Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Magazine 1 augustus 2022

By   /   juli 31, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Magazine 1 augustus 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn.

Tijdgeest Megazien
van 1 augustus 2022
over Henoch, schizofrenen, kamperen, relateren, Tilasmi, Russen & oversterfte.


“Krijg toch de pokken, pleurislijers.”

BEWUSTE AARDE?

Het merendeel van onze klimaatwetenschappers denkt alleen, de aarde voelt slechts. Zou onze planeet vanuit zekere kosmische trillingen misschien zelf een soort beschermend bewustzijn hebben ontwikkeld? Iets met klimaatverandering? Gaan de wateren van de zeeën en de grote rivieren iets aan ons teruggeven (plastic) of iets terugnemen, dat wij aan hen ontrukt hebben? Kunnen we iets leren van de zondvloed van het verslag van Noach en, nog magischer, van het verhaal van Henoch? Lees de superbe bijdrage van Hugo van der Zee bij Wanttoknow!

Saai is het in elk geval niet en op bewustzijnsniveau gaan we fascinerende tijden tegemoet. Lees ook ter inspiratie meer over heel andere (maar vergelijkbare) tijden, in een griezelig ver verleden en ook rond planetaire experimenten in het Oahspe-boek, zoals samengevat door Willemijn Bessem!


GEBEDSGENEZING

Jomanda deed het, talloze dominees lukte het: de geest laten triomferen over het lichaam! De uitstraling van de genezer doet veel en het religieuze charisma kan al een groot deel van het effect bewerkstelligen, maar er is meer. In amateurfilmpjes over Irakese gebedsgenezing zie je ene Mullah Ali Kalak werken met wat wij schizofrene patiënten zouden noemen, mensen met angstaanjagende, agressieve overschaduwingen. Ali (in Irak gefilmd met baard en witte hoofdsjaal en in Duitsland zonder baard en met een baseballpetje) probeert met het reciteren van Koranverzen de aandacht te vangen van wat hij een djinn noemt, een kwaadaardige geest. Een getraumatiseerde, meeliftende overledene, zou ik liever zeggen, maar de islam houdt niet van reïncarnatie noch van pratende doden.
Ali is zelf reuze eng en voorstander van meisjesbesnijdenis maar hij dreigt wel effectief die djinn met verbranden. Kennelijk gehoorzaamt die parasiterende lifter, gelukkig gevoelig voor dat soort magie.
Gehoorzamen, zelfs in de lift!

SCHIZOFENIE-BEHANDELING

Ali krijgt onder meer ook geestelijk verwarde en verlamde patiënten weer aan het lopen. Daartoe verricht hij ingrijpende chiropractische handelingen, met name wat betreft het veranderen van de stand van iemands nekwervels. Dat spoort wonderlijk met bevindingen van de in 2015 overleden, zeer onterecht verguisde, nestor van de Orthomanuele geneeskunst, de Haagse arts Maja Sickesz. Zij beweerde dat ruim een derde van de schizofrenen genezen zou worden door het veranderen van de atlasstand. Helaas wilden veel van die lieden (tenminste hun lifters!) na het aanbod van mevrouw Sickesz liever schizofreen blijven vanwege de angst voor een eventuele toekomstige ongezellige ‘uit huis plaatsing’ van hun parasiet.

GEESTELIJKE VERKROTTING

Zo’n 31 jaar geleden maakte ik voor de Vereniging tot Hulp en Dienstverlening aan Alternatieve Woonvormen een ontwerp voor 4 geschakelde herenhuizen. Basisidee: twee parterrewoningen voor ouderen, zeg bejaarden, links en rechts. met een uitbouw naar een gemeenschappelijke tuin. In het midden van de twee vleugels waren twee parterrebedrijfjes gepland. De eerste verdiepingen waren op dat niveau geschakeld verbonden voor twee of drie stellen (hun kinderen): jonge ouders met kinderen. Op de uitbouw hadden zij een balkon. De zolderetages waren bestemd voor single-appartementen voor studenten of andere 1-persoonshuishoudens. Het project werd aangeboden aan 14 woningcorporaties, waarvan er slechts eentje de moeite nam om te reageren: “Wij bouwen nog alleen eengezinswoningen, meneer. Uw plan is veel te complex om te financieren.” Aanpassen aan een woningbehoefte op termijn kwam bij niemand op. Nog steeds is de woningbehoefte voor jongeren en studenten enorm. Mijn jongste zoon (33) sliep tenminste lang in een tent in het Amsterdamse bos.

Flippen? Of gewoon eens in extase luisteren naar Maarten van Roozendaal in 2007 met Mooi! (“Ik ben Goddank nog een jonge lente waard!”). Even super: De Bende van Vier.


Oud en afgedankt. Daar gaat alles heen, om te janken zo mooi!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) maar wel op Facebook (2900 volgers).

* De NPO, onze Nationale Propaganda Organisatie, krijgt 500 miljoen subsidie om te roeptoeteren naar het tv-kijkend klootjesvolk. Het ANP, het Algemeen Nederlands Persbureau, is in handen van John de Mol, de man van de entertainmentbranche. Lachen! Stickers plakken met NOS FAKENEWS heeft onvoldoende geholpen, maar de bedenker van die actie, Tilasmi Frigge, verdient echt alle eer. Gefeliciteerd met je verjaardag, bro!

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

RELATIEVOORTGANG

Verliefd zijn, ja, dat lukt ons bijna allemaal. Meer relatietevredenheid creëren is een helse opgave als de wittebroodsweken voorbij zijn en de schaduwkanten toeslaan. Iets triggert: een gevoel van onrecht, onbegrip, onterechte afwijzing, jaloezie, verminderde zin in elkaar, ingeslapen raken, uitgekeken, sleur, wanhoop, eenzaamheid. Als de fysieke affectie wel is blijven bestaan, dan is er flink positief cement beschikbaar. Veel seks wordt niettemin benut om spanningen op te lossen. Frustratie over die seks leidt niet zelden tot agressie, verbaal of lijfelijk geweld. Al die agressie is echter aangeleerd, dus meestal spelen zulke stellen dingen uit hun eigen jeugd na.
Het is een mythe dat mannen altijd moeten en maar één ding willen. Uit onderzoek bij primaten en vogels blijkt dat de vrouwelijke wellust even ondernemend, jagend en uitzoekend, is als die van mannen. Maar die illusie wordt graag breed uitgestald als iemand ergens de schuld van moet krijgen. O ja!
Laat ons gauw de Chinese communisten de terechte schuld geven van het wereldwijd in zetten van een effectief biowapen.


Veel en groter is beter, zo denken sommige verslaafden.

QUALITY TIME

De meeste stellen zweren gelukkig bij quality time, dieper, eerlijker graven naar elkaars gevoelens en behoeften. Een vaste avond daarvoor kan een ankerpunt betekenen. Soms draaien setjes op wederzijdse hulpvaardigheid (ik doe dit voor jou en jij doet dat voor mij). Tja, en als ook dat gaat schuren, omdat het evenwicht zoek is, dan werkt sporadisch het geven van indrukwekkende cadeaus.
Soms helpt het als er van beide kanten inzicht is in het overmatige gebruik van affirmaties. Positieve overdenkingen delen zoals: “Alles wat het leven mij aanreikt, is goed voor mij en de groei van mijn bewustzijn.” Of, heel relativerend: “Zitten wij in een doolhof en zoeken wij een uitweg naar buiten of ploeteren wij in een labyrint en zoeken wij de innerlijke kern?”

Meestal worden je kinderpijnen door die vreselijke partner opgewoeld uit je verstopte onderbewuste. Zoek de voorbeelden er maar bij: je vader liet je in de steek, je moeder bood nooit veiligheid, niemand begreep jouw fijngevoeligheid en/of ik moet altijd alles alleen doen. En nu? Weer op zoek? Het datingcircus in en dezelfde types ontmoeten?
Want zolang je jezelf niet snapt, blijft het wringen met die ander. Steeds bereid zijn om verbinding te blijven zoeken, lijkt het belangrijkste. Al ben jij verslaafd aan seks en je partner aan eten (aan chocola bijvoorbeeld).

Staafdiagram over bevolkingsdichtheid. India en China, DAAR gebeurt het.

RUSSEN

Op sommige plekken op aarde is het veel drukker dan elders! Daar kunnen ze helemaal wel wat vaccinschade gebruiken! Maar ineens moest er ook op de grens van West en Oost-Europa na 75 jaar Europese vrede weer geoefend worden met angst en haat en groot geld verdienen. De Koude Oorlog terug. Lekker nieuwe wapens testen, en vet speculeren op tarwe en gas! En we boffen nog, want Poetin is een gematigde politicus in Rusland, geen neofascistische antisemiet, geen asociale, kapitalistische liberaal, geen rechtse nationalistische chauvinist, geen communist maar een slimme conservatieve strateeg. Dat kun je allemaal van Trump en Biden (en Rutte) niet zeggen. Poetin heeft wat hij wilde en kan nu vrede afdwingen bij de NAVO en de Amerikanen. Zelenski moet weer met zijn eigen corrupte, criminele zakenlieden verder. De rijke Russische oligarchen dumpten vanwege de sancties hun Bitcoins op een superhoge koers en kopen die straks weer tegen de halve prijs terug. Europa pleegt ondertussen economisch een halve zelfmoord. Niet dood, wel opgehangen.


Oversterfte per miljoen inwoners

GEEN OVERSTERFTE OP HAITI

Alle censuur maakt mij argwanend. Jou ook? En allerlei plaatjes kunnen gephotoshopt zijn om ons bang te maken. Een voorbeeld: foto’s van bloederige vezelklonters die zogenaamd uit een overledene gehaald zijn. Als niet het hele filmpje wordt vertoond, kan het zo maar trollenwerk zijn. De oversterfte onder gevaxte Engelsen is ondertussen extreem. Boris Johnson trad een paar uur na de publicatie van het betreffende rapport af. Afleidingsmaneuver! Overheden willen niet dat jij voor jezelf gaat denken. Klein houden, anders zijn wordt afgestraft met censuur. “De makkelijkste manier om mensen passief en gehoorzaam te houden is door hun informatiespectrum zo beperkt mogelijk te houden maar juist daarbinnen een levendige discussie aan te moedigen.”
Citaat van de Amerikaanse schrijver Noam Chomsky.

Rond Covid worden we dus overspoeld met leugens. Voorbeeldje: Haïti is te arm voor vaccinaties, alleen de rijkere mensen vroegen een shot (1,4% van de bevolking). Maar in de oversterftegrafieken staat Haïti onderaan.
Pas als het hard gaat waaien, zie je waar de waarheid zich verstopt heeft.

DOMHEID MAG

Elk volk krijgt zodoende wat het verdient: de leiders, de vernedering of het superioriteitsgevoel. De gemiddelde burger is helemaal niet snugger, hooguit argwanend. Hij informeert zichzelf marginaal: populaire tv en foute kranten. Hier speelt direct het recht van de sterkste en survival of te fittest. Want wie zich niet bijleest over Agenda 2030 en nooit wantrouwig verneemt dat de Verenigde Naties en het WEF intens gaan samenwerken, tja, die ziet geen catastrofe voor de vrije meningsuiting en de democratie aankomen.
Klakkeloos vaccineren, niets lezen over oversterfte, bijwerkingen bagatelliseren, vooruit maar. Sticker gezien met 5G Weg Er mee? Eh ja.. En?
Swiss Propaganda Research toonde aan dat 85% van het nieuws wordt rondgestuurd door slechts drie (3!) persagentschappen., die op hun beurt weer werken voor grote industriële bedrijven. Desinformatie, misinformatie, nepnieuws, eenheidsworst? Eh ja, als ik maar wel op vakantie kan!
De boeren zagen de hoorns van hun koeien af. Zullen ze wel over nagedacht hebben… De varkens sturen vet veel ammoniak de lucht in. Tja, die Brabo’s verdienen niet beter, hahaha. De geldontwaarding slaat toe, 10% per jaar. Eh, ik heb toch 3,5% loonsverhoging gehad? Bitcoins? Nee, da’s voor rijke Russen.

Wir haben es nicht gewüsst. Alleen oudere mensen zegt die zin nog wat. Wie niks snapt van de huidige geopolitieke false flags, die opteert voor willoos slachtofferschap. En de anderen? Ach, die sturen soms Tijdgeest Megazien door aan hun eigen adresboek.

MANIPULATIEMOP
“De Minister van Buitenlandse Handel wordt wegens fouten voor de wilde honden geworpen,” beval de keizer. De minister vroeg twee weken uitstel van executie om overal afscheid te nemen. In plaats daarvan ging hij naar de kennel waar de wilde honden werden gehouden. Twee weken lang gaf hij ze eten, knuffelde hen en borstelde hij hun vacht. Op de executiedag vlogen de honden op hem af, maar juist om hem te likken en met hem te spelen. De keizer doorzag direct de manipulatie: “Voortaan worden de veroordeelden voor de krokodillen geworpen. We beginnen vandaag met de Minister.” De keizer ervoer nog veel interessante incarnaties daarna. De Minister kwam terug als 1e Kamerlid voor de PvdA.

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JIJ HEBT LAST VAN VEERTIG VERVLOEKINGEN?

Tenminste, dat beweerde dat medium op die Paranormale Beurs? Of die Olof Smit uit Zandvoort? Raadpleeg het domino orakel om te zien of jij even Hoofdstuk 3 over vervloekingen en astrale blokkades moet lezen in mijn nieuwe boek: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?! Gesigneerd bij mij aan te schaffen.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.520 lezers, ontvangen door 2352 abonnees via de website en door 2.900 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →