Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest MEGAZIEN van 1 juni 2017

By   /   mei 31, 2017  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest MEGAZIEN van 1 juni 2017


De editie van 1 juni 2017  van Tijdgeest Megazien gaat over
vrede, onrecht, Maserati’s, kleptocratie, Gebakken Peren, vaccinatiehel, kiesrecht & Onze Evolutie.


Oma en opa hadden die dag echt teveel geblowt!

OVER VERHOUDINGEN & BLIND LEZEN

Sommige wonderlijke mensen hebben ongelofelijke vermogens. Wij kennen in ons land Wim Hof, the Iceman, die extreme lichamelijke disciplines demonstreert. maar er zijn ook bijzondere ziektebeelden, met name autisme die kunnen leiden tot een griezelig uitgebreide geheugenfunctie. Wij kennen de onwaarschijnlijke maar tegelijk realistische vuurloop in onze cultuur maar het leviteren komt eerder uit het Oosten. Alles gaat om geloof en vertrouwen, gekoppeld aan ontspanning en extase. Filmpjes zat. En fakers ook.

Ooit demonstreerde een 11-jarige Indiaas meisje Yogamaath overtuigend dat ze, geblinddoekt, met haar derde oog kon lezen. Nu zijn er veertien van dat soort meisjes op tv. Een Amerikaanse blinde jongen kon basketbal spelen en rolschaatsen doordat hij een systeem van echoherkenning (zoals dolfijnen dat hebben) had ontwikkeld. De jonge Nepalese Boeddistische monnik Ram Bomjan eet niet, drinkt niet en mediteert, net zoals een andere yogi, Prahlajani, die zorgvuldig op zijn 80ste in een ziekenhuis werd onderzocht. Die man at sinds zijn 9de niet meer en keek alleen veel naar de zon.

 

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Landgoed AlGoed, Enschede, zondagmiddag 18 juni Vaderdag Familie Opstellingen met Peter den Haring, € 35 voor representanten en € 65 voor een vraagsteller. Overleg: 070-3646639.

*Zondagochtend 18 juni De La Mar Theater Amsterdam: symposium Ons Geld over nut en noodzaak van geldhervorming. Kaarten hier. Om 14.00 uur voorstelling ‘Door De Bank Genomen’ (theatergroep De Verleiders). Kaarten hier.

* Genezen en verjongen met de methoden van Jezus: Jezus Celwerkseminar 24 en 25 juni in Kerkrade. Elias, medium voor Christus Healing en Transformatielicht.

* Slaapproblemen? Op een 2-pers. aardingsonderlaken met 50% zilverdraad (v.a. € 295) slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Twee jaar garantie.

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers die het drinkwater op een krachtige manier vitaliseren zodat het lichaam het water makkelijk opneemt. Ook verkopen wij effectieve stralingsbeschermende producten.

* De oplossing voor je innerlijke energielek vind je in “Healing Naturally and Primary reflexes, restore energy with organic moves” van Margaret Mulder: getBook.at/RPRM. ???

* Relaties floreren bij een ‘gelaagd’ en transpersoonlijk bewustzijn over wat je denkt, voelt én doet en erkenning hiervan. Zie “Manifest: Gelaagd Kijken” www.bol.com en www.relatie-sexualiteit-begeleiding. Ines Schouten, transpersoonlijk relatietherapeut.

* Voetreflexologie in Den Haag, kennismaken met ontspanning, energiewerk en HSP-aandacht. Eerste driekwartier sessie voor € 25, daarna € 40. Paula 06-19499097.

  SNIJMOP

Drie topchirurgen scheppen flink tegen elkaar op tijdens een congres. Dr. Paulson beschrijft zijn patiënt die al de vingers van zijn linkerhand door een kettingzaag was verloren: “Aangenaaid en vijf jaar later won hij een pianowedstrijd!” Dr. Peterson lacht: “Ik had een militair die bij een bermbom in Irak zijn benen was verloren. Gerepareerd, aangezet en in 2004 won mijn patiënt op de Olympische Spelen de vierkamp.” Dr. Janson schatert het uit: “Ik kreeg in 1996 een overmoedige, stomme cowboy die met zijn paard op een overweg door een trein gepakt werd. Ze hadden alleen de achterkant van het paard nog, een halve kop, veel los vlees en een hoop gele manen. Ik heb zo goed en zo kwaad als het ging de handel aan elkaar gezet en tot mijn stomme verbazing won hij in 2016 de Presidentsverkiezingen!”

