Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 april 2020

By   /   maart 31, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 april 2020

Tijdgeest Magazine
1 april 2020
over spaghetti, kuddegedrag, straling, 5G, Q-anon, wonderen & Onze V.

DOMBO’S ALLER TIJDEN: MASSAHYSTERIE

Op 1 april 1957 kondigde het gerespecteerde BBC-nieuwsprogramma Panorama aan dat, dankzij een zeer milde winter en de virtuele eliminatie van de gevreesde spaghetti-kever, veel Zwitserse boeren volop genoten van een enorm meevallende spaghetti-oogst. Het bericht ging vergezeld van beelden van blije boeren die strengen spaghetti van bomen naar beneden trokken. Grote aantallen kijkers belden de redactie om te weten te komen hoe ze hun eigen spaghetti-bomen konden kweken. Op deze vraag antwoordde de BBC-presentator diplomatiek dat ze ‘een takje spaghetti in een blikje tomatensaus moesten plaatsen en er het beste van moesten hopen’.
Als je dat leest, begrijp je dat onze sufburgers, de Huh Huh-Club, zich griepangstig klakkeloos door media en regering naar de vaccinatieslachtbank laten leiden. Gemanipuleerde angsthazerij (EIND VAN DE WERELD!) stuurt miljoenen in zombieland de verkeerde kant op, dag mensenrechten, weg van het gezonde, logische denken. Luister naar Jensen!

Eerdere voorbeelden zat. Hoewel duizenden architecten en ingenieurs aantoonden dat de 9/11 aanslag een nepper was en Zionistische verzekeringsfraude, een inside job, gelooft de doorsneeburger dat bewezen verhaal toch niet. Maar vooruit, Goebbels zei al dat men de leugen moet herhalen totdat hij als waarheid wordt gehoord. En dan? Collectief de kop in de fles? Jij en ik toch niet?


WANTROUWEN NAAR DE OVERHEID

De tijden veranderen misschien, maar 1 april lijkt het nu elke dag te zijn. Kom op lui, oogkleppen op, gewoon voortaan thuis feesten, zuipen, zwelgen en videopatsen! Weg met al dat zelfonderzoek!
Ondertussen wil ik graag kritisch blijven rond dit buitenproportionele, wereldwijde economische slagveld voor een griepje. Ieder jaar krijgt 10% van onze bevolking een beetje griep: 1,7 miljoen mensen en gemiddeld 2500-3000 gaan er aan dood. Dat is normaal! De epidemiesnelheid kan hoger liggen deze keer, meer besmettingen dus, maar meer dan 2% gaat er niet aan dood, vooral oudjes met overgewicht en een ongezond eetsysteem. Ik geloof dus niet in al dit drama. Er was al een ernstige economische oorlog gaande en het kan best zijn dat er een biowapen is ingezet om iets anders te verhullen (de nadelen van 5G?) of om veranderingen te forceren (de aanpak van de overbevolking bijvoorbeeld).

Even de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Henry Kissinger tijdens een bijeenkomst van de WHO in 2009 (een betwist citaat!): “Zodra de kudde verplicht opgelegde vaccinaties accepteert, is het Game Over. Men zal dan alles accepteren, verplichte bloed- of orgaandonatie voor het Grotere Goed. We kunnen dan kinderen genetisch modificeren en hen steriliseren voor dat Grotere Goed. Beheers de gedachten van de schapen en je beheerst de kudde. Vaccins gaan ons miljarden opleveren. Het is een win-win situatie: wij dunnen de kudde uit en de kudde betaalt ons om de uitroeiing mogelijk te maken. Zo, wat biedt ons nu de lunch?”

Tanks op station Amersfoort vorige week.

ARGWAAN NAAR ALLES

De VS verplaatst duizenden troepen en tanks deze weken door Nederland naar Duitsland. Geen griepangst? In werkelijkheid onze nieuwe bevrijders? Check Mike Donkers! Je kunt niks meer zo maar geloven. Gelovers in homeopathie en magie schrijven een beschermende code 361401 op de zijkant van de linkerhand. Ziener Benjamin Fulford waarschuwt hier bizar voor een spiritueel eindspel rond de Cabal. Gelukkig voorspelde de Duitse longarts Dr. Wolfgang Wodarg een rustig Corona griepje. Wie het weet, mag het zeggen. Bekijk toch ook de Covid 19-documentaire van Janet Ossebaard.

