Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Ja hoor: Tijdgeest Magazien, 15 maart 2018

By   /   maart 16, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Ja hoor: Tijdgeest Magazien, 15 maart 2018

Tweewekelijks alternatief nieuws over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen, een gratis uitgave van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, BCC gemaild naar 12.800 lezers en naar 5.100 abonnees via de website. Redactie: Peter den Haring. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. 
 Tijdgeest Megazien
van 15 maart 2018
over Hmong, Derde Rijk, Haïti, demonen, Saturnusringen, Ahriman, Albedo & robotbreinen.

HMONG VLUCHTELINGEN

We maken ons soms druk om Afrikaanse vluchtelingen. Maar ook in Thailand en Cambodja leven miljoenen mensen in kampen. Veel van die ellende is terug te voeren op de Vietnamoorlog en de obsessieve reactie op het Westen op eventuele communistische samenlevingen. ’t Is hier goed gedocumenteerd. Bergvolken zoals de Hmong, die door de VS werden getraind tegen de Vietcong, konden enige nazorg op hun buik schrijven toen de Amerikanen zich uit Vietnam moesten terug trekken. Het lijkt allemaal op het noodlot van bijvoorbeeld Palestijnen, Ethiopiërs en Jemenieten. Oneindig herhalen van machtspelletjes, nationalisme en hebzucht.

JOODSE KOLONISATIE

Bij de Joden begint een dag met de opkomst van de zon waardoor zij (naar eigen zeggen) kinderen van het licht zijn. Bij de gojim, de gentiles, de heidenen (wij dus) begint de nieuwe dag om middernacht waardoor wij (dus) kinderen der duisternis zijn. Onze Amerikaanse Lichtbrenger President Trump (goed voor een persoonlijk vermogen van € 2,6 miljard) staat, dankzij de Israëlische financiering van zijn verkiezingscampagne, 100% achter al Israëls oorlogsmisdaden en hij heeft beloofd strak al Israëls vijanden af te straffen, liefst met Israëlische wapens.

Het is wel even goed om na te lezen hoe het precies zat met de kolonisatie van Palestina na WO II. Dat proces is pijnlijk nauwkeurig beschreven door de Britse journalist David Cronin. Uitgeven van dat boek lukte nog maar net, want de Britse regering, die ook enorm veel wapens koopt van Israël, probeert een zodanige definitie van strafbaar antisemitisme in de wet te moffelen, dat daar elk mogelijk protest tegen Israëlisch wangedrag onder komt te vallen. Ik had een Joodse overgrootvader maar die zal zich nog wel een paar keer in zijn graf omdraaien…

De grootste tragedie van het naoorlogse imperialisme in combinatie met de Joodse zielenpijn: incarneren als je voormalige tegenstrever….

Het 1/3 Reich op reis.

FRANSE SADISTISCHE OEFENINGEN

Nog een beetje geschiedenis voor de sfeer. In 1800 was het eiland Haïti voor de Fransen een superieure kolonie voor wat betreft de opbrengst aan suiker en koffie. Alles werd door negerslaven geproduceerd maar die mensen hoorden via de tamtam natuurlijk ook dat de Franse Revolutie ‘vrijheid, gelijkheid en broederschap’ beloofde. De zwarte slaven werden onmenselijk wreed behandeld en dus was het voorspelbaar dat ze een Afrikaans militair genie, Toussaint l’Ouverture, durfden te volgen in een massale opstand tegen hun Franse meesters. Keizer Napoleon Bonaparte stuurde razend 10.000 troepen naar het eiland met de opdracht om alle zwarten uit te roeien en te vervangen door nieuwe negerslaven uit Afrika. Alle gemengde huwelijken werden ontbonden: de zwarte partner werd vermoord, de blanke werd gedeporteerd naar Frankrijk.
In 1802 kwam de genocide pas echt op gang. Slaven boven de 12 jaar werden verdronken, dood gestoken, door afgerichte honden verscheurd en vergast met zwavelgas in speciaal daarvoor ontworpen schepen. Met zulke marteling en dood in het vooruitzicht vochten de slaven zich echter als leeuwen naar een overwinning, die in 1804 resulteerde in een Onafhankelijkheidsverklaring. Ondertussen was hun leider verraden, gevangen genomen en gestorven in een Franse gevangenis. Beide partijen hadden de gewoonte om de afgehakte hoofden van hun vijanden op staken langs de kant van de weg te plaatsen. IS was er niks bij.
Op het nabij gelegen eiland Guadeloupe werd de aanpak van de zwarte opstanden een schoolvoorbeeld van extreem sadisme. Men leze voor de frisse details hier verder. Wat uitroeiing betreft, was Napoleon Hitlers grote voorbeeld. In modernere tijden heeft Stalin en na hem de Argentijnse junta ook mooi werk geleverd voor onze historici. Tegenwoordig maken wij ons weer druk om dierlijke slaven in een vijvertje: het fenomeen Seaworld.

  PVDD-MOP

Heel gestrest komt meneer Smit bij de dokter, klagend over een zeurende pijn in de knieën. “Wat doet u zoal aan ongewoons met uw knieën?” vraagt de dokter. Meneer Smit twijfelt maar bekent dan dat hij het erg vaak op z’n hondjes doet. De dokter is verbaasd: “U kunt die posities toch wel eens omdraaien?” Meneer Smit schudt zijn hoofd: “O nee, dok. Die hond stinkt zo vreselijk uit zijn bek!”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2019, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Maandagavond 19 maart Light of the Beloved concert van wereldberoemde mantrazangeres Snatam Kaur in het RAI Auditorium Amsterdam, 20.00 uur. Tickets www.hansrietveldevents.eu.

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected]

* Jozefien Eussen in Soest, praktijk voor Klassieke Homeopathie,  voor iedereen en al je klachten. Speciaal voor baby’s en zwangeren en voor begeleiding van bevallingen. www.natuurlijkkankervrij.nl en 035-6012118.

* Van Akasha tot Zout, een natuurgeneeskundig boek van Adrie van der Ven over chakra’s,  psychosomatiek en celzouten, 375 blz. €22,50 Info: [email protected]  of 020 6830405.

* Verdiepingsweek, zelfonderzoek op Landgoed Algoed in Enschede van 29 maart t/m 2 april: Familie Opstellingen, Bonding, Trancereizen, meditatie, zweethut, € 215 all-in.

* Voetreflexologie in Den Haag, driekwartier sessie voor € 37,50, kennismaken met ontspanning, energiewerk en aandacht. Paula 06-19499097. Met PdH-aanbeveling.

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info www.paraview.nl.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Presenteer jezelf authentiek, wezensecht, in je werk en levensmissie. Claudette van de Rakt maakt een professioneel portret van jou op locatie of in de studio.

* Healing Festival, 13-15 juli 2018, 11e editie op Venwoude drie dagen keuze uit 50 spirituele workshops op landgoed in bossen Lage Vuursche.

* Workshop Hoogsensitiviteit: gronden, opschonen en spiritueel omgaan met HSP. Begeleiding Peter den Haring, centrum Djoj, Rotterdam-Schiebroek, zaterdag 12 mei 10.00-17.00 uur. Kosten € 85 inclusief vegalunch. Aanmelden via www.djoj.nl.

* Familie Opstellingen (Kijken Naar Je Blinde Vlek met Peter den Haring) vijf dinsdagavonden vanaf 17 april in Leidschendam, voormalig Schakenbosch). € 35 per avond. Een bijzondere demonstratie? Hier dan!

* Taribush Kuna Festival 26 t/m 29 juli 2018. Genieten van muziek, theater en kunst in de Drentse natuur Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Www.stressrelease.eu of www.jereisnaarhuis.nl voor het ontladen van je stress na slechts twee oefeningen van 2 minuten elk. Je wilt toch snel van je stress af?

BESTAAN DEMONEN ECHT?

Of zit alles in je kop? Deze antieke Indiase illustratie laat een conflict van zo’n 10.000 jaar geleden zien: zwarte reuzinnen, een tovenares, een bezeten leeuw en andere engigheid die de blauwe Krishna getrouwen te pakken nemen, hoofdjes afhakken en zo. De gewone, roze mensen vluchten. Voor wie in andere dimensies kan kijken, gebeurt dat allemaal echt. Als je daarvan alleen iets kunt voelen, is het even erg.
Maar! Wat is waar? Ik haal vaak de ziener Rudolf Steiner aan. Die man zei in 1904: “De fout die hier gemaakt wordt, is dat velen zich de karmische samenhangen te eenvoudig voorstellen. In het leven van ieder mens treden voortdurend gebeurtenissen op die met zijn verdienste of zijn schuld in het verleden helemaal niets te maken hebben. Dergelijke gebeurtenissen vinden hun karmische vereffening in de toekomst. Wat mij nu onschuldig overkomt, daarvoor word ik in de toekomst gecompenseerd. Dit ene is juist: niets blijft zonder karmische compensatie. Of echter een belevenis van een mens het gevolg is van zijn karmische verleden of de oorzaak van een karmische toekomst is: dat moet afzonderlijk vastgesteld worden. En dat kan niet met het aan de fysieke wereld gewende verstand, maar alleen door de occulte ervaring en waarneming beslist worden.”
Dus? Toeval bestaat toch niet. Kak!


Een rasp van binnen is erger dan een baard van buiten.

BUITENAARDSEN & MOORDENDE VACCINATIES

Laat ons nog eventjes verder filosoferen over de onzichtbare maar voelbare invloed van buitenaardsen op ons leven. Een ex-CIA man en een ingenieur voor de vliegtuigbouwer Lockheed Martin, Boyd Bushman, deden begin 2013 een boekje open over Area 51, een geheime basis in Nevada, waar buitenaardsen kennis deelden met de Amerikanen. Omdat het op internet staat, is het nog niet waar, maar als veel bronnen hetzelfde zeggen, mag je de ‘feiten’ voorlopig voor waar aannemen.

Dat geldt ook allemaal voor vaccinaties. Die hebben mooi werk geleverd voor het terugdringen van bepaalde ziekten, maar daarna is de vaccinindustrie op hol geslagen met zijn verdienmodel. Baby’s vroeg vaccineren tegen ziekten die nauwelijks in de buurt kwamen (tegen hepatitis bijvoorbeeld) hebben volgens Amerikaans onderzoek forse leerproblemen bij 8- en 9-jarigen veroorzaakt. De boosdoener: minuscule hoeveelheden kwik.
Jij kent vast die anti-inbraakreclame? IK BLIJF HET TOCH ZEGGEN HOOR! Ik vertrouw de meeste buitenaardsen net zo min als de meeste medici. De oude evolutionaire wet is aan de gang: het sterkste overleeft. Kijk maar eens naar een interview dat Spiritueel TV (Paul Broersma) in 2008, precies tien jaar geleden met mij had.

SATURNUS RINGEN EN BOVISWAARDEN

Wat je juist NIET ziet aankomen, maar wat veel invloed kan krijgen, zijn de talloze mysterieuze ontwikkelingen in de kosmos. Pendelaars meten de laatste jaren onwaarschijnlijk hoge BOVIS-waarden in de natuur. Goed voor de liefde op de planeet, zeggen ze. Laat het ons hopen. Maar waar komen die hogere trillingsfrequenties toch vandaan? Mysteries zat.

Om de enorm grote planeet Saturnus draaien bijvoorbeeld zogenaamde energieringen. De meest verwijderde ring, de zogeheten F-Ring, blijkt op dit moment tweemaal zo helder en driemaal wijder te zijn, dan tijdens de Voyager-vluchten in 1980 en 1981 werd gemeten. Astronomen hebben geen idee door wat deze grote verandering binnen zo’n korte periode veroorzaakt is.
Saturnus beïnvloedt vanzelf ook de aarde in ons zonnestelsel, poeh, poeh, we gaan het op een of andere manier zien. Zeker nu hij in zijn eigen serieuze teken Steenbok staat. Astrologisch is Saturnus de grote beperker, de God van discipline en ernst, van verantwoordelijkheid en bestraffing. Hij is het type dat de bokken van de schapen scheidt. Wordt er op occult niveau een scheiding aangebracht tussen de willoos verslaafden en de Godzoekers?

Laat ons pogen om in het hier en nu te blijven op A Night Like This.

AHRIMAN

Let op, ondertussen wordt het gezicht van Ahriman, de boze astrale geest van de antroposofen, de moraalloze egocentrische tovenaar, in talloze games krachtig gepresenteerd, variaties op de kop hier boven. We moeten zijn macht en sluwheid beslist onder ogen zien. Het onbewuste deel van onze games- en telefoongeneratie geilt immers onnadenkend, onbewust op de nieuwe Wolfenstein. Als je een exploderende Biocomputer in je kop hebt, waar heb je dan eigenlijk nog een ziel voor nodig? Eh, om The Amerikaans/Israëlische Deep State te hacken natuurlijk!!

GEOENGENEERING: ALBEDO MANAGEMENT

In de documentaire Frankenskies zien we nog eens wat de minst naïeven onder ons al lang vermoeden: er wordt intens met het weer geëxperimenteerd. In de wetenschap wordt dat systeem Solar Radiation Management of Albedo Management genoemd. Wat die term behelst? Van de zonnestraling wordt normaal 39% teruggekaatst in het heelal maar met het sproeien van aluminium, barium, verrijkt uranium en andere kleine deeltjes in de stratosfeer wil men een dikker wolkendek creëren, waardoor dat percentage hoger wordt. Zo warmt de aarde minder op. Minder zonlicht op aarde zou toevallig ook het menselijk bewustzijn kunnen vertragen. Misschien verklaart dat hoe een gestoorde graaier president van het grootste, rijkste land ter wereld kon worden. Die man die nog denkt dat de maat van je plasser echt uit maakt.

  Zoo groot?!

ONBENULLIGE GEDACHTEN UIT HET HALVE ROBOTBREIN

“We moeten de coffeeshops sluiten die te dicht bij scholen staan.” (Want? Sscholieren kunnen niet fietsen).

“Het sluiten van pinautomaten is een ideaal middel om het gebruik van geld op de banken terug te dringen.” (Want? Eer is groot gevaar dat mensen die naast pinautomaten wonen gewond raken door plofkraken.)

“We moeten soft drugs verbieden, want dat leidt tot illegale wietplantages bij de boeren.” (Boeren houden meer van megavarkensstallen).

“We moeten de islam verbieden.” (Want? Die mensen willen immers dolgraag christen worden).

“Jonge moeders moeten zo gauw als mogelijk weer aan het werk na de bevalling.” (Want? Baby’s merken toch geen verschil tussen een crèche en hun moeder).

“Als eindelijk eens iemand in een boerka een terroristische aanslag pleegt, kunnen de salafisten hun vrouwen niet langer verborgen houden.” (We begrijpen heus wel dat die lelijk zijn en dat de zelfmoordterroristen liever zin hebben in de hoeren van hun Paradijs).

“Ik moet mensen niet meer beoordelen op hun boerse accent.” (Ik schrijf ze al af voordat ze überhaupt hun mond open doen).

“Zo’n mooi boek, zo diep deprimerend.” (Literaire boekrecensenten hebben alles over voor het gek krijgen van hun lezers).

“Chemotherapie is het laatste redmiddel.” (Helaas: chemo geeft gemiddeld 2,3% extra overleving; voor sommige vormen van kanker meer, maar voor andere dus ook minder).

“Kant-en-klare maaltijden en microgolfovens zijn en zegen voor werkend Nederland.” (Helaas, ze verkorten je levensduur en verzieken het milieu).

“Ik heb zo’n afschuwelijke hoofdpijn, schat.” (Dat zijn de hersens die jouw onbeschrijfelijke domheid proberen te bevatten).

Verlichte Motto’s in mijn brein: Delen is helen, kiezen is verliezen. Laat ons meer leven en minder doen!

 PARKEERMOP 

Peter parkeert naast een ondergrondse vuilcontainer. De parkeerwacht beweert dat hij daarmee het verkeer kan hinderen. Peter wijst op de grote ruimte in de brede Kornoeljestraat. De parkeerwacht zegt dat Peter’s eigenwijs zijn zomaar € 149 gaat kosten. Peter gelooft dat dreigement niet. Peter heeft last van wanen en illusies. De parkeerwacht heeft erge aambeien. Wat heb jij liever? O? Kijken naar The Princess Bride, ouderwetse sprookjeshumor. Dat kan ook. Nog boeiender, een Engelse generaal die uitlegt waarom het algemene publiek helemaal niet in paniek raakt van de waarheid over UFO’s.

Dit is nauwelijks meer leuk te noemen. Flauw toch? Maar veel meer keuze is er op www.tijdgeest-magazine.nl/humor.

Ondertussen meld ik even als DISCLAIMER dat ik spijt heb van alles dat ik ooit heb geschreven en nog zal schrijven en ik verontschuldig me tegenover iedereen die zich door mij aangevallen voelt of gekwetst is.  De hele Israëlische regering bijvoorbeeld, Tom de Kok, Frans Heslinga, Ernst Jan van Beverwijk, Mark Rutte, Dingemans Pechtold en Martijn van Staveren in het bijzonder.


BLIJ DAT JE OUDERS DOOD ZIJN? EN DAT JIJ GEEN KINDEREN HEBT?

Schaam je je voor zulke gedachten? Raadpleeg gewoon eens het domino orakel! Is het echt zo erg? En word dan alsjeblieft donateur! Claim je bonuscadeau, mijn nieuwste boek: De Zeven Kwaliteiten van Een Echte Heks. Een beetje toveren komt direct van pas.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hogerwerf & Lilian Ferru plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 15 maart 2019

Read More →