Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 september 2019

By   /   september 15, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 september 2019

De editie van 15 september 2019 gaat over martelaars, astrale parasieten, Rife 2, 5G verzet & Maanstanden.

  Horrorpopje

SLACHTOFFERS EN DADERS

In de zeer populaire slachtofferstand wijzen veel mensen naar iemand die hen van alles zou hebben aangedaan. Sommigen zijn helaas bang gemaakte of zelfbenoemde martelaars, er van overtuigd dat hun problemen te wijten zijn aan tekortkomingen van anderen, aan kwade trouw van iemand of erger nog: door op hen uitgeoefende zwarte magie. Vanuit een karmisch perspectief moet zo iemand gewezen worden op de eigen verantwoordelijkheid. Al ben jij een kampioen in het buiten jezelf leggen van de schuldvraag, dat gedrag lost de kwelling, de pijn of het probleem echter nooit op.
“Waarom moet mij dit altijd overkomen?!” schreeuwde mij ooit een cliënt toe. De waarom-vragen horen natuurlijk (jammer dan) thuis bij God, maar bij gebrek aan betrouwbare boodschappers naar de Hemelse Zijde komt er dan bij een echte vraag om hulp, naar we hopen, een therapeut of astroloog om de hoek kijken. Bijna altijd spelen er namelijk verdrongen schaduwkanten. Iemand onderdrukt bijvoorbeeld de eigen agressie maar lokt met bepaald zuigend gedrag wel agressie uit. Dan ineens zijn de rapen gaar en wordt de aanvaller gek gemept, want dan is het plotseling zelfverdediging.

Ik analyseerde ooit een horoscoop van een vrouw met zeer problematische Mars-aspecten in het 5e Huis met Venus en Saturnus in Schorpioen. Dat duidt doorgaans op heftige seksuele verlangens, die echter moeizaam worden weggestopt en innerlijk veroordeeld. Plotseling reageerde de betrokkene woedend op mijn opmerking dat je met zo’n stand zult moeten leren hoe je die energie weer vrijmaakt en hoe je weer van seks zou kunnen genieten. Ze bleek vanaf vrij jonge leeftijd te zijn misbruikt door een hele rits mannen. Die etiketteerde ze als beesten en psychopaten. Mijn waarneming vond zij schandalig en niet professioneel. Ze had zichzelf helaas voorgoed als slachtoffer neergezet om de bittere conclusie te vermijden dat ze zelf zulke situaties had opgezocht om daar juist haar karmische les van te leren.

In talloze relaties spiegelen de partners bovendien elkaars blinde vlekken, positieve en vooral negatieve kanten. De ander vergroot iets uit. Jij durft niet avontuurlijker en vrijer te leven terwijl dat wel in je horoscoop staat? Ga het dan niet gek vinden dat je altijd overspelige partners aantrekt. Jij haat hem/haar maar je blijft samen omdat je verkapt jaloers bent op zijn/haar Uranische zucht naar verandering en nieuws… Ach.
Zo ken ik tientallen voorbeelden. “Alles wat je zegt, ben je zelf!” jennen kleine kinderen elkaar soms. De zogenaamde dader is niet zelden een vriend uit een vorig leven die jou helpt door het vergroten van jouw onbewuste problemen om er uiteindelijk voor te zorgen, dat jij inzicht krijgt waar juist jouw shit zit. Niet leuk maar wel waar!

ASTRALE LIFTERS

Bij rokers is dat al zeker maar verder heeft ieders geest zo nu en dan (of vaak) last van de dagelijkse vervuiling met oordelen, zorgen, angsten en oude negatieve overtuigingen. Mensen met een ernstige overgevoeligheid horen daarna ook nog eens stemmen in het hoofd. In de hypnotherapie horen we slachtoffers met van alles geconfronteerd worden: opdrachten, nare verlangens, beschuldigingen, fysiek voelbare bestraffingen, demonische gekte. De reguliere conclusies zijn doorgaans rigide: wanen, hallucinaties en schizofrene stoornissen. Zware medicatie schijnt dan de enige oplossing, De client wordt zo suf gemaakt, dat hij/zij helemaal niks meer waarneemt of voelt, laat staan de stem van die dooie oma of van die opa, waarnaar hij ooit vernoemd was.
Het ‘slachtoffer’ is echter bijna zonder uitzondering ooit een bepaalde deal, een geestelijke overeenkomst met zo’n lifter aangegaan. Het in de steek gelaten, getraumatiseerde kind heeft bijvoorbeeld diep wanhopig om astrale hulp gevraagd of gebeden en toen is er een geest/entiteit/dood familielid in dat open auragat gesprongen. Mogelijk heeft dat aanvankelijk gewerkt en heeft het kind er steun door ervaren.
Op latere leeftijd heb je waarschijnlijk niet zoveel meer aan de vroeger wijze of nuttige raad van die lifter in je hoofd. Of misschien vraagt die lifter ongezonde wederdiensten? Het is het sprookje van Repelsteeltje die de molenaarsdochter helpt met het spinnen van goud uit stro voor de koning, maar die later haar eerste kindje opeist als betaling.
Jouw lifter laat je dus rare dingen doen? Jouw lifter kan je gedachten sturen? Maar wie ben jij dan zelf? Wat wil jij zelf? Of heb je gewoon de weg van de minste weerstand gekozen en daarmee een eeuwige slachtofferrol? Meestal moet die noodlottige band tussen de partijen met behulp van een hypnotherapeut al onderhandelend worden losgemaakt.