Op zich is een virus een zegen voor de mens geweest, totdat die mens het kunstmatig kon namaken om het als wapen te kunnen gebruiken. Jaap Hiddinga in Bres: Virussen zijn een belangrijk natuurlijk middel om genen over te brengen tussen verschillende soorten, wat de genetische diversiteit vergroot en de evolutie stimuleert. Men denkt dus ook dat de virussen een centrale rol in de vroege evolutie speelden in de creatie van de laatste universele gemeenschappelijke voorouder. Virussen speelden dus een belangrijke rol om de blauwdruk van biologische diversificatie op aarde mogelijk te maken. De mens dankt zijn bestaan aan de rol van verschillende virussen in de cellen van miljarden jaren geleden. De virussen zijn nog één van de grootste reservoirs van genetische diversiteit op Aarde. “

OOGKLEPPEN AF!

De man met het gasmasker op bovenstaande foto is waarschijnlijk niet bang voor Corona maar gewoon een modieuze uitslover. Laten wij vooral blijven letten op alternatieve opties naast die van Rutte en het omgekochte RIVM.
Eén. Een Amerikaanse arts, Thomas Cowan, stelt dat in de afgelopen 100 jaar steeds heftige griepepidemieën gevolgd zijn op het extreme elektrificeren van onze atmosfeer. De uitvinding van radiogolven tastte in 1917 het beschermende elektromagnetische Van Allen veld rond de aarde aan en veroorzaakte daarop de dramatische Spaanse griep in 1918. In 1940 werd aan die belasting radarstraling toegevoegd en meer andere (radioactieve) straling, De mens ging langer leven maar werd wel steeds zieker. Met de plaatsing van duizenden satellieten in de atmosfeer ontstond er weer een crisis met in 1968 de uitbraak van de Hong Kong griep. Cowan bestrijdt zelfs dat zo’n virus voornamelijk als besmettelijk wordt overgedragen, maar stelt dat slechts bepaalde mensen ziek worden. Degenen met een sowieso al hogere gevoeligheid voor 4 en 5 G frequenties worden eerst ziek met name door excessief gebruik van mobiele telefoons, e.e.a. vaak in noodlottige combinatie met metaal in hun lichaam. Veel vaccins waar twee metalen, kwik en aluminium, aan zijn toegevoegd maken je cellen namelijk zieker. En veel zitten, thuis zitten, benadeelt enorm je immuunsysteem.

Nog een optie. In het Chinese Wuhan is in de laatste zes maanden 5G totaal uitgerold net als in Korea. Zwitserland, Engeland en Finland volgden en recent vooral Noord Italië. Turijn is de eerste 5G stad in heel Europa. Juist daar zijn er extreem veel mensen ziek geworden. Toeval dat het virus nauwelijks toeslaat in landen waar maar marginaal 4G of 5G is uitgerold? Argwaan is essentieel geworden naast Godsvertrouwen. Luisteren naar goede muziek vermindert ook angst. Ik koos voor de Nederlandse Praful.

Optie 3. Deze duivelse manoeuvre (ondersteund door gratis reclame op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok) is bedoeld om iedereen straks aan een controlerende gezondheidsapp te krijgen, gecombineerd met een chip in je hand of voorlopig een polsbandje. Op je telefoon kan politie dan zien of je besmet met iets bent. Surveillancewetten zoals ze nu worden uitgezet in China gaan strakjes voor de hele ‘beschaafde’ wereld gelden, nuttig wapen tegen elk ongewenst gedrag. Dit communistische heilsidee gaat vast niet meer verdwijnen. Nog griezeliger: in Amerika worden al zogeheten krijgswetten voorbereid, waarbij het leger het land kan overnemen in geval van rellen. Eh, wat!? Luchtmachtgeneraal Terrence J. O’Shaughnessy neemt de boel dan over.

Optie 4: Corona brengt ons op zich ook heel veel goeds: veel onzelfzuchtige hulpvaardigheid, een schoner milieu, minder vervuiling, minder criminaliteit, minder werken: een afgedwongen vertraging van de wereldwijde groeihype. Moet alles maar door blijven groeien, ook het aantal mensen op aarde? Die kan dat helemaal niet aan. Corona stelt dus grenzen. Dat mensen dat weer voor eigen gewin, macht of controle gaan gebruiken, is kennelijk normaal. In Afghanistan komt er een wapenstilstand met de Taliban vanwege dit virus. Weer mooi.

Elk jaar kennen we toch al wintergriep?

BESMETTING TOETSEN T.O.V. DODEN

Terug naar Nederland. Het aantal doden hier ten opzichte van het aantal besmette grieppatiënten wordt steeds naar een zorgelijk percentage gemanipuleerd. De WHO, de Wereld GezondheidsRaad, gefinancierd door lui als Bill Gates , onze vaccinkoning, heeft zelfs gebluft over 3-4%. De huis-, tuin- en keukengriep doodt normaliter 0,1% van de besmette patiënten. Wie zelf nadenkt, snapt dat er natuurlijk een veel groter aantal mensen besmet is dan geregistreerd, maar die lui hebben gewoon weinig last. Genoeg testen om efficiënt wetenschappelijk iets dodelijks uit te sluiten zijn er niet. Via het systeem van media flooding, overspoeld worden door doodgraversberichten, lijkt of de sterftecijfers in Europa als een raket stijgen. Absoluut niets van waar, een hoax dus. Check dat maar zelf hier. Pas echt eng: alle grote techbedrijven (Google, Facebook, MS, Twitter, YouTube enz.) hebben onderling afgesproken om nepnieuws over het Corona-virus te bestrijden. Alsof DIE bedrijven het onderscheid weten!
Een citaat uit Cafe Weltschmerz: ‘Een virus is het gouden vervoermiddel om politiek te bedrijven. Met een bevolking die in de ban is van een onzichtbare dreiging kan je heel veel aanrichten.’

Laten we die Corona-ellende (wereldwijd nu nog geen 40.000 duizend) eens even relativerend afzetten tegen het risico van dood gaan aan fijnstof. Fijnstof als gevolg van bandenslijtage is jaarlijks verantwoordelijk voor 130.000 tot 300.000 doden wereldwijd. Zeker 80 procent van fijnstof komt van banden en remmen. Ach, en? Autoverkeer stil leggen? Elk jaar sterven er 18.000 mensen in ons land aan alcoholmisbruik, een veelvoud aan longkanker vanwege roken. Hoe veel erger is Corona dan?


Besmettelijke baby’s! Vaders met Corona! En toch ’n leuk gezin thuis!

VERGUNNINGENSTELSEL VOOR BUITENLUCHT

De staatscontrole en de propaganda groeit! Straks moeten we een Ausweis hebben bij politiecontroles die de openbare weg leeg moeten houden. “Wat gaat u waar doen en waarom?! Heeft u daarvoor vergunning?” Illusies over vrijheid en privacy passen nergens meer, tenminste, normaal sociaal leven lijkt een illusie geworden.
heropvoedingskamp. De holocaust is er niks bij. Regel op tijd een nepidentiteit in deze open gevangenis Europa. En dat voor het vermijden van duizend griepdoden? Onze politici zijn collectief debiel geworden. De kop in het zand en nergens meer heen?

GEEN COMPLOT MAAR KOEIGROTE WAARHEID: Q-anon

Janet Ossebaard maakte recent een schokkende, uiterst kritische documentaire over de absurde samenzwering waar wij slachtoffer van zouden kunnen zijn, als we ons niet behoorlijk informeren. Over feiten die nergens door de reguliere media werden opgepakt. Zinnig, ik ken haar persoonlijk maar ook als een zeer integer graancirkelonderzoekster.
Lees over werelddominantie, Cabal, WikiLeaks , geheime diensten, witwassen, goudhandel, Nazi’s, Q, Prins Bernard, pedofilie, kindersmokkel en Clinton’s corruptie. Informatie over Satanisme, kinderoffers en foute Pausen. Rockefeller’s macht over het Amerikaanse gezondheidssysteem, George Soros’ infiltratie in de protestgeneratie. Dode klokkenluiders, hoogverraad van Obama.
Als je net begint met dit soort onderzoek, laat je dan nu even (3 uur) bijpraten door haar. Niet leuk wel waar, vrees ik. Ze is ook enthousiast over Trump, die persoonlijk scherp is op veel misbruik. De kers op de taart is haar conclusie dat ene Vincent Fusca een alias is van de dood gewaande zoon van John F. Kennedy, John Jr. Die zou Q anon zijn, de verborgen, lekkende bron vanuit de zogeheten Deep State? Kijk het hele verhaal af, als je toch thuis moet zitten. Laat je op de hoogte houden hier.

