Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

By   /   november 30, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn
(al 15 jaar gratis en nooit saai).

 Tijdgeest Megazien

van 1 december 2021 gaat over Gluthathion, jongerenleed, jeugdzorg, Dark Winter, cijfersflip, IJstijd & afvallen. 


Niet voorbereid op een ramp: “De preppers hadden toch gelijk!”

JUNKVRETERS MOETEN GLUTHATHION AANMAKEN!

Aan oversterfte en bijwerkingen van het vaccin ziet iedereen de narigheid van het Covidbeleid af, maar echt gekeken wordt er niet.  Omdat de helft van het volk er niet meer goed bij is? Welke helft eigenlijk?

Volgens het CBS telt Nederland met 17,1 miljoen inwoners 9,9 miljoen mensen met een chronische ziekte, voor een groot deel veroorzaakt door stress en straling. Heb jij trouwens last van 5G en grote zendmasten, oriënteer je dan op het ingraven van zg. cloudbusters via https://www.orgonisenederland.nl/.
Veel anderen hebben het zwaar door een ongezonde leefstijl maar ook door het eten van slecht, bewerkt, geraffineerd, overmatig gezout of gesuikerd (en veelal verpakt) voedsel. Vruchtensap lijkt gezond maar is het niet en fout vlees schijnt te moeten. Ingevroren verse groenten helpen een beetje. Kortom, mensen worden ziek, depressief en futloos. Maar er was toch Vrije Wil? O ja! De junkvreters doen het zichzelf allemaal aan. Veel Gluthathion aanmaken helpt, evenals extra supplementen slikken. Na je vaccinatie een week vasten ruimt veel schade op trouwens.

De Amerikaanse dokter mevr. Rima E. Laibow voorspelde in 2009 de virushype al met de toevoeging dat een vaccin onvruchtbaarheid zou gaan bevorderen. Dat gaat misschien een nieuw vaccin voor de Omikron-hetze worden. Zo blijven we in hetzelfde bange spoor! Voor de mensen in Cojonacomahypnose zijn er nog altijd en overal frikandellen genoeg. Ik maak weer een wat zure nieuwsbrief deze week, maar vooruit, laat ons hopen op betere tijden!


Toen waren de vaccinaties n0g ver weg.

JONGERENLEED IN ROTTERDAM & ELDERS

Al 20 jaar geleden dat we naar Harry Potter and the Philosophers Stone keken? Dat was nog eens toverachtige jeugd! Het verleden trekt! Ooit (1967) zong Scott MacKenzie dat je Flowers in your hair moest doen, als je naar San Francisco kwam (bekijk de clip!). Die Flower Power tijd voor jongeren is definitief over met de komst van de QR-Jugend. Hun depressies stijgen de pan uit, de zelfmoorden lopen op, maar op de korte termijn ligt de overheidsfocus op die 365 Corona-patiënten op de IC! 53 meer dan gisteren! O God, 53! Veel jongeren (zoals in Rotterdam en elders) namen recent even wraak op de ME, mogelijk vanwege diens eerdere wrede optreden bij demonstraties (Malieveld en Museumplein) en om hun eigen onvrede te kunnen laten ontploffen met vuurwerk als wapen.

Nederlandse studenten lijken vooral ontmoedigd. Chinese studenten zijn volledig ontwapend. Hun vaccinpaspoorten zijn gekoppeld aan het communistische sociaal-krediet systeem, gerund door hun telefoonlocatie en hun lokale BurgerServiceNummer: 24/7 digitale bewaking en onbelemmerde overheidsheidscontrole over elk individu. Wat doe je? Wat koop je en met wie ga je om?
Amerikaanse studenten hebben nog steeds enige vrijheid van denken. Maar ze schalen af. Tijdens de Coronacrisis hebben velen zich gerealiseerd dat hun vroegere idee van investeren in een dure universitaire opleiding stukken minder aantrekkelijk is dan vroeger (stelt tenminste een artikel in The Washington Post). Ze zien de investering (vier jaar op de duurste scholen in totaal zo’n $ 100.000) nooit meer renderen, hun arbeidsmarkt versmalt en de onderlinge studentikoze saamhorigheid kalft af. Er is ineens meer belangstelling voor banen in het leger en de beveiliging.

SCHOOLUITVAL

Als onze kwetsbare jongeren al hulp krijgen, dan komt die van de instituten of scholen zelf maar die focussen vooral op het economische vooruitzicht en niet op werkgeluk. Er vallen in de VS ook steeds meer High School leerlingen uit, tot 15% op scholen waar veel minderheden zitten. Velen schuiven door naar simpeler carrières met uitzicht op een lager inkomen maar met minder schuld.
Het aantal voltooide studies en het aantal nieuwe inschrijvingen is sterk gedaald sinds het begin van de pandemie. En dat vooral onder jonge Amerikanen die eigenlijk financieel het meest zouden kunnen profiteren van onderwijs en opleiding. Hoe hoger op de economische ladder qua afkomst, hoe erger juist de daling en uitval. Het vertrouwen in de toekomst is ook daar flink gedaald.
De Amerikaanse zwarte jeugd heeft het nog zwaarder. Vertrouwen in overheid en politie was al nooit groot… De War On Drugs is immers totaal misbruikt om vooral zwarte en gekleurde jongens (de vruchtbare generatie) via de bajes te neutraliseren.

JEUGDZORG: AMBTELIJK MINIMALISEREN

Was nu iets iemands schuld allemaal? In 2015 decentraliseerde onze overheid (onder de bezielende leiding van Rutte c.s.) het landelijk Jeugdzorgbeleid naar de gemeenten. Het zou de zorg dichter naar het kind brengen, helaas, dat ging juist de andere kant op. Want droevig genoeg waren die gemeenten op die verandering niet goed voorbereid, noch qua deskundigheid noch qua organisatiestructuur. Bovendien werd er vanaf 2015 tegelijkertijd op dit project een zogeheten budgetkorting toegepast, een bezuiniging van honderden miljoenen, die elk jaar hoger werd.
Het ambtelijke geploeter maakte dat vooral kleinere zorgaanbieders, zoals gespecialiseerde therapeuten met een kleine praktijk, afhaakten voor de jeugdige doelgroep. Die markt werd gretig overgenomen door de grote traditionele GGZ-instellingen. Hoe minder zorgaanbieders hoe lager de kosten, bedachten de gemeenten. En het effect? Wel, die duizenden gekwelde, nooit geholpen jeugdigen groeien allemaal op en ze zoeken straks passend geestdodend werk. In de politiek, bij overheid, gemeenten en GGZ-instellingen bijvoorbeeld. En dan?

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Vuurwerk heeft een aperte aantrekkingskracht voor gefrustreerde jongeren. Zie hieronder.


Compensatiekunst na de vuurwerkshow in Rotterdam

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* JIJ ZELF HIER ADVERTEREN? Je steunt ons en bereikt 11.000 bewuste lezers. Voor € 125 staat jouw aanbod hier elke maand in. [email protected].

* Ook met de feestdagen tijdens het kerstdiner of gezellig bij de borrel. IJskoud het lekkerste! Bestel nu heerlijk bio-vegan schepijs uit Den Haag!

* Khulana ceremonies (f.i. Ecstatic Dance, also in Den Haag), new spiritual community!

* Eerbetoon aan psychiater Jan Foudraine, in gesprek met Willem Oltmans. Een aanrader.

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten, supplementen, kruidenthee, essentiële oliën, neemproducten, bronzout, gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor doorverkopers. Ook boeken over gezondheid en spiritualiteit.

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hebt met je spaargeld vanwege de pump and dump trip. Laat je waarschuwen voor de economische hyperinflatoire geldbubbel door Willem Middelkoop.

* Corona wordt prima bestreden met Ivermectine of  Quercetine (zegt de wereldberoemde Dr. Joseph Mercola). Ik weet er nog wel aan te komen.

 * Jaikwilcorona.nl was tijdelijk een website waar je hulp kon krijgen om Corona op te lopen. Anders besmet en belangstelling voor alternatieve genezing? Hier.

DARK WINTER

Na de inside job van 11 september 2001 (9/11) is een Dark Winter ingezet, de dictatoriale inperking van onze burgerrechten vanwege zogeheten terroristen. De Amerikaanse Patriot Act in combinatie met internationale opsporing en liquidatie van dwarse denkers heeft indertijd de toon gezet.

Alles draait om controle, straks is alles rijp voor de gedachtenpolitie. Het vaccinatiepaspoort (de Green Pass) geeft de overheid controle over wat jij offline doet. De digitale ID’s (de DigiD) geven de overheid volledige controle over onze online activiteiten, de CBDC’s (central bank digital currencies) geven Centrale Banken totale controle over onze financiën. En daar is het onze politiestaat in wording allemaal om begonnen .Ondertussen wordt je poen en koopkracht minder waar je bij staat: VS, Japan en EU hebben in Coronatijd achtduizend miljard dollar aan geld bijgedrukt!!! Toch eens (nu goedkope) Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw.
Wil je echt zorgelijke cijfers? Tijdens de pandemie liepen er 27.000 zorgmedewerkers weg en er kwam geen enkel IC-ziekenhuisbed bij. Wel 5.000 BOA’s.


Hugo de Jonge: ‘Vissen horen in aquaria!’

