Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Current Article

Tien jaar Tijdgeest Magazine: uitsloven om gezien te worden.

By   /   juni 28, 2016  /   Reacties uitgeschakeld voor Tien jaar Tijdgeest Magazine: uitsloven om gezien te worden.

SelfTimer Off

Bij elke uitnodiging voor een feest ben je bang dat niemand komt. Je bibbert. Je beschuldigt jezelf: wat sloof ik me toch uit. En waarvoor? Je wilt gezien worden. Ai, ai, ai.

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Tijdgeest Magazine presenteren redacteur Peter den Haring (vader) en acteur Bas Zemering (zoon) op zondag 10 juli om 14.00 uur in Strandtent La Cantina op het Zuiderstrand (vlakbij het havenhoofd en gratis parkeren op de Houtrustweg 600) een interactieve theatervoorstelling met de titel SPONTANE EVOLUTIE.
De heren beloven datinghoogtepunten op de ukelele, innige samenzang, toelichting op de nabije buitenaardse invasie en de nieuwste onderzoeken rond vergankelijkheid (“Is dood dood?”), therapeutische inzichten & spirituele groei. I.v.m. de beperkte ruimte moet je vooraf reserveren.
Kaartjes zijn € 30 maar alle bezoekers krijgen een exemplaar van Den Haring’s nieuwste, humoristische roman GERARD ZOEKT HET HOGEROP en zijn eerdere CD SCHONE LAKENS. En bovendien ook nog eens een gratis drankje!

Kan het nog meer? ’t Is symbolisch voor 10 jaar Tijdgeest Magazine: uitsloven om maar gezien te worden in alle goede bedoelingen rond het nabij brengen van de wereldvrede.

Ondertussen bibber ik. Bang dat niemand komt, dat niemand mijn inspanningen op prijs stelt. Bang dat mijn briljante boek ongelezen blijft. Herken je iets?

Men komt niettemin op de gastenlijst na storting van het bedrag op NL73INGB0005008174 van de uitgever van Tijdgeest Magazine, de Stichting Open Ontmoeting Olivijn.

P.S. Op vakantie of je haat theater? Boekhandel Libris verstuurt je boekbestelling gratis.

PdH

 

    Print       Email

You might also like...

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Read More →