Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 15 februari 2018

By   /   februari 14, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 15 februari 2018

De editie van 15 februari 2018 van Tijdgeest Megazien gaat over occultisme, Vrijmetselarij, flutfilmpjes, koperbehoefte, insecticiden, atlasscheefstand, herpes & hondenvoer.

 

Foto: Marianne Donker

OCCULTE GEHEIMEN

Ons bestaan wordt gecompliceerder naarmate je meer weet. Het boek Secrets In Plainsight van Scott Onstott neemt je bijvoorbeeld mooi mee naar allerlei markante Old Mysteries, maconnieke bouwwerken en gewijde plaatsen. Aristoteles en Plato komen in zicht, het oude Rome, Athene, Jeruzalem, de beroemdste tempels en de Piramiden, bijzondere plekken in Zuid- en Midden Amerika. De gelijknamige filmpjes openbaren talloze Vrijmetselarij-acties. Onstott volgt via Google Earth ook de Egyptische koninklijke mijlen en de leylijnen over onze planeet aarde. Washington DC is het Nieuwe Jerusalem en geeft de diepe occulte verbondenheid van Israël met de V.S. aan. De aanverwante blogs bieden een schat aan informatie voor de mysterievorsers onder ons. We weten maar weinig van onze recente geschiedenis, maar nog veel minder van oudere gebeurtenissen.

Even interessant zijn daarom de lezingen van de Zuid-Afrikaanse Professor Dr. Walter Veith onder het thema Amazing Discoveries. Hij bewijst bijvoorbeeld dat er een wereldomspannende zondvloed moet zijn geweest, die mens en dier nagenoeg uitroeide. Ooit was de Sahara zeebodem! Dramatisch stijgende en zakkende niveaus, gevolgen van extreme oorzaken, vulkaanuitbarstingen, kometen en wat meer. Het menselijk leven is één grote toevalstreffer! Lees in de bibliotheken mijn eigen boek De Belofte (De Laatste Koning van Atlantis).

ONTHULLENDE BOEKEN

Onderzoeker Alexander Bot meldt me meer onthullende boektitels. Tragedy and Hope en The History of our World at our Time van Prof. Dr. Carroll Quigley, een hoogleraar aan de universiteit van Georgetown. Aanraders volgens hem de boeken van Dr. John Coleman (Diplomacy by Deception en Conspirators Hierarchy: The Hidden History of the Committtee of 300.
Als de lugubere lange geschiedenis van de Vrijmetselarij je boeit, lees dan beslist een boek van Anthony Sutton (America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones) met de complete ledenlijst tot en met 1987. Meer verontrustende info verstrekt Alexandra Robbins in haar boek: Secrets of the Tomb, Skull and Bones, The Ivy Leage, and the hidden Paths of Power.
Allemaal nuttig leesvoer om je vertrouwen in de goede afloop te testen!

 Naar eigen keuze?

JEUDIG WANTROUWEN NAAR DE PERS

Jongeren kijken minder tv, lezen nagenoeg geen kranten, wantrouwig gemaakt doordat de gemiddelde journalist van de reguliere media kritiekloos de visie van de politieke elite overneemt. Jaja, “Het Nieuws Van Alle Kanten” bralt Radio 1. Dus niet. Nagenoeg alle tv-stations en de dagbladen hoesten grotendeels culturele, economische en sociale slogans op, voorgekauwd door geheime diensten, VVD-graaiers en adverterend bedrijfsleven. Alles krijgt maar discutabele sterren. Zelfs de filmrecensies kun je niet meer vertrouwen als sentimenteel rampgezeik als La La Land een 8,1 scoort op www.filmladder.nl. Het is een wonder dat het alternatieve nieuws van Tijdgeest Magazine nog door 18.000 mensen wordt gelezen.

Ook een nare middag gehad? Beetje ziek van al dat immorele ondernemen om je heen? Luister vijf uur naar hangdrum muziek en je bent gewoon vergeten waar het allemaal om ging.

  IJSBEERMOP

Technicus Rob is voor zes maanden gestationeerd op een weerstation op Spitsbergen. Het is ijskoud en de wolven en ijsberen zijn hongerig als de pest. Soms waait het heel hard en moet toch de schotelantenne buiten worden recht gebogen voor de precieze ontvangst. Rob staat er op dat de kok hem steeds vergezelt bij zo’n soort klus. De teammanager is verbaasd: “Maar de kok heeft toch geen bal verstand van techniek?” Rob smiespelt zachtjes: “Nee meneer, maar hij is veel ouder en een stuk langzamer dan ik.”


Gezegde in 1950: “Het was op de radio dus het was waar.”

HET NIEUWS VAN FOUTE KANTEN: FLUT & FAKE

Nederland heeft 1000 keer de Iraakse stad Mosul gebombardeerd en hier gaan we dan collectief miepen over die paar ‘terroristen’ die hun wanhoop proberen te uiten. Zogenaamde wetenschap wordt opgepept en nagebauwd (“Homeopathie slaat nergens op”) en alternatief denken genegeerd. Denk aan de problemen van Ir. Coen Vermeeren toen hij het over UFO’s durfde te hebben op de Technische Universiteit van Delft.

Wie buiten het beeld gaat, wordt belasterd en/of als complotdenker weggezet. Is het gek dat de jongere generatie (Hey little girl) die leugenachtige pers wantrouwt en naar jonge vloggers gaat kijken? Of lekker naar een TWEE uur compilatie van heerlijke auto- en motorongelukken op YouTube? Op de achtergrond veel gescheld in het Russisch: fantastisch leedvermaak. Beter flut dan fake.

 

KOPERBEHOEFTE?

Volgens de gangbare normen (ons Voedingscentrum) hebben we dagelijks een pietsje koper nodig. We zouden voldoende binnenkrijgen als we maar genoeg fruit en groenten eten. Koper zit ook in avocado’s, schaal- en schelpdieren, soja, volkorenproducten, sesamzaad, zonnebloempitten, walnoten, cashews, chocolade en paddenstoelen. Frans Heslinga (via Survival of the UN-poisioned) denkt echter dat er een complot speelt om de wereldbevolking juist te vergiftigen met een teveel aan ijzer dat een groot tekort aan koper moet vervangen. Alle metalen in het lichaam bevorderen een vervroegde dood, stellen de schrijvers. Frans: “De mens is gemaakt met bloedgroep AB. Alle andere bloedgroepen zijn afwijkingen als gevolg van een ijzervergiftiging en een kopertekort!”
Het zijn spannende discussies. Meer koper in het bloed zou je bloed blauw maken. En? Dat was dan het voorrecht van de adel? Of was dat een gevolg van het eerder vervangen van oude loden waterleidingen door koper in hun rijkeluishuizen? Frans maakt het mij niet makkelijk omdat hij ook stellig in de platte aarde gelooft en de bizarre missie van Evert Jan Beverwijk ondersteunt.
Antidenker Henk de Vreeze laat op Facebook weten dat hij super leeft op spareribs en Bacardi Cola. Zo kan het ook (gelukkig?). Rustig aan, lui!

 

KRIJGEN WE DAT WEER! INSECTICIDEN

Volgens onderzoek uit China heeft gebruik van het plantenverdelgmiddel glyfosaat geen enkel effect op acht bloedparameters, terwijl gebruik van insectiden en andere herbiciden dezelfde bloedparameters wel verstoren. Insecticiden tegen vlinderachtigen schijnen de meeste gezondheidsschade te veroorzaken. Die belasten de lever, verhogen de suikerspiegel en activeren ontstekingen. Bovendien berokkenen ze schade aan de motorzenuwen. En als je van deze informatieschok hersteld bent, dan is er NOG meer!

Volgens Noorse onderzoekers worden namelijk darmklachten na het eten van brood niet veroorzaakt door gluten, maar door fructaan. Tot die conclusie kwamen ze nadat ze volwassenen een week lang een mueslireep lieten eten met gluten, fructaan of niets in verwerkt. De muesli met fructaan verhoogde de score voor prikkelbare-darmsymptomen en opgeblazen gevoel het meest. Tussen gluten en placebo was geen significant verschil merkbaar.

Kortom, je inschrijven als abonnee op Voedingsgeneeskunde levert veel stress op. En bovendien hebben ze daar discutabel verstand van voeding.

 

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2019, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

* Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Jozefien Eussen in Soest, voor welbevinden en al je klachten, voor baby’s en zwangeren, voor jou! www.natuurlijkkankervrij.nl en 035-6012118.

* Van Akasha tot Zout, een natuurgeneeskundig boek van Adrie van der Ven over chakra’s,  psychosomatiek en celzouten, 375 blz. €22,50 Info:  [email protected]   of 020 6830405.

* Verdiepingsweek, zelfonderzoek op Landgoed Algoed in Enschede van 29 maart t/m 2 april: Familie Opstellingen, Bonding, Trancereizen, meditatie, zweethut, vroegboekers € 195 all-in.

* www.stressrelease.eu of www.jereisnaarhuis.nl voor het ontladen van je stress na slechts twee oefeningen van 2 minuten elk. Je wilt toch snel van je stress af?

* Nieuw spiritueel centrum in Hoek van Holland. Studio 259 aan de Prins Hendrikstraat biedt workshops en creatieve cursussen. Peter den Haring presenteert er graag workshops.

* Voetreflexologie in Den Haag, driekwartier sessie voor € 37,50, kennismaken met ontspanning, energiewerk en aandacht. Paula 06-19499097. Met PdH-aanbeveling.

* Barokboerderij Het Rode Huis in Pools-Tsjechische bergen. Ruim en mooi. Sauna. Authentiek, je hoort de sterren. Kunstenaarsdorp Wolimierz. Huur € 300-400 per week. [email protected] 0229-296062.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Familie Opstellingen (Kijken Naar Je Blinde Vlek met Peter den Haring) vijf dinsdagavonden vanaf 17 april in Leidschendam, voormalig Schakenbosch). € 35 per avond. Een bijzondere demonstratie? Hier dan!

Writers block? Plankenkoorts? Chaos in je werk? Presentatieproblemen? Vraag hulp! Margit Tamas is coach, filmmaker, kunstenares en specialist in ordening met groot atelier in Leidschendam. Bel 06-38829167!