ONDERMIJND VERTROUWEN

Zo creëer je een belangrijk deel van de wappies: door censuur, propaganda en misleiding. Het failliet van de zogenaamde deskundigen heeft nog meer vertrouwen beschadigd. Kritische geluiden worden weggehouden uit de media omdat er angst gezaaid moet worden. De zorg is totaal uitgehold, tegelijk worden alternatieve geneeswijzen verboden, cijfers gefixt. Probeer ook de klimaatproblemen maar: vervunste cijfers overal, waar je maar kijkt. Het wordt op termijn vast weer kouder. Ondertussen sturen immense bosbranden in Siberië en Californië allemaal vette wolken naar de zon, die hopen opwarming tegenhouden. Maar liefst 97% van de wetenschappers zegt juist dat we opwarmen? Echt niet. Het percentage is gelogen, de boodschap ook.
Kortom? Kortom? Stuur dit magazine toch eens door aan je eigen netwerk! Veel kritische journalistiek is er niet overgebleven. Er is hoop! Lees dit magazine en stuur het door aan je eigen netwerk van wakkere vrienden. Want om de haverklap censureren LinkedIn en LiegBoek mijn informatie.

IJSKLIMAATWORTELNEUS

Ook de klimaatneuzen in de doemporno-industrie lijken in de media allemaal dezelfde kant op te staan. Vijf voor twaalf! Fatale opwarming! Stijgende prijzen. Voedselschaarste. Uitval van de elektriciteit!
We moeten samen (tenminste, jullie) er de economische schouders onder zetten. Het publiek wordt een economische wortel voorgehouden en daar rennen de commerciële ezels en masse achteraan.

Zuur praatje? Ja. Met het einde van dit zoutzuurachtige jaar in zicht. We zijn van de zure regen af maar zure voorbeelden van manipulatie rond deze ‘feiten’ overstromen ons. Van alles is niet waar. Ons planetaire klimaat wordt namelijk vooral beïnvloed door zonnevlekken, zo stellen astronomen en geofysici van naam. Ver weg in de Galactie is namelijk van alles aan de hand, dat (tijdelijk) voor natuurrampen kan zorgen. Lokaal kunnen echter ook menselijke weerbeïnvloeders zoals het HAARP-project en het uitwaaieren van chemtrails zorgen voor temperatuurverlaging maar ook voor regen en onweer. Ja, ja, hoe mensvriendelijk zijn die projecten als ze alsmaar geheim gehouden worden?
Gerenommeerde klimaatvoorspellers zeggen dat, vanwege het dreigende (tijdelijke?) stilvallen van de Golfstroom, het over een paar jaar juist flink kouder zal worden en helemaal niet warmer. Eerder ijzig. Dat alles heeft veel effect op landbouw en veeteelt. Hoe erg? En kloppen de cijfers nog?


Monden dicht. Geen babbeltrucs meer!

VERSPILLING OF MINDEREN? EN AFVALLEN.

Minder mensen, minder voedsel nodig. Engels onderzoek laat zien dat aan de andere kant van de Noordzee sinds tien jaar 17% minder vlees gegeten wordt. Te ongezond denken velen. Laten ook de vaccins hun opruimende werk maar doen. Veertig procent van alle geproduceerde voedsel op de wereld wordt ondertussen verspild. Tijdens de productie, tijdens vervoer, in de winkels en thuis (in de vuilnisbak). Door de hard stijgende energieprijzen gaat ook de vaderlandse glastuinbouw het erg moeilijk krijgen. Dus? Toch hamsteren voor moeilijker tijden?

We kunnen natuurlijk per persoon minder gaan eten. Dat betekent ook minder aankomen of meer afvallen. Dertig kilo ervan in twee maanden, wel ja, Wil D. deed het. Discipline en een saai maar al jaren bekend dieet: zo veel mogelijk koolhydraten (suiker, aardappels, granen, dus brood, pasta’s enzovoorts) vervangen door vet eten (plantaardig of dierlijk). Dat vermindert namelijk de omloop van insuline, dat zich beter voelt met een focus op vet. De beschuldiging dat je dik ben door overeten gaat met die wetenschappelijke vaststelling direct van tafel. Drastisch afvallen heeft wel als consequentie dat je je spiermassa weer moet oppompen, zodat dat iets eleganter je losse huid weer opvult. Vasten, zelfs helemaal stoppen met eten, lijkt erg aantrekkelijk te worden. Ademhalen blijft verplicht!


In de serie Gelul op straat

DRUK? BEZETEN? BURN OUT? BIJNA DOOD?

Raadpleeg het domino orakel om je overlevingskansen in te schatten. Blaas jezelf niet verder op!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 augustus 2022

Read More →