Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien, 1 september 2017

By   /   augustus 31, 2017  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien, 1 september 2017

Tijdgeest Magazine van 1 september 2017 gaat over Uranus vierkant Pluto, vampierschizo’s, gevallen engelen, paniekstoornissen & foute Goden.

ASTROLOGISCHE VIERKANTEN VAN URANUS EN PLUTO

Van begin 2012 tot mei 2017 raakten twee langzame buitenplaneten, Uranus en Pluto, elkaar in totaal zeven keren in een negatief 90 graden verband, een zogeheten vierkant. Daarmee heeft de Aardebevolking in die periode een enorme overbelasting aan psychische energie te verwerken gekregen. Sommige astrologen beweren dat tijdens dat proces een bepaalde kritische, geestelijke massa is voltooid. Mensen die in hun eigen horoscoop planeten hebben staan in de betrokken tekens (Uranus bewegend tussen 8-21 graden Ram en Pluto tussen 5-19 graden in Steenbok), zouden een spirituele transformatie kunnen hebben meegemaakt. Ook iemand met planeten rond die zelfde posities in Leeuw of Maagd heeft kunnen profiteren van die heftige standen. Als je juist in je geboortehoroscoop planeten hebt staan in die stand in Kreeft of Tweelingen, dan kan je zulke periodes echter als vrij negatief hebben ervaren. Het hele vierkantsaspect (soms even matig en soms radicaal vreselijk) ging rondmeppen onder het motto: Niet Leuk Maar Wel Waar.

Er werd een zoeklicht geplaatst op alles wat eigenlijk anders was dan je wilden denken en op alles waaronder zich pijnlijker, verborgen lagen bevonden. Een reisje in de onderwereld, zullen we maar zeggen. Dat was goed voor veel liquidaties, voor de wrede olieoorlogen in het Midden-Oosten, voor grote schandalen, voor de overwinning van Trump, voor de MH17-misleiding, voor de aandacht voor Joris Demmink, voor de bloeddorstige IS-onthoofdingen, voor het afmaken van drugsdealertjes in de Filipijnen, noem de barbaarsheden maar op. Wie er doorheen kan kijken en vooral wie onbevooroordeeld zijn/haar eigen schaduwkanten heeft kunnen herkennen, die kan een certificaat of diploma Avatar ophalen bij de conciërge. Bekijk de film Avatar van James Cameron beslist nog eens. Kinderen die in deze jaren zijn geboren, hebben een rebelse en heftige deelpersoonlijkheid die onbewust pittige evolutionaire patronen gaat oproepen in de omgeving. Alles draait bij hen om de ontwikkeling van integriteit, dus hun opvoeders zullen veel aandacht aan eerlijkheid en fatsoen moeten besteden. Goed voorbeeld doet goed volgen, nietwaar?

VAMPIERSCHIZO’S

De huidige wereldbevolking van 7,5 miljard groeit in een razend tempo (in 1950 waren en nog maar 2,5 miljard!). Per dag worden er 208.000 kinderen geboren, per jaar ruim 75 miljoen. Veel zijn nieuwe, vers geschapen zielen, anderen zijn pure reïncarnaties. Bij sommige zielen wordt echter de oorspronkelijke rechthebber op het bewuste lichaam verdrongen door een zogeheten obsessor, een vampierachtige geest, een overledene of een andere entiteit. Dat kan zich uiten als schizofrenie, maar vaak zal de buitenwereld er lang niks van merken.
Volgens diverse occulte bronnen wordt steeds aan alle zielen, aan de nieuwe en de oude, de mogelijkheid gepresenteerd om door geloof in een Universele Liefdesbron, een Schepper, na de dood te worden opgenomen in een hemel. Die ‘hemel’ is een gelaagd ontwikkelingsprocedé, waarin hulp en therapie geboden worden door speciaal daarvoor opgeleide engelen. Uiteindelijk worden die gelouterde aardse zielen ingezet op allerlei werelden in het immens uitgebreide universum. Steeds heeft de mens een vrije keus, hoewel gespecialiseerde engelen te vroeg geborenen, geaborteerde kinderen en jong overleden kinderen automatisch schijnen op te halen. Volgens het Vrije Wil-principe kan men na de dood kiezen om opnieuw geboren te worden om bepaalde problemen aards uit te werken.

