Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur me een retourmail met UIT.
 

TIJDGEEST MAGAZIN
van 15 november 2023
over stemmen, slachtoffers, schijn, Sardinië, elektrosmog & SUV’s.


Dronken feestje voor onze lobbyisten!

GA STEMMEN!

Of juist NIET stemmen, je kracht isoleren, geen mening hebben, duiken? Klaar voor de pandemiewet? Het zou niet moeten mogen. Minder EU, minder geldverslindende nieuwe Oostbloklanden toelaten, dat wil 55% van de Nederlanders, maar dat blijft Ongehoord Nederland. Oorlog voeren met de EU, dat wil rechts Nederland plotseling dolgraag, maar zonder het prijskaartje…
Veel oude, veelal verziekte garde is opgestapt. Ze krijgen nare recensies mee. Wat je zaait, dat oogst je ook. Als je kijkt naar hoeveel modieuze wettelijke maatregelen in de afgelopen jaren zijn afgekondigd, waar naderhand in de praktijk van bleek, dat er niet goed over was nagedacht! Het leenstelsel, de verhuurderstoeslag, de toeslagen voor kinderopvang, de privatisering van de zorg! We zien wel pure symboolpolitiek: de plastic taks, de regeling voor gokken, de rooklobby, bah. Peperdure windmolens op zee met marginaal winstmodel… enzovoorts. Wel goed voor de industrie!

En dan het zonder parlementair debat instappen in een grote Europese oorlog! De aanpak van de boeren, de opjutting van de grondprijzen, de hoogste benzineprijs! How long is this been going one?!
Tijdens een referendum, precies 17 jaar geleden, over het Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa was 61,5% TEGEN maar die uitslag werd direct genegeerd en alle reguliere media werkten aan die verduistering mee. Wie durft nog echt te kijken en te vergelijken? Of eerst alle macht aan de rijken en daar dan over zeiken?

Bestel als ideaal Sinterklaascadeau mijn nieuwste, licht provocerende en veel deskundigheid bevorderende boek: Dikke Hans Leert Vliegen (Bestaat reïncarnatie echt?). Zie mijn aanbod onderaan deze mail! En stem karmisch!

AUTORITEIT ALS SLACHTOFFER

Autoriteit, wat is dat nog? Er zijn serieuze geruchten dat Biden nog alleen maar de president is van de United States Corporation (een commercieel businessvoertuig) en dat Trump de president is van de Republic of the United States (de oorspronkelijke vorm bij de oprichting op 4 juli 1776) en ook de werkelijke opperbevelhebber van het leger. En ondertussen had de pedofiele Jeffrey Epstein allerlei zakelijke en politieke autoriteiten (zie hier de lijst) in de chantageknip… Trouwens, de originele foto was minder vaag…


Naast Epstein (midden) blij lachende Bill Gates.

SINTERKLAAS ALS ENIGE AUTORITEIT?

Wie heeft nog echte integere autoriteit in òns land??
Ik ben ietsje moe van intellectuele, goed opgeleide, woke freaks, die sociaal-intuïtief qua gevoelsontwikkeling in de kleuterklas zitten. Niemand willen kwetsen of beledigen, alert op controleverlies en dan zit de helft nog onder de een of andere medicatie. Vaten vol gestolde emoties, bereid om iedereen te onderdrukken en aan te klagen die de propaganda status quo poogt aan te tasten? Woningproblematiek? Nee, wel quasi belangstelling tonen voor het wonen in Tiny Houses. Kasten vol overtollige kleren thuis. Geen ruimte voor iets van magisch denken, plat slachtoffer van de oorlogshetze. Alles maar Me Too of antisemitisme noemen. Klaar voor een burn out op termijn? En dat zit dan ook in de Tweede Kamer? ’t Is ZwartePieten geworden…

VERDWENEN VREDE, ONBRUIKBARE ILLUSIEPRAAT

Schijn en nog eens schijn! Het is allemaal kuddemanagement, getrut in een valse werkelijkheid. De massa wordt met angstdenken in het gareel gehouden! Het ergste: het door CDA, D66 en VVD klakkeloos verschoven kapitaal van arme, werkende mensen naar 5% rijker geworden, rentenierende EU-elite. Zodra je iets socialer wil denken, word je meteen als communist, Rus of antisemiet geframed. O God, stel je voor: enge tegengeluiden!
Zoek beslist even naar Dr. David Martin, die op Rumble het Europees Parlement toesprak! Philipp Kruse licht ook  in het Europarlement de onaanvaardbare machtsgreep van de WHO toe. Er hangen al meer dan 1 miljoen satellieten in een baan om de aarde, zodat iedereen elkaar kan bellen en we internationaal drone-oorlogen kunnen voeren. Henry Makov voorspelde al langer geleden een dramatische route naar The New World Order.

