Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 april 2019

By   /   maart 31, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 april 2019

De editie van 1 april 2019 van Tijdgeest Megazien gaat over tijd, levensverwachting, protocoldwang, bijvoet, Katharen & QAnon.

TIJD, IETS METEN WAT NIET BESTAAT?

Tijd is niet wat het lijkt, bevestigen bizarre tijdloze experimenten, die de relativiteitstheorie combineren met inzichten uit de kwantumfysica. Tijd is eerder het resultaat van de manier waarop wij het fysieke ervaren en kan zich in het niet-fysieke anders gedragen of zelfs helemaal niet bestaan. Tijd wordt in ons brein gevormd door herinnering, een op entropische, wanordelijke, chaotische kenmerken berustende vergelijking van herinnerde beelden. Ervaringen in de tijd, denk aan regressies naar vorige levens, geven de waarnemer het gevoel dat de gebeurtenissen naast elkaar bewegen, zeg gelijktijdig. Mensen met een BDE, bijna-dood-ervaring, bevestigen ook dat hun hele leven tegelijk in een panoramaview getoond werd. Wat is waar? De mens is eh, een veranderend bewustzijn dat zintuigelijk en paranormaal beweging waarneemt, gebeurtenissen en materie scheppend op basis van geloof? Je gedachten zijn dus creatiever dan jij ‘denkt’. Onderzoekers bewezen dat allerlei levende wezens elektromagnetische velden kunnen ruiken. Hoe? Wat!? We hebben, eerlijk gezegd, geen idee van de complexe grootheid van ons universum. De werkelijkheid gedraagt zich in de richting van onze verlangens? De magie loert overal. Nog een voorbeeld? Het blijkt de uitslag van een examen gunstig te beïnvloeden om ná het examen de vragen en antwoorden aandachtig door te nemen. Eh? Ja.
Lees het boek Kwantumfysica, bewustzijn en informatie van Ir. Paul van Leeuwen voor meer. Op Paul’s website staat meer informatie, ook over zijn cursussen.


“Kritische denkers noemen we voortaan complotdenkers. Leve de Uil-aanbidders!”

ONGEZOND LEVEN

Onze doorsneeburger houdt meer van zijn huisdier dan van zichzelf. Qua levensverwachting, roken, zuipen, schoon water en toegang tot de gezondheidszorg staat Nederland op de 15e plaats in een Bloomberg onderzoek. Duitsland doet het NOG slechter: op plaats 23, België op 28. Troost: De V.S. komen pas op de 35e plaats (vooral door de hoge zelfmoordcijfers en de immense drugsproblematiek). In Spanje (1) en Italië (2) zit men goed. Minder stress wordt er gezegd en gezonder eten. In hun mediterrane dieet staan mager vlees en vis, verse groenten en fruit, kruiden en olijfolie bovenaan. Rood vlees is er niet populair net zo min als verzadigde vetten zoals boter. Men eet wel veel groente en fruit, vis, volle granen, peulvruchten en olijfolie, weinig bewerkte granen. Wijn gaat er relatief met mate door.
IJsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen en Japan zitten in de top. Ook Singapore, Australië en Israël doen het allemaal beter dan Nederland. Canada haalt daarna de 16e plaats. China hangt op plaats 52, maar stijgt tenminste. In Mexico, Argentinië, Servië en Macedonië ben je je leven echt niet zeker (allemaal vet onderaan). Vooral de hoge kindersterfte en dubieuze vaccinatieprogramma’s in Afrikaanse landen beneden de Sahara houden de hele regio laag in de cijfers. De vaderlandse piekeraars houden hun gezondheidsscore permanent laag, de optimisten komen er beter van af. En verder? Het bureaucratische noodlot dat protocolverslaving heet? Zorg aan een heel dun draadje…

ONGEZONDE GEZONDHEIDSZORG

De psychologe bij het Haagse centrum PsyQ doet een sessie met haar client van 45 minuten, ze legt daarvan verslag in 10 minuten, ze krijgt 5 minuten pauze en daarna staat de volgende voor haar spreekkamer. En zo 6 cliënten per dag. Een Amsterdamse psychologe roept haar client op om 07.15 uur ’s morgens omdat de instelling vindt dat er ook voor nachtbrakers een opvang moet kunnen zijn. Maar als die er niet zijn, gaat het tijdschema gewoon door. Een intake van twee uur, een kwartier verslaglegging, teamgesprek, een nieuwe client. Vier per dag soms. Als ze tijd tekort kort komt, moet ze de verslaglegging maar in haar eigen tijd doen, er zijn niet meer uren beschikbaar. Omdat een andere instelling te weinig winst maakt, worden de receptionisten op staande voet ontslagen en wordt de therapeuten gevraagd zelf de eigen cliënten te ontvangen. Dat moet maar ergens binnen de eigen schema’s en protocollen worden opgevangen. Het ziekteverzuim is maximaal hoog. Robots regeren, de mensen verdrinken. En dat heet marktwerking?