GEVALLEN ENGELEN

Het lijkt er op dat veel aanvankelijk als helpers op aarde geïncarneerde engelen ‘gevallen’ zijn voor de paradijselijke schoonheid van onze planeet en voor de fysieke mogelijkheden van gevarieerd genieten (seks, eten, zoetigheid, surfen, voetbal en oorlog). Een aantal van die lui behield zijn magische vermogens tot manipulatie van energie en materialisatie van voorwerpen. Ook spraken ze vaak moeiteloos alle talen van de mensen. Velen hadden reusachtige gestalten en geavanceerd wapentuig. Ze deden graag genetische experimenten op wezens die naderhand menselijke slaven werden.
Dat hun Enorme Ego helaas een huizenhoog obstakel was voor het genieten van de Goddelijke Liefde bewijzen de verhalen over hun verbazingwekkende achterlijkheid uit bijvoorbeeld de Griekse, Germaanse, Egyptische of Vedische mythologie. Deze gevallen engelen misdroegen zich immers als Goden ook onderling zwaar. Perverse straffen, belachelijk stiekem overspel, helse martelingen, ze waren er specialist in. Figuren als Thoth, Osiris, Isis, Zeus, Apollo, Ares, Artemis, Thor, Loki en Wodan sleepten ook nogal wat menselijke zielen mee in hun hobby’s. Wat een zielig, pathetisch emotioneel stelletje bij elkaar!
De Annunaki, Enki en Enlil en dames als Lilith of de Vedische held Krishna komen er evenmin als frisse figuren af. Uiteindelijk vernietigen de meeste van deze Goden zichzelf en tegelijk miljoenen misleide menselijke aanbidders. De ondergang van Atlantis is bijvoorbeeld te wijten aan buitenaardse inmenging. Lees daarover in een bibliotheek mijn wonderlijke SF-roman De Belofte uit 1995! Vette lagen kosmisch stof bedekten al deze quasi-beschavingen met uitzonderingen van een paar grote ornamenten zoals de piramiden en de Sfinx. En dan ben je zo haast honderdduizend jaar verder. Veel is onherkenbaar vernietigd.


Toen zijn vrouw hem verliet, wilde de dokter toch graag weten wat hij verkeerd gedaan had.

PANIEKSTOORNIS ALS HEL

Tenminste, vernietigen? Nee, niets uit de schepping kan vernietigd worden, ook archetypische reuzen zijn recyclebaar. Daarom zijn er ter loutering diverse ‘hellen’ ontwikkeld. Mensen met een paniekstoornis kunnen er over mee praten. Ze hebben dan extreme angsten voor dingen die hun ooit zijn overkomen (in het huidige of vorige levens). Ze kunnen via de simpele herinnering daaraan het vroegere, afgrijselijk ont-ikkende proces opnieuw activeren. Je raakt jezelf kwijt, je ziel is diep verstoord, je wezen blijft om zich heen slaan, destructief en zelfdestructief. En als je je dat even voorstelt als een collectief gebeuren, dan zie je direct dat een bepaald deel van de aarde als psychische en fysieke hel voor miljoenen functioneert. Syrië, Libië, Gaza, de Goelag-archipel, Noord-Koreaanse kampen, Amerikaanse gevangenissen, Congo, noem ze maar op. De mens leeft wat dat betreft in een schijnbeschaving.

REDDING NABIJ?

Zo nu en dan komen er uit de etherische wereld enorme ruimteschepen voorbij die de menselijke zielen ‘oogsten’ die rijp zijn voor enige bevrijding. Kinderen en hoog sensitieve types kunnen vaak die ‘onzichtbare’ schepen toch zien of voelen. Graancirkels zijn buitenaardse boodschappen die mensen voorbereiden op een veel mysterieuzer wereldbeeld dan ze vroeger hadden. God, waar motten we henen?

Wie zich kan houden aan het gebod: GIJ ZULT NIET DODEN, ja, die komt een eind. In heel oude overleveringen strekte dit gebod zich ook uit tot AL het levende, soms werd er echter fruit en vis uit de hemel gegooid voor hongerende volkeren. In diezelfde teksten wordt er besnijdenis aangeraden als een teken des onderscheids voor echte gelovigen, maar helaas (gelukkig!) is ook dat gecorrumpeerd geraakt en gaat alles hier beneden juist om Meer & Groter & Dikker. Vanwege de toegenomen GSM-straling loopt onze vruchtbaarheid echter flink terug… ’t wordt Minder & Dunner.

 Voor de sufste gelovigen

GELOVIG OF NIET?

