Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Niks meer voor jou?  Stuur me een retourmail met UIT.

Tijdgeest Megazien
van 15 augustus 2023
over VS vs China, poep, Absurdistan, zorgprotocol, hologram, MiCellF & superfrequenties.

VEILIG VRIJ NEDERLAND

Amerika naait de Chinezen en die slaan terug. Er zijn nu al 35 kerncentrales in aanbouw in Azië, twee keer zo veel als in heel Europa. China heeft aangekondigd dat het tot 2060 totaal 150 kerncentrales wil bouwen zodat in dat jaar steenkool volledig overbodig wordt. De Amerikanen geloven zelf blind in fracking, het uiterst milieuonvriendelijk oppompen van hun schaliegas. Veilige landen, bestaan die?

Ons land is aardig veilig, schoon en gezond, zeker in vergelijking met de rest van de wereld en in vergelijking met Nederland voor de eeuwwisseling. Maar we bibberen en schreeuwen van angst. Terecht? In 2008 beroofden de banken tijdens de zogenaamde financiële crisis ons van onze pensioenpotjes. Tien jaar geleden stonden onze huizen weer onder hypotheekwater, help! Nu zijn de huizenprijzen weer de hemel in geschoten. Help! ’t Is altijd wat, gemanipuleerd door hebzuchtige banken en het grote geld. Nu piepen we over hackers, fijnstof, varkensleed, pandemie, klimaatstress, geldontwaarding, asielzoekers en groententekort! Vooral nepUfo’s doen het goed! Is dat allemaal realiteit? O nee! We leven alleen in een wereld van vervagende grenzen.

DRIJVENDE DROLLEN

Poep moet zinken. Anders zit er teveel vet in en werkt je lever niet goed. Let op wat je wc-gang meldt. Zwart wijst waarschijnlijk op bloed in je ontlasting, wit wijst op een gal- of lipase-tekort, soms op hepatitis. Witte puntjes zijn meestal wormpjes. Grijs kan gisting in je darm zijn, groene poep een teveel aan gal (of spinazie), geel kan veroorzaakt zijn door een darmparasiet, giarda. Bij rood moet je zeker naar de dokter vanwege een aambei, poliep, kanker of een anale fissuur. Steeds maar scheten laten komt doorgaans door het eten van teveel koolhydraten (of juist eiwitten) of door onvoldoende spijsverteringsenzymen. Slijmerige poep betekent vaak een ontstoken darmwand, een zurige stank komt door een slechte koolhydraatvertering, een zwavelwalm wijst op een problematische eiwitvertering. Permanente plakpoep zegt dat de alvleesklier onvoldoende lipase aanmaakt. Van een gebrek aan beweging in combinatie met te veel bewerkt eten (fast food) krijg je verstoppingen.

Hè, vervelend voor je! En nu? Tijdje gewoon niet eten? Van een overmaat aan water drinken kun je diarree krijgen (zelfs dood gaan!) maar voldoende water drinken is essentieel. Zwemmen helpt ook!

ABSURDISTAN

A is de A van AI, maar dat systeem gaat voorlopig alleen Engelse webteksten lezen. Dat laat de Chinezen weer lachen. A is ook de A van Absurdistan. Daar regeert een nieuwe groene dictatuur, die heeft bepaalt dat over vanaf 2035 geen voertuig meer mag worden verkocht dat op gas, benzine of diesel rijdt. Elektrisch moet alles, terwijl we niet zeker zijn van de leverantie van stroom of lithium noch die van onderdelen? Korte Termijn & Eigenbelang Eerst, dat is het platte motto van de grootverdieners.

De breinbaasjes denken waarschijnlijk dat de kiezer de trucs niet snapt om vooral vermogende belastingontwijkers met specifieke aandelen (Unilever, United Mining, Pfizer, Moderna enzovoorts) te bevoordelen. BBB wordt weer door Bayer-Monsanto gesponsord, allemaal ex VVD-dames. Vooruit maar. Essentieel is echter hoe de breinbazen ons met angsten kunnen manipuleren. Zoals bang gemaakt worden voor insectenmeel, heel nuttig als alternatief voedingsproduct in plaats van vlees. Daar zal vast wel weer iemand allergisch voor zijn, maar de angsthysterie van veel wappies is ook vreselijk om aan te horen.

NEUROLOGISCHE BEPERKINGEN

Alle bangigheid leidt naar neurologische correcties in het brein van de gemiddelde (zwakbegaafde) medemens. Ook tot vormen van sociale blindheid. De gevallen van agressieve kankervormen bij jonge gevaxte mensen nemen bijvoorbeeld explosief toe, maar ach, hun ouders kijken gewoon weg. Oversterfte? Vaccinschade? Wie weet nog iets echt? Onze medici hebben wel medicijnen gestudeerd, niet langer geneeskunst. Onze gezondheid wordt gehackt…

Dieren kregen al veel langer vaccinaties met bijwerkingen en moesten daarna levenslang voor vaccinschade EN die bijwerkingen worden behandeld. Die route wordt nu ook voor de mens toegepast. O God, angst! Is er nog hoop?