De wereld leest nog alleen maar spiegelschrift.

WEL WONDEREN & VOORSPELLINGEN

Gelukkig gelooft 2/3 van onze bevolking dat er wonderen bestaan. Ze geloven dat bidden voor het welzijn van een ander helpt, en dat er een leven na de dood bestaat. Ze geloven dat leven een dynamisch proces is, waarbij elk individu voor zichzelf een potentieel aan ongekende mogelijkheden kan onderzoeken. Ze hebben beseft dat er een andere, onzichtbare werkelijkheid bestaat, niet te zien maar wel te voelen en innerlijk te weten. Stemmen die je een boodschap geven, een wonderbaarlijke redding, het waarnemen van overledenen, het hoort er allemaal bij.

Kunnen wij simpelaars daar nog veel van geloven? Wat is waar? Theoretisch natuurkundige Costa de Beauregard schreef: “Relativistische kwantummechanica is een conceptueel schema waarbij verschijnselen als psychokinese of telepathie, verre van irrationeel, juist als zeer rationeel moeten worden ingeschat.”
Dus als jij intuïtief sterk aangestuurd gewoon gaat doen wat je moet doen (stervende familie bezoeken met z’n vijven), verzin dan een gewoon een goede smoes bij de politiecontroles. Hecht rustig waarde aan je Tarotkaarten of je I Tjing. Het normale verstand is op de loop in deze tijd van massahysterie.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen regeladvertenties plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 15 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 7.000 soms 10.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Taribush Kuna TheaterFestival in Dwingeloo op 16-19 juli voor het laatst! Voor kunst, cabaret, theater, Nederpop, kindergeluk, boswandelingen en ecoplezier.

* Healing Festival 10-12 juli 2020 op Landgoed Venwoude, Lage Vuursche. Kleinschalig & Puur. Grote diversiteit aan workshops met diepgang. Een helende reis van drie dagen.

* Chakrawerk op Savita Sauerland (Duitsland) met Deep en Cle 16-20 mei onderste chakra’s, 21-25 mei bovenste chakra’s en Mantra’s, klankschalen, prachtig wandelen. Zomer Retraite Drenthe 7-10 aug.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention traject kunt u bij hem terecht.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op [email protected].

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 14 april (Deo Volente).

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Nog tweemaal dit jaar: de Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede: geestverwanten, zweethut, bonding, Familie Opstellingen, Trancereizen en vega-eten. Goedkoop en landelijk: deze zomer 17 t/m 22 juli.

* Als de groentenboer uitvalt kun je goed overleven op brandnetels, zevenblad, paardenbloemen en bieslook. Beetje wilde spinazie, paar eetbare bloemen. Lees de nieuwsbrief van Project 7-blad.

ONZE VADER

Worden we langzamerhand geestelijk en lichamelijk uitgekleed en aangepast naar gerobotiseerde databundels in dienst van kwaadaardige zo niet Satanische bankierende hedonisten of zelfs buitenaardsen? Terwijl we toch geschapen zijn naar Gods evenbeeld? Voor wie even wanhopig is, voor wie even wil terugvallen op een heel oude mantra, hier het Onze Vader.

Onze Vader, die in de hemelen zijt, Dat Uw Naam worde geheiligd,
Dat Uw Rijk kome, Dat Uw Wil geschiede op aarde zoals in de hemel.
Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef ons onze schuld
zoals ook wij aan anderen hun schuld vergeven.
Leidt ons niet in bekoring maar verlos ons van het boze
Want van ú is de kracht en de macht en de heerlijkheid in Eeuwigheid.

Amen.

Post-nihilistische kunst van Han Bakker. Foto Marcel Franken.

    MEDISCHE MOP

Een man komt bij de dokter voor een medische check up. Geïrriteerd valt ineens de dokter uit: “U moet echt stoppen met masturberen!” De patiënt doet beledigd verbaasd: “Hoezo? Waarom nu ineens?” De dokter draait zich grommend af: “Omdat ik probeer u te onderzoeken!”

VLAMVERTRAGERS EN PESTICIDEN HEBBEN JOUW VERSTANDELIJKE BEPERKING BEVORDERD?

Cognitief verlies kun je compenseren met het domino orakel, zo wijst onderzoek uit.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →