Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 september 2021

By   /   augustus 31, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 september 2021

Tijdgeest Megazien
van 1 september 2021(al 15 jaar gratis!) gaat over buitenaardsen, tijdreizen, gabber, Unternatur, Oahspe & Deep States.

 Tijdgeest Megazien
van 1 september 2021
(al 15 jaar gratis!)
over buitenaardsen, tijdreizen, gabber, Unternatur, Oahspe & Deep States.


WEL OF GEEN BUITENAARDSEN?

De allermodernste natuurkunde (Prof. Dr. Paul J. Steinhardt, Princetown University) stelt dat “Onze driedimensionale wereld kan worden gezien als een membraanachtig oppervlak dat is ingebed in de ruimte met een extra, vierde ruimtelijke dimensie.” Naast ons deel van het membraan bestaat er vlakbij maar ongezien een parallel-universum. Elk sterrenstelsel wordt omgeven door supermassieve, maar onzichtbare bronnen van zwaartekracht, die kennelijk wordt aangestuurd door Iets Enorms, dat men maar gemakshalve donkere materie noemt. Vanuit zo’n nabij veld kunnen gemakkelijk andere bestaansvormen soms met onwaarschijnlijke snelheden (ander tijd/ruimte concept) het onze invloeien. UFO’s en buitenaardsen dus. De door ons waargenomen werkelijkheid is dan slechts een deelverzameling in een grotere ongeziene werkelijkheid.” Lees maar verder bij Wim Jongman.

Ooit beschreef ik in het tijdschrift BRES het werk van Zecharia Sitchin over een beschaving in Mesopotamië, die gesticht zou zijn door buitenaardsen. Genesis in spijkerschrift, eigenlijk een must read voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze prehistorie en die ook Sitchin kan relativeren. LEZEN dus: analyses van Sumerische kleitabletten! Zouden er tegenwoordig behulpzame buitenaardsen zich in dat planetaire spel gemengd kunnen hebben? Het boek TimeBender van Tijn Touber gaat over zulke moderne helpers van elders. Ik voel ook in mij een vreemd verstopte programmering, een weten dat ik afkomstig ben van ‘thuis’, uit een andere planetaire sfeer. Dat ik hier net als veel anderen in een mensenlichaam rond loop om klusjes te doen. Iets met geestverwanten verzamelen. Dus? Als je dit herkent?

Stuur dan dit magazine eens door aan het wakkere deel van je eigen netwerk!

WAAR IS HILDA ALS JE HAAR NODIG HEBT?

Met hypnotherapeute Hilde Musch uit Hoogezand-Sappemeer heb ik me ooit beziggehouden met de ervaringen van mensen die ontvoerd waren door buitenaardsen, compleet met implantaten. Ik heb de weirde filmpjes gezien van ontleedde dierenkadavers. Ik geloof daardoor ook in fysieke vermenging van dimensies en belangstelling van buitenaardsen voor menselijke evolutie. Misschien bestaan er zelfs ergens hybride wezens. Niks is meer gek. Volgens Sitchin hebben er ooit eerder zulke experimenten op mens en dier plaatsgevonden! En zijn kunstmatig creaties zoals de groteske Titanen ook weer bewust uitgeroeid…

Het lijkt er op dat tegenwoordig bij domme, bange, veel bewerkt vlees etende en gezagsgetrouwe mensen juist de vaccinschade (Cojona is niet dodelijker dan elke eerdere nare griep) deze sufclub categoraal gaat uitroeien. Door dezelfde onzichtbare overheid? Of door hun marionetten: de met rare buitenaardse belangen verknoopte menselijke overheden? Lees opnieuw verder bij Ella Ster als je moeite hebt om te geloven in een Plan B van het WEF.
Komen onze slimbo’s/wappies uiteindelijk goed weg met hun verzet? Kijkend naar Thunderdome gabberbonk met blote speedfreaks, bodybuilders en grammenrammers weet je wat je helemaal niet meer gaat missen in de Nieuwe Wereld.