Kruispaaltjes op de markt in Delft

HERPES KRUISBESCHERMING

Nog eens even iets over herpes. In medische onderzoeken van mensen die nog nooit een aanval hadden ervaren, bleken velen toch drager van het virus. Pech als je toch zo iemand besmet… Ik herinner me ook de cliënte die niet snapte hoe ze het gekregen had want ze was al tien jaar gelukkig en geheel monogaam getrouwd. En manlief had geen antilichamen in zijn bloed. Tja, het virus was lang latent gebleven maar had zich onder invloed van grote stress toch plotseling geopenbaard. Kan allemaal, dus wees voorzichtig met emotioneel drama over iemands schuld.

Een koortslip is een wijd verbreide narigheid, maar dat zie je tenminste nog, zodat je snel naar de Zovirax en een pleistertje kunt zoeken. Als je het in je vroege jeugd opliep, dan betreft het meestal de HSV1 variant (Herpes Simplex 1).

Als je later in je leven veel oraal plezier had of kon verschaffen, dan kun je ook HSV2, de genitale variant, op je mond hebben. Niet leuk maar dat geeft je weer enige bescherming tegen het krijgen van HSV2 op je onderste regio. Ik noem dat niet speciaal genitaal, want HSV2 kun je ook op je onderrug, billen of benen en zelfs knieën of voeten krijgen. Dan herken je misschien de blaasjes niet als herpes en dat is onhandig, want het vocht daar in is evengoed besmettelijk. En vanzelf wil je aan kruisbescherming bij je partner doen. Grote blaarpleisters kunnen uitkomst bieden als je tenminste een aanval op een plakbare plek hebt… Huisdokters zijn vaak slecht geïnformeerd dus zoek liever op internet. In de editie van 1 maart volgt meer over herpes en plantengeneeskunde.

 

ATLAS SCHEEFSTAND

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de atlas van oudsher geassocieerd met hoge bloeddruk. De grote slagaderen lopen immers aan beide kanten van de atlas naar de hersenen. Bij veel mensen is sprake van een foutieve stand van de eerste nekwervel. Er gaat een gerucht dat buitenaardsen bij het genetisch manipuleren van de vroegste mensen die scheefstand hebben ingebracht om te verhinderen dat we te slim zouden worden. Zo’n scheefstand kan de doorbloeding afremmen en een lokale blokkade veroorzaken. Therapeut Peter Lucardi doet zijn verhaal hierover zeer overtuigend op WanttoKnow.

De Zwitser René Claudius Schümperli ontwierp na zijn ontdekking in 1993 van deze situatie een apparaat dat de nekspieren op een bepaalde manier masseert. Er wordt niets gekraakt of gemanipuleerd en doorgaans kan in één therapeutische behandeling de scheefstand duurzaam worden gecorrigeerd. Dit proces staat bekend als de Atlasprofilax methode. In Nederland werken er zeven therapeuten mee.

Als je buren irritant scheef naar je kijken, omdat je schunnige hobby’s hebt, dan weet je naar wie je ze toe kunt sturen.


Bordeel volgens Frans van Mieris uit 1659

HONDENVOER

Morgen begint het Chinese Jaar van de Hond. Persoonlijk vind ik dat honden in hondenvoer horen en niet op straat. Hun kak is nog opruimbaar maar wie ooit heeft meegemaakt hoe honden elkaar proberen aan te vallen op straat, wie het gepiep heeft gehoord als dat lukte, wie de declaratie betaald heeft van de kliniek van de Utrechtse Faculteit voor Diergeneeskunde waar je zelfs ’s nachts nog je uiteengereten huisdier kan laten dichtnaaien voor € 5.000, ja, al die lotgenoten zullen mijn gedachte moeiteloos ondersteunen. Maar goed, mensen die nog moeten wennen aan het liefhebben van andere mensen, moeten in Godsnaam maar blijven oefenen op beesten. Ik stem ook op de Partij Voor De Dieren.

 

 SCHRIKMOP

Het Sexual Coaching gesprek met Ronald werpt zijn vruchten af. Eindelijk is er weer seks thuis. Helaas komt Ronald dan weer klagen over het feit dat hij veel te vlug klaar komt. Zijn coach raadt hem aan om zichzelf aan het schrikken te maken, als hij zijn orgasme bijna voelt toeslaan: “Jezelf in je gezicht slaan of iets dergelijks.” Na twee weken is Ronald weer terug. “Niet goed, niet goed,” klaagt hij nu. “Dat slaan hielp maar even en daarom heb ik toen een startpistool gekocht.” De coach is verrast: “Hielp dat?” “Mij wel,” zegt Ronald “maar mijn vrouw poepte van schrik in mijn gezicht en ze beet keihard in mijn ding. En het vervelendste, ineens stapte de buurman uit de kast met zijn handen omhoog.”

 

INGE VINDT POLYAMORIE EEN UITKOMST? EN JIJ?

Moet dat allemaal kunnen? Raadpleeg toch maar eens het domino orakel! En word alsjeblieft donateur!

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 1 december 2018

Read More →