HOLOGRAM WAARHEID

Karen Hamaker legt het uit aan de hand van een conclusie van twee beroemde wetenschappers, de heren Pribram en Bohm: “Ons brein is een hologram dat een holografisch universum interpreteert.”
Ieder deeltje van een hologram bevat alle informatie van het geheel en kan het gehele beeld weergeven. Ons brein ‘weet’ dus alles van alles. Elk mens is Eén met Alles. Goddelijk qua scheppingskracht. Dat wordt niet zo simpel door Artificial Intelligence ingehaald. Troost.

Maar eh, is dit nu DE enige waarheid? Als je een bepaald proces beperkt door het te benoemen (“Hologram!”), dan zijn er tot nu toe onverklaarbare dingen verklaarbaar geworden. Maar weer andere dingen worden juist een mysterie. Bijvoorbeeld?
Waarom lijkt de mens van dat hologrambewustzijn uitgesloten? Waarom lijkt er op aarde een strijd tussen Goed en Kwaad te floreren? Waarom is er overal in de wetenschap censuur en corruptie in de richting van het grote geld als we allemaal Eén zijn? Of zien we hier simpelweg de strijd tussen besneden mannen (VS, Israël en deel van Europa) en de onbesnedenen (BRIC-landen o.a. Rusland, China, Brazilië en India). Wie bracht het bloedoffer en wie niet?


Filterfreak tijdens de pandemie

ZORGPROTOCOLLEN

Een van mijn cliënten werkt in de zorgindustrie. Eerst in een verzorgingstehuis met vervuilende bejaarden (“Teveel ellende om op te noemen in de Coronatijd”), nu in een ziekenhuis. Ze ergert zich wezenloos aan het verhinderen van hergebruik van honderden zorgmiddelen vanwege weggooiprotocollen. Ze wordt gedwongen om onzinnige medicatie (antibioticakuren bijvoorbeeld en vaccinaties) toe te dienen aan terminale patiënten, slechts om het verdienmodel van de instelling op peil te houden. Er worden ladingen voedsel verspild om even bureaucratische redenen als het tegelijk onderbetalen van bepaalde (‘buitenlandse’ inhuur)krachten. “Klagen moet je niet durven,” zegt ze. “Je wordt bedreigd met een verslechterd rooster of zelfs met ontslag.”

Eigen hersengymnastiek hoeft niet meer. Alles ligt voor onze veiligheid vastgelegd in protocollen. Vooral de Gezondheidszorg heeft zich kennelijk naadloos ingedekt tegen elke mogelijke vorm van aansprakelijkheid. Elke behandeling is gestandaardiseerd om claims te vermijden. Het Amerikaanse model is daar schuldig aan. Elke medicinale fout kost daar immers meteen miljoenen. Elke ‘verantwoorde’ besteding brengt juist vet geld in het laatje. En zo zet de bureaucratie en ambtelijk onbenul ons opnieuw en opnieuw diep voor schut. Verziekt mozaïek, heet dat.


Politiek gegolf, maar dan! De ambtenarij!. Lees Guus Berkhout.

 BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Nieuwe training Familie Opstellingen (Kijken naar je Blinde Vlek) met Peter den Haring, (supercentraal in Den Haag en toch gratis parkeren!). Vijf zaterdagmiddagen, 2wekelijks start 21-10 t/m 16-12, € 200 incl. theorie hand out. Nog 1 plek!

* Last van straling of gewoon behoefte aan natuurlijke frequenties? Blushield Europe biedt oplossingen voor thuis, op het werk en onderweg!

* Basis TANTRA, training voor VROUWEN in Delft. 10-24 september, 8-29 oktober, 12-26 november en 10 december: www.lustforlife.nu. Begeleiding Anja Atulya.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje goedkope Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van kunstmatige inflatie is dit misschien toch slim.

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

* Red levens, vernietig geen bruikbare medicijnen. Teken de petitie op https://gebruikrestmedicatie.petities.nl


Voorbeeld van zelfredzame burger (sprookje): oud, hongerig vrouwtje zoekt in afval!

