Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Magazine 1 december 2020

By   /   november 30, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Magazine 1 december 2020

Tijdgeest Megazien
van 1 december 2020
over Trump, kolonialisme, Zwarte Piet, Dutroux, Stay Behind & frequenties.


Wie blijkt straks THE Joke?!

TRUMP VERLIEST MISSCHIEN NIET

Democratische stemfraude in de VS met ronselen van post-stemmen en ‘valse’ stembiljetten? Wie naar het onsmakelijke verleden van de Amerikaanse CIA inzake stembusfraude in andere landen kijkt, gelooft dat verhaal moeiteloos. Wie naar de geavanceerde Dominion software voor het tellen van de stemmen kijkt, gelooft ook wel dat dat systeem kundig gehackt kan zijn. Dat de mainstream media al genadeloos Trump censureren, is eveneens een veeg teken. “We leven in een gespleten wereld,” schrijft Ella Ster in een briljant essay. Trump lijkt echter nog een troefkaart in de mouw te hebben: de Wet van Benford! De man heeft wel een grote mond maar ook veel problemen onorthodox slim aangepakt. We gaan zien wat noodlot of Aliens ons brengt.


Het leven als variété-act: op naar het Anton Pieck Museum!

HOOP?!

TV kijken hoeft niet meer, de reguliere krant kun je opzeggen. Is er ergens toch reële hoop? Want nu meldt de Wapperwereld (‘helderziende’ Michael Love c.s.) ineens gezwollen dat de planeet Niburu achter de zon staat, dat de Pleiadians de Draco’s hebben uitgeroeid en dat die buitenaardsen ons (tenminste 144.000 uitverkorenen) groot heil komen brengen. Beloften, vleierij, kwantumsprong na kwantumsprong. Fijn dat wij wantrouwig alert zijn op het fenomeen nepnieuws tegenwoordig. Maar een beetje mediteren op samenwerking en transformatie op 21 december tijdens de precieze samenstand van Saturnus en Jupiter (er gaat een Stargate open, zegt Broeder Wappa), dat kan geen kwaad. Er gloort namelijk hoop voor wie gelooft in bewustzijnsverruiming. Alles draait om het innerlijke samenbrengen en de bundeling van gedachtenkracht. Beetje positief denken: “Hallo Mark Rutte, wij weten hoe je werkelijk denkt! Het komt goed!”

CHRISTELIJK KARMA

Bijna Sinterklaas en tijd voor ruzie, beschuldigingen en racisme. Satan krijgt vast helemaal gelijk. En de Goedheiligman is gewoon een schijnheilige. De Christenen hebben zeker duizend jaar een schrikbewind uitgeoefend naar alle andere geloven. Ze roeiden inheemse volkeren uit of ze verhandelden en buitten ze uit als slaven. Nederlanders zetten Afrikanen aan het werk op hun plantages in Suriname. Veel nakomelingen van die slaven migreerden naar Nederland met het onbewuste voornemen om daar nooit meer te werken zodra ze Bijstand hadden gekregen. Een onorthodox maar duidelijk karmisch terugverdienmodel.


Haji Firoez in Iran

ZWARTE PIET OF NIET?

De figuur van Zwarte Piet is tegenwoordig een totaal andere dan de metgezel van de heilige Nicolaas, zoals hij in een lange, mondiale, ook voorchristelijke traditie verschijnt. De man met het zwarte masker of de kerel met het zwart gemaakte gezicht verbeeldde vroeger een duivels wezen dat aan een touw of ketting werd voortgetrokken om te verzinnebeelden dat onze Paapse heilige de boze demon in de hand had. De knecht werd in het Midden-Oosten Haji Firoez genoemd, Knecht Ruprecht in Duitsland of Krampus in Hongarije en Oostenrijk. Met de slavernij had dit midwintervolksvermaak nog tot in de 20e eeuw niets te maken. Pas veel later hebben ongeletterde lieden de Zwarte Piet een discriminerende positie als (neger)slaaf toebedeeld. Tenminste, zo stond het allemaal in de Docentenhandleiding van het Lespakket Zwarte Piet & Sinterklaas, 2017.

Omdat discriminatie maar weinig handvaatjes nodig heeft om een minderheid te kunnen treiteren, is er inmiddels in ons land veel akelig gedrag ontstaan, waarbij donkere kinderen negatief met Zwarte Piet worden vergeleken. Helaas is al dat hysterisch vóór Piet zijn (donatiepusher Hugo Bos van Cultuur onder Vuur) of tégen (rapper Akwasi) ontsierend voor het kinderfeest. We hebben wel ernstiger dingen om ons druk over te maken. Want als we niet uitkijken, stopt Sinterklaas Rutte alle ongehoorzame kinderen straks in de zwarte BOA-zak.

TIJD VOOR CADEAUS

Ondertussen is het prachtigste materiële cadeau voor Sinterklaas en Kerst het schitterend uitgevoerde boek Dansen als een edelman van Ronald Bos. Occulte plaatjes, esoterische symbolen, kunstzinnige beeldtaal van het hoogste niveau.

Een politiek cadeau op een geheel ander plan is bijvoorbeeld het terugdraaien van de onverantwoorde bezuinigingen op de psychiatrie, de ouderenzorg en de sociale werkplaatsen. Er moet veel meer aandacht komen voor de dramatische ketenreacties. Door regelzucht failliet laten gaan van cultuur en entertainment, van horeca, zwembaden, musea, bioscopen, pretparken en evenementen maakt dat lager en lager in die keten onnoembare schade wordt aangericht. De supermarkt mag echter open blijven, net als de volgestroomde koopgoot op Black Friday, de zondagse Ikea, Hornbach en de Bouwmarkten! Als we maar allemaal de niet-beschermende mondkapjes dragen vindt de HELE Tweede Kamer ! O nee, op de PvdD en Wybren van Haga na!!!

Volgend jaar verschuilen de vet betaalde ambtenaren zich vast weer knap achter elkaar (zie nu de Toeslagenaffaire!). De gepakte sectoren zijn ondertussen door hysterisch Corona-beleid op een achterlijke manier uitgekleed door VVD/CDA-nepsinterklazen en de zwartste vaccinbazen. DIE bepalen wanneer de pandemie pas over is! En dat terwijl een Portugese rechter de PCR-test heeft afgewezen als een basis voor verplichte quarantaine!

Steffie und Torsten

MARC DUTROUX DEED ALLES ALLEEN. TOCH?

Wonderlijk hoe mensen zich laten hersenspoelen. Het onbestaanbare geloven! Rustig aannemen dat Marc Dutroux helemaal alleen al die tunnels en cellen onder zijn huis in België gemaakt had. En dat verhalen over kindermisbruikers allemaal complottheorieën zijn. En dat een paar loze Arabieren in twee vliegtuigen op 11 september 2001 DRIE wolkenkrabbers met de grond gelijk konden maken. Na 9/11 werden we bang gemaakt voor de moslimterroristen, nu worden we bang gemaakt voor vaccinweigeraars! Hoppa, iedereen zit voor de tv suf te luisteren naar het medische fascisme van onze Open Gevangenisbewaarders. Indoctrinatie en conformeren, en nog eens conformeren. Fijn dat er nog lefgozers zijn als Jeroen Pols en Willem Engel die in de rechtzaal de dubieuze PCR-test aan de orde hebben gesteld. Uitspraak op 9 december.
Fijn dat Thierry Baudet, een vangnetpion en spindoctor noemt Martin Vrijland hem, is opgestapt. Nu moeten al die nieuwe rechtse rakkertjes weer gewoon naar PVV, D66 en de VVD. Dàt was de bedoeling vanaf het begin!


Zo eindigde de demonstratie in Bern (Zwitserland)

STAY BEHIND WAPENDEPOTS

Bij het begin van de Koude Oorlog werd gevreesd voor een inval van communistische, Russische troepen. In geheel West – Europa begroeven geheime organisaties wapens voor zogeheten Stay-behind operaties. Als de militairen zouden zijn uitgeschakeld, waren er zo dan nog talloze mogelijkheden voor verzetsstrijders. In Italië ging dat onder de naam Gladio, in België als SDRA8, in Zwitserland als P26. In Denemarken heette de club van potentiële verzetsstrijders Absalon, Frankrijk noemde de organisatie Glaive. In Nederland kenden de anticommunisten elkaar onder de codenaam O&I (Operaties en Inlichtingen). In 1983 werd bij toeval in Gelderland zo’n clandestien wapendepot gevonden, waarna de Tweede Kamer kort op de achterste benen stond. Defensie had immers nooit de Kamer op de hoogte gesteld. Ex-Landbouwminister Pierre Lardinois was geheim bevelhebber. Pas in 1992 werd die illegale tak van Defensie op non-actief gesteld. Tenminste… voor zover we weten.
Tegenwoordig wordt ons verboden om te zingen of te schreeuwen op straat. Wapens in de vorm van vuurwerk zijn ook verboden. Er is nog steeds een geheime overheidsagenda. Tegen de Russen natuurlijk. Die toen al niet kwamen en nu nog niet. Hoe rekbaar is het draagvlak voor al dit geritsel?


Overschatting van het draagvlak

WAAROM DONEREN?

Ieder jaar ben ik weer buitengewoon verrast door donaties aan onze Stichting. De kosten van het in stand houden van Tijdgeest Magazine belopen rond de 1400 piek per jaar, vooral door de kosten van legale illustraties. Met die eenmalige supergoedkope advertenties komen we natuurlijk niet uit. Sommige zijn nog gratis bovendien. Ik heb Goddank drie keer een enorme donatie van een echte fan gehad. Dus, dankzij dat en dankzij die paar mensen met een structurele bijdrage draaien we nog. Dank, dank, dank voor jullie Toeslagen in deze tijd van ijskoude bureaucratie.