LOZEN VAN ASTRALE BALLAST

In de afgelopen jaren ben ik aardig bekend geraakt door mijn CD Auraschoonmaak waarvan er inmiddels ruim 17.000 van zijn verkocht. Er staan oefeningen op voor beter gronden, alert worden op je astrale bescherming en voor het schoonmaken van je auraveld. Dat betekent aanklevende ballast loslaten en het lozen van alle niet-eigen energieën. Dat kunnen familieleden zijn, exen, dode of levende personen maar ook projecties van anderen. In de occulte wereld wordt dat steeds belangrijker omdat we merken hoe we worden overspoeld met nepnieuws, valse vlag aanslagen en politiek opportunisme. Er is niettemin hoop omdat qua bewustzijnsverruiming de afgelopen decennia een grote sprong voorwaarts is gemaakt. Het sterk verbreide gebruik van XTC en Ayahuasca speelt daar ook een rol in. Ik ga op 30 april daarover een lezing leven in de Rotterdamse Theosofische Loge. Aanmelden via [email protected]

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Healing Festival 12-14 juli landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche. Kleinschalig en puur festival met keuze uit ruim 50 workshops en healingveld. Max. 200 deelnemers.

* Wereldberoemd Taribush Kuna theaterfestival in Dwingeloo 18-21 juli 2019 voor kunst, cabaret, theater, film, Nederpop, kindergeluk, boswandelingen en ecoplezier.

* De fameuze Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede, goedkoop, warm, innige verbindingen: Zweethut, Familie Opstellingen, Bonding, meditatie. All-in deal met Pasen 18-22 april.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Trancereizen met Peter den Haring op 23/4.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Bomen nemen graag CO2 op, maar Staatsbosbeheer gaat om commerciële redenen juist bos kappen. KRANKZINNIG! Teken alsjeblieft deze petitie. Straks wordt voor 5G nog meer gekapt.

MAGISCH KRUID: BIJVOET
(bijdrage van Wilde kruidenvrouw Tanja Hilgers)

De Neanderthalers begroeven hun doden al op een bed van bijvoettakken voor een veilige reis naar de andere wereld. Dit aromatische, statige kruid speelt traditioneel een rol bij de rituelen van midwinter en midzomer, geboorte en dood. In de volksgeneeskunst wordt bijvoet gebruikt om uitblijvende de menstruatie op te wekken. Ook om, het lichaam te verkwikken (thee zetten van bladeren), vet voedsel te verteren (thee van bloeiende toppen voor de spijsvertering) en de zenuwen te ontspannen. Het groeit uitbundig in onze bermen, wordt zomaar twee meter hoog en heeft een etherische geur. Bijvoet bloeit onopvallend met zilvergrijze tot gele bloemtrossen die zichzelf via de wind bestuiven. Een vrij en wild kruid, net als de godin Artemis waar het naar vernoemd is (Artemisia vulgaris). Bijvoet is namelijk het kruid van de overgangen en ondersteunt het geboorteproces op verschillende niveaus. Fysiek werkt het abortief en brengt de weeën op gang. Spiritueel helpt het de nieuwe ziel bij de overgang naar de aarde. Psychisch geeft het barende vrouwen kracht en focus. Je kunt het als wierook branden om huis en aura te reinigen, een fantastisch smudgekruid! Onder je bed steunt het de vurige liefde, dichterbij (in je kussen) laat het je juist goed slapen. Kiest u maar. Laat ons de natuur eren!

KATHAARSE FILOSOFIE

De Middeleeuwse Zuid-Franse Albigenzen, later als Katharen (ketters) vervolgd, zagen zichzelf als zuivere mensen, dragers van het ware geloof in Christus, de ware kerk. Ze spraken over zichzelf als over bonhommes en bonnefemmes, de goede mannen en goede vrouwen. Ze waren in hun gnostische filosofie sterk beïnvloed door eerdere sekten zoals de Bogomielen en Manicheïsche christenen. Hoewel ze vrijzinnig en tolerant dachten, werd vaak seks, evenals alle begeerte, als onzuiver gezien, als een voertuig voor de Satan.
Geheel terecht natuurlijk wezen zij het bloeddorstige Oude Testament af. De wraakgierige djinn, de rode woestijnelementaal, die de Joden zijn Uitverkoren Volk noemde, zagen zij juist als de schepper van deze haatdragende, materialistische stoffelijke wereld, de Demiurg. De Romeinse (Katholieke) Kerk zagen zij eveneens als boodschappers van de omgekeerde wereld, waarin niet de liefde gold maar de behoefte aan controle, van AMOR naar ROMA.

De Katharen legden een krachtige nadruk op een metafysische (bovenzinnelijke) dualistische kijk op onze evolutie. Voor hen was de geschapen materiële wereld slecht, een verdorven creatie van Gevallen Engelen, een bron van verleiding tot het duivelse, het Kwade, de absolute Schijn. De geestelijke goddelijke wereld was de tegenpool, het goede. In die zin vonden zij de dood, zelfs op de brandstapel, de ideale uitweg uit hun misère. “EU-thanasie is mijn lust en mijn leven,” zingen trouwens ook de Gele Hesjes tegenwoordig.
De Katharen geloofden in reïncarnatie maar zagen als opperste verlangen juist de realisatie van hun laatste leven hier. Velen zagen het als een plicht om ondertussen mens en materie te verlossen, te vergeestelijken en herscheppen. Opeenvolgende pausen hebben eeuwenlang deze godsdienstvorm bestreden op de meest wrede wijze, die rustig een volkerenmoord genoemd kan worden. De Tempeliers speelden er een uiterst kwalijke rol in. Meer informatie hier. En? Heeft dat massale uitmoorden een beetje geholpen? Informeer nog even bij het Vaticaan naar hun duizenden dossiers.


Tempeliers: trouw aan kwaadaardig Rome

HERHALINGEN DOEN ZOMBIE-ALARM AFGAAN

We zien helaas een herhaling van deze gebeurtenissen in sommige actuele omstandigheden, want we leven in hysterische tijden. Als je oplet tenminste. Een pausachtige verzekeraar als CZ vergoedt geen alternatieve therapieën meer omdat veel van hun kleingelovige verzekerden dat soort dingen belachelijk vinden en verketteren. Ze vergoeden wèl de hausse in het gebruik van zware en sterk verslavende pijnstillers.

De nieuwe kruistocht tegen de andersdenkenden treft opnieuw de vrijdenkers, de pioniers en rebellen. Probeer maar eens te twijfelen aan oorzaken van de klimaatopwarming of vragen te stellen over de obesitas- en ziekteverzuimhausse. De overheid wil bijvoorbeeld ook Bol.com dwingen om antivaccinatieboeken minder te promoten. Duurdere boeken (BTW van 6 naar 9%!) ontmoedigen al maar zo gaat de vrijheid van meningsuiting nog minder subtiel aan banden! Erger voorbeeld: Google probeert met angstzaaierij het gebruik van mijn Domino-orakel af te remmen. Stel je voor! Orakelen!!

Er lijken onzichtbare krachten achter de schepping (buitenaardse reuzen, reptielen of geldpsychopaten?) te pogen van de mens een robotachtige slaaf te maken, die per beeldscherm zoet gehouden kan worden met Werken, Brood & Spelen. Dat doorgedraaide Werken is helaas voor 17% van de werkenden een crime die tot burn out leidt. Overal ontmoet je daarnaast platgemaakte, telefoonverslaafde zombies, die uit angst voor pijn en dood totaal stupide bereid zijn om mechanische technologie (chips en DNA-wijzigingen) toe te laten in hun lichaam. Daarmee wordt die mens langzaam ontdaan van mededogen, sociale bewogenheid en liefdesbewustzijn.

KRUISRIDDER QANON?

Waar zijn de echte Kruisridders? Zijn er integere alarmisten? Vroeger had je Bram Vermeulen (in 2003 briljant over reïncarnatie, overleden in 2004). Ik denk nu aan Joris Luyendijk die in het Studium Generale op de TU in Delft zijn boek DIT KAN NIET WAAR ZIJN toelichtte. Aan Coen Vermeeren van diezelfde TU. Ook aan Guido Jonkers van www.wanttoknow.nl. En aan Ron Fonteine van www.leefbewust.com. Heb jij nog tips? Trump heeft vorig jaar gemeld dat hij de bankvergunning van de totaal illegale Federal Reserve Bank wil torpederen. Is hij in het geheim met een wezenlijke schoonmaak van Amerika bezig? Ik ga het haast geloven als je je verdiept in een razend populair boek dat heet QAnon: An Invitation to The Great Awakening. Maar ook dat kan juist nepnieuws betreffen en blijkt Trump voor hetzelfde geld toch uiteindelijk de zoveelste killerclown!

 VROUWELIJK FINANCIEEL INZICHT

De mooiste vrouw bij het hotelzwembad heeft geen oog voor Otto, maar als hij op een avond in de bar de enige mannelijke gast is, wil Sonja toch wel even met hem babbelen. Otto vertelt over het werken in het familiebedrijf en over zijn vader die 80 is en nog steeds de baas speelt, terwijl hij minstens twintig keer miljonair is. “Ik kan niet wachten totdat ik eindelijk dat geld erf,” moppert hij. “Goddank, weet ik van zijn arts dat hij het nog hooguit een jaar maakt.” Sonja vraagt hem ietsje flirterig naar zijn visitekaartje. Een maand nadat Otto terug is van vakantie, kondigt zijn vader aan dat hij op huwelijksreis gaat in de aankomende herfst. Otto krijgt een hartaanval als hij op de foto’s Sonja herkent.

Leedvermaak staat op nummer 1 bij de vaderlandse humor, op plaats 2 staan grappen over poep, pis en kont. Check mijn collectie op deze website onder HUMOR. 

DE UITROEIING VAN DE MENS IS HEEL GOED VOOR DE PLANEET. VAST WEL.

Maar raadpleeg toch maar eens het domino orakel! voor je jouw plan met dat glyfosfaatvuurwerk commercieel uitwerkt! De Google waarschuwing kun je gewoon negeren! Is een platte intimidatiepoging. Eventueel gewoon en gevaarloos Adobe-flash toestaan.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 augustus 2020

Read More →