Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Magazine 1 december 2023

By   /   november 30, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Magazine 1 december 2023

Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur me een retourmail met UIT.


van 1 december 2023
over goeroetrips, Wereld Orgasme Dag, Bosnisch labyrint, Plejaden & lang leven.


Echte Man in Kinshasa tilt 150 kilo motorblok

GOEDE VOORNEMENS & GOEROETRIPS

De zwarte Geert Wilders! IJzersterk, die man. Vast waar! Maar zo langzamerhand ga je alles geloven. Wij willen allemaal (ook geestelijk) vrede op aarde maar wie weet hoe? Wat zegt JOUW hart?

Het Betere Goede Voornemen voor 2024 zou kunnen zijn om alle hinderlijke mentale ballast los te laten. Vooral die van Beter Wetende Kennissen. De oorloghetzers, de klimaatwapperaars, de vaxxpolities, de fluorideslikkers, de rokers en de vetmesters. De meesten van ons moeten ook nog effe los van allerlei sturende goeroes, dooie en levende. Dump dus de Maharishi Mahesh Yogi, Ram Dass, Barry Long, Alexander Smit, Ron Hubbard, Osho Rajneesh, Reverend Sun Myung Moon, Joe Biden, Krishna, Sonia Bos, Satya Sai Baba, Rudolf Steiner, profeet Mohammed, Bülent Çorak, Martijn van Staveren, Elena Danaan, Jan van Delden, Mark Rutte, Paul Smit, Eckhart Tolle, Nina Elshof, Douwe Tiemersma, Barbara Marciniak, Jomanda Damman en Peter den Haring.

Ook alsjeblieft die Dalai Lama, Lars Faber, Haggai Katz, Lilian Ferru, Yasmin Verschuere, Paus Franciscus, Johan Oldenkamp, Juglen Zwaan, Anneke Bleeker, Ivo Opstelten & Sjoerd Hania. En vooral en beslist die aandoenlijke Pieter Omtzigt, die pleitte voor oorlogsubsidie! Houd nuttige afstand. Want?

WAARHEID & EGO

Want? Er is niet zoiets als een Ene Waarheid. Ons universele Ego legt nagenoeg elk spiritueel Teken in het eigen voordeel uit. Wat dan wel? Er  bestaat wel een soort persoonlijke Waarheid. Iets met Liefde voelen, zacht, speels, met compassie en zonder oordeel. Iedereen zijn/haar eigen tempo gunnen… Iets voor jou?
Angsten loslaten dus, al blijken de ziekte van Lyme en Covid biowapens te zijn en de Messias van de Joden toch een bedrieger… Al steken de Amerikanen kinderen op Maui in brand. Al kunnen de VS kunstmatig aardbevingen oproepen in landen die volgens hun globalistische Agenda hen onwelgevallig zijn (zoals in Turkije!). Turkije ontzegt DAAROM de VS en de NAVO toegang tot de Zwarte Zee voortaan. Dat wordt BOEMM!
Misschien neemt na de Volgende Crisis een verbeterde mensheid straks dat rare bruggetje over dat totaal vervuilde watertje. Leve daarom de bescherming van het zeegras!
Effe KIJKEN naar die leuke goeroe Fee Smulders!


Uit de voorstelling Hag (Heks) van  Cézanne Tegelberg

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Tantraworkshop voor (gelegenheids)STELLEN, Rotterdam: 11 & 12 november en 23 december. Verbinden, ontspannen en vertragen. Leer Tantrische massage te geven. Belinda 0628770509.

* Mannen Werk, 7 zaterdagen vanaf 9 dec. eens per maand, lichaamswerk, sharings, opstellingen, meditaties en rituelen. We spelen, dagen uit, vallen en staan op zo nemen we onze plek in.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel: Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Leuke dingen doen! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!


Nieuw: Kakken met kleren!

M/V BLIJFT GEDOE

De eerstvolgende Wereld Orgasme Dag is pas op 21 december maar wat zijn er veel onwetende, klungelige singles en wanhopige partners. Allerlei intellectuele mindfucks en nog meer fysieke, occulte of religieuze remmingen blijven vertragen… “Al krijgt hij geen stijve, er mankeert toch niks aan zijn tong of handen?” Stilte. “Hoor wie het zegt!”

Vrouwen zitten zwaarder in de oversterfte-statistieken dan mannen. Ze zijn spiritueler dan het manvolk maar ze zijn ook gestresster. Problemen van het hart en gepieker. Ook al zonder vaxjes. Ik gooi er maar eens een instructief zuur gedichtje tegen aan.

Happinez opgeschaald

Jouw zelfgehaakte muts bracht mij wel van de kluts.
Die aandacht plots voor mindfulness en meditatienut,
voor mildheid en compassie, voor Wellness en voor Happinez?
Je presenteert mij  onverwacht dit intuïtieve woordenspel,
nieuwe kracht vanuit jouw parasympatisch zenuwgestel!?

Dat sloeg een diepe bres in mijn verdediging, ineens zo broos.
Zou het kunnen? Gelijkheid en verbinding? Kansen op een ring?
Komt er nu ook beweging in jouw tot nu toe passieloze doos?


VROUWELIJKE DYNAMIEK

ZIJ kiest. Vroeger of later. De man geeft haar dienend wat zij verlangt en haar bevredigt. Na haar orgasme gaat haar hartje doorgaans geheel open (was eerst maar een beetje) en dan krijgt HIJ wat hij wil. WAT DAN? Dat oergevoel van ‘Mammie, mammie houdt van mij!’

Seks vanuit het hoofd (plaatjes kijken, herinneringen ophalen enz.) levert voornamelijk mindfucks op. Als de vrouw een man eenmaal gaat zien als pappie, kostwinner, lopende portemonnee en beschermer op straat, dan gaat de man haar zien als mamma, hoer, huisvrouw en de opvoedster van hun kinderen. Zodra het saai of te moeilijk wordt, taait hij af. Als zij hem tenminste niet al is voor gegaan. Hun gewoontepatronen en obsessieve gedachten gaan op zoek naar een volgend onbewust slachtoffer.
In veel relaties gaat de vrouw de man in zelfonderzoek voor. Niet altijd compenseert dat echter eerder wantrouwen van die man. Ache jeetje, Peetje.

 

 

 

 

 

 

 

HISTORISCH COMMUNICEREN

Met het ouder worden ga je anders naar heel vroege ervaringen kijken. En geheel nieuwe ervaringen kunnen je trouwens ook vroeg oud krijgen. Op Netflix (betaald) en Stremio (gratis) is een prachtige film te vinden: A LOVE SONG, over subtiele liefdeservaringen en beperkte communicatie.

Antropologen suggereren, dat al circa 300.000 jaar geleden aapachtige mensen al allerlei sociale structuren kenden, primitieve rituelen en een bepaalde mate van educatie en innovatie. Communicatie was waarschijnlijk beperkt tot nabootsing en iets van een gebaren makende, klank uitstotende zelfexpressie. Daarop volgde circa 50.000 jaar geleden een grote cultuurverandering. Dan komt kennelijk ook het interveniëren van de reuzen, de Nephilim, de even reusachtige Titanen en andere buitenaardsen in het spel. Daarmee ontstaat een zogeheten mythologische cultuur met Maya, Romeinse, Griekse of Scandinavische ‘Goden’ en met hen verbonden anekdotes (vooral onderlinge oorlogen). Veel daarvan is weg gefilterd door Katholiek gesubsidieerde historici. De geschiedenis herschreven door de overwinnaars, zo heet dat. De waarheid ligt op het kerkhof, zei mijn oma al.  Teken alsjeblieft deze petitie tegen het Pandemieverdrag! Voordat…

BOSNISCH TUNNELLABYRINT

Ik ga in de lente opnieuw met een groep (VOL) naar de oeroude Bosnische piramiden. “Minstens 33.000 jaar oud,” zegt in een film van Marijn Pols de beroemde inspirator van het Visiko-project, Semir (Sam) Osmanagić. Hij toont een ondergrondse boodschap in een code die zeer vergelijkbaar is met het Scandinavische Runensysteem: “De poort is gesloten. Alles is tot stilstand gekomen. We zullen ons moeten verdedigen en aanvallen, totdat het kanaal weer open gaat.”
Onder die vallei tussen de piramide ligt een tunnellabyrint, de Ravnetunnels, van latere oorsprong. Hoe zo een doolhof? En hoe zo maar één?


Verzet tegen irreële regels, juist daarom werd Wilders groot…

PLANETAIRE OORLOGEN

Ooit (minstens 7.500 jaar geleden) werden er op aarde planetaire oorlogen gevoerd. De blauwe God Krishna werd volgens de Mahabharata-overlevering toen weg gebombardeerd uit de Indiase stad Dwaraka.
Er zaten vast ook andere buitenaardse kolonisatoren in die diverse piramidestations in Bosnië (EN in Roemenië EN in Turkije EN elders). Ze werden daar fel belaagd en groeven net als een konijn minstens drie uiterst complexe, labyrintnooduitgangen. Die camoufleerden ze onder de grond en erboven. Mocht iemand de uitgang als ingang gaan gebruiken, dan wachtte de indringers een naar lot. Totaal gedesoriënteerd, honger, dorst, ver weg, uiteindelijk toch in veel doodlopende gangen. Zelf konden zij goed hun weg vinden door de tunnels als ze aanvallen buiten wilden ondernemen. De planetaire tegenstanders gaven veel later teleurgesteld lokale mensen de opdracht om dan tenminste alle gangen dicht te gooien. Men hoopte zo ook alle verborgen uitgangen te blokkeren. Aan de overkant van de vallei is een nieuw tunnelcomplex, Ravne 4, gevonden, een wederom verwarrende nepingang, waar niks te voelen is. Hoe het afliep? Die oorlog is nog steeds bezig…


Ouderwets mannenwerk op Hieros Gamos.

BESCHAVING VIA DE PLEJADEN?

Sinds zo’n 12.000 jaar is onze beschaving tegelijkertijd, naast de traditionele moord, doodslag en Holocaust industrie, aardig opgepept met lezen, schrijven en medische en administratieve kennis, een cadeautje van de Plejaden? Liefde, liefde, dat was toen en daar een nog ongedefinieerd begrip. Tegenwoordig is de liefde helaas al weer flink ondergewaardeerd. Vooral de Covid-set up heeft veel vertrouwen ondermijnd.
Disease, Debt and Death noemen kritische Amerikanen het spel van Big Pharma, Big Finance en Big Warfare.

Jammer genoeg zien gehypnotiseerde techneuten nu weer een probleem bij het participeren van veel niet-productieve (ongezonde, domme) mensen in de verzorgingsstaat. De cynische optie: selectieve uitroeiing! Al zo oud als de wereld. Wat ons resteert is autistische comedy: Work hard and die fast!

LEVENSVERLENGING?

Niemand sprak tijdens het verkiezingscircus over de gigantische groep alleenwoners die heftige moeite met wonen hebben. Ademhalen op 22 m2!? Is leven, gedefinieerd als ademhalen, wel altijd de moeite waard?

In januari plaatste de Telegraaf een artikel onder de kop: ZOU ER NA DE 75-JARIGE LEEFTIJD GESTOPT MOETEN WORDEN MET LEVENSVERLENGENDE ZORG? Eindelijk! Iemand die nadacht!
Alleen wie het zelf kan betalen, krijgt dan nog zorg. Een oplossing voor alle alcoholisten (10% van de volwassen bevolking, 40% van alle studenten!) is dan ook Goddank in zicht.
Persoonlijk had ik liever dat iemand een grens zou leggen bij de mate waarin een individu nog bij het volle verstand is en geestelijk in balans (door veel te dansen, te vrijen, gevoelens te uiten en gezond te eten bijvoorbeeld).  Want iedereen wordt ooit oud. Zelfs Mark R.


Met zijn WEF-sporttas, zo wonderlijk gezond!

DEMNETIEMOP

Benno werd gek van zijn eigen vergeetachtigheid. Hij bleef liever in bed. De lucht in huis was inmiddels verschrikkelijk. Hij lag ook alsmaar te denken aan de tas met gouden munten die hij had opgegraven in de tuin. Hij wist nog dat hij dacht, dat hij terug in huis moest rennen om zijn vrouw er van te vertellen, en dat hij toen nog even wist waarom hij dat gat in de tuin was gaan graven, maar flip, toen was die gedachte ook weer weg.

KERSTDAGEN MET MOEDER?

Jouw moeder wil altijd demonstratief bedankt wordt voor al haar inspanningen? Op haar verjaardag, met Moederdag, met Sint en Kerst. Zelfs op Vaderdag. Je kunt altijd vooraf mijn domino orakel raadplegen om te zien of euthanasie voor haar bespreekbaar is. En dan thuis mijn nieuwste boek lezen over spoken, reïncarnatie, karma en voorbestemming: Dikke Hans Leert Vliegen! Stort € 17,50 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres! En je MAILadres. Dan krijg je mijn Auraschoonmaakbestanden er gratis bij. Denk aan Sint en Kerst!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.110 lezers, ontvangen door 1755 abonnees via de website en door 3180 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

 

 

 

 

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →