANGE, HAMER & REICH VERGELEKEN

Er circuleert al enige tijd een boeiende documentaire, Heal, waarin grootheden als Joe Dispenza, Deepak Chopra, Gregg Braden, Bruce Lipton e.a. overzichtelijk het oeroude psychosomatische verband duidelijk maken tussen trauma en ziekte. Wat heeft die arme Wilhelm Reich het moeilijk gehad, toen hij dat onderwerp al voor de Tweede Wereldoorlog probeerde uit te leggen… Ook een andere ooit verguisde pionier op dit gebied, de Duitse theoloog en arts Dr. Ryke Geerd Hamer (1935-2017) van de Germanische Neue Medizin, krijgt eindelijk postuum erkenning tegen de verklaringen van de anti-kwakzalf-dokters in. Elk trauma ondermijnt immers iemands geestelijke weerstand en daarmee ook de fysieke conditie. Wie alleen het gebroken bot wil zetten en de schrik van het ongeluk negeert, die is geen behoorlijke dokter. ELK strafrechterlijk proces tegen een duidelijk onschuldige is een vorm van geautoriseerde mishandeling. De absurde vervolging van Dr. Hamer door de autoriteiten van toen lijkt griezelig veel op de actuele, gestructureerde hetze tegen Julian Assange met de gemanipuleerde en onware verklaringen over verkrachtingen in Zweden en zijn jarenlange opsluiting in een ambassade van Ecuador in London. Leve dat kleine landje voor steun aan deze moderne pionier!

GEEST: LICHAAM

Hoe komen we toch aan al die kortzichtigheid? De regulier medische wereld beschouwt ziekte nagenoeg uitsluitend als een kwaadaardigheid, een poging van een externe vijand om de getroffen mens te vernietigen. Op zich is dat begrijpelijk. De logica van deze halve medische opvatting begrijp je meteen als je kijkt naar de overbrenging van Rabiës-bacteriën na de beet van een hondsdolle vos of hond. Hap, au, ziek. Ook teken zijn onze overzichtelijke vijanden. Goed, best, die beten staan volop in het nieuws. Ander voorbeeld: veel vakantiegangers kennen het fenomeen van de voedselvergiftiging. Foute bacteriën! Vijanden! Of laten ze ons simpelweg zien, dat onze natuurlijke weerstand door IETS is ondermijnd? Alerte mensen weten dat wat in de psyche gebeurt, doorgaans zichtbaar wordt in het lichaam. We reageren immers (bewust of onbewust) permanent op energetische acties uit onze omgeving. De gevoeligheden van hoogsensitieve mensen zijn bekend en van het noodlot van de stralingszieken kan je op internet voorbeelden zat vinden. Ingewikkelder ligt de wijze waarop de mens een trauma verwerkt. Dat proces volgt eveneens een biologisch overlevingsprogramma. Daarin heeft Ryke Hamer bepaalde wetmatigheden (de vijf biologische natuurwetten) briljant geformuleerd.

BANG, BANG, BANG

Angst is de nummer Eén ziekte van de geest. Karin van Baelen schrijft in het door haar vertaalde boek van Björn Eybl ZIELSOORZAKEN VAN ZIEKTE over die Germaanse Geneeskunde: “Een langdurige of ernstige ziekte vormt meestal een thema in iemands leven. Het spirituele doel is een verandering van de totale persoonlijkheid zodat je als individu werkelijk emotioneel vrij kan worden. Het is belangrijk dat de focus die meestal gericht is op de buitenwereld, verplaatst wordt naar de binnenwereld. En dat je je eigenwaarde van binnenuit kan gaan voelen.” Het boek is hier als gratis PDF te lezen. Hieronder zie je hoe Amerika zichzelf gek krijgt.

Donald Trump beloofde ook dat hij 9/11 zou gaan onderzoeken. FALSE NEWS!

TV-KIJKTIJD HOLT ACHTERUIT

We moeten dus van buiten naar binnen, mijn lezersbestand beseft dat natuurlijk helemaal. In dit licht is er nationaal zeer goed nieuws: de tv-kijktijd van 13-19-jarigen holt achteruit, in de groep van 19-49 wandelt het bereik van de advertentiemachinerie gestaag achteruit. Tieners kiezen vanzelf voor games, WhatsApp en Facebook, maar veel oudere kijkers vinden het geboden tv-vermaak ook oppervlakkig en onbetrouwbaar. Het bewustzijn dat regulier nieuws gekocht kan worden, dat er meer en meer fakenews circuleert, speelt daarin eveneens een rol. Eh, ja. Als meer mensen Tijdgeest Magazine zouden aanbevelen in hun netwerk, zou dat ons natuurlijk meer supergoedkope advertenties opleveren. Helaas, veel bedrijven houden niet van onze onorthodoxe structuur: donaties doen en geen BTW-nota krijgen voor je administratie.

