Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Paranormaliteit en orakelen  >  Current Article

Numerologische levensles

By   /   juni 18, 2015  /   Reacties uitgeschakeld voor Numerologische levensles

112 Alarmlogo
Numerologie is een complexe wetenschap. Maar doe even een simpel testje: tel de cijfers van je geboortedatum op.  Een voorbeeld: 5 juli 1946 = 5+7+20 = 32 = 5.  Vereenvoudigen dus tot een basisgetal. Dan komt daar volgens de numerologen een levensles uit te voorschijn.

Zulk numerologisch onderzoek kan van belang zijn bij de keuze van een beroep en je soms troosten op je weg. De 11, 22, 33 en 44 worden niet verder vereenvoudigd.

1. Dat stimuleert om te pionieren, om je wilskracht en origina­liteit te durven uiten. Je houdt vast niet van beperkingen en erg huiselijk zul je ook niet zijn. Je bent een efficiënte uitvoerder, goed in alleen werken en geneigd jezelf om de voorgrond te plaatsen en dat mag en moet je ook doen om een duidelijk beeld van jezelf te krijgen.

2.  Een dergelijk leven vraagt meestal veel aanpassing van de betrokkene en werk achter de schermen. Geef steun aan anderen die duidelijker leiding kunnen geven dan jij. Je bent beter op je plaats in groepen en deelgenoot­schappen. Heb consideratie met anderen en werk samen, dan volgt er vast succes.

3.  Dit wijst op een grote expressiebehoefte op het gebied van schoonheid, weelde en plezier. Wees rustig eerzuchtig en trots op je kwaliteiten. Je kunt veel gezag krijgen, vooral als je je speciali­seert. Routinewerk is niks voor je en veel vrijheid is essentieel voor je optimale ontplooiing.

4.  Dat vereist een goed geordend, zuinig en huiselijk georiënteerd leefsysteem met duidelijke normen voor gedrag en moraliteit. Jij zorgt graag en ijverig voor anderen en vraagt respect. Streef geduldig en volhardend naar een eerlijk succes op lange termijn. De 4 kan altijd terug vallen op het gezonde verstand.

5.  Zo’n 5 heeft in alles `de vrije hand’ nodig en moet al lezend, pratend en experi­menterend de waarde van al het nieuwe onderzoeken. Als je je laat binden, verlies je je geestigheid, je enthousiasme en je daadkracht. Reizen, contacten leggen en kennis verzamelen en schrijven, daarin kun je wonderen ver­richten.

6.  Dat vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel voor de naaste omgeving (familie) en een liefdevol reageren op de sociale noden van anderen. Vertrouw op je zich steeds beter ontwikke­lende gevoel voor evenwicht en rechtvaardigheid. Dien en troost de mensheid en geef vreugde met je grote kunstzinnig­heid.

7.  Jouw 7 zal geest en intuïtie willen leren gebruiken om diep te doordringen in de mysteries van het leven en de dood. Het denken is jouw kracht. Onderzoek en wetenschap, analyse en oplossingen zoeken, dat zijn jouw terreinen. Muziek en andere kunsten zullen je altijd helpen, evenals bos en zee.

8. Dat wijst op macht, ambitie en leiding geven. Leer met geld om te gaan, met zaken en sport. Je hebt een enorme kracht en uithoudingsvermogen. Stil zitten is er voor jou niet bij. Werk en spoor anderen met jouw eigen inspirerende daden­drang aan om te werken. Je familie en vooral je nageslacht zijn belangrijk voor je.

9.  Dat vraagt je om met veel geduld, vriendelijkheid en begrip anderen de weg te wijzen. Je moet dienen met hartstocht en wijsheid, met mededogen en gul­heid. Ondanks eventuele moei­lijkheden krijg je toch altijd succes vanwege de waarde­ring voor je ruim­denkend­heid. Communicatie en leidinggeven, zakelijk of sociaal, dat zul je uiteindelijk allemaal goed onder de knie krijgen.

De 11 zal steeds beproefd worden om een universeel gevoel van broederschap en altruïsme te ontwikkelen. Je bent oorspronke­lijk en creatief, bezielend en intuïtief. Je moed is groot en je talenten (vooral je wetenschappelijke) eveneens. Als je beseft dat echt meesterschap in dienen ligt, zal het succes je niet naar het hoofd stijgen.

De 22 heeft een enorme drang naar opbouwen en iets bereiken op grote schaal. Je wilt en kunt met grote groepen mensen/publiek werken evenals met grote kapita­len. Je vermogen om succes te hebben is spreekwoordelijk. Onderzoek je diepste motieven en zet dan je bezielende ideeën om in een praktische vorm.

De 33 zal standvastig, betrouwbaar en beschermend voor ande­ren moeten zijn, iemand die in nauw contact met de natuur blijft. De schone kunsten, gezondheids­zorg en de rechtspraak zijn je favoriete terreinen, alsook de geestelijke gezond­heidszorg. Soms zul je offers moeten brengen voor je dierba­ren.

De 44 kan een volledige mentale beheersing van het leven op aarde waarmaken. Daar is tegelijkertijd grote discipline bij nodig, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Je dapper­heid, moed en vindingrijkheid kunnen je tot een voorbeeld voor anderen maken. Wees altijd bereid om te helpen.

    Print       Email

You might also like...

Orakelen met kaarten, heeft dat zin?

Read More →