Wat is nu het ware onderscheid? Ik doe een poging om wat moderne  opties voor geloof in een Grote God van Liefde op een rijtje te krijgen. Het vermogen tot Innige Verbondenheid staat op Een, op Twee staat het besef van Mondiaal Bewustzijn. Alle menselijke wezens zijn psychisch (paranormaal) en technisch (via het WorldWideWeb) met elkaar verbonden, we zijn allemaal Kinderen van Eén Vader.
De Aandacht voor Positieve Samenwerking in kleine groepen (hooguit 2000 mensen, die elkaar persoonlijk kennen) staat op de derde plaats. In zulke ‘dorpse’ gemeenschappen kunnen we nog best wat verantwoordelijkheid dragen voor elkaars geluk. We steunen en helpen elkaar dan automatisch, zonder een focus op geld, status en onderscheid.

GELIJKHEID

De Gelijkwaardigheid van de Seksen en de Rassen staat op de vierde plek. Veel emancipatoire stromingen hebben bijgedragen aan dat doel. De vermenging van de rassen heeft, net als bij planten, bloemen en dieren, ook tot veredeling geleid.
Op vijf staat Schuld- en Schaamteloos leven, gekoppeld aan innerlijk bezitloos leven. Je kunt wel spullen hebben, je kunt wel een partnerdealtje hebben maar niks is noch blijft van jou. Delen is het hoogste goed. Hier een goed verhaal over vrijere seks. Bijna alles wat ons bij kerkelijk of sektarisch dogma verboden is, is ons door foute Goden en gefrustreerde, lelijke mannen ingegeven. De vrouw hoeft NIET onderdanig te zijn aan de man, masturbatie mag WEL, niemand is van mij en ik ben van niemand. Alle schuld kan worden opgelost door wezenlijk berouw. Echt spijt? Spreek het uit, maak het goed als het nog kan. Schaamte is slechts een functie, geen hoofddoel. God is géén wraakgierig wezen dat er een Uitverkoren Volk op na houdt.
Op zes vind je Overgave. Het Onze Vader geeft een aardig handvat: “Heer, Uw Wil geschiede, op aarde zoals in de hemel.” Vertrouwen op een groot geheel, accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, positief blijven denken, dat past allemaal op zes.
Zeven is feitelijk het essentieelste ding: beoefen Dankbaarheid. Je krijgt wat je nodig hebt om te leren. Iedereen op jouw pad is belangrijk, in elke situatie kun je oude karmische lasten ophelderen. Wees dus blij met confrontaties, moeilijke lessen en zoek overal de zon in op. De aarde is OOK het paradijs. Dank u wel, Heer. Dank voor uw wonderlijke magische Schepping. Dank voor mijn ziel, die naar uw evenbeeld geschapen is.


De verdonkeremaande Magus Tarotkaart in de Crowley Tarot.

DEMONEN TRANSFORMEREN OOK

In 2015 overleed de filosoof Roland van Vliet, auteur van o.a. een schitterend boek over het Manicheïsche Christendom. De profeet Mani legde ooit helder uit dat zogeheten demonen oorspronkelijk engelen (Tronen) waren aan wie God ooit gevraagd heeft om Hem niet langer te aanbidden. Omdat zij wel Zijn licht bleven ontvangen, verdichtte hun structuur zich, zodat er Licht en Donker ontstond en daarmee dualiteit. Elke ‘duistere’ entiteit kan na eonen spirituele dienstbaarheid deze ondragelijke daad van liefde te veel vinden en vragen om verlost te worden. Elke mens kan bij God voor zo’n bekeerling bemiddelen. Dat zouden wij dus iets meer moeten doen.

Als bronnen voor dit hele verhaal heb ik o.a. gedachten benut van Roland van Vliet, Rudolf Steiner en Josef Rulof, alsmede Het Oahspe Boek en het Urantia Boek. Ook moest ik talloze YouTube-filmpjes bekijken. Nou jullie weer zelf aan het werk, vrienden!

TRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN

Alles kan anders! Vijf dinsdagavonden (19.30-23.00 uur), elke week vanaf 1 oktober t/m 7 november 2017, begeleid door Peter den Haring. Kosten € 150. Ideale locatie in Den Haag/Voorburg. We onderzoeken in een soort groepschanneling de energiepatronen, ‘systemen’ in je familie, bij je verwanten en je voorouders. Er is vooral veel aandacht voor het KIJKEN NAAR JE BLINDE VLEK. Je leert goed gronden en hoe je aanklevende ballast los kan laten. Wie eigen intuïtieve vaardigheden wil trainen en openstaat voor vergaande gevoelservaringen in combinatie met spontane regressies, die is welkom. Inschrijving kan op [email protected] Kennismaken kan op Sterrenstof op 10 september in Amsterdam.

