Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 juni 2018

By   /   juni 1, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 juni 2018

Tijdgeest Megazien
van 1 juni 2018

over intentie, roofkapitalisme, patsers, onterven, klokkenluiders & Middeleeuwen.

Fuck you finger

VERBEELDINGSKRACHT EN GEZAMENLIJKE MEDITATIE

In haar laatste boek Het Intentie Effect beschrijft Lynn McTaggart hoe ze in haar workshops steeds groepjes van acht mensen formeerde. Zeven mensen om de achtste heen focusten hun meditatie op het heil of de genezing van de achtste en dat bleek wonderbaarlijke resultaten op te leveren. De Maharishi Mahesh Yogi bewees daarnaast al jaren geleden dat groepsgewijs Transcendente Meditatie beoefenen de misdaadcijfers in de betrokken stad deden dalen. Ook werd ruimschoots bewezen dat groepen mensen die voor genezing van zieken in een ziekenhuis baden onmiskenbaar (onlogische) resultaten scoorden. Altruïsme en werkelijke naastenliefde bewijst keer op keer de dynamische kracht van geven.
Dat intenties water beïnvloeden wisten we al van Masaro Emoto, nu moeten we even de sprong maken naar die 70% water in ons lijf. Ik doe zelf steeds mijn best om mijn Familie Opstellingen te doen met een groep van minimaal acht deelnemers. Laten we opnieuw in wonderen geloven! En naar Han Solo kijken in zijn Star Wars trip. Zie de afbeelding.

ROOFKAPITALISME & RIDDEREN

De top 50 bedrijven uit de VS stallen samen 1,6 biljoen dollar in belastingparadijzen. Investeren in Amerika betekent tegenwoordig: koop eerst een lid van het Congres of een President om. De vraatzucht van het roofkapitalisme kent geen grenzen. Je krijgt een gratis rietje als je een flesje limonade koopt. Dat is wel eens anders geweest in de VS. Men leze Ewald Engelen over de Amerikaanse populistische beweging uit de jaren ’30.

Moet ook aan rijke mensen de kans worden geven om hun fortuinen weg te geven naar eigen inzicht via stichtingen die van belasting zijn vrijgesteld? Voor de rijke roofridders in de VS is de keuze makkelijk: liever het laatste. Het alternatief is 40% belasting betalen. In de VS bestaan nu meer dan 90.000 privé-stichtingen, een derde de laatste 15 jaar opgericht, met een totaal vermogen van $ 700 miljard. Als voorbeeld moge het weggesluisde vermogen van de familie Clinton dienen. Hun daar voor opgerichte Clinton Foundation beheert ondertussen huizen, scholen en zwarte projecten (maar niet voor zwarte mensen).

De belastingverlaging voor de rijken en voor de grootindustrie wordt door lobbyisten van de parasitaire bancaire geldschieters opnieuw en opnieuw bij elke president, Republikein of Democraat, concreet of subtiel afgedwongen. Zo gaat het ook in ons land. Mark Rutte gaat Europees Blokhoofd worden. Heus!
De professionele, intellectuele elite stapt na een carrière in regering, ambtenarij of vakbond naadloos dik betaald over naar het bedrijfsleven dat ze eerst bestreden hebben. En straks worden die patsers geridderd door de koning! Die trouwens mede-eigenaar is van De Nederlandse Bank, wat een particuliere business is. Wist je niet, hè?

CADEAUS VAN RIJKE VRIENDEN

Dat populaire Kamerlid houdt zijn tv ook aan als er niets boeiends vertoond wordt. Melancholiek bekende hij: “Dan voel ik me minder eenzaam als ik aan de telefoon zit.” Hij heeft het moeilijk met ranzig twittermoralisme en gemakzuchtig deugen maar vergat weer gauw dat hij voor de verkiezingen nog heel andere idealen over het referendum koesterde. Gelukkig heeft hij een rijke Oekraïense vriend. Die wilde hem eerst een appartement in Scheveningen cadeau geven, maar ons Kamerlid was blijer met die privé helikopter. Hij beloofde helemaal voor te stemmen bij elke NAVO-oorlogshetze tegen Rusland.

WAT IS WAAR BIJ NARCISTEN & PATSERS?