Een meer specifieke oplossing ligt in de techniek aura schoonmaken. Wie niet oefent en regelmatig de truc toepast, die blijft zeker lifters houden. Helaas, elk mens heeft een eigen, vaak karmisch bepaald tempo. Ik gun daarom iedereen zijn/haar eigen lijden.  Collectief hebben we het toch al niet makkelijk.

KLIMAATDROGPLAN 

We worden bijvoorbeeld belazerd met het Klimaatplaan: we moeten van het gas af en aan de dure warmtepompen, die slimme bedrijven ons willen aansmeren. De rest van Europa mag lekker meer gas uit Rusland kopen. Enzovoorts. Lees Syp Wynia’s BURGERMANIFEST en maak hier bezwaar! Veestapel halveren helpt en stoppen met het subsidiëren van peperdure elektrische auto’s bijvoorbeeld.

 Lachen!

VACCINATIE MAAKT ONVRUCHTBAAR: HOERA!

Zijn er eventueel uitzonderingen rond stom karma? Nee. Als je gedachteloos een slimme meter hebt laten installeren, dan ben je de sjaak. Als je je niet actief je aan de orgaandonatie hebt onttrokken, dan ben je de lul als je bijna dood bent. Als je zo suf of bang gemaakt bent, dat je gelooft dat je beslist gevaccineerd moet worden tegen een lullig wrattenvirusje, het Human Papillomavirus, HPV, omdat je dan misschien 1 van de 42 vrouwen bent, die over 20 jaar NIET overlijdt aan baarmoederhalskanker door besmetting met HPV, ja dan, slaat je stomme noodlot toe. Want in een serieuze wetenschappelijke studie  (het Amerikaanse Journal of Toxiology and Environmental Health) wordt er ook een kans van 25% becijferd voor alle gevaccineerde meisjes en jongens, dat je voorgoed onvruchtbaar wordt.

Ik vrees dat hetzelfde geldt voor de alsmaar niet werkende griepprikken. Lekker ondertussen wel wat bejaarden uitmoorden! Licht je zelf toch eens behoorlijk voor! Stuur Tijdgeest Magazine toch eens door aan je eigen netwerk!

Het is prachtig dat domme en suffe bewoners van de aarde zich niet meer voortplanten! Wat een fantastisch, intelligent beleid eigenlijk. Alleen de wijzere hoogopgeleiden planten zich nog voort straks. Het geboortecijfer in de VS daalt al flink door deze vaccinatie en het farmabedrijf Mercks maakt miljoenenwinsten op dit product. Win: win!

RIFE FREQUENTIEHEALING 2

Nu weer wat beter nieuws. In de vorige editie ontbraken  de YouTube links voor alle mogelijke gratis verkrijgbare healing frequenties. Hier dus. Je typt in Rife + jouw kwaal en je kunt een frequentie op je telefoon op laptop downloaden, die je rap van je makke kan afhelpen. Voor een herpesaanval of heftige jeuk 15 minuten luisteren naar drie toonsoorten tegelijk, ach, dat is te doen, voor chronische pijn slechts 10 minuten! Van het roken af? Probeer het. Zet het adres in je muzieklijst. Met dank aan specialist want longpatiënt André Vierling in Den Haag, die alles weet van IPF. Hij verkoopt Healy’s met alle healing 120 apps. Apparaat leest de conditie van je aura via een telefooncamera. Kan je leven zo eenvoudig worden?  Er zijn zelfs golflengten die oud karmisch zeer ontladen. Neem hier  of hier de proef op de som. Weg met de dokters en de therapeuten. Beetje hummen en veel zingen in een grot of in een parkeergarage met galm doet ook al wonderen. Beetje uit je dak gaan op de dansvloer met volle maan geeft ook een goeie kick.

INVLOED VAN DE MAAN

De stand van de maan heeft een enorme invloed op het leven op aarde. Vandaag komt dit hemellichaam in het dierenriemteken Ram te staan. Gaan we nu ook allemaal die plantaardige hamburgers eten bij de Burger King? ’t Is te hopen.

De stand van de maan heeft impact op tuin- en landbouw, op je gezondheid, op de kwaliteit van je voeding maar ook op zaken uit je huishouden en je persoonlijke verzorging. Wat is het juiste moment om je kruidentuintje op te peppen of je (fruit)bomen te snoeien?! Kun je op basis van de maanritmes efficiënter je seksleven inrichten of meer ontspannen je huis schoonmaken? Werk anders indelen misschien?  In de zorgsector is het ziekteverzuim gestegen naar een recordhoogte van 5,9%. Stress, stress, stress! Beter thuis een beetje op de maan mediteren of, nog beter, staken natuurlijk!
Achter in een boek van Joanna Paungger (In Harmonie Met De Maan, Uitgeverij Altamira) staan nu handige maankalenders van 2019 tot en met 2026, waarin de schijngestalten van de maan en de maanstand in de dierenriem zijn opgenomen.  Let op de weerwolven in je kennissenkring.

Enge maanziekten: bang voor de maan en leven onder een tegel.

 BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 7.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Mindfulness Voluitleven: bewust worden van je lichaam, zonder oordeel waarnemen, acceptatie, aarden, rust, vrijheid, gewoontepatronen doorbreken, bespreken levensthema’s. Den Haag: start avondcursus 26/9. 

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* SoulSteps Festival was super. Volgend jaar weer op de Uelenspieghel in Uffelte, van 28-7 t/m 2-8-20, kleinschalig samen beleven met vrienden, co-creëren. Zweethut, ijsbad, workshops (o.a. van Peter den Haring) en muziek.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* De fameuze Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede, goedkoop, warm, innige verbindingen: Zweethut, Familie Opstellingen, Bonding, meditatie, ook workshops van Peter den Haring. All-in deal met Kerst 26-31 december.

* Zaterdag 19/10 10.45-17.45 uur Centrum Sekieta in Haastrecht Familie Opstellingen (Kijken naar je blinde vlek), incl. ayurvedische vega lunch € 65: [email protected] Kennismaken: hier.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Trancereizen met Peter den Haring op dinsdagavond 22 oktober.

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info www.paraview.nl.

* Maankalender 2020: leven in harmonie met de maan. Met nieuwe auteur en nieuw ontwerp! Meer info op: de site van Uitgeverij Hajefa.

VERZET TEGEN 5G!

Verzet tegen de collectieve degeneratie en de stressverhoging neemt toe. Maak je vooral niet druk op Twitter! Er zijn talloze activistische websites ontstaan de afgelopen tien jaar, ook in Nederland. Wie nog gelooft dat een  paar Arabieren op 11 september 2001 (911) het WTC-complex, drie New Yorkse wolkenkrabbers, lieten instorten, die gelooft in sprookjes.
Op 9 september demonstreerden bijna tweeduizend mensen in het Haagse centrum tegen 5G! Ik zag spandoeken met “5G, het asbest, RoundUp en DDT van de 21ste eeuw” of “Stralen doe je zelf!” en “5G, moordidee!”
Die smartkiller wordt ondanks volstrekt onveilige richtlijnen (andere landen leggen de norm voor straling 100x lager!) met een Antenneverplichting bij nieuwe wet voor gemeenten uitgerold. Prima verzet is het Hoofdelijk Aansprakelijk Stellen van je gemeenteraadsleden.

Mooi. Natuurlijk fotografeerde en filmde iedereen de demonstranten met een smartphone en verspreidden we onze inzichten via onze vijanden: 4G internet en Facebook…

VUURWERK TEGEN 5G

Veel mensen doen ondertussen mee aan de actie op dat zelfde Facebook en op andere media waarbij wordt opgeroepen om aan het einde van het jaar zwaar vuurwerk te kopen en te bewaren, totdat de eerste 5G kastjes verschijnen. Plof, plof, plof! Deze spionage industrie haalt waarschijnlijk snel bakzeil als dit soort ongecoördineerd, ondergronds verzet veel schade aanricht.
Mooi neveneffect is dat de overheid in 2020 vast haast gaat maken met het verbieden van de Chinese wapenleveranties aan de Nederlandse vuurwerkmarkt. Twee vliegen in één klap! Kijk ook op The Activist Post. De sprong van 4G naar 5G gaat de gemiddelde ambtelijke atleet straks ietsje boven het petje. Deze plannen zijn giftige kwallen, drijvend in de oceaan van politieke waan.

 HITLERMOP

De Führer bezoekt het front. Als hij een jonge soldaat ontwaart met een stoere kin, vraagt hij: “Als de granaten op je afvliegen, soldaat, wat is dan je laatste wens?!” De soldaat kijkt onbewogen voor zich uit en roept: “Dat u, Mein Führer, naast mij wilt staan!”MAAKT JE PARTNER ZICH TE BELANGRIJK?

Voordat je deze kneus de straat op stuurt, zou je misschien liever eerst http://peterdenharing.nl/domino moeten raadplegen. Misschien spiegelt dat mens een schaduwkantje van jezelf?

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

Read More →