Opnieuw bied ik mijn  lezers een riant voorstel aan: een heel jaar adverteren met een regeladvertentie op de 1e van elke maand. Dat kost normaal € 220: de jaardonatie van € 40 plus 12 x € 15.  Ik hoop dat ik iemand kan verleiden met een prijs van € 130?


Iets geven en iets krijgen, dat is het.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 20/12 en 24/1/2021! Nooit saai.

* Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops. Enschede, Landgoed AlGoed. Kerst 26-30/12. €230,- all-in.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte. Zelfs in Coronatijd!

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij mij voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak. Ideaal cadeau voor HSP-ers.

* Wie Loes Modderman mailt op [email protected] krijgt maandelijks haar schitterende, spirituele productie DE VERWONDERING. Een aanrader.

* Straks de mondkapjesplicht? Ontduik de regel hier. Bestel een vrijstellingskaart! Toch Corona gekregen? Bepaalde geluidsfrequenties kunnen helend werken. Hier!


Kopiëren op hard papier en plastificeren. Gaatje er in en aan koordje om je hals.

ONTWIJKEN VAN DE DATA-HAAIEN?

Facebook wil al weken dat jij (althans ons debiele kleutervolk) Corona-enquêtes invult, ach toch, hoe jij je voelt (“Ik ben een groot voorstander van meningen die aansluiten bij die van mijzelf”).
Hoe omzeil je al dat privacyloos gepeuter? Bijvoorbeeld Facebook opschonen van de trollen, die je hebt herkend. En zelf overal valse profielen aanmaken. ‘n Ouwe Nokia-telefoon kopen met een SIM-only abonnement. Enzovoorts. Of is dat juist vooruitlopen op angstige situaties en daarmee juist het Kwade voeden?
Eh, ja, zeg maar, eh nee toch? Is zelfliefde en zelfacceptatie nog wel genoeg voor jouw en mijn strikt individuele Verlichtingstripje? Of moet er her er der iemand gewoon de kogel krijgen? Waar koop je dan zo’n machinegeweer? Contacten leggen met de Mocro-maffia? Maar gaan we dan niet van kwaad naar erger?

Even een relativerende gedachte: Als de Azteken niet waren overweldigd door de Spaanse, met musketten bewapende moordenaars, dan waren de mensenoffers heel gewoon in heel Amerika geworden… Eh? Ja? En als Hugo de Jonge jong was gebleven, dan eh, ja…


Heilige gezagsgetrouwheid, incarnatie van een foute Paus?

TRILLING EN FREQUENTIE

Alle vorm en beweging in dit universum is gebaseerd op trilling en frequenties. Bekijk de fascinerende documentaire van Robert Boerman, Cymatic Tartaria. De digitale samenleving is hier, verrijkt de rijken en vraagt grote offers van alle anderen. Wie niet mee kan met de overheidssoftware, wordt achtergelaten. Onderzoek wees al uit dat sociale isolatie en eenzaamheid het verloop van Alzheimer ongunstig beïnvloedt. Kun je een hele bevolking vroegtijdig laten dementeren? Depressief en bang voor Big Brother? Daar lijkt het op. Beetje trilling verlagen gewoon.

AFLUISTEREN

Wikileaks toonde aan dat zonder scrupules Amerikaanse geheime diensten decennia lang duizenden ergens om verdachte personen bespioneerden. Nu zeiken de VS totaal schijnheilig over China dat via Huawei telefoons kan afluisteren. Nee toch?
Steeds verder geavanceerde technologie is de drijvende kracht achter het proces van gecontroleerde nieuwsgaring en selectief aansturen van de publieke opinie. Afluisteren, isoleren en bestraffen van de critici. Desnoods op afstand met een drone. De politiestaat wordt ingezet voor het bewaken van grote groepen ontevreden burgers en als vergaande controle op elk buitenbeentje. Denk aan Edward Snowdon en Julian Assange. De Nederlandse Geheime Dienst, gesteund door onze militaire Inlichtingendienst, zoekt moeiteloos uit wie hier subversief denkt op politiek gebied via Facebook, Twitter en Instagram!

VEILIGE CONVERSATIE

“Dus ja, zeg maar, nee, kijk, zie je, je moet het zo zien, het is een hele goede vraag, maar eigenlijk… Je weet toch, je ruikt, eh, ach, zeg maar, je weet dat bepaalde gassen, nu ja. Ja. Het is getest, punt uit, ja, nee, dus je kunt zeggen dat eh, zeg maar, het is zo goed als veilig… Ga jij maar eerst.”

WEILANDGRAP

Komt een Sinterklaas binnen in het café en de barman begroet hem hartelijk: “Hoi Heiligman. Een biertje?” Dat lust de Sint wel. Komt zijn paard binnen. Zegt de barman verbaasd maar toch ook: “Hoi.” Het paard knikt: “Doe maar!”


JE VADER BLIJKT JE VADER NIET TE ZIJN MAAR GEADOPTEERD?

Raadpleeg het domino orakel voor je een te emotioneel testament opstelt.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

Read More →