Psychologe Wendy Gillissen schreef op NieuweTijdskind.nl een zinnig artikel over narcistische goeroes en leermeesters met als kernboodschap dat je rustig af kunt gaan op wat je in eerste ontmoeting fijnvoelend opmerkt. Onbehagelijk of juist een overdreven euforie, angsten om iets te missen, een onbestemde afkeer?
Platte Patsers (ga die topfilm zien!) zijn eigenlijk heerlijk duidelijk. Patser Halbe Zijlstra bijvoorbeeld kende Poetin persoonlijk, ja ja ja. Openlijke leugenaars (Donald Trump) ontwikkelen zelfs hun eigen charme, maar juist de subtiele slijmballen maken het ons moeilijk. Dus ontwikkel je intuïtie! Doe aandachtig zelfonderzoek.
Neem mij als voorbeeld! Zie hier de Beschermer van Wezen, de Ontspanner van Maagden, de Gelegenheidsheld, de Tijgertemmer, de Freelance Profiteur, de Huurmoordenaar, de Gewiekste Boekhouder en Intuïtieve Diplomaat, Hij heeft het allemaal in zich: uw hoofdredacteur Peter den Haring. Deze patser is niet ingeënt tegen meningokokken en dat maakt hem een gevaar voor de volksgezondheid. Lees hier over hoe je je baby kwijt kan raken door vaccinaties.

Zet verder gewoon Pink Floyd op als je zit te werken, dat helpt vaak. En als je meer het meditatieve type bent, kies dan voor Dhafer Youssef.

Valt die letter L naar links om?

HOE ONTERF IK MIJN KINDEREN?

De vader van J. trouwde opnieuw en verwekte snel een kind in dat tweede huwelijk. Om er voor te zorgen dat zijn eerdere kinderen niets van hem konden erven, stelde hij met zijn nieuwe, veel jongere vrouw een zogeheten langstlevenden testament op met zijn echtgenote en zijn jongste kind als erfgenamen. De betrokken notaris verwittigde de man wel van het feit dat de onterfde kinderen recht hadden op de zogeheten ‘legitieme portie’, te weten de helft van datgene waar ze normaliter recht op hebben, maar daar had de vader geen boodschap aan. De keerzijde van een langstlevende testament (oorspronkelijk bedoeld als postume zorg voor weduwe of weduwnaar) bleek direct na het overlijden van J.’s vader niet lang daarna. Zijn weduwe verkocht direct alles en ging met J.’s halfzus terug naar het land waar ze vandaan kwam (Duitsland).

De boze oudere kinderen beschuldigden de vrouw van kwaadwilligheid en maakten gebruik van de regeling dat je, tot vijf jaar na het overlijden, een beroep kan doen op de verkrijging van je minimale erfdeel. Dat bleek praktisch niet zo simpel. De Belastingdienst kwam toen bovendien bij hen met een vordering aan Successierechten aankloppen. Men stelde dat de kinderen dat bedrag maar moesten gaan vorderen in Duitsland. Onrechtvaardig?
Notaris Germaine Olde Heuvelt-von Bannisseht van Drost Juten notarissen in Den Haag zag het somber in: “Zo’n vordering is (ook in een ver of nabij buitenland) zelden meer inbaar. De langstlevende heeft immers nooit de verplichting haar vermogen in stand te houden zodat de vorderingen kunnen worden geïnd. Ze mag het geërfde vermogen rustig direct opmaken. De Belastingdienst kan wellicht afzien van haar vordering als de onterfde nabestaanden hun vergeefse pogingen goed documenteren. Misschien was het wijzer geweest om maar liever af te zien van de claim op het minimale erfdeel, maar zulke familiezaken kunnen natuurlijk veel emoties los maken.”

En omdat je als huurmoordenaar wilt weten waar en hoe je dan jouw illegale wapens goed kunt verbergen in je auto, moet je beslist hier kijken.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt hier doorgeplaatst, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* SoulSteps Festival 10-14 augustus in Uffelte: Workshops, meditaties, boerderij, natuur, veel muziek, zweethut, creatief samenzijn. Ontspannen en gaan voor bijzondere vriendschappen. Wel tijdig opgeven. * Healing Garden festival

* Margit Tamas maakt Vedic Art en heeft een prachtig atelier in Park Schakenbosch in Leidschendam. Op 16 & 17 juni kun je van 11- 17 uur komen kijken.

* Taribush Kuna Festival 26 t/m 29 juli 2018 Genieten van muziek, theater en kunst in de Drentse natuur. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected].

* Vind jij de donorwet ook een vorm van chirurgisch sadisme op een nog steeds bewuste ziel? Laat je antiklank horen in de vorm van een nieuw referendum: www.hartvoordemocratie.nl.

* Vitamine B12 tekort? Bo Baden uit Bergen (06 57772933) begeleidt jou en geeft daarnaast graag (huiskamer-)lezingen. Bestellen: www.vitamineb12nu.nlGezondheid!

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Verdiepingsweek, 20-25 juli. Landgoed Algoed, Enschede, Bonding, meditaties, zweethut, Familie Opstellingen & Trancereizen. Vroegboekers € 225. Aanmelden via Facebook.

* De kom van licht, Hawaïaanse wijsheid van voorouders, van Hank Wesselman. Liefde is altijd het antwoord, de liefdesrevolutie die bij jou begint, van Matt Kahn. Meer in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

* Tot 14 juni kunnen 300.000 burgers hun handtekening zetten voor de definitieve referendumaanvraag over de donorwet. Teken alsjeblieft tegen de snijders: https://referendum.nl/

* Healing Festival 13-15 juli landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche. Kleinschalig en puur festival met keuze uit 50 spirituele workshops en healingveld.

* Lezing 8 juni Expanding Consciousness: Co-creating with Nature Spirits in Bennekom; Workshop 9-10 juni Healing with the Body Elemental in Werkhoven. Zie Tanis Helliwell.

* Een ideaal cadeau voor (Hoog) Sensitieve mensen: Auraschoonmaak + Trancereizen, 2 beproefde zelfhulpcd’s tijdelijk met € 5 korting! Stort € 28 op NL07 INGB 0001580509 t.n.v. Peter den Haring en vermeld je adres. Als je er € 5 bij doet, krijg je ook zijn CD Schone Lakens erbij (12 Nederlandse Liedjes). € 33 voor drie! € 36,50 voor de Belgen!

AGENDA PETER DEN HARING

* Mandala Festival in Wanroy, Park de Bergen, (exotisch kunstzinnig en vernieuwend) zaterdag 9 juni, interactieve workshop over resonantie, afstemmen, intuïtie en liefde.

* Enschede, Landgoed Algoed 24 juni dagworkshop Familie Opstellingen, thema  Afwijzing. Kosten € 85 inclusief lunch.

* Scheveningen, strandrestaurant Oscar’s (achter het Carlton Beach Hotel). 3 juni: Trancereizen 17 juni Aura schoonmaken, 1 juli Luisteren naar je intuïtie. 13.00-14.30 uur. Gratis parkeren & zwembad aanwezig!

* Rotterdam, Djoj, zondag 8 juli van 10.00-17.00 uur een training Spiritueel omgaan met hooggevoeligehid/HSP. Gronden, opschonen en benutten. Auraschoonmaken, trancereizen en oefenen. Aanmelden via [email protected].

  Vergelijk het afschaffen van de dividendbelasting

KLOKKENLUIDERS

Veel klokkenluiders hebben inmiddels goed gedocumenteerd laten weten dat de 9/11 aanslag een nepper was en Zionistische verzekeringsfraude. Een inside job. Allerlei integere medici schamen zich inmiddels ook voor de platte ontkenning door Big Pharma van de risico’s van oude en nieuwe vaccins. De Amerikaanse specialist Dr. Daniel Neides uit Ohio leverde een uiterst scherpe inleiding af nadat hij werd ontslagen omdat hij twijfelde aan vaccinveiligheid. Hij werd een bekende anti-vaxer en als zodanig nergens meer zeker van zijn veiligheid. Klokkenluiders verdienen al ons respect maar ze krijgen meestal vette narigheid.
Zo bleek de Europese Commissie uiterst corrupt als het om de adoptie van Roemeense zogenaamde weeskinderen ging. Er blijken namelijk overal in de wereld baby’s te koop te zijn. Ook hun ambtelijke klokkenluidster, Roelie Post, werd tussen 2007-2017 talloze keren bedreigd en bestolen. Corrupte Roemenen werden toch al gematst sinds de Europese Commissie bij monde van onze eigen Frans Timmermans vorig jaar meldde dat ze haar 2-jarige corruptieonderzoek stop zette. Brr.

De achterkant van binnen

ZOEK HET MOTIEF!

Laat ons meer dingen van de achterkant bekijken. Wat was het motief van de Russen om de MH-17 neer te halen? Denk na: ze maakten gewoon een vergissing. De BUKgranaat was voor een ander vliegtuig bedoeld. En DAT aanslagplan moet beslist geheim blijven.

Volgende foto: die van de dappere golfer die zijn balletje kwam ophalen.

MIDDELEEUWS GEVOEL

In Maleisië krijg je 4 jaar gevangenisstraf voor het verspreiden van nepnieuws en leugens. In het Westen word je gewoon politicus. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu liegt over Iraanse kernwapens en NAVO-generaals liegen dat Rusland ons Europa onder de voet wil lopen. Mark Rutte ritselt aan de lopende band financiële dingetjes voor zijn vroegere werkgever Unilever en paniekeert over de Russische gasleveringen nu we gaan stoppen met Gronings gas. Ondertussen gaven alle 29 NAVO-leden samen in 2017 met 900 miljard dollar aan defensiebudget 13,5 keer meer uit dan Rusland.

Qua omgevingsbewustzijn lijken we teruggeworpen in de Middeleeuwen, waar het recht van de sterkste geldt, waar geen betrouwbare wetten gelden en waar eigenbelang van de heersers voorop staat. De kwetsbare, arme mens moet permanent paranoia op zijn hoede zijn voor belastinginners en slavenhalers. Kerk, Staat en Adel werken samen om de massa dom en bang te houden zodat ze kan worden uitgebuit. Mysterieuze ziekten dunnen de bevolking uit, zodat alleen de sterksten overleven. Valse beschuldigingen zetten mensen op de brandstapel en naties tegen elkaar op. Er wordt ons een paradijs beloofd maar pas na de dood. Laten we hopen dat DAT sprookje in elk geval waar is..

  LICHTMOP

Annie wilde absoluut geen seks voor het huwelijk. En toen ze op haar huwelijksdag grapte over mannen met kleine plassers, ging Jan voortaan creatief met zijn gebrekje om. Hij maakte voorafgaand aan het samen slapen zichzelf in de badkamer al blij en stond er voortaan op om de seks altijd in het donker te hebben en alleen op z’n hondjes. Zo kon hij zijn echtgenote jarenlang misleiden met een grote, warmgemaakte dildo. Op een avond knettert de bliksem een paar keer heftig en het blauwe licht verlicht de hele slaapkamer. Net op dat moment draait Annie zich om. Razend schreeuwt ze: “Ik dacht al zoiets, kloothommel. Leg dat eens uit van die dildo!” Jan is onthutst maar grijpt spontaan naar de troefkaart: “Leg jij het liever eens uit van de kinderen!”

P.S. Als Tijdgeest Megazien jouw morele standaard irriteert, verlaag dan alsjeblieft je normen en waarden een beetje. LOL!

P.S. 2. Deze boodschap is niet bedoeld voor diegenen die hun standaardgeweten al hebben uitgezet.

JOUW LICHAAMSGEUR TREKT INSECTEN AAN?

Wonderbaarlijk! Hoe zou je aan zo’n innovatief gebeuren een crowdfunding kunnen verbinden? Raadpleeg eerst eens het domino orakel! En word alsjeblieft donateur! Claim je bonuscadeau, mijn nieuwste boek: De Zeven Kwaliteiten van Een Echte Heks. Leer je vriendin betoveren.

PRIVACYVERKLARING

Je staat of op onze mailinglijst voor de tweewekelijkse bulkmailverzending via www.inboxify.nl of je hebt je rechtstreeks op Tijdgeest Megazien geabonneerd via de website www.tijdgeest-magazine.nl.We hebben nooit een specifiek profiel voor onze lezers aangemaakt, behalve dat we soms het jaar van abonneren registreerden en soms je woonplaats. We hebben nooit bijgehouden welke pagina’s je bezocht op de website noch je zoekopdrachten. Aan cookies doen we niet. Wij verkopen nooit jouw mailadres aan enige derde partij.TM is gratis en alleen donateurs (daar hebben we er ongeveer 40 van) mogen regeladvertenties plaatsen. Aan geen van deze punten veranderen we iets, ook niet nu de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking is getreden. 

Nou, fijn, nu weet je dat ook weer. Stom is wel dat we inmiddels ruim vierduizend verouderde of opgeheven mailadressen hebben, naast de ruim 18.000 bruikbare. Als je blij bent met ons journalistieke streven, stuur dan zo nu en dan TM door naar je eigen adressenbestand met het verzoek om iedereen gratis zich te laten abonneren via de website. Voor bewust AFMELDEN kun je de link hieronder gebruiken. Als je dat niet doet, nemen wij aan dat je blij met ons bent en blijft.
Met grote dank en groet van hem die zich Peter den Haring noemt.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hogerwerf & Lilian Ferru plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 februari 2019

Read More →