Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

PROTESTEER DINSDAG A.S. OM 12.00 UUR OP HET BINNENHOF

By   /   april 24, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor PROTESTEER DINSDAG A.S. OM 12.00 UUR OP HET BINNENHOF

TIJD VOOR PROTEST (dinsdag 12.00 uur Binnenhof) VOOR INTELLIGENTERE OPLOSSINGEN: SPEELRUIMTE EN ECONOMISCHE REALITEIT!

In de wereld van het alternatieve, spirituele denken krijg ik plenty Holy Holy adviezen: Zijn met wat is. Je overgeven aan je innerlijke processen. Thuis als metafoor voor veilig zijn.  Klinkt allemaal mooi, maar het betekent voor de bang gemaakte meerderheid dat men zich als angstig schaap naar de vaccinatieslachtbank gaat laten leiden. Zo komt er nooit verzet op gang tegen de virusbureaucratie.
Coronapolitiek is totaal mediaDRAMA. emotiejournalistiek, resulterend in smetvrees en ophokken. Compassie met individuele zieken is natuurlijk goed, nadenken over het grote geheel is beter. Hysterie en angstpsychose, gekoppeld aan massale hersenspoeling, brengt ons hele democratische bestel om zeep. Het aantal vrije denkers op Facebook wordt flink bedreigd door mensen die op de vierkante 1,5 meter willen blijven doormodderen in hun emotieverslaving.

Strijders voor onze toekomst, zo benoemen we tegenwoordig dappere mensen in de zorg. Op kleine schaal is dat prachtig. Op grote schaal blijf je schrikken van de lui die de wereldtoekomst in handen hebben. In 2015 regelde een inmiddels wereldbekende vaccinmakelaar, Dr. Anthony Fauci Broke 3.7 miljoen dollar van het NIH voor een laboratorium in het Chinese Wuhan met de opdracht de mogelijkheden te testen van het Covid-19 virus als biowapen.  Maar de WHO is er zeker van: alles duidt op dierlijke afkomst van het Coronavirus. Nee toch?! Alle politieke beleid duidt ook op dierlijke herkomst: ophokplicht blijven volhouden tot het hele MKB het loodje heeft gelegd in het VVD-RIVM slachthuis.
Het is inmiddels onbelangrijk wie de schuld draagt. Hier en nu wordt de virusdreiging opgeblazen om geheel andere doelen te bereiken. Een open gevangenis vol hysterisch bange mensen met smetvrees, die straks Rutte aan een enorme verkiezingswinst zullen helpen. Er maakt geen enkele politieke partij bezwaar tegen de keuze voor zogenaamde gezondheid voor enkelen en geestelijke depressie en destructie voor heel velen. Er is niks meer vrijblijvend, zonder consequenties en veilig. Het wordt tijd voor wezenlijke protesten. Feestend de straat op. Therapie komt anders voorgoed te laat…

Nederland is VIRUSVERLAMD, dat is het kernwoord. De politieke partijen zijn collectief de mond gesnoerd door onze Hoeder Der Natie, Mark Rutte (kop in het AD), die zijn enorme verkiezingswinst wil verzilveren. Maar niet met de stemmen van het MKB. Schiphol en Booking.com en ander grote bedrijven vragen onbeschaamd subsidie. Alleen Denemarken maakt een statement: geen steun aan de internationale belastingontwijkers. Elke euro gaat straks weer als dividend naar de aandeelhouders of wordt gebruikt voor de aankoop van eigen aandelen! MIJN zonen zijn werkloos geworden. En jouw kinderen? Er zijn CEO’s die 20 miljoen per jaar verdienen. Hoe moet je dat ooit opmaken?  Zo stelen de rijken opnieuw van de armen in crisistijd! Onze kleingemaakte medemens houdt een onzinnige afstand naar de realiteit: anderhalve meter verwijderd van JEZELF! Protesteer: feestend weer de straat op. De liefde weer voelen in plaats van de Opgefokte Doodsmanie! We worden behandeld als kleine kinderen, we mogen niet naar het strand of naar het bos, met de gedachte dat we zelf niet slim genoeg zijn om op zo’n plek elkaars privacy te respecteren. Intelligente lockdown? Paternalisme van de bovenste plank! Struisvogelpolitiek!

Groot denken, klein doen, dat is precies de mentale hysterie, die rond waart. Laten we eens Groot Denken in politieke oplossingen in plaats van staren naar statistiekjes. Straks wordt er door de hongerigen, onverzekerden, wanhopigen en in de steek gelaten ZZP-ers en andere kwetsbaren geplunderd en gestolen. Naast de economische machtsverschuivingen kan dat de wereldorde ook ingrijpend doen veranderen. Is dat de bedoeling soms?

Ik ga dinsdag aanstaande om 12.00 uur demonstreren voor een mensvriendelijker, socialer beleid. Durf jij mee te doen?

Gewoon beetje neutraal rondwandelen met 1,5 meter afstand. Gezellig!

Met groet van Peter den Haring
(nog even op vrije voeten en nog onbekeurd)

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

Read More →