Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 april 2022

By   /   maart 30, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 april 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Na je vaccinatie niks meer voor jou? Gebruik dan de afmeldlink onderaan deze mail.

Tijdgeest Megazien
van 1 april 2022
over
Spelbedrijvers, Roswell, nieuwe spirituelen, paindemie,  biohacking & WBE.


WBH: wat is dat nu weer? De Wet van Behoud van Ellende?

1 APRIL: WAT IS WAAR?

Roepen dat de Westerse ‘democratie’ verdedigd moet worden, DAT is pas een 1 april grap! Echte democratie kent toch geen censuur, geen lobbyisten, geen achterkamertjesgedoe met sponsors. Toch? We leven reëel gezien in een totale fakedemocratie, die kapitaal wegsluist naar grote bedrijven en miljardairs. Lees Pieter Omzigt!

Ooit, in 1976, las ik bij het Theosofische kopstuk mevrouw Blavatski over Spelbedrijvers, wezens uit andere sferen, die op aarde voor de lol allerlei theater in elkaar draaiden. Ineens werd ik wantrouwig naar alles en nog wat. Wie is de schuld van wat? Ik bezocht diverse graancirkels. Mysterieus, dat minstens. Ik hoorde toen al diverse gepensioneerde militairen heftig getuigen over UFO’s. De Amerikaanse mevrouw Matilda McElroy, een voormalige CIA-functionaris, ging op haar 80ste plots praten over haar telepathische interview met de enige buitenaardse overlevende, eigenlijk een met AI gestuurde robot, van de beroemde UFO-crash bij Roswell in 1949. Die alien bevestigde ook het plaatje van overweldigende bemoeienis van astrale Spelers met onze zielen. Later, in 1985, was er eens iemand, een dooie, die plotseling door mijn mond kon praten en mijn lichaam (kort) kon besturen. Was niet grappig.

Op 11 september 2001 zag ik het derde WTC-gebouw netjes verticaal instorten en toen had ik geestelijk nooit meer ruimte voor die zogenaamde Arabische terreurdaden. Vijf jaar geleden zag ik foto’s van de romp van de MH17 met allemaal kleine gaten. Kogelgaten, dacht ik en toen kon het BUK-verhaal van het CIA-bureau Bellingcat er bij mij niet meer in.
Ik zat ook eens in de RAI bij de megalezing van David Icke. Naast Niels Brummelman van Paravisie. Uren lang. Het ene was waar, maar het andere leek gelul. Cabal hier, Chinezen daar, foute en goede Joden, oef. Meer oef: in 2005 gaf president Obama als senator van de staat Illinois, toestemming voor de bouw van bio-labs, waar ziekteverwekkende biowapens gecreëerd werden. Die zijn later naar de Oekraïne verscheept. Luister dan ook eens naar Janet O. en Cynthia K. op Bitchute die waarschuwen voor The King of Kings. Ai, ai. We zitten in een tekenfilm, zoiets.


Mary Poppins in 2022

ALLES IS SUBJECTIEVE WAARHEID

Ik neem tegenwoordig mijn eigen gesprekken met dooien, gidsen en natuurwezens gewoon maar serieus. Wat goed voelt, dat is mijn subjectieve waarheid geworden. Maar DE Waarheid? We hebben GEEN IDEE! Waar is dat je liefde in je eigen wezen kan voelen. Dat is een soort ankerpunt, zeker als iemand die kwaliteit wil ontvangen en er verbinding ontstaat. Iets tussen man en vrouw bijvoorbeeld?
In zijn boek Mannen zijn geen Vrouwen haalt sjamaan Jos Kester een spreekwoord van de Cherokee Indianen aan: ‘De hoogste roeping van een vrouw is om een ​​man naar zijn ziel te leiden om hem te verenigen met de Bron. De hoogste roeping van een man is om een ​​vrouw te beschermen, zodat ze ongedeerd op aarde kan wandelen.’
Het is me uit het hart gegrepen. 1 april is een dag om misschien wat meer om onszelf te lachen (zie ook onderaan deze editie), maar vooral een dag om stil te staan bij dat ene ding dat zekerheid biedt: de liefde. Besneden of niet, gevaccineerd of niet. Tja, of dat lukt?