  STOPMOP

De dokter is onverbiddelijk: “U moet absoluut stoppen met roken en drinken. En matiger eten, o ja, ook geen vette happen meer. En zo vaak als u nu masturbeert, dat kan echt niet meer.” Herman is ten einde raad: “Maar leef ik dan veel langer?” De dokter schudt zijn hoofd: “Nauwelijks, maar het zal wel veel langer lijken.”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels (maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet) waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

Woensdag 6/9 om 19.30 uur in het Haagse Namaste Café: Familie Opstellingen met Peter den Haring. Kijken naar je Blinde Vlek. Kosten € 22,50, maximaal 12 deelnemers. Dinsdagavond 12/9 Trancereizen (Op Zoek Naar Talenten Uit Vorige Levens)!

* CatharinaWeb: Tarot, Lenormand, Kaartleggingen, (Chinese) Astrologie, Horoscopen, Orakels, Engelen, Bioritme, Numerologie, Runen, Sjamanisme, Wicca en meer.

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Verdiepen, kennismaken met zelfonderzoek op Landgoed Algoed in Enschede van 20 t/m 22 oktober: Familie Opstellingen, Bonding, Trancereizen, meditatie, € 135 all-in, vroegboekers € 120.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Sterrenstof Festival, Neveritaweg 59 in Amsterdam op 10 september via Facebook. Avontuur! O.m. met demonstratie Familie Opstelling door Peter den Haring.

* Demonstratie van het wonderbaarlijke effect van een straling neutraliserend Quantum Balance Crystal (QBC) in Amsterdam of aan huis. Ook voor verinfrarood matjes met jade of tourmalijn. www.infrarood.blogspot.nl of 0640777822.

* Genezen en verjongen met de methoden van Jezus: Jezus Celwerkseminar in Kerkrade. Persoonlijke sessie met Elias, medium voor Christus Healing en Transformatielicht, in Kerkrade of in Zutphen.

* Gezondheidsretreat!, All-in Retreat in de bossen bij Nijmegen! Een midweek detoxen d.m.v. natuurgeneeskundige therapieën, biologische smoothies & juices! Data: 11-16 sept & 13-18 nov. Meer op Facebook.

* www.Zielenreis.com .Waarom ben je hier, ben je op het goede pad? Wie is je zielenmaatje? Reis met reïncarnatietherapeute Anita Groenendijk naar vorige levens en zielenwereld.

* Magische Bali reis, ontdek en ontwikkel je innerlijke kracht tijdens een all inclusive 7 daagse InnerPower training. Gaan wanneer jij wilt of vertrek 21 oktober op groepsreis.

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag een digitaal proefnummer: [email protected].

* Moe, uitgeblust of lichamelijke klachten? Kangen Water® ontzuurt, ontgift en hydrateert op celniveau waardoor het lichaam weer in balans komt. Meer weten over deze Japanse remedie? Kijk op de website of bel 06-47786102.

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

  BUDGETMOP

Jack komt thuis en vindt zijn vrouw met een ingepakte koffer en een blos op haar gezicht: “Ik ga naar Las Vegas,” piept ze. “Ik heb net gelezen dat je daar met een blow job wel vierhonderd dollar kan verdienen. Dat is beter dan hier gratis diensten verlenen.” Jack rent naar boven en komt ook met een ingepakte koffer beneden. “Wat ben jij van plan, Jack?” vraagt zijn vrouw achterdochtig. Jack grijnst: “Ik ga met je mee. Ik wil wel eens zien hoe jij denkt rond te komen van die achthonderd dollar per jaar.”

ZIJ SPREEKT VLOEIEND GEBARENTAAL. EN JIJ SNAPT DAT NIET? Raadpleeg dan toch eens het domino orakel!

En onthoud: alles had altijd erger kunnen zijn! In Saoedi-Arabië wordt immers alles gecontroleerd door het Comité ter Bevordering van Deugd en Voorkoming van Kwaad.  Steun ons, word donateur van onze sponsor! Het bonuscadeau (mijn nieuwe boek) wacht op je!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies, karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juni 2018

Read More →