SUPERDONATEURS

Gelukkig word JIJ op tijd nog even donateur want wie dit jaar € 25 stort op NL73INGB0005008174 t.n.v. de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, die krijgt mijn nieuwste boek (DE ZEVEN KWALITEITEN VAN EEN ECHTE HEKS) automatisch in oktober cadeau. Als je tenminste je adres vermeldt. Wie volgend jaar pas donateur wordt, krijgt dit heerlijk waanzinnige sprookje veel later!

ENTERTAINMENT & WRATTEN

De laatste verkiezingen lieten zien dat we vooral illusionisten en twitteraars aan de praat houden. Hooguit 1% van de volwassen bevolking twittert en DAT oppervlakkige gebrabbel moet de politiek bepalen?! Gaan we collectief een beetje Occupy spelen, of slaafs het Romeinse plaatje volgen van Brood & Spelen om de massa kalm te houden? Gaan we ons nog een decennium vasthouden aan een schijnbeschaving van loos entertainment met kookboeken, dance events, voetbal en plasseks? Moet ook kunnen. Alles heeft zijn eigen tijd en momentum… Helaas zijn mensen eigenwijs, gauw beschaamd en lui. Ze ergeren zich wezenloos aan hun genitale, steel- of mozaïekwrat. Ze weten dat ze er van af kunnen komen door die wratten elke ochtend in te smeren met de eigen urine of ze te laten wegbranden met stikstof bij de huisdokter, maar!? Ze doen het niet! Dat heet zelfdestructieve schaamte. Daar hebben goddank de robots geen last van. Fijn dat die straks veel laaggeschoolde arbeid gaan vervangen. Al schijnen ze dat zelf niet leuk te vinden.

BARBECUE BUITEN BENEDEN

Een aparte levenservaring is als ergens benedenburen barbecueën ’s avonds. Eerst trekt de geur van spiritus uit de mislukte aanmaakblokjes een half uur naar boven (door de hitte heb ik natuurlijk alle ramen open), daarna gaat de houtskool stinken. Een beetje kannibaal geilt op de walm van aanbrandend vlees maar ik niet. Er gaat veel blij bier om, maar vooruit, zieke mensen zijn goed voor de economie. Er moet ook muziek bij vanzelf. Wat hebben mijn buren toch een gezellige keus aan Nederlands werk! Ook een ouderwetse Duitse Schlager wekt heerlijk meezingen op. Tegen de muggen verbranden ze gemalen koffiebonen. Dat is mooi smeulen beneden, dat werkt inderdaad goed, maar nu komen en de meur en de muggen naar boven. Heb uw naaste lief gelijk uzelf. Gewoon blijven proberen. En vooral het grote uitstootplaatje blijven bekijken over CO2. Bovendien is er goed Cubaans groen nieuws!

Verder een paar handige communicatietips onthouden: O.M.A. en L.S.D. Zie hier onder.

 EZELMOP

De monnik en de non hebben de postkoets gemist en rijden op de laatste ezel door de bloedhete woestijn naar het Westen. Dan valt de ezel dood neer. Hun laatste uur heeft geslagen. De monnik zit treurig op de grond maar krijgt ineens een idee. “Zuster, ik heb nog nooit een naakte vrouw gezien. Zou u mijn laatste wens kunnen vervullen voor ik sterf?” De non denkt er kort over na maar stript dan tot haar geboortekostuum. De monnik wijst verbaasd op haar vagina: “Zuster, wat is dat nu toch?” De non legt het uit: “Dit is mijn zwarte gat. Je steekt er dingen in en er komt leven uit. Maar eh, broeder, ik heb ook nog nooit, eh. Zou u misschien, zeg maar, eh?” De monnik is de beroerdste niet in het aangezicht van de dood en de non is direct nieuwsgierig: “Wat is dat lange ding, broeder?” De monnik vertelt wat hij weet: “Dit is een staf. Hij wordt in donkere gaten gestopt en dan brengt hij leven.” De non klaart helemaal op: “We zijn gered! U stopt hem in het donkere gat van die ezel en we kunnen weer voort!”

Te voorspelbaar? Zoek even verder op https://www.tijdgeest-magazine.nl/artikelen/humor.
Op onze homepage kun je ook anderen (vrienden en vijanden) inschrijven voor een gratis abonnement… En onthoud dat je jezelf niet schuldig moet blijven voelen. Even is genoeg en dan weer gewoon verder!