Niet genoeg gelachen? Er is altijd meer keus op http://www.tijdgeest-magazine.nl/artikelen/humor. Op de homepage kun je ook anderen (vrienden en vijanden) inschrijven voor een gratis abonnement. LOL.

In 2004 kon ik nog overal om lachen! Lachen laat je langer leven. En gelukkiger eindigen.

BANGE VAKBONDEN, VERARMENDE ARBEIDERS

De vakbondsmacht is in de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Angstig om nog meer invloed te verliezen zijn de bonzen overgegaan op het zogeheten polderen, het samenwerken met werkgevers en regering. Terwijl deskundigen wijzen op het feit dat de lonen (sinds 2004) ver achterblijven bij de vaderlandse productieontwikkeling, zijn onze bestuurders totaal eenzijdig gefocust op de voordelen voor de aandeelhouders. Prof. Ewald Engelen (lid van de Partij voor de Dieren) is in zijn column in de Groene schijtziek van deze morbide bekrompenheid. Blokker ontslaat 1900 werknemers, maar de Nederlandse economie groeit. Tenminste, qua rendementen in het bedrijfsleven! Niet in het creëren van noodzakelijke banen in zorg en onderwijs. Banen betalen steeds slechter, meer en meer arbeid moeten door rechteloze ZZP-er worden ingevuld. De robots vervangen niet alleen laag geschoold, stom werk maar ook creatief, intelligent werk. Alleen daarom moeten we toe naar een basisinkomen voor iedereen. Maar nee, opnieuw krijgen we een rechtse, behoudende regering van boeren, ambtenaren en directeuren. Elk volk krijgt de regering die het verdient, zullen we maar zeggen. Haast jammer dat Hitler indertijd niet gewonnen heeft. Een geobsedeerde rat, maar tenminste ook nog een echte (nationaal) socialist!

ONDERWIJS DUS!

Microsoft heeft ooit op verzoek van de CIA in haar Windowsprogramm subtiele ‘achterdeurtjes’ gecreëerd zodat de geheime diensten konden meekijken op de computers van iedereen. Leuk dat hackers die nu gebruikten om gijzelsoftware in installeren. KILL: in Bitcoins betalen of een nieuw apparaat gaan kopen (weer met Windows!). Digitale criminaliteit heeft dus de toekomst. Daar worden tenminste nieuwe banen gecreëerd. Maar we hoeven onze hackers niet reeds via kleuteronderwijs te scholen!

Laten we onze kindertjes dus vooral tijdig en slim digitaal scholen in dit mooie vak. Maar dan wel graag in de richting van de Vrijeschool pedagogie met het leeftijdsaangepaste bevorderen van creativiteit en het ontwikkelen van de wil. De Vrije School wil uiteraard dat kinderen zich actief alle centrale cultuurtechnieken eigen maken: lezen, schrijven, rekenen, en zelfstandig denken. Dit zijn minstens de voorwaarden als we kinderen en jongeren stap voor stap vertrouwd willen maken met de digitale wereld zonder schade te ondervinden.

Nu wil helaas onze overheid ook onze kleuters al digitaal gaan bijsturen, maar dat is qua stralingsgevoeligheid van die groep toch net wat te vroeg. Jammer dat jij niet op tijd de Eliant petitie kon ondersteunen. Die lui willen antroposofische waarden in ere houden, ook in het onderwijs. Je hoeft het niet met al die principes eens te zijn maar deze club verzet zich in elk geval tegen ontijdig digitaal platwalsen van ons nageslacht.

VACCINATIE MET DUBBELE AGENDA’S

In de VS is de kindersterfte 5,7 op 1.000 geboortes en in Nederland 3,6. Deskundigen wijten dat aan overvaccinatie. Elk Amerikaans kindje heeft immers gemiddeld 69 injecties gehad op zijn 8ste, een Nederlands kind maar 21. Erg genoeg. Kwade tongen beweren dat dit een bewuste Deep State strategie is om de overbevolking te decimeren en mensensoorten te selecteren volgens het principe van De Sterksten Overleven (Survival of the Fittest). Bange ouders beschadigen hun kinderen het sterkst, dus er is natuurlijk iets voor de uitroeiing van die suffe genenlijn te zeggen. Ondertussen heeft de Amerikaanse overheid in 2016 via het  Vaccine Injury Compensation Program (VICP)159 miljoen dollar uitgekeerd aan schadeclaims van door vaccins gehandicapt of autistisch geraakte kinderen.
Op de school van mijn dochter kon de schoolarts herkennen wie van de kindertjes NIET was ingeënt. Hij wees ze correct een voor een aan, het verschil opmerkend in vitaliteit en levenskracht. De Europese Dictators, de gelegitimeerde Piraten, willen nu vaccinatie tegen Hepatitis-B verplicht gaan stellen. Om die reden ga ik straks nog op Wilders stemmen ook.

 Uit de film The Pirates

VACCINATIE DICTATUUR

In een Amerikaanse krant, de Boston Herald, stond een advertentie waarbij werd opgeroepen om alle critici ten aanzien van het Amerikaanse vaccinatiebeleid te vervolgen en op te hangen. Een van de meest bevlogen anti-vaccinatie journalisten is Mike Adams (The Health Ranger). Hij publiceert al meer dan 15 jaar onderzoek na onderzoek waaruit de schadelijkheid van vooral kwik in vaccins wordt aangetoond. Ook hij duidt het opnemen van andere gevaarlijke stoffen als een bewuste poging van de vaccinatie-industrie om de overbevolking terug te dringen en ondertussen extreem aan de menselijke angsten te verdienen. Sceptische mensen, die met natuurlijke geneeswijzen bezig zijn, onderschrijven deze visie steeds vaker, maar de betrokken industrie grijpt ook naar steeds radicale en intimiderende middelen. Adams was een fervent Trump-aanhanger omdat die beloofde tijdens de campagne om de vaccinbusiness te saneren. We gaan zien of dat er van komt. Mogelijk is Trump toch straks een zegen. Of er slaan meer en meer wanhopige anarchisten toe met lastig te verwijderen stickers!

JALOERSE WERKLOZEN

In Frankrijk rijden talloze erg dure auto’s rond. Lamborghini’s van € 221.000, Porsche’s van € 163.000, het wekt wrevel op, zeggen ze. Maar waarom zijn die demonstrerende armoedzaaiers zo jaloers, dat ze zo’n ooguitstekend statussymbool aan willen pakken? Dat de bazen per jaar 5 miljoen (en elk jaar weer meer) verdienen is toch noodzakelijk? Want? Hun vrouwen gaan vreemd terwijl ze wel fortuinen aan (geschenk gekregen) juwelen mogen dragen. Die ongelukkige mannen moeten zelf naar dure hoeren of met ook al prijzige maîtresses naar kasteelorgies in België waar kleine kinderen rond lopen en afgerichte honden de bezoekers naar wens vaginaal of anaal penetreren. Wat zo’n pervers feestje niet kost! En dan die megajachten! En zo’n privé vliegtuig! Echt, dat zijn zware banen die goed beloond moeten worden. Ja, maar wel klagen dat ze met geheime filmpjes van die orgies gechanteerd worden! Dat is dan weer zeiken van die rijken!

MOEIZAAM AANPASSEN IN DE TOP

Johnny Depp geeft $ 30.000 per maand uit aan drank. Knap. Hoe die Zeer Rijke Mensen leven, hoe ze hun overdosis geld uitgegeven, dat boeit toch vooral de minderbedeelden en jaloerse sensatieverslaafden. Maar nu weet jij het ook ineens. Je voert materiaal en mensen aan per helikopter en laat een paleisje bouwen op een rots in zee. Niemand breekt ooit bij je in. Alles is van jou en blijft van jou. Totdat er iets gebeurt met de aanvoerlijnen. Dat wordt meeuwen eten en vis vangen! Met een heel lange lijn… En vooraf gauw even alles over reïncarnatie lezen natuurlijk.

GEBAKKEN PEREN

Wie weet nog waarom Gebakken Peren heerlijk en tegelijkertijd droevig zijn? Het gaat namelijk in die zegswijze om de onaangename gevolgen van goedbedoelde acties: dat de visite niet komt opdagen. En jij blijft dus troosteloos met al die lekkernijen zitten. Goed voor de ratjes…

Nu is het hele leven een oefening in onthechting (eindpunt de kist), maar misschien is toch iemand nieuwsgierig naar waar IK nu mee zit? In Nederland zijn er zo’n 74 duizend mensen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50 tot 70) en 2,2 miljoen zwakbegaafden (IQ 70 tot 85). Samen goed voor 13 procent van de bevolking. Dat zijn de mensen die het ‘Normaal’ vinden om straks straaldement te gaan voort vegeteren. Iemand boven die IQ-grens zou echter beter moeten weten, want ondertussen heeft iedereen van boven de achttien wel kiesrecht. En als ze niet op hun telefoon kijken, maakt iets meer dan de helft er nog gebruik van ook.