Gabberportret uit hardrock Thunderdome

TIJDREIZEN

Sommige helderziende mystici uit andere tijden, denk aan de Bijbelscribenten, beschreven in profetieën bepaalde processen en dingen, waarbij ze uiteraard geen naam/woord voor het geziene hadden. Een trein, een vliegtuig, een buitenaardse? Het werden bij gebrek aan beter maar rokende slangen, hemeldraken, engelen of goden genoemd. Onze actuele unieke waarnemingen kunnen wij gelukkig steeds sneller toetsen aan andere zoekers via internet, maar die antieke profeten snapten ook het fenomeen tijdreizen natuurlijk nooit. Het idee dat iemand uit de toekomst zou komen, was niet te bevatten. In de hypnotherapie (mijn vak), ontwikkelde zich echter op een spontane manier ondertussen het idee van herkaderen onder hypnose. De cliënt werd geholpen om in een andere tijd een situatie ten goede te veranderen, zodanig dat in het Hier En Nu (de toekomst voor de persoon in dat vorige leven) er verbetering zou ontstaan. En? Dat werkte? Ja.

Zijn de buitenaardsen die sommigen van ons zien, wijzelf misschien uit de toekomst?
Kan. Antroposofische bronnen zien echter dit soort manifestaties slechts als verwarrende creaties van aardse pleeggeesten, illusoire waarnemingen, bedoeld om angst aan te jagen. Ook de Engelse spiritistenvereniging (zoals die in de mediumopleiding van het Arthur Findlay College) geloven dat alle paranormale waarnemingen producten zijn vanuit onze eigen geest, dat er geen goed en kwaad bestaat, omdat alles een onderdeel van de Goddelijke schepping is. Natuurlijk is dat waar maar tegelijkertijd lijkt er een strijd tussen die twee plaats te vinden.  Een afspiegeling van planetaire oorlogen? Visionair al totaal gematerialiseerd in de beroemde filmserie Starwars? Praktisch vertaald het wappierammen door de ME op het Museumplein en Malieveld?


Foto-expositie tijdens de herdenking van de ME-aanslag op het Haagse Malieveld van 20 juni 2020.

GOED VERSUS KWAAD (DIE UNTERNATUR)

Ooit werd ik op een magische wijze gesteund vanuit iets wat ik als het Goede ervaarde. Een astraal/onzichtbaar iemand verstrekte mij luidop een spirituele levensopdracht, die ik nog steeds uitvoer. Daardoor kan ik ook weer verhalen over geleidegidsen en ‘opgestegen meesters’ makkelijker geloven.

Jaren later kwam de gruwelijke test. Ik werd ‘overschaduwd’ en fysiek overgenomen door iets wat mij kwaadaardige handelingen poogde te laten ondernemen. Slechts met extreme moeite en enige hulp van auralezers heb ik me daarvan kunnen losmaken. Daardoor geloofde ik ook ineens in djinns, astrale plaaggeesten en wraakzuchtige demonen, merendeels zelf getraumatiseerde overledenen.  Ik geloof tegenwoordig ook dat daar in de naam van de Liefde mee te onderhandelen is voor iemand die niet meer bang is.


Happy Donald T.?

KINDERKWAAD OF UNTERNATUR?

Iets meer begrijpen van de pure onschuld van de natuur gaat super met de geweldige docu Fantastic Fungi over het telepathische mycelium-universum van paddenstoelen. Natuurlijk kan er een tegenpool bestaan, iets ergens op een schaduw-aarde, een Unternatur. Antroposofen geloven dat er dubbelgangers leven in onze elektromagnetische krachten. Zouden wij werkelijk moeten aannemen dat bepaalde wezens (gevallen engelen?) zich richten tegen de mensheidsontwikkeling op Aarde?
Die zouden dan bestaan in de sfeer van tegenmachten als Lucifer, Ahriman, Argonten, Asoera’s, Sorat, Satan en al hun helpers. Moet men in die sfeer nu ook een deel van onze buitenaardsen projecteren? Opnieuw: lees het werk van Sitchin! Wie zich verdiept in graancirkels en hun liefdevolle maar ook waarschuwende gecodeerde boodschappen, kan makkelijker de verhalen over behulpzame ‘buitenaardsen’ geloven. En die is hard nodig als je je realiseert wat de nanotechniek in de vaccinaties voor extreme transhumanistische functies prikkelt. Verbied je kinderen om zich te laten prikken! Lees ook hier meer bij Ella Ster!


Waarschijnlijk een nepgraancirkel?

BANGMAKERIJ & OAHSPE

Bepaalde wereldmachten gaan straks vast schermen met enge buitenaardse invasies en aanpalende rampen, het bekende manipulatieve angstaanjagende fenomeen dat de wereldregering dichterbij moet brengen. Tegelijk is het handig om te geloven in de wetten van karma. Dus: alles beweegt in een kringloop, waar alleen het niveau van bewustzijn, gekoppeld aan kennis en intuïtief weten, omhoog kan spiralen. Spannend.

Onderzoek laat duidelijker dan ooit een verschil zien in frequentie bij verschillende soorten mensen. Angst verlaagt velen, vertrouwen verhoogt weer anderen. Gaan de laatsten zo maar over naar een hogere dimensie? Ik ben van nature wantrouwig.
Mijn bron: het wonderbaarlijke in 1876 door een Amerikaanse tandarts gechannelde Oahspe-boek. Daarin werd duidelijk gemaakt dat verblinde wezens van andere planeten hier op aarde en elders een biljoen willoze (slaaf gemaakte?) ‘zielen oogsten’ voor koeliewerk in andere sferen of voor een utopisch Koninkrijk ‘ergens’ (raar vertrouwd klinkend als de “Opname van de Christengemeente”). Dat spoort weer meer met het proces van massahypnose dat we nu op aarde zien uitgevoerd. Alles loopt uiteindelijk goed af in de Oahspe-voorspellingen, dat stimuleert! Het boek is nog te koop (€ 30) bij Willemijn Bessem ([email protected]). Een aanrader voor doorzetters, hier vast een inleiding (BRES-artikel van Willemijn).

Snap jij iets van het grotere plaatje? Mooi, als je namelijk verbinding maakt met iets dat stukken groter is dan jijzelf, dan gaan ineens je hersenen veranderen en groeien. Zegt geavanceerde neurowetenschap. Dat geeft hoop.


De inside job, nu zonder getwijfel.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per half kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Bijzonder interview met Karen Hamaker-Zondag, astrologiekanon, I Tjing-ster en briljant psychologieresearcher bij Jorn Luka in The Trueman Show! Over technocratie, het WEF en diepe historische analyses.

* Als haar verhaal je niet prikkelt om zondag 5 september tussen 12.00-15.00 uur naar de grote vrijheidsdemonstratie op de Dam in Amsterdam te komen, dan eh, eh ja, wat dan nog wel?!

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten, supplementen, kruidenthee, essentiële oliën, neemproducten, bronzout, gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor doorverkopers. Ook boeken over gezondheid en spiritualiteit.

* Niet naar de demonstratie? Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 5 september: Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Nooit saai.

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Avontuurlijke projectmanager/secretaresse gezocht met grote helderheid en scheppingskracht, die mijn werk wil promoten, en alle praktische zaken kan coördineren, zodat ik mij geheel op de inhoud kan concentreren. (zie rashnutransformations.nl) Hoge verdiensten in het verschiet!

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hebt met je spaargeld vanwege de pump and dump trip. Laat je waarschuwen voor de economische hyperinflatoire geldbubbel door Willem Middelkoop.

DEEP STATES IN HET WESTEN EN IN CHINA

Wat is nu toch die Deep State? Zijn het de bovengrondse drugskartels in de vaccinindustrie (lees verder bij Ron Fonteine) in combinatie met het Amerikaans-Engels-Duitse industriële supercomplex dat handel en nering in een groot gedeelte van de wereld controleert buiten de gewone democratische kanalen om?
Dat zal allemaal best wel. Die lui zoeken uit waar de minste belasting wordt betaald (via Nederlandse brievenbussen) en de meeste winst wordt behaald. Okay. Maar willen die patsers ook macht en eeuwig leven? Werken zij voor het Vaticaan of voor het gecorrumpeerde deel van de Vrijmetselarij? Of voor al die superieure orthodoxe Joden, die de financiële wereld regeren? Zou goed kunnen.

Veel superrijken doen zich echter vooral Christelijk en moralistisch voor. Grote aantallen Christenen geloven dat spoedig de ware Messias in Jeruzalem zal verschijnen en steunen daarom Israëlische, Zionistische, geheime diensten. Die PR lukt goed, want in de (internationale) politiek draait immers alles om beeldvorming, soundbites, partijhotemetoten en de juiste persrelaties, voorlichters, spindoctoren, schadebeperkers en bedrogverbloemers. Naïef zijn mag niet meer.

CHINESE POLITIESTAAT

Ondertussen is het ons ook duidelijk dat aan de andere kant van de wereld, in China, een totalitaire, communistische politiestaat functioneert. Daar zit ook weer een Chinese maffiafamilie achter, de Draken, die al eeuwen daar de touwtjes in handen heeft. Zij bespelen verkapt ook de Noord-Koreaanse atoommacht, maar doen alsof zij eveneens slachtoffer van de lokale bizar gekke heerser zijn. Ze controleren in het geheim de superproducent van chips in de wereld, Taiwan.

Naast het werken met geavanceerde biowapens (uit Wuhan, als contra-attack door de CIA gepresenteerd aan de wereld op de Military World Games van 18-27 oktober 2019). kunnen de Chinezen dus de chipsbehoefte in de hele economische wereld platleggen met een slimme maritieme blokkade. Pech is dat het land zelf weinig grondstoffen kan delven.
Wat een gedoe toch allemaal. In deze krankzinnige wereld moet het individu kennelijk vooral zijn eigen innerlijke edelstenen opgraven.

DEEP STATES OP ANDERE CONTINENTEN

Omdat de olievoorraden in de wereld beperkt zijn, draait er dus nog een derde, zichzelf vet verrijkende Deep State mee in het Midden-Oosten. Deze club doet zogenaamd Islamitisch goed naar de medemens, maar vervolgt andersdenkenden op de meest wrede manier en leeft zich ondertussen schijnheilig uit met elk mogelijk zondig gedrag (in Las Vegas bijvoorbeeld).
En Rusland dan? Een land met een enorm oppervlak maar met een verramponeerde economische structuur waar grote criminelen bovendien de meeste winsten afromen. Ook dat is een club met grote macht. Vooral daar bewegen de Bitcoins mee in het grote spel.
Laat ons verder vooral niet het Latijns-Amerika van de internationale drugshandel vergeten. De cocaïnemaffia, die met een totaal corrupt regeringsnetwerk immense kapitaalstromen controleert. Ook daar tieren de cryptomunten welig omdat niemand meer op de dollars en de papieren goudvoorraad durft te vertrouwen.

Is er dan iets zoals een universele Wereldregering? Echt niet. Al deze facties haten elkaar immers als de pest in een tumult van geheime sabotage. Een oliepijpleiding gehackt? Losgeld betaald in Bitcoins? En dan blijkt de FBI de ‘wallet’ gehackt te hebben en 75 miljoen dollar te hebben teruggehaald? Wie gelooft zo’n verhaal nog? Het is intrige op intrige.

Als klap op de vuurpijl introduceren de Amerikanen nu de buitenaardse Deep State. Dat moet de nieuwe vijand worden (of onze nieuwe Messias). Geloof niets meer van wat je denkt. Blijf vertrouwen op jezelf, je diepste intuïtie en de liefde. Dat gaat nog eens diep! Helaas, ook de spirituele zaak zit heel complex in elkaar. Aan de ene kant gaat er iets goed, maar dat blijkt dan weer een nadeel aan de andere kant. Zie hieronder!


Plasticvervuiling in de Middellandse Zee.

 HONDENMOP

Twee Chinese exchange studenten bestellen voor het eerst in New York een hotdog. Het broodje zit verpakt in aluminiumfolie en op een bank in Central Park nemen ze de eerste hap. Zhou Li kijkt verbijsterd naar zijn maat: “Welk deel van die hond heb jij gekregen, Ping Wang?”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

MOE VAN DE VOORGESCHREVEN WERELD?

Emigreren te ver, verhuizen te duur, zelfmoord te pijnlijk? Meer seks? Ja, dat zou een oplossing kunnen zijn. Maar met wie dan? Raadpleeg het domino orakel om te zien of er nog iets jouw kant op komt.

Foto: David B. van Woerden

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 maart 2023

Read More →