DE AMERIKAANSE OORLOG

De Wet van de Sterkste! Bengg! Er is een machtsverschuiving aan de gang die zijn weerga in de geschiedenis niet kent! Maar zelfs de Partij voor de Dieren is voor de oorlog. De PvdAcombi met GroenLinks zorgt dat van het oorspronkelijk pacifistische idee achter GL niets meer overblijft. Misschien moeten we de conservatieve arbeidersstructuur van de SP dan maar voor lief nemen? Wel voor de oorlog, als instrument voor de werkgelegenheid zeker?

Jammer van alle nevenschade! Bijvoorbeeld voor de Finnen, die economisch heftig getroffen worden door de sancties van de Russen, die hun voornaamste handelspartner waren. Poetin is in Helsinki geboren! Al deze onderwerpen blijven weg uit het nieuws. Russen, Moslims of Joden, de wapenhandel verdient aan iedereen! Wapenstilstand en vrede: dat model moeten we, waarom eigenlijk, obsessief weigeren? Omdat je zo de overbevolking kan reduceren? Of Gaza mooi ontvolken?

Bekijk hierboven de depopulatie wereldkaart uit het Amerikaanse Deagel-rapport uit 2017. Wat er niet op staat, dat is ijsvrij Antarctica waar een UFO-basis zou zijn! Bekijk deze Russische video! Meer UFO-verhalen hier.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 9.200 views per maand.

* Houd Tijdgeest Magazine in de lucht. Zet een jaaradvertentie in deze kolommen: in 2024 12x voor € 175. Alternatief nieuws voor meer dan 10.000 betrokken lezers!

* Wekelijks biogroenten- en fruitpakket? Kies voor Kievitamines!

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Toch maar een beetje Bitcoins kopen? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld op de lange termijn misschien toch slim.

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn fonkelnieuwe praktijk in Maassluis of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

* De VS moest afzien in Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrië, Venezuela, Cuba en Niger. Daarom moet er succes in Oekraine komen. Lees Frontnieuws. 

* Tantraworkshop voor (gelegenheids)STELLEN, Rotterdam: 23 december. Verbinden, ontspannen en vertragen. Leer Tantrische massage te geven. Belinda 0628770509.


Smaken verschillen!

DEMOCRATISCHE ILLUSIE

Veel zogenaamd progressieve mensen stemmen juist niet “omdat het allemaal poppenkast is.” Ze denken dat het gaat helpen om jezelf te isoleren in ecologisch verantwoorde communes met eigen eten en eigen geld. Om te huilen. Zo kan met een opkomst van 40% een regering met slechts steun van 21% van de kiezers blijven sjoemelen met de echte macht aan het circus van lobbyisten, kleptomanen, blindgangers en patsers? Tja. Men leze Het Nederlandse Volk Verdient Een Echte Democratie van Rients Hofstra! En meer kritiek van hem hier!

Waar is dat ooit zo bruikbare idee van links en rechts toch gebleven? Ineens moet de zwevende kiezers het weer van lekken hebben…

NIET HET DOEL MAAR DE WEG?

Heen holde ik in ganzenpas,
op weg naar waar het licht toen was.
De weg terug ging op de tast,
mijn schoenen werden zelfs een last.
’t Was hopen op wat ochtendzon
maar dat viel rottig tegen: wolkendek
en plaatselijk (bij ons dan weer) veel regen.
Ben ik mogelijk zelf dat lek?


Vliegtuig schakelt abrupt zijn chemtrailssproeiapparaat uit.

SCHADELIJKE TELEFOONS & ELEKTROSMOG

Straling en vooral 5G lijkt ons dus toch te verneuken. Lees Ir. Piet Tummers! Het eerste boek over de schadelijkheid van magnetronstraling waarschuwde ons al in 1977. Het werd geschreven door een topjournalist van The New Yorker, Paul Brodeur. Hij verdiepte zich in de schadelijkheid van radar- en microgolfstraling en schreef opnieuw (in 1989) daarover een schokkend boek Currents of Death: Power Lines, Computer Terminals. Inmiddels was de opmars van PCs en mobile telefoons niet meer te stuiten. Ook klachten als astma, staar, miskramen, geboorteafwijkingen, hersentumoren, diabetes, hartaandoeningen, kanker en huidproblemen bleken in een gelijke grafiek te verergeren.

