Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Magazine 15 maart 2022

By   /   maart 14, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Magazine 15 maart 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Na je vaccinatie niks meer voor jou? Stuur mij een retourmail met UIT.

Tijdgeest Megazien
van 15 maart 2022
over
groei, TikTok, dollaroorlog, zelfherstel,  pensionado’s & waarheid.

GROEIPIJN

Je wilt er van af. Je haat jezelf, je bent ziek, ziek van jezelf. Ouwe kinderpijn, zegt je vriendin. Ooit was tienerland vervuld met avontuurlijke maar onschuldige strips, Kuifje, Pep en Robbedoes. Alleen Donald Duck is gebleven. Nu is de doorsnee tiener geobsedeerd door gaming, door eigen uiterlijk en niet meer op wat je kent maar vooral op wie je kent. Dat gedoe met ouders is ook gebleven. O jee, zo’n moeder die gespecialiseerd was in schuldgevoel aanpraten: “Oh Oskartje, ik vind het zelf ook vreselijk dat ik jou alsmaar vreselijk op je donder moet geven omdat jij je zo vreselijk gedraagt.”
Maar nog later, als jij zo’n ouder haat en je in therapie moet… En als de therapeut dan zegt: “Als de liefde dun is, dan zie je vooral het foute dik…” Bovendien hoor je dat al jouw ziek zijn een lijfelijke manier is van een trauma verwerken… En dat is alsmaar Goddelijke Groei!? Holy Shit! Groeien is hel! En mannen moeten voortaan ook allemaal zittend plassen. TERECHT! Waar is mijn onbezorgde jeugd gebleven?

Reclamegestuurde overtuigingsmisdaden: gebruik Softenon, asbest, Lysol, nicotine en vooral veel Coca Cola!

ZELFHERSTEL

Veel boeiender nieuws: killivissen (maar een paar centimeter groot) herstellen na fysieke catastrofes hun eventuele hersen- en zenuwschade nog bijna volledig. Die kunnen zo flink ouder worden dan verwacht. Tja, hoe oud denk jij eigenlijk nog te worden?! Even voor het juiste begrip: jouw bewustzijn wordt niet door je lichaam voortgebracht maar andersom. Niks is toevallig, alles dient een doel. Alleen ouder worden? Dat zal het toch niet zijn? Je lichaam draait op een voorgeprogrammeerde biocomputer in je hoofd. Je bent een energetisch deel van een grote geheel, afgestemd op een Goddelijke Frequentie, zal ik maar zeggen.  Overdreven vaccineren doet je nageslacht niet erg goed, stelt toegenomen inzicht. Vroeger kregen onze baby’s gewoon Cola. Doen we ook niet meer…

MINDSET M.B.T. VOORSPELLINGEN

Aan de therapeut in mij wordt regelmatig gevraagd of ik de gezelschapshond als oplossing zie voor het gebrek aan zelfliefde in de wereld. Nee. Hondenkak verziekt het milieu. Of ik dan als astroloog licht zie aan het eind van de politiestaattunnel? Eh, ja en nee. Voorspellingen zijn altijd tricky. De mens moet zelf ook enig bewustzijn ontwikkelen. Een 24-jarige cliënte vroeg mij bijvoorbeeld om het geheim te delen hoe ook zij het makkelijkst een passief inkomen kon verwerven en of ik kon voorspellen hoe lang het zou duren voordat zij zou kunnen ophouden met werken. Oh, my Gowd!

Realistisch kijken naar de mogelijkheden kan de een helaas beter dan de ander. Het goede nieuws is dat op termijn alles aan het licht komt. Allerlei onzuiverheid wordt  opgemerkt en op sociale media gedeeld. De graaiers, de manipulanten, de informanten, de trollen en de niet meer menselijke medebewoners van ons milieu, je gaat ze herkennen. Hun afleidingsmanoeuvres worden bekend, hun angstaanjagende strategieën worden steeds vaker doorzien. Leerschool Oekraïne!
Maar mocht je nieuwsgierig zijn hoe je zelf hier bovenuit stijgt? Een karmische horoscoop bij mij laten maken. € 110 is geen geld!

KINDERLIJKE TIKTOK

De Gemeenteraadsverkiezingen, morgen, 16 maart (PARTIJ VOOR DE DIEREN zou ik vroeger spontaan zeggen) lijken vooral op TikTok. Ongeremd filmpjes plaatsen van hobbyfreaks, alleen daar zonder sturende algoritmes. Het afvoerputje van egozooi, dansende meisjes, opmaak, haarverf en Marco Borsato. Amateuristische opnamen van de wonderlijkste uitwassen. Spyware vindt trouwens op TikTok ook filmpjes van onmatig politieoptreden, van razzia’s op niet-gevaccineerden in Australië.

Stemmen op PVV of Forum voor Democratie mag niet, vindt onze elite, maar daar denkt Afgehaakt Nederland anders over, schrijft Paul Verburgt op Wynia’s Week, Die groep boze ploeteraars omvat ruim vier miljoen mensen, werklozen, AOW-ers en arbeidsongeschikten, bijstandtrekkers, laaggeletterden, praktisch opgeleiden met onzekere baantjes, migranten die onze taal niet spreken en zo verder. Onze hoogopgeleide bovenlaag telt ook vier miljoen lieden, die het goed hebben en dat zo willen houden. Die lui willen kritische artsen hun  BIG-registratie afnemen en een beroepsverbod opleggen. Ze willen dat LinkedIn en Facebook je account blokkeren en betalen graag voor overzichtelijke eenheidsworst in de regeringspropaganda via de media. Maar ga toch stemmen alsjeblieft!

Bokkepootschoenen voor lui bij het World Economic Schorem

GEZELLIGHEIDSDEMO’S? OF NIET MEER WAARSCHUWEN?

Hoop is uitgestelde teleurstelling, leer ik. Waar moet nu toch al die belachelijk gemaakt onvrede naar toe? Hier ter plaatse zijn demonstraties alleen nog leuk voor gezellig onderling contact van de antivaxxers. Politiek doet dat niks meer. In het zwart geklede trollen, die bij vreedzame demonstraties infiltreerden, probeerden nog wat radicale acties te provoceren, zodat er zwaardere repressie kon worden toegepast, maar nee, ook mislukt.
Ondertussen kun je wachten tot de echte armen hun armoe echt gaan voelen met hogere prijzen, hogere energiekosten en hogere ziektekosten. Omdat VVD en D66 werken voor de belangen van de industrie, de grossiers, de wapenhandelaren en de vaccinverkopers, kunnen nieuwe verkiezingen mogelijk voor een ommekeer zorgen, maar dat willen de gevestigde partijen natuurlijk niet meer meemaken. En alle mediapropaganda gaat over de Russen. Tsjaikowsky’s muziek wordt verboden, echt?! Dus: effe uitzingen en hergroeperen.

En nog wat! Waarom willen de idealisten toch iedereen waarschuwen? Voor de oversterfte door de vaccins, voor de ziekenhuismaffia, mondkapjesverkopers, zoekgeraakte overheidsfondsen en hysterische klimaatdoemdenkers!!! Houd daarmee op!
De zorgkosten rijzen de pan uit, oplopend in 2025 op tot een bedrag van € 59 miljard, een stijging van zo’n 32% ten opzichte van 2020. Veel meer ongezond levende mensen en suffe oudjes moeten dood dus! Concentreer jij je lekker op de verbindingen met gelijkgestemden, met geestverwanten. Ga communaal samenwonen, spaargelden samen investeren. Houd je stil en wacht een tijdje af.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers), nog wel op Facebook (1700 volgers).

* Bijzonder interview met Karen Hamaker-Zondag, astrologiekanon, I Tjing-ster en briljant psychologieresearcher bij Jorn Luka in The Trueman Show! Over technocratie, het WEF en diepe historische analyses.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

*  Centrum Zee van Licht, edelstenenwinkeltje & workshops Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-123123123. Workshop Trancereizen incl. aurareading met Peter den Haring op zondagmiddag 15 mei € 20. Via Facebook aanmelden.

* Meer bomen nu, bijv. aanplanten op percelen van het Land van Ons: Ver)plant een boom voor minder CO2! Dit samenwerkingsverband wil z.s.m. 1 miljoen bomen in Nederland planten. Beter, want GroenLinks geilt op biomassastook! Kappen!

in Nederland planten. Beter, want GroenLinks geilt op biomassastook! Kappen!

* Living off the grid aan de oever van de Ebro in het Spaanse Caspe, camper mee, in kleine ecocommune? Geen 5G, yurt bouwen, moestuin aanleggen, vissen? Het kan.


Holy Tantra, gepikt van https://tonvanderkroon.com

BEROVING VAN PENSIONADO’S EN MKB

Het verneuken van cijfers is een kunst geworden (“Hoezo oversterfte?”). Bij het Corona- en klimaatdebat  hoor je oeverloze overdrijvingen en onwaarheden tegelijk met het presenteren van de zwartste scenario’s.
Het CBS onderzocht vorig jaar ons nationaal welbevinden. Hoera! Tweederde van onze bevolking gaf dat een rapportcijfer van 7 of hoger. Dàt kwam in de krant. Mooi?
Laten we even letten op de voetangel en de klem: één derde van de bevolking scoorde daar dus onder of ver onder. Dàt komt helaas weer niet op het nieuws.
Enne, een kwart van onze bevolking heeft een migratieachtergrond. Wie op latere leeftijd naar Nederland komt, bouwt geen AOW op. Die pensionado’s moeten straks dus meteen in de Bijstand. De meeste immigranten leven nu al onder de armoedegrens.

De schandelijke financiële crisis van 2008 heeft de bovenmodale belastingbetaler een fortuin gekost, maar de armen relatief veel meer dan de rijken. Talloze pensionado’s werden toen aan de bedelstaf gebracht en ondertussen werden de ons berovende banken overeind gehouden en verrijkt. Allemaal vergeten, wel benut door de ‘heersende’ klasse, gesteund door de media-ontsnappingskunst. Over een paar jaar worden de mongolen van nu in de vaccinadelstand verheven en zijn wij met andere dingen bezig…  Met het repareren van de schade aan MKB, horeca en cultuursector. Helaas, nu is defensie weer de kampioen bij de overheidsprioriteiten. Zo blijven we eeuwig gekweld door de anonieme machthebbers. 

DWARSDENKERS ZIJN NODIG

Dwarsdenkers, pioniers en onorthodoxe rebellen zijn nodig om enige bewustzijnsverruiming tot stand te brengen, zeker in stagnerende culturen. Helaas, de kleinburger is uit angst bereid zijn vrijheid geheel op te geven voor veiligheid naar het Chinese model. Veel erger is het verlangen van Klaus Schwab om de fysieke mens via nanotechnologie te koppelen aan digitale surveillance, zogenaamd om ieders gezondheid optimaal te kunnen monitoren. Dat proces lijkt al zeer ver gevorderd. De nieuwe bestuurscultuur is gewoon onbeschaamd uitleggen hoe je het volk wilt manipuleren. “We gaan straks een chipje in je lichaam plaatsen om te weten waar jij bent en met wie je omgaat. Dat noemen we gewoon gezondheidssurveillance. Voor als jij ergens plotseling Ziek wordt. Voor je redding. Voor je eigen bestwil. En anders wordt je leven HEEL onveilig. Dadelijk zit je onwetend naast een terrorist in de tram. Dat moet je toch niet willen?”

Als Instagram, Facebook en LinkedIn bepaalde commerciële of politieke partijen uit de wind proberen te houden, glijden we af naar de dictatuur. Over niet of wel vaccineren dient een objectieve wetenschappelijke discussie te bewegen, niet een directe verdachtmaking van ‘wappies’ als complotdenkers. Juist dan ervaart de aangevallen partij het complot waar ze zo tegen ageren.

KRITISCH JOURNALISTIEK VOLGEN

Hoe kan enig weldenkend patiënt Pfizer vertrouwen als deze fabeltjesfabrikant vooraf gevrijwaard werd van alle schadeclaims? Wie fout op de prik reageert, heeft gewoon botte pech? Hoe nu? Als het aan de politieke broodschrijvers ligt, is alle informatie selectief te corrigeren. Want de waarheid bestaat niet meer. Bijvoorbeeld Wikipedia, ooit opgezet als een neutrale encyclopedie, maar dat is het al lang niet meer. Oprichter Larry klaagt daar over: “Als slechts één versie van de waarheid is toegestaan, is dat een enorme stimulans voor rijke en machtige mensen om controle te krijgen over zaken als Wikipedia om hun macht te consolideren. En dat doen ze.”

Het is juist de taak van de journalistiek om de overheid en vooral overheidspropaganda te fileren op onwaarheden. Dat wordt ook in de zuivere wetenschap gedaan met peer reviews. Immers, in alle onderzoeken kunnen schoonheidsfoutjes en/of zelfs pure commerciële misleidingen gevonden worden.

Ik stel in Tijdgeest Magazine niet zelden onbekwaam ambtelijk handelen aan de kaak, naast boeiende weetjes uit therapieland en spiritualiteit. Ik hoop dat jij daarom TM eens wilt doorsturen aan jouw eigen netwerk met het verzoek om een gratis mailabonnement aan mij te vragen. Dat gaat mijn geluksdag worden!


Net zo lang gezocht tussen de Gelukskoekjes totdat…

DIERENTUINMOP

In een tijd van hoge werkloosheid solliciteert Wilbert op een baan als gorilla in een dierentuin. De echte gorilla is overleden aan teveel kauwgom en de dierentuin vindt het te duur om een nieuwe te kopen. Elke dag stunt Wilbert dus in zijn zwartbehaarde pak. Op een dag ramt hij de zware autoband weer eens 40 keer  tegen de muur. Plotseling scheurt de boel en valt Wilbert door het gat. Wow! Naast hem staat net een grote mannetjesleeuw op. Wilbert gilt alles bij elkaar van angst. De leeuw grijpt hem woest bij de lurven en sist dan: “Houd je bek, eikel! Dadelijk worden we allebei ontslagen!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine
IEDEREEN HEEFT STEEDS GELIJK. JIJ NOOIT?

Schaf een hond aan in het asiel. Niet een te grote hond. Raadpleeg toch ook het domino orakel om te checken of je dat wel financieel aan kan. Beter toch maar een relatie proberen?

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

 

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 mei 2022

Read More →