 De Reuzenmond

HONGERIG HEDONISME

Wij moderne, mateloze hedonisten verslijten ons lichaam sneller dan gemiddeld door zondigheid, bandeloosheid en creatieve hobby’s. Wij krijgen Goddank niet de gelegenheid om te sterven aan dementie omdat we hooguit honderd worden, echt niet ouder, een beetje vermagerd en natuurlijk mooi grijs. Ah, onze immorele genotzuchtigheid, ons klakkeloze vertrouwen op intuïtie en speelse passie, o, o, wat vinden wij toch veel lekker. Dansen tot je er bij neer valt, zoenen, snorkelen, snurken en slempen. De Grand Marnier cognac, de walnootlikeurtjes, de gevulde chocoladereep, O God, dat U dit allemaal zonder voorbehoud geschapen heeft! Ai, die in wijn gekookte mosselen en het vol in de zuigende mond nemen van het mooiste mosseltje op aarde, Here God, wat moet U mij toch liefhebben dat u mij dit alles aanreikt. De joint, het pilletje, het trio, ai, Heer, wat maakt U mij keer op keer intens gelukkig.

Wij snappen de puriteinse scherpslijpers best, de huisje-boompje-beestje belangen. Wij veroordelen heus al die nette monogamie niet. Het is heerlijk dat gewone mensen zich de intense inspanningen van keurig kinderen opvoeden willen getroosten. Dank, dank, dank. Het is ook fijn dat het naaktstrand stiller wordt, omdat iedereen bang is voor fotograferende mohammedanen. Fijn dat ook de jeugd liever thuis zit achter de laptop en de telefoon, wij zonnebaden nu bloot gewoon met meer ruimte. Wij zijn voor stomme, onverantwoordelijke verliefdheden, het spiritueel ontrafelen van alle extra’s uit vorige levens, wij zoeken hartstochtelijk naar meer en dieper en hoger. Wij gunnen een ieder geheimen en angsten, maar wij verkiezen de geestelijke vrijheid, de keuze voor onorthodox en anders. En tegelijk willen wij delen, niet kiezen. God heeft ons oneindig lief terwijl we Zijn grootste geschenk uitpakken: de Vrije Wil om te experimenteren. Amen.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 4.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

Woensdag 6/9 om 19.30 uur in het Haagse Namaste Café: Familie Opstellingen met Peter den Haring. Kijken naar je Blinde Vlek. Kosten € 22,50, maximaal 10 deelnemers. Dinsdagavond 13 september Trancereizen (Op Zoek Naar Talenten Uit Vorige Levens)!

* Teken alsjeblieft hier de Publieke Verklaring ten behoeve van een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. In Italië is vaccineren al verplicht, ondanks miljoenen demonstranten!

* 1. Waar sta jij 3 uur vroeger voor op? zenfestival.nl 19 augustus. 2. Wil je mentaal fit worden? zenfestival.nl 19 augustus  3. Stilte – verbinding – meditatie – yoga – boksen – zenmama’s? zenfestival.nl 19 augustus.

* Slaapproblemen? Op een 2-pers. aardingsonderlaken met 50% zilverdraad (v.a. € 295) slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Twee jaar garantie.

* Genezen en verjongen met de methoden van Jezus: Jezus Celwerkseminar in Kerkrade. Elias, medium voor Christus Healing en Transformatielicht.

* Hydroponics-Nederland is op zoek naar andere initiatieven in Nederland op het gebied van hydroponics en aquaponics. Wij willen graag kennis delen over gezonde groenten/ kruiden.

* Voetreflexologie in Den Haag, kennismaken met ontspanning, energiewerk en HSP-aandacht. Eerste driekwartier sessie voor € 25, daarna kosten ze € 40. Paula 06-19499097.

* Barokboerderij Het Rode Huis in Pools-Tsjechische bergen. Ruim en mooi. Sauna. Authentiek, je hoort de sterren. Kunstenaarsdorp Wolimierz. Huur € 300-400 per week. [email protected] 0229-296062.

* Superdonateur Ton Roelofs uit Enschede is een kanjer!

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Mensbeleving in de natuur, een hele middag voor slechts € 592: dopen in de Jordaan en daarna contact met een echte Papua in klederdracht. Onbekende werelden, diepliggende intenties. Stuur eerst solliciterende blootfoto’s naar uw favoriete goeroe.