GELOVIG? OF NIET?

Alles hangt bij het recente onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (Buiten kerk en moskee, meer dan de helft van de Nederlanders zegt niet-gelovig te zijn) om de definitie van geloof. Ontkerkelijking vindt al jaren plaats. Maar verschuift er niet gewoon veel in de zinbeleving?  In mijn net verschenen nieuwe boek Dikke Hans Leert Vliegen (Bestaat reïncarnatie echt?!) heb ik nog maar eens onderzoek gedaan naar de groep mensen die ‘gelooft’ in reïncarnatie. Zij geloven kennelijk niet automatisch in God of een Goddelijke besturing van dit universum. Een deel, buiten het Hindoeïstische segment, ‘gelooft’ eerder in zichzelf, in een reizend en vrij wezen, dat in diverse dimensies bewustzijnsverruimend onderzoek doet. Op zoek naar zichzelf, zou je kunnen zeggen.

Deze groep is in eerder sociologisch onderzoek (de promotie in 2014 in Utrecht van godsdienstwetenschapper Joantine Berghuijs) gedefinieerd als de ‘nieuwe spirituelen.’ Ongebonden, vrijdenkend, holistisch, open voor nieuwe kijkwijzen. Zij berekende toen die groep als 22-24% van de volwassen bevolking. In het SCP-onderzoek is dat percentage acht jaar later teruggebracht naar 16%. Kan dat liggen aan de onderzoeksgroep? Of aan de wijsverbreide ontmoediging tijdens de Corona-hysterie? In het meedogenloos neerslaan van demonstratiegezinden?


Nu te bestellen via
ELK UITGEVERS.
PRAKTIJKERVARINGEN OP SCHRIFT

Ik voer al 30 jaar een therapeutische praktijk. Ik heb mijn ervaringen net gebundeld in een nieuw boek. Je kunt lezen hoe ik graag karmische astrologie in zet als hulpmiddel bij het focussen van zinbeleving. ‘Geloof’ in astrologie is nog steeds booming. Ik vrees dat er veel meer mensen wel ERGENS in geloven maar uit vrees voor de omgeving dat (nog steeds) liever stil beleven.

Ik ben wel hoopvol gestemd. Want laten we eerlijk zijn: van de ongelovigen, van de atheïsten, van de nihilisten en de hedonisten is de wereld niet beter geworden.
Die hebben ondertussen wel knap veel dwarsdenkende spirituele zoekers uit elkaar gespeeld. Holistisch denken over gezondheid is in een kwade reuk gezet door de farma- en ziekenhuismaffia met hun Paindemie.

PAIN

Als de bestaande onafhankelijke media elkaar niet beter gaan ondersteunen, overkomt hen allemaal dit zure lot: je wordt door een algoritme uit het zicht gehouden voor zoekers. Laten we elkaar ook het meest essentiële, ongecensureerde nieuws doorsturen. Zoals J.P. Sears over biologisch hacken!  Pardon, mevrouw, meneer, u zit aan de verkeerde kant van de afstandsbediening! We worden op afstand uitgeklikt.

Hett grootscheepse censuurbeleid heeft ondertussen twee kanten. Facebook kreeg recent een flinke klap qua beurswaarde omdat er minder reclame gegenereerd kan worden. Ook Twitter ziet gebruikers massaal overstappen naar Telegram en andere kanalen. Youtube verliest eveneens door hun absurde censuur veel geïrriteerde klanten die overstappen op Rumble of zo. Gemotiveerde bezoekers zetten hun video’s zelfs op eigen platforms zoals bijvoorbeeld Jensen.nl. Soms keert de wal het schip. Soms moeten ook geflipte miljonairs verhuizen in hun cabriolet.

CRISIS
(door Jan van der Koogh)

Mens, wees wijs, de crisis is nabij.
Gaat daarom met gezwinde spoed
aan gokhuis, hoerenkast & dranklokaal voorbij.
En raadpleeg zonder omhaal of gedraal
voor een gezond hoofd op een lekker lijf
voor evenwichtig en gevarieerd drugsgebruik
steeds trouw de schijf van 5.