FREQUENTIEONDERZOEK

MiCellF biedt allerlei soorten medische softwareprogramma’s aan. Eén ervan is een ronde, waterbestendige mini-computer aan een halsketting. Het ding is uitgerust met een geavanceerd en gepatenteerd systeem dat gepersonaliseerde, harmoniserende frequenties uitzendt. Die proberen je lichaam af te stemmen op een in de natuur voorkomend zogeheten circadiaans ritme, dat helend zou zijn. Een kloksysteem stemt het lichaam af op de bekende vier frequenties. Dat zijn: overdag het actie bevorderende Beta-veld, ’s avonds het rust brengende alfaveld, ’s nachts het slaap verdiepende theta-veld en tegen de ochtend weer het reactiverende Delta-veld. Dit systeem zou vooral mensen, die last hebben van het werken in wisseldiensten of nachtdiensten, kunnen steunen bij hun natuurlijke systeemherstel.

Een deel van de software werkt met fractals, zichzelf herhalende informatiedragende patronen. Het MiCellF-product zou het doorlopen van de betrokken fractals versnellen. Je voelt meer aan, meer verbanden en misschien ga je meer begrijpen? Inzicht is alles. Of er ook slimmer handelen uit voortvloeit, is een tweede. Daarvoor is weer wilskracht en discipline nodig. Zijn die vanuit eerdere karmische ervaringen beschikbaar? Ik heb vijf maanden met die MiCellF geëxperimenteerd. Het pijnremmende programma bij heftige inspanning werkte prima. Het vocht vasthouden in mijn enkels verdween niet. Afvallen lukt ook niet, vrees ik. Stress verminderen? Moet je stress voor hebben… Maar vooruit, hier vast de voorloper van de universele gezondheidschip onder je huid!

Ondertussen kan zo van veraf dus straks ook de robotmens worden aangestuurd? Spannend. Apart karma vol strijd en polariteit. Oei, de Reptielen komen er aan! Leef de kunst van het relativeren. Kijk naar Thea en Theo! Want wij staan SAMEN nog steeds sterk.

FRACTALS, DE KARMA-SNELWEG?

Fractals als zichzelf herhalende informatiedragende patronen? Dat idee prikkelde me. Heartbreaker van Crazy P trouwens ook. Zo gezien is dat fractals-gebeuren een prachtige moderne naam voor karma! Leg uit, Peet. De menselijke Geest bepaalt (waarschijnlijk) volledig wat er zich in het lichaam manifesteert. Iets met Vrije Wil en zo. De Geest recyclet (waarschijnlijk) diverse karmische ervaringen, de lollige net zo makkelijk als de kwalijke. Zo kan er vanuit groeiend bewustzijn een nieuwe frequentie worden geïntegreerd. Dat verklaart ook alle Placebo-genezingen. Als de Geest het gelooft, dan werkt het. Als je MiCellF je mentale programma verbetert, dan knapt je lijfelijke spanning op?

Ons DNA werkt ondertussen als een genetische antenne, waardoor je fysieke kwaliteiten en mogelijk astrale informatie vanuit je voorouders ontwikkeld, benut kunnen worden door het nageslacht. Zoiets zou je dan weer geregistreerd kunnen zien in een karmische geboortehoroscoop. Spannend! Bel rustig mij. Kost je 125 piek maar dan weet je ook wat. Voorspellingen doe ik nooit (zelden). Eind is eind. Let op je MiCellF-batterijtje!

DOOD IS DOOD

Her en der in het land zie je spandoeken waarop staat dat o.a. Mark Rutte in Friesland wordt gedaagd in een civiele procedure door mensen met vaccinschade. Onderzoek meldt dat 1 op 35 gevaccineerden daar schade aan overhield. Dood is dood, zou je denken, maar daar wordt verschillende over gedacht.

De Christelijke apostel Paulus vond dat ziekte en dood een vijand is die te niet gedaan moet worden. Omdat God wil dat wij lang leven. Ziekte is een onderdeel van de Vloek (Deut. 28.15-68), gezondheid is een onderdeel van de Zegen. Hoera voor de mondkapjes!


Strijder van het 1e uur

 LUCIFERMOP

Een arbeidsmigrant uit een heel ver land ziet in de Haagse supermarkt een artikel dat hij thuis nog nooit eerder gezien heeft: een doosje lucifers. Enthousiast stuurt hij het naar zijn beste vriend thuis met een schriftelijke handleiding over hoe ze te gebruiken. De vriend belt hem teleurgesteld op. “Jouw ongewone cadeau werkte helemaal niet!”
De afzender is ook verbaasd: “Super raar man. Ik heb ze allemaal persoonlijk getest!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

HET MYSTERIE VAN DE ONACCEPTABELE HUMOR

Raadpleeg wel eerst mijn domino orakel om te toetsen of jij jezelf gek gaat lachen via deze link: www.tijdgeest-magazine.nl/humor. Lees ook ter bescherming vooraf even mijn nieuwste boek over reïncarnatie, karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 23,50 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres!!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.821 lezers, ontvangen door 2265 abonnees via de website en door 3105 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor coaching, astrologie & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Meer op (26) peter den haring – YouTube. Den Haring is lid van de