Veel onderzoeken zijn vergeten, hoewel miljoenen mensen zich tegenwoordig met bijvoorbeeld stickers of andere straling blokkerende apparaten beschermen tegen beeldschermstraling. Vogels en insecten hebben geen bescherming en dat merken we ook aan de dramatische achteruitgang van vele soorten. De telecomindustrie doet nog steeds alsof er geen reden tot zorg is. Ja, ja, zo hebben we ook lang asbest ingeademd, glyfosfaat geconsumeerd en PFAS. Weet u nog? Alles over geoengineering wordt van Facebook verwijderd. Bekijk vooral eens deze documentaire: THE DIMMING. Het is circus EN evolutietheorie: alleen het sterkste organisme overleeft. Dat sterke lijkt helaas niet meteen het slimste…


SARDINIE

In de fraaie documentaire Premordial Code van filmmaker Marijn Poels over verdwenen beschavingen hoor je een lokale toeristische gids aardig informatief praten over de Nuraghe-torens in Sardinië. Mijn eigen fabuleuze gids Sam Pitzalis en ik hebben daar nog wel meer sensationele conclusies getrokken ten aanzien van die prehistorische reuzenbeschaving. Onder meer dat die Nuraghes (duizenden op dat eiland, 10-20 meter hoog) geen graven zijn, geen vuurtorens en niet speciaal voor inwijdingen werden gebruikt. Wel tonen ze ons eerder een briljant systeem om kosmische energie op te slaan in accu’s met appelzuur en zink, gebruik makend van water, kwarts en druk. Ook werden er zo kosmische telecommunicatiestations met scalar waves opgezet met aardekrachten als geleiders. Vergelijk dat maar eens met de Wardenclyff Tower uit het werk van Nicola Tesla.
Sam en ik gaan voor de 5e keer terug, van 4-15 juni 2024 opnieuw met een programma van Familie Opstellingen, Trancereizen en ander energiewerk.

Ik ga ook weer met een groep naar Bosnië in de lente (22-29 april). Kijk in de documentaire maar naar Marijns onderzoek van de piramiden en het tunnellabyrint er onder, perfect uitgelijnd op de Noord-Zuid as van de aarde. Avontuur! Tenminste, voor wie daar gevoelig voor is!

ZUIDWESTEN WIND

Menselijke geo-engineering doet meer met ons klimaat dan we denken. In mijn veilig Den Haag waait gelukkig veel zooi verder weg het land in met de nagenoeg continue Zuidwesten zeewind. En er is strand, veel stadsvertier, escortclubs en dure restaurants. Ja ja. Wat hebben de leden van het parlement het goed hier. Zo’n baan wil je toch niet kwijt? Schijt aan de kiezer, leve de zakelijke baantjesrealiteit!

Wat is nu voor ons, de gewone mensen, de meest aanbevelenswaardige alternatieve realiteit? Die van de seksuele verbinding toch? Die van gezellige activiteiten binnenshuis. Vrouwen hebben net zoveel zin in seks als mannen, zegt seksuologe Marieke Dewitte van de Universiteit van Maastricht. Zo simpel is het! Let op de juiste wind. En op het juiste perspectief.

DIED SUDDENLY IN TANK

Mijn ooit zeer rijke Amerikaanse kennis, Jona S., expat in Amsterdam, liet me al jaren geleden zijn autovoorkeur weten voor de SUV en voor pick up trucks, die er als een tank uitzien. Met geblindeerde ramen en een stootbeugel voor op de bumper. Maar hij is dood, 41. Died suddenly, iets met zijn hartspier, achter het stuur van zijn Goddank net geparkeerde tank.

Plotseling gestorven. Wat een mooie term voor gezonde, jonge mensen, die graag normaal wilden zijn, drie shots, en dan hartfalen, snelle kanker en eczemen. Jona vond het indertijd normaal dat niet-gevaccineerden uit horeca en theater geweerd werden. Hij praatte graag de propagandapraatjes van de tv na. Vond het logisch dat het Nederlandse parlement kritische politieke partijen wilde verbieden. We hadden het steeds lastiger met elkaar. Veilige eenheidsworst vreten, dat wilde Jo en tallozen met hem. Slaap zacht, misleide vriend. Innerlijke wijsheid was een lachertje voor jou… Ik draai nog eens Shishani Vranckx voor jou: It’s Raining Words…

Nep of perspectiefbewustzijn?

 MISVERSTANDMOP

Coby wilde na jaren toch eens het huis bezoeken waar ze was opgegroeid. Nostalgisch en zo. Ze belde aan en vroeg de bewoners of ze haar vroegere kinderkamer nog eens mocht zien. Die mensen sloegen de deur met een knal dicht. “Ik heb echt de meest vreselijke ouders die je je kunt voorstellen,” zei ze later tegen een vriendin.


OVERSPANNEN VERJAARDAGSVISITE?

Wie krijgt het grootste cadeau, over wie wordt geroddeld, wie was eigenlijk niet uitgenodigd? Je kunt altijd vooraf mijn domino orakel raadplegen om te zien of wegblijven zinnig is. En dan thuis mijn nieuwste boek lezen over spoken, reïncarnatie, karma en voorbestemming: Dikke Hans Leert Vliegen! Ideaal Sinterklaas- of Kerstcadeau! Stort € 19,00 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres!


Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 2.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de