Neem rustig wat haring tot je. Bel mij als je geen haringkar in de buurt hebt!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) en nog wel op Facebook (2200 volgers).

* Op 1 en 2 april gratis middagmanifestaties, The Great Cosmic Show, in Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen met Anton Teuben, Peter Bierhof en Eva van Zeeland. UFO-meldpunt, heling met de Schumanresonantie.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com . De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Een spirituele reis naar de Bosnische piramides? Met gids Ira Nagel en therapeut Peter den Haring: Familie Opstellingen, Trancereizen, orakelen en astrologie tussen buitenaardse wonderen.  24/9-1/10 all-in: € 1000. Mail [email protected]. Lees ook het verhaal over de piramiden op de Krim!

* Te koop voor 1.3 miljoen de enorme ecocommune Hameau Les Ages, 19600 Chartrier Ferrière, in de Franse Dordogne. Tien gebouwen, restaurant, moestuin, manege, theater, yurt, all-in. Voormalige vakantiekolonie. Dealen met de eigenaren: https://youtu.be/BICkPo1N-2w.

* Living off the grid aan de oever van de Ebro in het Spaanse Caspe, camper mee, in kleine ecocommune? Geen 5G, yurt bouwen, moestuin aanleggen, vissen? Het kan.

*Paradijselijk spiritueel resort in Karimunjawa Indonesië, koraalzee, yoga, een ideaal gemanifesteerd door Margo Niestadt met Alam Kita, vakantie of therapie. Bezoek de website   of WhatsApp Margo: +31 623 989 986

SUF VOLK LAAT ZICH NIET WAARSCHUWEN: WBE

Opnieuw incarneren helpt bijna niet meer! Plat geloven ook niet. Hier speelt de Wet van Behoud van Ellende: verandering moet, maar herhaling ligt op de loer! Lees vooral eens het Bedrog van Rome van Maurits Prins. De Katholieke kerk had er het monopolie op: dit zeggen en dat doen. De Groningers zijn er terecht allergisch voor geworden. De mondiale virusleugen, gebabbel over Oekraïne, overal waar censuur wordt toegepast door kranten, tv en sociale media weet je al dat er een vals opzetje wordt uitgerold.

We worden duidelijk naar een eeuwigdurende hervacxinatie gemanipuleerd met zegen van Paus, Dominee Hans Stolp en de Dalai Lama. Zijn er reguliere media die dat onderzoeken? Integer, feiten checkend nieuws? Nee. Ooit iets gehoord over de heilzame werking van MMS? Nee, waarschijnlijk. Alternatieve genezing zoals met Ivermectine en zo zit definitief onder de vloermat.
De directeur van nieuwsbureau Reuters, die grotendeels de nieuwsvoorziening in de wereld bepaalt, is de 63-jarige James C. Smith, een man met een vaste plek in diverse WEF comités. Toevallig is hij ook lid van de Board of Directors van farmagigant Pfizer. O ja. Er staat in elk geval een heel reeks gewapende zombies achter hem, die in vorige levens goed geoefend hebben op heksen, negers, zigeuners, verslaafden, gays en communisten. En op Joden inderdaad.

ME TOO SPROOKJE

Roodkapje rent het hele bos door, nadat ze tussen dichte struiken de gemene bek van een grote wolf ontdekt. Ze verdwaalt hopeloos van de stress, rent in kringetjes rond en ineens ziet ze daar weer ergens die gore muil zitten. Ze kan niet meer, zijgt ineen en vraagt zonder hoop: “Grote Boze Wolf, ga je mij te pakken nemen?” De wolf gromt van irritatie: “Laat me met rust, kolerekind. Zie je niet dat ik zit te schijten?”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JIJ GELOOFT NIET IN VOORBESTEMMING? AHA!

Raadpleeg het domino orakel maar eens om te checken hoe jouw eventuele kontkarma er uit ziet. En lees toch eens echt mijn nieuwe boek: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Bestellen voor € 20 (excl. verzendkosten) bij mij: [email protected]. Het gaat over reïncarnatie en geloof! In India hebben ze dat item creatief opgelost!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.  Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 mei 2022

Read More →