 

VERNEUKT REFERENDUM

Poldermodel, dat lijkt steeds meer een mooi woord voor politieke lafheid te worden. De vakbond is monddood gemaakt, progressief denken belachelijk. Links is plotseling de grote verrader en gestoord-naïef. Het grote geld bepaalt alles. Een voorbeeld is dat het raadgevende referendum, dat Nederland sinds 1 juli 2015 heeft, voorlopig niet bindend wordt gemaakt. De drie partijen die jaren geleden een grondwetswijziging indienden om het bindende referendum mogelijk te maken (PvdA, D66 en GroenLinks) willen het voorstel niet langer verdedigen in het parlement. Rutte ratificeerde ook gewoon het Oekraïne-verdrag dat wij juist weg gestemd hadden. Straks wordt stiekem door onze Christelijk Rechtse regering ons het ondermijnende CETA-verdrag door de strot geduwd, zonder dat bevolking zich kan gaan uitspreken tegen zulke economische wandaden. Sluit je snel aan bij de actieclub Meer Democratie om te redden wat er nog te redden valt. De emotieverslaafde, suffe kiezers maken zich ondertussen druk om tv-schandalen, seksueel fatsoen, abortus, homo’s op straat en tien mohammedaanse terroristen. De zogenaamd democratische Liberalen kaapten in de zeventiger jaren de marktwerking ten koste van de lager opgeleiden maar dat ongenoegen is nu als een boemerang terug gekomen met die miljoenen arme proteststemmers voor Trump. Bernie Sanders is de nieuwe hoop voor de VS, als hij lang genoeg in leven wordt gelaten. Moet Nederland het straks hebben van een onkreukbare Jesse Klaver?

GIJ ZULT NIET DODEN        

Als er één gebod is, waar de wereld van zou opknappen, dan is het wel dit. Maar nationalistisch en materialistisch egogeweld is zo oud als de wereld. The Art Of War is een documentaire over de Chinese Generaal Sun Tzu, die 500 jaar voor Christus een vijand versloeg die hem 10 maal in aantallen overtrof. Jezelf en de ander kennen, grote fysieke confrontaties vermijden, aanvallen op zwakke plekken, zorgen voor een minimum aan schade, dat was het geheim. Nachtelijke invasies op buitenposten, efficiënte guerilatechnieken, die de vijand irriteren en diens aandacht versnipperen. Intelligente strategie verslaat vaak grof machtsvertoon. Zo konden de Vietnamezen 539.000.000 Amerikaanse bommen weerstaan en een overwinning behalen met hit and run-acties. En ondertussen weten jij en ik zeker dat het in het echt alleen maar gaat om de liefde!

De tenniskampioenes wisten niet hoe gauw ze thuis moesten komen met hun trofee.
FESTIVALS

* SoulSteps Festival Uffelte: een feest van verbinding, 9-13 augustus yoga, zweethut, sjamanisme, familieopstellingen, trancereizen (met PdH!), astrologie, muziek. Samenzijn in de natuur. Vroegboekkorting: € 277 all-in.

* Healing Festival, 18-20 augustus, 10e editie, drie dagen keuze uit 50 spirituele workshops op landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche.

* Lorelei Vrouwenfestival 22 t/m 27 augustus. Natuurkampeerterrrein Zeewolde. 500 prachtige vrouwen, ruim 80 inspirerende workshops en veelzijdig verwen/healing aanbod.

GEHAKTDREIGING

Luie buiken hangen omlaag maar de bankbonussen gaan gestaag omhoog alsof die flikkers ons GEEN financiële crisis in 2008 hebben bezorgd. De hele financiële wereld lijkt gelukkig gehakt, ik bedoel gehackt, te kunnen worden. De criminelen uit de Amerikaanse en Russische geheime diensten bereiden tegelijk volop de nieuwste cyberoorlog voor. Maak jezelf geen illusies. Wat gaan we avontuurlijke tijden tegemoet… De wereld wordt gerund als een zionistisch maffiakartel. Maar knap hoor, we kunnen naar de Maan!


Verraderlijk ongewone schaduwen op de maan.

 ERG ZOMERMOPJE

Hersenloos neukpopje ligt Piet te pijpen. Ineens schrikt ze enorm: “Piet! Niet in mijn mond klaarkomen. Ik wil niet zwanger worden!” Piet is verbaasd: “Ik zag toch dat je menstrueert?” Zijn vriendin is geërgerd: “Dat was mijn lippenstift, klungel.”

MAAR JOUW VRIENDIN PREFEREERT EEN SPEELTJE BOVEN JOU?

Misschien ligt dat ergens aan. Raadpleeg dan toch eens het domino orakel! En als dat bevalt, wordt dan alsjeblieft donateur! Heus, er komt een echt leuk bonuscadeau aan voor donateurs!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies, karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 januari 2020

Read More →