Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Politiek  >  Current Article

Verstopt nieuws, verneukte lezers, bijna dooie kroonprins

By   /   maart 8, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Verstopt nieuws, verneukte lezers, bijna dooie kroonprins


Lokale journalisten in Las Vegas kregen filmpjes met zeer ongewone beelden tijdens de aanslagen in oktober 2017. Was die schietpartij een afleiding voor een aanslag op de Saoedische kroonprins? Of een false flag om uiteindelijk het wapenbezit te kunnen aanpakken?

Mensen die niet zijn doodgeschoten in oktober 2017 tijdens het Harvest Festival in Las Vegas vroegen zich toen af waarom er ineens vier helikopters over het gebied vlogen. Wie er allemaal nog meer in die noodlottige hotelkamer zaten? Wie met profijtelijke voorkennis handelde in MGM-aandelen (juist niet de Saoedische eigenaar van het Mandala Bay Hotel)? Of was dat allemaal alleen karma om gewone Amerikaanse burgers het gevoel te geven hoe het is als je als gewone burger in Syrië wordt beschoten met mitrailleurs vanuit een vliegtuig?

Of moeten we nog véél meer opletten: de aanslag in Las Vegas leek namelijk volgens lokale journalisten  een afleidingsmanoeuvre voor een aanslag op de Saoedische kroonprins Mohammad bin Salman, die naderhand voor zijn bijna-dood fors wraak genomen heeft op zijn thuisfront. Ooit nog iets van gehoord?  Toch nieuwsgierig? Ga dan kijken op Aanslag Las Vegas.
Ajakkes, jij kunt je niet voorstellen dat een geheime dienst (CIA, FBI, DEA, M6 of…) zo’n False Flag Operatie opzet om bepaalde politiek te forceren? Bijvoorbeeld met 9/11 om een toevallig net kant-en-klare wet op verhoogde surveillance en repressie van de burgers te kunnen doordrukken? Om met een beetje schieten op wat scholen het wijdverbreide particuliere wapenbezit in de V.S. te kunnen aanpakken op termijn? Dat kan jij je allemaal niet voorstellen? Naïeveling! CIA-klokkenluiders zijn er inmiddels legio. Kijk om helemaal wakker te worden nog maar eens naar de formele instructies waarmee de Amerikanen in 1962 probeerden om een oorlog tegen Cuba te provoceren. Of herinner je je de bakerpraatjes van de overheid na de aanslag op Kennedy in 1963.

Liegen, verdraaien, vijfenvijfig jaar verneuken van de publieke opinie. Je kunt eigenlijk geen overheid meer vertrouwen. Er zijn getuigenissen op o.m. Project Camelot van oudere Amerikanen, die zeggen een deel van hun geheugen kwijt te zijn, maar flashes hebben van wat ze Black Operations noemen. Geheime operaties als SuperSoldiers, Remote Viewers, als paranormale gevechtsmachines, ook getraind in psychotronic warfare. Google al deze trefwoorden maar. Deze mensen hebben vooral in de Vietnamoorlog kunnen oefenen, maar ze hebben ongewone dromen en ze helpen elkaar tegenwoordig met meer onderzoek. Want dàt is de grote troost van de Nieuwe Tijd. Alles is met alles door internet verbonden. De voortschrijdende techniek helpt zowel de bad guys als the good guys.

Er gebeurt van alles buiten de reguliere media om. En waarschijnlijk noemen die, op last van de overheid, mijn stukjes natuurlijk nepnieuws. En die Mohammad bin Salman wil natuurlijk helemaal niet dat de wereld weet heeft van al zijn vijanden. Net voor de Las Vegas moordpartij (in september 2017) legde ik trouwens aardig uit waarom we hier op aarde zijn.

    Print       Email
  • Published: 2 jaar ago on maart 8, 2018
  • By:
  • Last Modified: maart 8, 2018 @ 9:41 am
  • Filed Under: Politiek

You might also like...

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Read More →