 Probleem nog erger in Amerika

KIESRECHT

Dat kiesrecht is een goed bedoeld basisidee maar ik was liever terug gegaan naar het oud Griekse idee van regeren door wijze mensen: de aristocratie. Zodat ons mongoloïde stemvee zogenaamd democratisch (demos=volk) niet ieder ander mens laten bestelen omdat zij het verschil niet weten tussen democratie, plutocratie en kleptocratie. Cratia betekent in dit verband Regering. O, dat wist jij ook niet? Plutocraten dat zijn de miljonairs (Amerika). Wij zitten met een oplichterscultuur, we worden immers geregeerd door kleptocraten (dieven) die je gebakken peren nog zouden stelen als je ze (met een verkiezing bijvoorbeeld) uitnodigt thuis… Kijk op http://democracynow.org, aardig en zeer informatief. Als je je nog zorgen maakt over de democratie onder Trump, lees dan eerst iets over de moorddadige democratie onder Clinton.

De caninocratie (een regering van honden) plus Wilders als kat

QUASI DEMOCRATIE

Frankrijk doet het niet beter. President Emmanuel Macron was 2 jaar minister van Economie en Financiën (2014-2016) in de socialistische regering van François Hollande. De man verdiende een fortuin als bankier bij Rothschild en hacks lijken aan te tonen dat hij daarvan een groot deel wegsluisde naar belastingparadijzen. Hij kondigt nu aan 60 miljard te willen bezuinigen, 120.000 ambtelijke banen te schrappen en te snijden in WW, gezondheidszorg en ecologie. Dat klinkt als het bekende PvdA-links dat bij ons catastrofaal is afgestraft. Grappig is het dat deze man met zijn moeder is getrouwd. Daar gaan we vast nog meer sappigs van horen tijdens de parlementsverkiezingen van 11 en 18 juni. Dan kan de linkse kandidaat Jean Luc Mélenchon (www.jlm2017.fr) onverwacht nog veel bijval krijgen.

  Napoleon, klein maar fijn!

GESCHIEDENISOVERZICHT

Op www.mizoramaexpress.com heeft een begaafde Chinese kunstenaar even duidelijk gemaakt hoe onze evolutie naar een historisch hoogtepunt toewerkt. We zitten kennelijk even op een noodzakelijk dieptepunt maar alles is tijdelijk, zo laten ons de verdwenen beschavingen zien. The History of the Human Race is fascinerend in plaatjes vastgelegd. Hieronder als toetje dus genieten. Eronder nog een mop.

FESTIVALAGENDA * Eigenwijs Festival van 15 t/m 18 juni 2016 in Vierhouten. Welkom! Workshops, lezingen en Eigenwijze Markt, Paganisme, spiritualiteit en heling.

* Hieros Gamos festival 6 t/m 9 juli 2017. Locatie natuurkampeerterrrein Zeewolde. Man/vrouw-zijn, waarachtig leren liefhebben; Ontdekkingsreis naar de diepte van jezelf en de ander.

* SoulSteps Festival Uffelte: een feest van verbinding, 9-13 augustus yoga, zweethut, sjamanisme, familieopstellingen, trancereis, astrologie, muziek. Samenzijn in de natuur. € 277 all-in (vroegboekkorting!)

* Healing Festival, 18-20 augustus, 10e editie, drie dagen keuze uit 50 spirituele workshops op landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche.

* Lorelei Vrouwenfestival 22 t/m 24 of 25 t/m 27 augustus. Locatie natuurkampeerterrrein Zeewolde. 500 prachtige vrouwen, ruim 80 inspirerende workshops en veelzijdig verwen/healing aanbod.

 WORSTMOP

Tim en Tom zijn nagenoeg blut maar het is zaterdagavond en ze willen nog stappen. Ineens ziet Tim het licht. Hij stapt een Marokkaanse slagerij binnen en koopt van zijn laatste twee euro een dunne, lange varkensworst, die hij sluw in zijn onderbroek verbergt. Tom ziet het al aankomen. Als het bijna op betalen aankomt, zakt hij op zijn knieën, opent de gulp van Tim en begint op de worst te zuigen. Walgend gooit de barman het tweetal zijn zaak uit. Het systeem functioneert naar verwachting en de kerels werken kroeg na kroeg af. Bij de negende bar gaat Tom klagen: “Ik heb mijn knieën bezeerd, ik trek het niet meer.” Tim schudt zijn bezopen kop: “Buhwah, ’t is mooi geweest. Ik ben ergens bij de vierde tent ook die worst kwijt geraakt.”

WAAROM LAAT ZIJ JOU ALTIJD BETALEN?

Raadpleeg dan toch eens het domino orakel! En word donateur!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 mei 2018

Read More →